שרשור מחשבים

[eLad]

New member
איך יכולתי להתבלבל ../images/Emo35.gif

יש לי 700 סלרון, לא 500
הייתי מעוניין לקבל תגובות לגבי המחשב הזה. [ניתן להגיב כאן או שם]

Admini

New member
--------------->

שרת שמחזיק עשרות אלפי גולשים רץ על פ.3 במהירות 450

tberger

New member
Copmaq נייד

מעבד P4 1.8GHz זיכרון 384MB דיסק 20GB מערכת הפעלה - מה שבא לי אולי 2003?

dors

New member
אנוכי :

מעבד: AMD-K6(tm) 3D Processor 501MHz לוח אם: אתם לא רוצים לדעת
זכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 20GB + 40GB כרטיס מסך: GeFroce 2 מסך: PHILIPS לא משהו חדיש
כוננים נשלפים: Memorex CD-MAXX 52 + HL-DT-ST CD-RW מודם כבלים: Motorola Surfboard 4200 מדפסת: HP Deskjet 920c + Lezmark Z23 Webcam/מצלמה דיגיטלית: Dexxa Webcam סורק: בקרוב
עכבר: IntelliMouse® Explorer מקלדת: MultiMedia Keyboard

-עומרי-

New member
שלי :

פנטיום 4 1.7 512MB DDR לוח MSI לא זוכר את הדגם כ. מסך MATROX G550 דיסקים קשיחים : 120gb 7200rpm 8mb buffer, 60gb 5400rpm צורב : yamaha 44x44x24 DVDROM מקלדת אלחוטית LOGITECH (השחורה) עכבר אלחוטי LOGITECH דגם MX700 מסך IIYAMA דגם 4332 (17 אינצ' LCD
) וזה מחובר לנייד עם רשת אלחוטית של LINKSYS. ועוד כמה אביזרים נחמדים שקשורים באופן עקיף (מצלמה דיגיטלית, מינידיסק PC2TV וכד')

Ohad18

New member
שלי

חבל"ז תראו כמה דברים יש לי: Celeron 800MHz מסך משנות העשרים 15" אבל טוב הכל onBoard (לוח אם - System Board - PC100) (כרטיס מסך, קול, רשת, מודם) כרטיס קול נוסף של Sound Blaster Live 5.5 כרטיס רשת נוסף (SiS 900 PCI) עכבר (Logitech) (רגיל) מקלדת חוטית (Newron) מיקרופון מעפן של מחשב מודם Cables של Motorola מדפסת HP Deskjet 690 CD-ROM של LG מהירות x52 כונן דיסקטים שאפשר להכניס אליו דיסקטים מארז מאוורר למעבד פד לעכבר (אפילו שתיים) מאוורר לספק ספק שתי מדבקות על המחשב (אחד של SB ואחד של Celeron) כפתור להוציא את הדיסקט מדף שנשלף למקלדת ועכבר שלושה כפתורים בעכבר (שלמים) כבלים שמחברים לחשמל אבק מאחורי המסך

naatz

New member
30 שניות -

מפרט acer sd מבוסס p1.7mhz באופן כללי. מעבר לזה מסך eizo, עכבר לוג'יטק + גרפייר של wacom, צורב של yamaha, dvd של lg, סורק hp 3400c, מדפסת hp photosmart 7550 ועוד מיני ציוד היקפי (מצלמות, סורקים וכו'). naatz

Admini

New member
--------------->

P-4 2.4GHz; Asus M-borad 256MB Memory (בע"ה 512) HDDs: 20+60 GB 3com 10/100 Ethernet Creative Live! 4.1 Sound card Motorola SM56 Modem (PPTP Getway;Fax) OS: Admini's Modifed Windows XP; Windows Server 2003 (limited) ASP Writer: Microsoft Visual InterDev 6.0 (Microsoft Development Envirioment) That's All​

havlaz

New member
אממ.. מצטער אבל אני עובד עם 2..

אז המפרט של שניהם..
הנייד: מעבד: פנטיום 4, 1.8mhz mobile זכרון: 256MB דיסק קשיח: 30 GB כרטיס מסך: לא יודע ולא מעניין מסך: 14 מדיה ניידת: קומבו - צורב וDVD כ. רשת: שום דבר מיוחד + DLink אלחוטי מודם 56 בנייד + אלקטל 510 שמחובר לראוטר של DLINK מדפסת: HP Deskjet 950c עכבר: IntelliMouse Explorer 3.0 USB סאונד: 2 רמקולים וסאב-וופר (אני חייב לשמוע מוזיקה כל הזמן שאני במחשב או שאני משתגע מהשקט). OS: XP PRO
המחשב השולחני \ שרת מעבד: פנטיום 3, 550mhz זכרון: 128MB דיסק קשיח: 13 GB כרטיס מסך: לא יודע ולא מעניין מסך: 17 מדיה ניידת: DVD + פלופי כ. רשת: 2 כרטיסי רשת OS: 2000
ציוד נלווה: סורק לא בשימוש (כי אין לי כח לחפש לו דריברים) צורב (ישן מדי) פאלם שאני בחרם עליו אחרי שמחק לי את כל המידע.. ואיזה WEB CAM מטומטמת שגנבתי מתפוז

havlaz

New member
יופי...

ישבתי להשקיע בהודעה עם הדגשה וכו' בכל השורות, והדגשה מטומטמת אחד הרסה הכל. רבאק

למעלה