חבל"ז תראו כמה דברים יש לי: Celeron 800MHz מסך משנות העשרים 15" אבל טוב הכל onBoard (לוח אם - System Board - PC100) (כרטיס מסך, קול, רשת, מודם) כרטיס קול נוסף של Sound Blaster Live 5.5 כרטיס רשת נוסף (SiS 900 PCI) עכבר (Logitech) (רגיל) מקלדת חוטית (Newron) מיקרופון מעפן של מחשב מודם Cables של Motorola מדפסת HP Deskjet 690 CD-ROM של LG מהירות x52 כונן דיסקטים שאפשר להכניס אליו דיסקטים מארז מאוורר למעבד פד לעכבר (אפילו שתיים) מאוורר לספק ספק שתי מדבקות על המחשב (אחד של SB ואחד של Celeron) כפתור להוציא את הדיסקט מדף שנשלף למקלדת ועכבר שלושה כפתורים בעכבר (שלמים) כבלים שמחברים לחשמל אבק מאחורי המסך
מפרט acer sd מבוסס p1.7mhz באופן כללי. מעבר לזה מסך eizo, עכבר לוג'יטק + גרפייר של wacom, צורב של yamaha, dvd של lg, סורק hp 3400c, מדפסת hp photosmart 7550 ועוד מיני ציוד היקפי (מצלמות, סורקים וכו'). naatz
הנייד: מעבד: פנטיום 4, 1.8mhz mobile זכרון: 256MB דיסק קשיח: 30 GB כרטיס מסך: לא יודע ולא מעניין מסך: 14 מדיה ניידת: קומבו - צורב וDVD כ. רשת: שום דבר מיוחד + DLink אלחוטי מודם 56 בנייד + אלקטל 510 שמחובר לראוטר של DLINK מדפסת: HP Deskjet 950c עכבר: IntelliMouse Explorer 3.0 USB סאונד: 2 רמקולים וסאב-וופר (אני חייב לשמוע מוזיקה כל הזמן שאני במחשב או שאני משתגע מהשקט). OS: XP PRO
המחשב השולחני \ שרת מעבד: פנטיום 3, 550mhz זכרון: 128MB דיסק קשיח: 13 GB כרטיס מסך: לא יודע ולא מעניין מסך: 17 מדיה ניידת: DVD + פלופי כ. רשת: 2 כרטיסי רשת OS: 2000
ציוד נלווה: סורק לא בשימוש (כי אין לי כח לחפש לו דריברים) צורב (ישן מדי) פאלם שאני בחרם עליו אחרי שמחק לי את כל המידע.. ואיזה WEB CAM מטומטמת שגנבתי מתפוז