שרשור מחשבים

havlaz

New member
אממ.. מצטער אבל אני עובד עם 2..

אז המפרט של שניהם..
הנייד: מעבד: פנטיום 4, 1.8mhz mobile זכרון: 256MB דיסק קשיח: 30 GB כרטיס מסך: לא יודע ולא מעניין מסך: 14 מדיה ניידת: קומבו - צורב וDVD כ. רשת: שום דבר מיוחד + DLink אלחוטי מודם 56 בנייד + אלקטל 510 שמחובר לראוטר של DLINK מדפסת: HP Deskjet 950c עכבר: IntelliMouse Explorer 3.0 USB סאונד: 2 רמקולים וסאב-וופר (אני חייב לשמוע מוזיקה כל הזמן שאני במחשב או שאני משתגע מהשקט). OS: XP PRO
המחשב השולחני \ שרת מעבד: פנטיום 3, 550mhz זכרון: 128MB דיסק קשיח: 13 GB כרטיס מסך: לא יודע ולא מעניין מסך: 17 מדיה ניידת: DVD + פלופי כ. רשת: 2 כרטיסי רשת OS: 2000
ציוד נלווה: סורק לא בשימוש (כי אין לי כח לחפש לו דריברים) צורב (ישן מדי) פאלם שאני בחרם עליו אחרי שמחק לי את כל המידע.. ואיזה WEB CAM מטומטמת שגנבתי מתפוז

Terminal Frost

New member
הסט-אפ שלי:

מעבד: פנטיום 3 866Mhz בורד: של VIA מסדרת 693 זכרון פנימי: 256MB RAM, PC133 כ. מסך: GeForce3 Ti200 128Mb של ABit כוננים: - כונן DVD-ROM של TOSHIBA, ישן אבל חזק - צורב SCSI X16 של ימאהה - שני דיסקים של 20GB WD מודם ADSL של ITEX מקלדת ועכבר אלחוטיים של A4 TECH מסך: MAG DJ707 מצלמת WEB של DEXXA כ. קול ONBOARD - AC97 וזהו.

למעלה