תגליות חדשות

sk8er grrl

New member
עוד תגלית! :]

יו לורי שיחק בחברים בפרק של לונדון כמישהו שטס במטוס עם רייצ'ל ללונדון והוא אומר לה להיות בשקט כל הזמן!

שניש

New member
בדיוק ראיתי את הפרק היום../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

הוא היה כל כך מצחיק
שרייצ'ל אמרה לו בקשר למשהו שהוא אמר- אתה טועה! והוא עשה כזה "אוי לא" ונשך את האגרוף שלו.זה היה ענק ^^

sk8er grrl

New member
חחח וואי... ../images/Emo141.gif

היה כזה מצחיק! ועוד שהוא אומר לה: "ממה ששמעתי אתם באמת הייתם בהפסקה"...
חחחח... וואי איזה קורע!

sk8er grrl

New member
מממ...

הפרק האחרון של העונה הרביעית... 4x24 אם אני לא טועה... אם את רוצה לקרוא יותר זה פה: http://www.tv.com/friends/show/71/episode_guide.html&season=4

pink panther 8

New member
הידעתםםם

שהשחקנית המשחקת את סטייסי-sela ward משחקת גם בלהתחיל מחדש.... סדרה שאני אישית בחיים שלי לא ראיתי אבל אומרים שהיא סידרה יפה מחכה לראות את הביצויים שלה בהאוס למרות שאת הדמות שלה אני שונאת חחחח

Tal2012

New member
לא ממש תגליות..

אבל הנה כמה דברים שבטוח לא ידעתם ; השחקן שמשחק את וילסון ( רוברט ) - יודע לשחק ממש טוב טניס
( כמובן, הוא קרע ואתי ואת אח שלי
). יש לו אחות בלונדינית\חומה משגעת ביופיה ולה יש 2 בנות קטנות משגעות
הוא במקור מניו ג'רזי אשר שם הוא שיחק תיאטרון . הוא טען כי הוא אוהב יותר לשחק בתיאטרון מאשר בקולנוע\טלוויזיה. כיום הוא מתגורר בסנטה מוניקה עם 2 כלבים. בראדלי והאפי ( אני מתישהו אנסה להעלות לכאן את התמונות שלו איתם
) . למען האמת יש לי עוד כמה דברים עצובים לספר אבל אני מעדיפה שלא להגיד את מה שהוא אמר מפני שבטח יהיו פה אנשים שיהיו עצובים
אמממ והארוסה שלו היא גבריאלה סאליק
*אהמ* בת דודה שלי
איזה עולם קטן. והם כיום מתגוררים ביחד. עוד כמה דברים קטנים; העיינים של השחקן האוס בסידרה הן אכן כחולות, הוא אינו צולע בחיים, בחיים האמיתיים הוא מבדר מאוד ובן אדם מקסים והוא נולד באוקספורד שבאנגליה. עוד משהו קטן שאולי כבר כתבתי פה פעם... אממ צ'ייס וקמרון חברים במציאות
וזהו !!!

Palmer3

New member
למה עצובים?

עצובים שקשורים לסדרה או לחיים האמיתיים?

Smash my face

New member
איזה כיף לךךך דייי!!

היית על הסט של הסידרה
איך באא לי *פעם הבאה קחי אותי במזוודה,באמא שלך
* ספרי עוד חוויות!! אגב.. יצא לך לדבר עם ג'ניפר מוריסון? *קמרון..* איך היא במציאות?? חמודה או סנובית?? יאאא כ"כ כיףףףף לך!!

Tal2012

New member
חחח לא, לא..

לא הייתי על הסט של הסידרה
רוברט הציע לי מלא פעמים לקחת אותי לסט , אך לא ממש הספקנו עקב חוסר הזמן שהיינו בלוס אנג'לס. הוא אמנם מספר לי הכל שם מהסט וגם יש לי עדיין כמה דפים שהוא הביא לי שחילקו להם באחד מהפרקים, אני אסרוק את זה מתישהו. עכשיו אני ממש אוכלת את הלב שלא היה לנו זמן ללכת לסט מפני שכעת אני מבינה את גודל ההצלחה של הסידרה הזאת בארץ :-\ והוא אמר לי שכולם שם מדהימים
וקמרון לא סנובית חח אל תדאגי

Smash my face

New member
לא נורא :)

בטח לחתונה של בת דודה שלך עם רוברט תטוסו שוב לאמריקה ואז אולי לתהיה לך הזדמנות לפגוש את השחקנים *שבטח יהיו בחתונה..* את קולטת?? שאת כמעט קרובת משפחה של ווילסון??
שווה ביותר ^^ שווה ביותר ^^ ויששש קמרון לא סנובית
כפרה עליה ועל צ'ייס.. חמודים ביחד חחח

pink panther 8

New member
ספרי דברים עצובים ותשימי ספוילר

ככה מי שלא ירצה לדעת לא יהיה חייב לראות כי תשימי ספוילר בבקשה לספרררר

lorien

New member
פאק!

את קרובת משפחה של רוברט!!!! יווווווו איזה מגניב לך! זה כל כך הזוי.....
אבל לגמרי ענק!!

odigo4

New member
יש לי ידיעה......!!!

אני חושכ ואני כמעט בטוח לפי מה שחיפשתי ברשת שיו לורי יהודי הוא יש לו שורשים יהודים.....תגובות!

למעלה