חחחח גם לי לא... מאיפה לקחת את זה? (ותכלס, מה זה בכלל משנה?)
T T w e n t y 4 New member 3/1/06 #59 לפי מה שאמרו לי ד"ר האוס -אני לא יודעת את שמו.. משחק את אחד הרעים ב"101 כלבים וגנבים" חחחחח..
N NaTaLiTi New member 4/1/06 #62 ../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif אתמול היה את הסרט ביסבבה...הוא משחק שם...חחח כל כך מצחיק
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif אתמול היה את הסרט ביסבבה...הוא משחק שם...חחח כל כך מצחיק
S sk8er grrl New member 31/12/05 #20 חחחח... כן ידעתי את זה... הוא גם שיחק בשכנים שכנים... "לנצח את לונדון" הוא סרט ממש יפה... חחח... יש לי את כל הסרטים שלהן כמעט מוקלטים... איזה מגניב ששמת לב... חחחח... :]
חחחח... כן ידעתי את זה... הוא גם שיחק בשכנים שכנים... "לנצח את לונדון" הוא סרט ממש יפה... חחח... יש לי את כל הסרטים שלהן כמעט מוקלטים... איזה מגניב ששמת לב... חחחח... :]
P pink panther 8 New member 1/1/06 #41 יואו תודה לאל שכחתי את השם של הסרט ואני רציתי לכתוב איפה הוא עוד השתתף אבל אני לא זכרתי את השם .. הוא שיחק שם את החבר הזמני שלה והוא גנב ממנה את השם של השיר (בסרט)....
יואו תודה לאל שכחתי את השם של הסרט ואני רציתי לכתוב איפה הוא עוד השתתף אבל אני לא זכרתי את השם .. הוא שיחק שם את החבר הזמני שלה והוא גנב ממנה את השם של השיר (בסרט)....