היום המאושר בחיי

nini18

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo23.gifהיום המאושר בחיי../images/Emo23.gif../images/Emo132.gif

הצלחתן להגשים משאלה. יש לכן 24 שעות להיות עם אדם פאקינג למברט, לבד. רק את והוא תארו איך היום הזה יראה. מה תעשו, לאן תלכו, מה תאכלו, איפה בעולם תהיו (לא חייב ישראל), מה תשאלו ועל מה תדברו, מה תלבשו, מה הייתן רוצות שהוא ילבש וכו'. שימו גם את התמונה הכי אהובה/יפה שלו בעיניכן (למרות שיש הרבה, תעשו מאמץ ותבחרו רק אחת). משחק נחמד שחשבתי עליו (רוחלי אני עדיין מחכה לשאלונים המהממים שאת יצרת בקומונה
) ומקווה שתשתפו פעולה

ר ו ח ל י

New member
טוב, זאת ה- שאלה.

ואני שמחה ששאלת אותה ^^ קודם כל אני אתחיל בזה שאם באמת הייתי פוגשת אותו ישר הייתי מתעלפת ולא הייתי מתפקדת כך ש24 שעות, לא הייתי בונה על זה. בכל אופן מותר לפנטז ולהשלות את עצמנו :) אוקיי אז דבר ראשון הייתי בוהה בו. פשוט בוהה בו כמה דקות טובות וטובעת לתוך העיניים המדהימות שלו. אח"כ הייתי הולכת איתו לאיזו מסעדה בת"א (למרות שבמקרה שלו זה כ"כ שולי, מצדי אפילו לשבת איתו על הדשא בפארק, אני גאדמט עם אדם למברט!!!!) , משם היינו ממשיכים אליי הביתה והייתי חוקרת כל חלק בגוף שלו. כן, כמה צפוי אבל אנחנו לא נשב ונקרא ספרים. >< ובקשר לשאלונים אני עדיין עובדת על זה חח. המ גם אני תמיד שוכחת מזה..

nini18

New member
טוב ספרים בטוח לא חח ../images/Emo45.gif אהבתי את המחקר ../images/Emo3.gif

ומחכה לשאלונים

ר ו ח ל י

New member
חח אני רואה שהייתי `צנועה`

בתכנון הדייט החלומי הזה. אנשים פה הלכו על איים, ועניינים, שזה יפה אבל לי מספיק פשוט להיות איתו כי הוא הכל/tapuzforum/images/Emo23.gif לא צריכה יותר מזה, רק תנו לי אותו.

t r e c o o l

New member
אני מתייחסת לזה ברצינות גמורה..

היום יתחיל בשעה 6 בבוקר.. שתינו לבד על אי בודד.. הוא ילבש את מה שהוא לבש בתמונה האחרונה..(מכנסיים לבנות והגופיה, משקפיים..בלי זקן..ושיער אימו..
) ואני ילבש..שמלה קייצית לבנה..ושיער פזור הייתי רוצה שבעיקר נטייל יד ביד באי..ונדברונדברונדברונדברונדברונדבר.. והוא ישיר לי שירים.. אז אנחנו נמצא מסעדה (על האי הבודד..) לא יהיה אף אחד במסעדה, (כי האי נטוש..) אז אדם בישל בשביל שנינו ארוחה גדולה.. ואנחנו יושבים אחד ליד השני.. אחרי הארוחה המשכנו לטייל על האי יד ביד כשאדם שר לי כל הזמן, (שמתם לב איך הפכתי את הסיפור מעתיד לעבר..) ואז ראינו סירה קטנה על החוף ועלינו עליה, אדם חותר אבל עדיין ממשיך לשיר, ואז באמצע האוקיינוס, פתאום מואר עלינו אור חזר, אני מסתכל למעלה ואני רואה חללית ענקית! אדם מחזיק לי את הידיים ואומר לי לא לפחד, ואז תוך שניות אנחנו נמצאים על החללית, החללית שמבחוץ נראה קטנה יחסית, היא ענקית מבפנים ונראית כמו עיר גדולה, עם בתים וארמון אדם מספר לי שהוא בעצם גילטר אליין מארץ פירס, ושואל אותי אם אני רוצה לבוא איתו לארץ פירס להיות הנסיכה שלו.. אחרי שאני קמה (מההתעלפות..) אני מיד מסכימה.. ומאז אנחנו חיים באושר יחד, יד ביד, כשאדם שר לי כל הזמן
the end

nini18

New member
אבל אמרתי 24 שעות לא כל החיים חחח

אהבתי מאוד את ההתחלה של היד ביד וזה שהוא שר לך חח רומנטי. את שאר הפנטזיה קצת אובר פנטזיה בשבילי חח אבל לכי על זה חחח

heart1soul

New member
וואואואו אני מסכימה לזהההההההההההההההההההההה

את יכולה לכתוב אגדה על אדם למברט... אני מבטיחה לקנות:) רק תשאירי את השם של הנסיכה רק שאני פשוט אוכל להכניס לשם את עצמי חחחח

mayarel

New member
אוקי אבל בלי קינקיות אני עונה באמת.

זה יהיה יום של הופעה שלו. ניפגש בבוקר. נחייך ונדבר קצת על קפה ומשהו מתוק. נלך יחד למקום שהוא יבחר. סומכת עליו. רק לא שופינג ולא ספא. בעצם עדיף שאני אבחר.. אולי איזה פארק יפה. נשב ונצחק ואני אכיר אותו קצת יותר טוב, ואנסה להיות קוהרנטית כמה שאני אצליח חחחחחח אולי הוא יביא את הכלב שלו ואני אלטף אותו במקום לתקוע את הידים שלי עמוק בכיסים כדי לא לקפוץ על אדם.. נלך יחד לסרט נחמד , אולי פרסילה??? וכן מה פתאום סרט עם אדם.. אני יודעת.. אבל היי אני אוהבת סרטים!!!! ותוך כדי הוא לא יוכל להתאפק והוא ישיר חלק מהשירים ואני אחווה אדמגאזם בלי להטריד אותו מינית!!! טוב יגיע הזמן לקראת ההופעה ואני אהיה איתו מאחורי הקלעים. בשלב הזה אנחנו כבר חברים טובים והוא מחבק אותי כל הדרך (מסכן צריך להתכופף שלא יכאב לו הגב..). אני רואה אותו מתאפר וזה הזמן לדאוג שלא לנשוך את השפתיים שלי באופן שיירד לי דם כי זה בטח אחד המראות הכי סקסיים שיש.. ואז לראות את ההופעה מאחורי הקלעים יששששששששששש ולצרוח כאילו אין מחר ולרצות שהכל ימשך לנצח בסוף ההופעה להביא לו פרחים ולהגיד לו שהוא היה מדהים ושזה אחד הימים המאושרים של חיי.. ולתת חיבוק אחרון וביי.

nini18

New member
חחחח הרגת אותי עם "בעצם עדיף שאני אבחר"

חחחחח וואו מאוד אהבתי את היום שלכם ביחד ואת כוח האיפוק שלך חח סחטיין. את בטוחה רק שזה לא פנטזיה בתוך פנטזיה חחח.
הי ובנות תפסיקו להגיד אני רושמת ברצינות כי אני מתכוונת שתרשמו ברצינות.

mayarel

New member
גירסת הפנטזיה לגמרי אחרת

וכוללת משלוח מיוחד של טקילה בטעמים, קריס עטוף בסרט אדום, הרבה קונדומים, ומיטה גדולה.

t r e c o o l

New member
אממ..

את בכיף מוזמנת לשתף אותנו..נו אין כאן אף אחד שלא קרא לפחות 2 פיקים.. אני סומכת עליך שתפתיעי את כולנו..

למעלה