היום המאושר בחיי

t r e c o o l

New member
רב חובל בספינה אוטומטית..

זה רק בשביל התלבושת..זה נשמע כמו משו שאדם יעשה..

heart1soul

New member
חחח אמת בפיך גברת..:)

אדם אכן ישמח לתלבושת כזאת.. במיוחד עם הזקןקן החדש חחחחחחח

heart1soul

New member
חחחחחחחח הייתי צריכה מישהו שיהיה אחראי

ולא רציתי שיהיה שם אף אחד חוץ משנינו!!!!! מה אני אעשה:/ אה ויופי שכל שאר הדברים נשמעים לך מציאותיים!!!

magenta73

New member
אני ואדם.

אנחנו הרי כבר מכירים מהבורנינג-מן, וזה אחרי שאמרתי לו שהוא הולך להיות כוכב על והוא אמר לי מה פתאום. אנחנו נפגשים באמצע. משמע לונדון. אני מחבקת אותו ואומרת לו - אמרתי לך. אני תמיד צודקת. זו בעיה. הוא מחייך וצוחק ומחבק שוב. אנחנו מסתובבים בשווקים וברחובות הקטנים ובכל מיני חנויות יד שנייה או כל מיני חנויות סקס ביזריות. אני ממליצה לו מה לקנות והוא ממליץ לי. (כמובן רק לאחר מופע דוגמנות). ואנחנו קונים מלא מלא מלא מלא דברים מגניבים. אחרי הצהריים אנחנו מתלבשים בדמוי עור, אני בתור מג'נטה והוא בתור פרנק אנ פרטר ואנחנו הולכים לראות את מופע האיימים של רוקי עם סייד-שאוו. מצויידים בהתאם. הוא מגן עלי מפני הגשם בעיתון, בזמן שהוא אומר לי איך אני נראית נפלא. אוווווווו יוצאים מהקולנוע והולכים לאיזה מיוזיקל מגניב. יוצאים ממנו והולכים לפאב ושותים המון. אז אני כבר לא אחראית למעשי ודי אונסת אותו בנשיקות. בהתחלה הוא מתנגד ואז הוא כבר לא יכול להגיד לא למגע שפתי החושניות. אנד דה רסט איז היסטורי. תמונה אהובה: דאההה.

nini18

New member
אוו חיכית לך חחחח ../images/Emo24.gif

אהבתי, איזה כיף להכיר את אדם מראש. חח ואיזה יום מדהים תכננת ........

t r e c o o l

New member
הרגת אותי עם

"אני תמיד צודקת. זו בעיה.."..
את צרכה להשים את זה בחתימה שלך.. ואוףף איזה חננה יצאתי..עשיתי את הפנטזיה הכי ילדותית כאן.. ניני, אני עושה מחר חדש..

mayarel

New member
../images/Emo13.gif הוא היה יכול להיות מהמממםםםםםם ככה

אני אכין לך אחד נוסף היום או מחר.

gwini1

New member
אוקיי,

אני לא צריכה הרבה... אני, אדם על החוף. ופשוט להסניף אותו.

למעלה