היום המאושר בחיי

nini18

New member
ה - 24 שעות שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

אז ככה הייתי רוצה שאת ה - 24 שעות שלנו נעביר באי קופנגן שבתאילנד. (ראה תמונה מצורפת) בחוף סנסט (החוף שממנו רואים את השקיעה, יש חוף שנקרא סנרייז ממנו רואים את הזריחה) נשכור אופנוע. ונעשה סיור בכל האי, זה אי מדהים, תוך כדי נדבר על עצמנו את השיחות הכרות הרגילות מה אתה אוהב? מה אתה לא? אני רוצה לשמוע את כל מה שיש לו לספר לי על חייו. נאכל במסעדה מקומית, מאכלי ים...אני אקנה לו תכשיט שם מאחד הדוכנים צמיד לרגל חח שיהיה לו מזכרת ממני
זה יהיה מ 8:00-13:00 לאחר מכן נגיע לגסט האוס המדהים ששכחתי את שמו
נעלה לחדר ... עכשיו זאת אני אין מצב שבשש שעות הקרובות הוא לא יהיה קשור למיטה פשוט אין מצב. ג'יי סטרייט, ביי לא אכפת לי גם עם ליטל לא יעבוד הוא עדיין יהיה קשור (רגע בעצם זו הפנטזיה שלי ואני יכולה לעשות בה מה שאני רוצה אז אני רוצה שהוא יהיה בי
). זה יהיה מ13:00-19:00 אח"כ נרד לחוף לשחייה של אחר הצהריים, נשתה מיץ מנגו טבעי אננס ובננה נאכל ארוחת ערב בגסט האוס מרק קארי עם חלב קוקוס ופירות ושרימפס נקנח בבנה לוטי (יש לי כבר ריר בפה אני מתגעגעת לתאילנד) זה בננות פרוסות בתוך בצק ומפזרים מעל דבש. 19:00-22:00 בשעה 22:00 נעלה שוב לחדר הפעם אני אוותר לו זה יהיה רק לישון חחח עד שעה 1:00 בשעה אחת בלילה נתלבש ונצא למסיבת פולמון (ראה תמונה למטה) נשתה הרבה ויסקי שמעורב עם רדבול, קולה ועוד סוג של משקה בבקט נרקוד עד השעה 6:00 בבוקר אח"כ נחזור לחדר עכשיו אחרי כל האלכוהול ששתינו ועוד כל מיני דברים שעשינו במסיבה אי אפשר למנוע את הסקס שוב הפעם נראה לי יהיה לליטל יותר קל לתפקד חח ואז בשעה 8 בבוקר אשלח אותו לדרכו עם חיבוק ודמעה חחח אהה שכחתי לבוש אז ככה אדם עם מכנס קצר ובלי חולצה אבל בגלל שהוא ג'ינגי אז אני לא רוצה שהוא ישרף ניתן לו לשים גופיה. אני כמובן עם תחתון בגד ים ושמלת חוף. בחדר כמובן שבעירום מלא שנינו. בחוף שנינו טופלס... במסיבה בגדי חוף קלילים כנהוג במסיבות בתיאלנד
הכי חשוב הוא בלי שיער פנים.

nini18

New member
זו המסיבה שנהייה ../images/Emo26.gif

שכחתי משהו חשוב בשש שעות קשירה בחדר אני רוצה שישיר לי משהו , מה שהוא רוצה אבל שזה יהיה לתוך האוזן.

heart1soul

New member
חחחח את ממש עשית תוכנית מפורטת

אבל דווקא קופנגן?? זה האי הכי הכי הכי ישראלי בתאילנד..אפילו טו מאץ' הייתי אומרת לא היית רוצה להתרחק איתו לאי קצת מבודד יותר?חחח

nini18

New member
השאלה איפה את נמצאת ....

במקום שאני הייתי שאת יכולה לראות בתמונה הראשונה, אפילו ישראלי אחד לא היה. היינו בגסט האוס בחור מדהים אך מרוחק מכל מקום המוני. לאכול אכלנו רק ברחוב או במקומות קטנים עם אוכל מקומי, שישראלים לא מתקרבים מחשש להרעלה חח רוב החברה שהכרנו היו תיירים מאירופה. המקום היחיד שפגשנו ישראלים היה במסיבות שהיינו דוגמא למסיבה של הפול מון יש לך בתמונה השניה ששמתי.

heart1soul

New member
אז באמת כיף לך

אני וחבר שלי ועוד זוג חברים שהיו איתנו ממש לא אהבנו.. והכי נהנו דווקא בקופיפי ובריילי ביץ'.. אה וקוסמוי היה מדהים אבל זה כבר לא בודד חחח ופול מון.. יכול להיות שבנו בזמן הלא נכון לשם אבל כשאנחנו בנו היה סיוט תקשיבי אנשים השתכרו כמו זבובים מהר מידי, והקיאו בשיחים חחח לא היה מקום לזוז ומה שבטוח לא לרקוד.. היה זוועה ועוד התחיל לרדת גשם חחחחחח ברחנו משם תוך שעה

nini18

New member
באמת באסה. אני הייתי בתאילנד כמה

פעמים... הכי הכי אהבתי את קופנגן. אח"כ את קו טאו כי שם צללנו והיה מדהים. ובסוף את קו צאנג כי שם זה אי בודד בכל משמעות המילה אין שם כלום חוץ מבקתות עץ, דקלים חול וים. (שם כמעט טבעתי) בפעם הבאה בתאילנד אני רוצה ישר קופנגן ואותו מקום שהיינו שנה שעברה וזהו. עכשיו באוקטובר הייתי אמורה לטוס לשם, הפעם עם חברה אבל לא יצא אני מזה מבואסת בגלל זה
הינו אמורות גם להיות בגואה שבועיים.

heart1soul

New member
וואי שמעתי באמת בקו טאו וקו צאנג מדהים

אבל לשם לא הגנו החברים שהיו איתנו נסעו לפני כחודש שוב לתאילנד.. כי באמת יש מה לעשות שם אני מבינה אנשים שבאים לשם הרבה פעמים חחח אל תדאגי מקסימום בקיץ הבא!! אהה שכחתי בקיץ הבא את בארה"ב בהופעה של אדם אז תאילנד וגואה יכולות לחכות חחחחחחחחחח:)

nini18

New member
לא, אני עוד אטוס השנה לשם, אני לא מוותרת.

יש לי עוד כמה חופשות חח וכן שנה הבאה ללא ספק אני בארה"ב.

mayarel

New member
../images/Emo13.gif את תעבידי אותו קשה האא... חחחחחחחחח

ומה לא לקחת איתכם את גיא??? מסכן הבטחת לו!!!!

nini18

New member
כי זה רק אני והוא. אין גיא בפנטזיה שלי.

אחרת הפנטזיה שלי תהפוך לפנטזיה של אדם חח ואת זה אני רוצה למנוע חח ולמה לעביד אותו קשה? חח זה הדברים שהוא הכי אוהב סקס אלכוהול מסיבות (וחוף זה הדבר היחיד שאני לא יודעת אם הוא אוהב) (אני גם מודעת לעובדה שלא ציינתי גברים, כאחד הדברים שהוא הכי אוהב. אבל הי זו הפנטזיה שלי חח
)

mokasosex

New member
את גם יכולה להפוך בה לגבר מהסוג של צ'יקס

שלעיתים הוא יותר נשי ממני ..

InbarKiii

New member
חחחח כבר אמרתי שאני מתה עלייך?../images/Emo6.gif

כי אני מתה עלייך חחחחחח ואהבתי את הפירוט של כל השעות חחחחחחחחח את גדולה

mokasosex

New member
אוקיי התעלפתי מעצם השאלה..

עכשיו אני בחצי הכרה כזה, קצת בחלום . הרקע: חדר במלון זנוח ושכוח אל, באחד מהמלונות על האיים היפייפים של יוון . אדם עצמו, מהמם כהרגלו , לבוש בתחתונים הפרחוניים האלה מהברנינג מן פסטיבל, עם שיער חום ובלי מישהו נוסף. אני - מה אכפת לי ?
הזמן: עוד 5 שנים שלא יצא מלחיץ משהו .. בתחילת היום, עוד לפני הפגישה אני אהיה בפרקינסון מטורף עם עיניים של רוצחת שכירה. ברגע שאראה אותו, אצעד אליו ברגליים כושלות ופשוט אסניף לו את הצוואר. מטריף אותי לדעת איך הוא מריחחחחח ! פשוט מטריף ! (זה בתקווה שאגיע לצוואר ולא אתעלף / אטבע בעיניים האלה שלו) במידה ואני אשאר בחיים אחרי החוויה הזאת, אתפוס לו את היד בעדינות ואושיב אותו על הספה צמוד צמוד אליי ואלטף אותו, כל חלק בגוף. תוך כדי נדבר, על הכל. החיים שלו נשמעים כמו ספר הכי מרתק שיש. אם הוא כמובן ישאל אותי משהו עליי, אצחקק כמו מטומטמת ואענה בטיפשות
אם הוא יהיה רעב (כי אני בטוח לא, אני אדם פאקינג למברט ), ניגש למטבח ואכין מה שהוא ירצה .. כל דבר. אחרי שהוא יסיים לאכול, .... אלה יהיו ה24 שעות הכי מושלמות בחיים שלי. בלי ספק. משום מה כחלק מהיום הזה, שפשוט רץ לי בראש בטירוף, אני לא יכולה לראות אותו שר לי או מתאמץ מדי להרשים אותי כבחורה, לא מסוגלת .. אבל את החיוך שלו מהבדיחות הטיפשיות שלי או מההתנהגות הנבוכה שלי אני יכולה להרגיש ברמה הקוסמית משהו. לגבי התמונה - היא אחת מבין מיליון אלף תמונות אהובות שלו, היופ אני במצב רוח לזאת מחר זה יכול להיות משהו אחר[=

למעלה