קראתי אוקיי..
ט טל המוזרה New member 8/4/07 #67 נראלי שכן. אני חושבת שזה אותו הדף כמו הדף שמגיעים אליו כשלוחצים על join now הענקי בכתום. אבל אולי עדין שתנסה בכלזאת ללחוץ על הjoin now
נראלי שכן. אני חושבת שזה אותו הדף כמו הדף שמגיעים אליו כשלוחצים על join now הענקי בכתום. אבל אולי עדין שתנסה בכלזאת ללחוץ על הjoin now
T ttzviiol New member 8/4/07 #79 את יכולה להירשם גם לי? השם זה tzvi האימייל זה [email protected] והתאריך לידה זה ה4 לדצמבר 1990
י יוסי קדוש New member 8/4/07 #29 ../images/Emo207.gif איפה אתם כולכם נרשמים ב join now אן בגילאים במתחת ל-18??
י יוסי קדוש New member 8/4/07 #35 בעיה אחרת! נרשמתי בשם מסוים בתוכנה זה לא נכנס לי אבל כשאני נכנס לאתר ורושם את השם בשככחתי סיסמא זה אומר לי שהשם לא קיים אבל כשאני בא להירשם עם אותו שם זה אומר שזה תפוס מה אני עושה?
בעיה אחרת! נרשמתי בשם מסוים בתוכנה זה לא נכנס לי אבל כשאני נכנס לאתר ורושם את השם בשככחתי סיסמא זה אומר לי שהשם לא קיים אבל כשאני בא להירשם עם אותו שם זה אומר שזה תפוס מה אני עושה?
י יוסי קדוש New member 8/4/07 #38 תראווו כשאני עושה שכחתי סיסמא זה מה שזה עושה לי>>>> אבל כשאני בא להירשם עם אותו השם זה אומר לי שהשם תפוס.. מה אני צריך לעשות כבר?!
תראווו כשאני עושה שכחתי סיסמא זה מה שזה עושה לי>>>> אבל כשאני בא להירשם עם אותו השם זה אומר לי שהשם תפוס.. מה אני צריך לעשות כבר?!