לילה טוב!
T tkuihehr New member 29/11/06 #174 הדר דיברה ממש מהר בסוף השעה וגם עכשיו בחדשות היא מדברת ממש מהר, אז מה, תוך דקה שוב סינגלס?
M meshugait New member 29/11/06 #183 עוד חידוש ועוד אחד ועוד אחד ועוד איזה קאבר ישן טוב נו זה לא מצחיק כבר. תפסיקו אותי!
T tkuihehr New member 29/11/06 #196 אבל זה נכון מגזין המוזיקה החדשה, אם זה לא היה מצחיק, זה היה עצוב [ובכוונה הפכתי אותם, ככה זה יותר נכון]
אבל זה נכון מגזין המוזיקה החדשה, אם זה לא היה מצחיק, זה היה עצוב [ובכוונה הפכתי אותם, ככה זה יותר נכון]
L limors2 Active member 29/11/06 #202 ../images/Emo45.gif ומה שהכי מצחיק זה שאנחנו ממשיכים לבוא לפה כל יום מחדש ולשמוע אותה מוזיקה ולמחזר את עצמנו!
../images/Emo45.gif ומה שהכי מצחיק זה שאנחנו ממשיכים לבוא לפה כל יום מחדש ולשמוע אותה מוזיקה ולמחזר את עצמנו!
L limors2 Active member 29/11/06 #216 וטוב שאין רז חדד! יותר מידי מהשיר הזה זה רע. גם ככה הוא תקוע לי תמידית בראש!
M meshugait New member 29/11/06 #181 מגזין המוסיקה החדשה? נוט סו מאצ'- ואני מדגישה את זה שמחזרתי את הנושא מתחילת השרשור.
M meshugait New member 29/11/06 #193 אוקיי והשיר של הפוסיקטדולז נשמע כמו איזה שיר ששמים בכתוביות של סרט קומדיה רומנטית כזה גרוע...
L limors2 Active member 29/11/06 #197 לאלאניס יש אחד כזה../images/Emo6.gif שיר של סרטי מג ראיין ואני אוהבת תפוסיקט דולז הזה
M meshugait New member 29/11/06 #187 היא מוצאת בפורום מקום השראה לדבים שהיא אומרת, שים לב מידי פעם לכל מיני רמיזות.
T tkuihehr New member 29/11/06 #190 אני יודע, הרבה ואז אנחנו מתלהבים שאנחנו מקושרים הדר לא היתה פה עוד היום נכון, עוד לא היתה ההודעה האדומה הבודדה ,נכון?
אני יודע, הרבה ואז אנחנו מתלהבים שאנחנו מקושרים הדר לא היתה פה עוד היום נכון, עוד לא היתה ההודעה האדומה הבודדה ,נכון?