לאאאא, לא מוש כן, אני עושה את זה בכוונה, כדי לא להתמכר גם למרות שאני שונא .כמו השיר הקודם
T tkuihehr New member 29/11/06 #96 לאאאא, לא מוש כן, אני עושה את זה בכוונה, כדי לא להתמכר גם למרות שאני שונא .כמו השיר הקודם
L limors2 Active member 29/11/06 #106 התחלתי לאהוב אבל עד היום כשדרגתי לא ידעתי מה השם של זה, לא הצלחתי להבין מה השדרנים אמרו כל פעם
L limors2 Active member 29/11/06 #133 אין מצב ואז נוכל לגחגך על הדר ולומר לה "אהההההההההההההההההההההההה!"
S ShukyD New member 29/11/06 #110 הכל בזכותי אם לא אני - היו חסרות לכם 4 הודעות ל100! עכשיו 5 אבל זה כבר יותר מ100 מנשמע?
T tkuihehr New member 29/11/06 #137 הדר מדברת מצחיק כן להגיד לא להגיד כן להגיד לא להגיד כן להגיד לא להגיד כן להגיד לא להגיד תגידו את זה 4 פעמים אבל מהר
הדר מדברת מצחיק כן להגיד לא להגיד כן להגיד לא להגיד כן להגיד לא להגיד כן להגיד לא להגיד תגידו את זה 4 פעמים אבל מהר
T tkuihehr New member 29/11/06 #146 עכשיו תעמדי על הראש ותמחאי כפיים ותסתובבי ותקפצי על רגל אחת [אם את מצליחה גם לקפוץ על רגל אחת וגם לעמוד על הראש, ניצחת] ועכשיו באמת, תנסי ללקק את המרפק
עכשיו תעמדי על הראש ותמחאי כפיים ותסתובבי ותקפצי על רגל אחת [אם את מצליחה גם לקפוץ על רגל אחת וגם לעמוד על הראש, ניצחת] ועכשיו באמת, תנסי ללקק את המרפק
L limors2 Active member 29/11/06 #156 אפשר מרפק של מישהו אחר? ג'קי פה. אבל המרפקים שלה יבשים ומקולפים וקצת שעירים