אני שמעתי! לפני כמה ימים היה, אני זוכרת!
T tkuihehr New member 29/11/06 #142 כן, הם השמיעו אותו הרבה אחרי המצעד השנתי ,שהשיר הזה זכה בו, ולהזכירכם הוא יצא כסינגלס איפושהו באזור 8 חודשים לפני שזכה בשנתי
כן, הם השמיעו אותו הרבה אחרי המצעד השנתי ,שהשיר הזה זכה בו, ולהזכירכם הוא יצא כסינגלס איפושהו באזור 8 חודשים לפני שזכה בשנתי
T tkuihehr New member 29/11/06 #151 השמיעו אותו קצת אחרי הזכיה אבל יחסית לשנים קודמות באמת הוא היה מעט, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא היה
L limors2 Active member 29/11/06 #152 יופי שמענו מספיק ממנו בשנה שעברה למרות שבמקרה של שאקירה אני מקווה שזה יהיה שונה!
T tkuihehr New member 29/11/06 #185 אז אוקיי, ניקח אותה כבייבי? ננסה להצעיד אותנו בעצמנו? הרי יש לנו לפורום כוח מטורף ,אנחנו הרבה
T tkuihehr New member 29/11/06 #207 אז נסגור ברצינות? מריצים כולנו בכוח את שאקירה איפה שאפשר [או לפחות מצביעים לה בעצמנו כמה פעמים שאנחנו מצביעים] ושמים אותה מקום ראשון בשנתי?!
אז נסגור ברצינות? מריצים כולנו בכוח את שאקירה איפה שאפשר [או לפחות מצביעים לה בעצמנו כמה פעמים שאנחנו מצביעים] ושמים אותה מקום ראשון בשנתי?!
L limors2 Active member 29/11/06 #209 כמובן! לרגע לא התכוונתי לתת לה להפסיד את התואר! כבר מלא זמן שלא אהבתי שיר כמו שאהבתי אותה..
T tkuihehr New member 29/11/06 #217 סבבה מריצים אותה! גם בפורום! מתי כבר תפורסם רשימת השירים? שבוע נראה לי, בדר"כ זה ככה; 3-4 שבועות לפני המצעד
סבבה מריצים אותה! גם בפורום! מתי כבר תפורסם רשימת השירים? שבוע נראה לי, בדר"כ זה ככה; 3-4 שבועות לפני המצעד