כי זה מצעד גדול! אולי הם מתעצלים לפרסם תרשימה. מעניין מה קרה לתוצאות מצעדים שנעלמו..
L limors2 Active member 29/11/06 #239 כי זה מצעד גדול! אולי הם מתעצלים לפרסם תרשימה. מעניין מה קרה לתוצאות מצעדים שנעלמו..
T tkuihehr New member 29/11/06 #259 מתעצלים לעשות גם את זה קשה, וחבל, הרי התלהבתי ועכשיו התאכזבתי, נצטרך להמשיך לעשות את זה לבד ועכשיו חן חזרה! אז בכלל
מתעצלים לעשות גם את זה קשה, וחבל, הרי התלהבתי ועכשיו התאכזבתי, נצטרך להמשיך לעשות את זה לבד ועכשיו חן חזרה! אז בכלל
T tkuihehr New member 29/11/06 #285 אה נכון, היא לא שומעת אז קשה לבקש ממנה להיות פה לא כיף לא לשמוע סינגלס ולראות איך כולם שומעים ונהנים
T tkuihehr New member 29/11/06 #163 אני אשמח אם היא תזכה אבל מה אם זה יהיה ריאנה? או משקינדה? הם גם מועמדים חזקים...
L limors2 Active member 29/11/06 #167 אני לא מצביעה להם. ואני שוקלת ללכת לפורומים ולבקש מהם להצביע לשאקירה אני אוהבת אותה
L limors2 Active member 29/11/06 #14 המתוקות האחרונות! שמעתי מלא, ועדיין לא נמאס! מה שכן נמאס זה העובדה שכל ההודעות השחירו לי הרגע. בפעם השלישית או הרביעית היום!
המתוקות האחרונות! שמעתי מלא, ועדיין לא נמאס! מה שכן נמאס זה העובדה שכל ההודעות השחירו לי הרגע. בפעם השלישית או הרביעית היום!
L limors2 Active member 29/11/06 #17 השיר הזה יכול להיות גם על אלון אתמול! בשרשור! לא שתק לדקה, הגיב בלי הפסקה
T tkuihehr New member 29/11/06 #155 כל הלילה בטירוף ואחריו לסוף השעה בוטננה, אז תוכלו לסגור את הרדיו ולחזור אחרי החדשות בינתיים נסובב פה את הגוף
כל הלילה בטירוף ואחריו לסוף השעה בוטננה, אז תוכלו לסגור את הרדיו ולחזור אחרי החדשות בינתיים נסובב פה את הגוף
T tkuihehr New member 29/11/06 #212 איזה לא קשור חיפשתי לאן נקלטה ההודעה הזאת! לא שמתי אותה פה באמת אני חושב, אני לא בטוח, לא זוכר, זה היה מזמן
איזה לא קשור חיפשתי לאן נקלטה ההודעה הזאת! לא שמתי אותה פה באמת אני חושב, אני לא בטוח, לא זוכר, זה היה מזמן