שאלון למשועממות!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ~נדחפת~ כן הוא כן O:

חעחע הרסתי לכן שירשור של
ו-

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifממתי? אני זוכרת אותו לפני הרבה זמן..

תפוז לא עשו אייקונים חדשים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה אייקון קיץ שכזה, הוא נמצא רק

בתקופה הזאת כשפרץ ההורמונים בפורומים עולה על גדותיו.

sweet shir

New member
דווקא לא חח הוא היה לפני שנה+ לקראת יום/שבוע

האיידס, משהו כזה. ביחד עם קונדום גאווה, קונדום ורוד והסרט האדום של האיידס.

purple floyd

New member
עונה.

מה מתנגן אצלכם עכשיו? סטארמן של דיויד בואי. אם כלום - תפעילו משהו. שש מה אתם עושים עכשיו? מדברת עם שחף במסנג'ר. מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? הייתי בסופר פארם XDD אני חיה שם XDD יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לא כואב לכם משהו עכשיו? לא נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא אז תכתבו שאלונים בעצמכם! טוב! גם אם לא נמאס לכם. סבבה שומעים עכשיו מוזיקה? כן... מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? מזמן איזה שיר היה האחרון ששמעתם? לא זוכרת
חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חם לכם? לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כן תפתחו את הארנק שלכם. שנייב יש בו הרבה כסף? לא XDD מספיק כדי לקנות מקלדת? לא מספיק כדי לקנות גלידה?לא XDD יש בו איזה 10 אגורות XDD יש לכם רמקולים למחשב? כן מה היה הסרט האחרון שראיתם? וואי שאלה טובה. אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. הסנדק? סרט טוב? כןןןןןן הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? ברוררר אוהבים להצטלם? בחושך XDD ולצלם? לא יש לכם כח? לא אכלתם ארוחת בוקר? איזה, קמתי ב1. אוספים פקקים של קולה? לא הייתם בהופעה בזמן האחרון? כן. דבוקים לפלאפון? כן. דבוקים למסנג'ר? כן. אקספלורר או פיירפוקס? אקספלור אופרה או ספארי (דפדפנים)? מה? אבטיח או מלון? אבטיח אוהבים קיץ? לא. חם. מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? כן שיאווו איזה שיר מטומטמם יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן. כמה שנים אתם מכירים? את ליאתי אני מכירה מגיל 3. עם הפסקה, אבל מגיל 3. יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? ^ באים לפה הרבה? ברור אוהבים לענות על שאלונים? כן >< עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? תלוי איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? שפול מקרתני יבוא כבר סעמק#$!!# יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? לא יש לכם משקפיים? כן ועדשות? כן חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? כן הייתם פעם בבית קברות? כן הייתם פעם בת"א? החיים שלי
הייתם פעם באילת? כן. הייתם פעם בחיפה? כן הייתם פעם בירושלים? כן הייתם פעם בראשון לציון? כן טסתם במטוס? כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? ממ לא שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לא מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? כן מה מתנגן אצלכם עכשיו? שאלתם כבר. מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא P: ובצורת זכר, זה מעצבן? כן XD ובצורת נקבה? סבבה ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? זה מראה שחתכו כמה שאלונים וחיברו ביחד. מה יש על הפד שלכם לעכבר? אין לי פד איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? פפ שותים מים מהברז? לא. תמי4
איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? של אביתר בנאי. איזה שיר ממש מעציב אתכם? אבות ובנים. איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? שירים מפגרים מאמטיוי דאנס XD על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? על איזה לא? איזה צבע שולט בחדש שלכם? סגול. יש לכם טלוויזיה בחדר? כן. והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר... קונים אלבומים? כן מה האלבום האחרון שקניתם? של בייביסאמבלס מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? שבוע שעבר. מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? פייי בכיתה ח' XDD איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? כמו של פיטר מגיבורים שהוא סופג כוחות של אחרים XDD הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? ישמצב הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? כן. ולא זוכרת. יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? לא פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? כן. אם לא - רוצו לראות! שש אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? בסדר אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? אין לי בעיה איתם. אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לא או שאתם עושים אצבע צרדה? מה? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? לא איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? יוווו זאת נראה לי הפעם239240924 ששאלתם. יודעים לסרוג? לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן. אבל מהר מאוד חזרתי למיטה לעמלה כי זה מלחיץ ממש ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף? למטה יש לכם אחים קטנים? כן יש לכם בני דודים קטנים? כן בני כמה אתם בכלל? 15 ושמונה חודשים P: מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן אתם גבוהים?נראה לי שכן רוצים להיות גבוהים? ... אתם נוהגים לתקן אנשים? כן אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים באנגלית או בכל השפות? מה? אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? לא מה אני מעפנה? אני אומרת "מה שנשמע טוב." אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? הם מצחיקים אוהבים את הביטלס? חולה להם על התחת. ואת גאנז אנ רוזז? הם סבבה.

just orr

New member
כי אני באמת משועממת ../images/Emo3.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? כלום
אם כלום - תפעילו משהו. אבל אמא ישנה ואינלי כוח לאוזניות
מה אתם עושים עכשיו? כלום O_______O
מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? הייתי בחזרה של הפסנתר.
יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לא ממש
כואב לכם משהו עכשיו? כשחושבים על זה.......... סתם
נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? מממ
אז תכתבו שאלונים בעצמכם!
גם אם לא נמאס לכם. אוקיי XD
שומעים עכשיו מוזיקה? אמרתי כבר שאינלי כוח לאוזיות? ><
מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? מתישהו באוטו
איזה שיר היה האחרון ששמעתם? "לילה טוב" בחזרה של כמה בנות חחח
חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא
חם לכם? קצת
הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? חזרתי עכשיו מהרחוב
תפתחו את הארנק שלכם. אינלי כוח לקום.
יש בו הרבה כסף? בערך
מספיק כדי לקנות מקלדת? כמה עולה מקלדת?
מספיק כדי לקנות גלידה? כן
יש לכם רמקולים למחשב? כן
מה היה הסרט האחרון שראיתם? מהיר ועצבני 3
אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט.
סרט טוב? נחמד DDD: (ב"2 מהיר 2 עצבני" יש את סוכרה
!!!!!!!!!!!!")
הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? למי שאוהב סגנון כזה חח
אוהבים להצטלם? לא ממש :X
ולצלם? כן D:
יש לכם כח? לא
אכלתם ארוחת בוקר? כן
אוספים פקקים של קולה? לא
הייתם בהופעה בזמן האחרון? הופעתי אתמול XD
דבוקים לפלאפון? כן
דבוקים למסנג'ר? כן
אקספלורר או פיירפוקס? אקספלורר
אופרה או ספארי (דפדפנים)? הא?
אבטיח או מלון? קשה. ממ אבטיח
אוהבים קיץ? לא ><
מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? כן חחחחחחחחחחח
יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן, אהמ דרור
כמה שנים אתם מכירים? 10 חחחח וואי זה יותר מחצי מהחיים שלי
יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? לא
באים לפה הרבה? לאן?
אוהבים לענות על שאלונים? כן D:
עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? לפעמים, אם יש לי זמן וכוח.
איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? מקפליי 3> / ואומגדדדדד פול מקרטני מגיעעעעעעע#@$%^&
יש עליכם גרביים עכשיו? כן. להוריד זה רעיון טוב.
ונעליים? לא
יש לכם משקפיים? לא
ועדשות? לא
חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? חחחחחחחח לא יודעת, אבל תמיד צוחקים על איזה תכונות קיבלת מאמא, ואיזה מאבא
הייתם פעם בבית קברות? כן
הייתם פעם בת"א? כן
הייתם פעם באילת? כן
הייתם פעם בחיפה? כן
הייתם פעם בירושלים? כן
הייתם פעם בראשון לציון? חחחחחחחחחח ידעתי שיהיה משו מכשיל. לא זוכרת
טסתם במטוס? כן
נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? נראלי שכן
שירים שקטים עושים אתכם עצובים? תלוי איזה
מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? בד"כ רק אחרי כמה פעמים שאני שומעת אותו ^^
מה מתנגן אצלכם עכשיו?
מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא אני רגילה חח
ובצורת זכר, זה מעצבן? כנ"ל
ובצורת נקבה? לא
ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? באמת מה?
מה יש על הפד שלכם לעכבר? הוא שחור. ויש עליו כרית כזאת ליד XD
איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? לאדעת
שותים מים מהברז? לא
איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? אין שיר מסוים
איזה שיר ממש מעציב אתכם? Silence Of The City של דני
, ויוב גאט א פרינד של מק
איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? כלמיני שירים שאני אוהבת או שמזכירים לי אסוסיאציות [איך כותבים את זה?!?!] נחמדות D:
על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? זה בד"כ על שאפל חח
איזה צבע שולט בחדש שלכם? הקירות בעיקרון לבנים אבל החדר מזה צבעוני
יש לכם טלוויזיה בחדר? לא
והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר מחשב
קונים אלבומים? כן
מה האלבום האחרון שקניתם? Arctic Monkeys- Whatever People Say I Am, That's What I'm Not
מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? לפני שבוע
מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? לא זוכרת XD
איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? אומגד זה ממש קשה. הממממ שאני אוכל להקליק באצבעות ואני אהיה במקום אחר? (כי אני עצלנית XD)
הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? כן
הייתם פעם במוזיאון? מתי בפעם האחרונה? לא זוכרת XD
יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא
פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן
פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא ;;
אם לא - רוצו לראות! ~אצה רצה~
אם כן - נכון שזה סרט מדהים??
אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? לא ממש XD <

just orr

New member
המשך ><

אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? כן XDDDDDDDDDDDDD
או שאתם עושים אצבע צרדה? חחחחחחחחחחחחחחחח "אצבע צרדה" XDDDD
מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? לא
איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? דיייייייייי
יודעים לסרוג? פעם סרגתי עם סבתא שלי, עכשיו אני כבר לא זוכרת XD
ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? לא זוכרת
ובמיטה למטה? כנ"ל
מה אתם חושבים שיותר כיף? שניהם מפחידים, במיוחד מאז הטיול השנתי בכיתה ו' XD
יש לכם אחים קטנים? אח אחד
יש לכם בני דודים קטנים? כן 3333333>
בני כמה אתם בכלל? 16
מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? תלוי במצב חח
אתם גבוהים? לא
רוצים להיות גבוהים? לפעמים, בד"כ טוב לי ככה ^^
אתם נוהגים לתקן אנשים? לפעמים ^^"
אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים
באנגלית או בכל השפות? אנגלית
אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? בואו נגיד שאין לי בעיה לנסות את כל שאר הסגנונות חוץ מאלה XD
אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא
אוהבים את הביטלס? כן
ואת גאנז אנ רוזז? לא שמעתי אותם
סיימתי

adiozery101

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo11.gif../images/Emo22.gif../images/Emo192.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? OFTR אם כלום - תפעילו משהו. THNL מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלוןן
מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? הייתי בקומונה של מקפליי יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? מממ -- כואב לכם משהו עכשיו? מגרד לי כל הגוף !! .. עקצו אותי מלאמלא
נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? מממ לא ממש... אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? היום .. הוא תמיד דולק במטבחח איזה שיר היה האחרון ששמעתם? THNL חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חם לכם?לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? לא תפתחו את הארנק שלכם. נו יש בו הרבה כסף? כן מספיק כדי לקנות מקלדת? כן מספיק כדי לקנות גלידה? כן יש לכם רמקולים למחשב? כן מה היה הסרט האחרון שראיתם? מממ לא זוכרת אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. טיטניק סרט טוב? כןכןכן הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? ב-ר-ו-ר אוהבים להצטלם?מאוד ולצלם? גם
יש לכם כח? כן אכלתם ארוחת בוקר? לא אוספים פקקים של קולה? לא הייתם בהופעה בזמן האחרון? כן דבוקים לפלאפון? כן דבוקים למסנג'ר? לא אקספלורר או פיירפוקס? מהה ? אופרה או ספארי (דפדפנים)? ספארי אבטיח או מלון? מלון אוהבים קיץ? כן מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? כןן יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן כמה שנים אתם מכירים? מאז שאני קטנה יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? כן באים לפה הרבה? לאיפה
אוהבים לענות על שאלונים? ממ כן עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? כעעא איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? מקפליי דעעע יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? לא יש לכם משקפיים? לא ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? מממ לא הייתם פעם בבית קברות? כן הייתם פעם בת"א? כן הייתם פעם באילת?כן הייתם פעם בחיפה?כן הייתם פעם בירושלים?כן הייתם פעם בראשון לציון?כן טסתם במטוס?כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים?כן שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לפעמים מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? לפעמים מה מתנגן אצלכם עכשיו? HELP של מקפליי מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא ובצורת זכר, זה מעצבן? לא ובצורת נקבה?לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? מה ??
מה יש על הפד שלכם לעכבר? מקפליי
איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? מאיפה ליי .? שותים מים מהברז? לפעמים .. איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? לא דעת איזה שיר ממש מעציב אתכם? לא דעת איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? מממ מקפליי SNGE משומה .. על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? משהו של פארמור איזה צבע שולט בחדש שלכם? שחור ירוק ת-מ-י-ד חחח
יש לכם טלוויזיה בחדר? כן והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר שלי קונים אלבומים? כן מה האלבום האחרון שקניתם? מקפליי מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? מממ עד שנתים
מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? מממ לאזוכרת מזמן איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? לעוףף .. הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? כן הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? מממ לא זזוכררת מזמן יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים?מה ?
פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? ניראלי פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא , לא ניראלי אם לא - רוצו לראות! טוב חחח
אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אממ יכולל להיות אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? לאא
אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? מממ לפעמים או שאתם עושים אצבע צרדה? מה ? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? ממ לא איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? SNGE יודעים לסרוג? לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף?
למעלה .. יש לכם אחים קטנים? כן יש לכם בני דודים קטנים? כן בני כמה אתם בכלל? אח שלי בת 10 ובני דודים קטנים תינוקות .. מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן אתם גבוהים? מממ נורמלית רוצים להיות גבוהים? לא איכפת לי אתם נוהגים לתקן אנשים? כן אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים?ל-ו-ע-ז-י באנגלית או בכל השפות? אנגלית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? אממ כןן
אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם?לא אוהבים את הביטלס? מממ ניראליי ...
חחח ואת גאנז אנ רוזז?מה?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עונה../images/Emo11.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? Five O'Clock Heroes Feat. Agyness Deyn - Who. כן אני חורשת על שירים אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון הזה מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? בקרתי בשירותים
יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לעשות חזרה על החומר לבגרות באזרחות שתהיה ביום שני ><" כואב לכם משהו עכשיו? לא. נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? אממ לא ממש. אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? נו כבר אמרתי שכן מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? אם לשמוע שיר אחד במקרה בחנות אז היום איזה שיר היה האחרון ששמעתם? לא זוכרת. חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא במיוחד. חם לכם? לא, נחמד לי. הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? אני לא בדיוק לבושה..
תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? לא. מספיק כדי לקנות מקלדת? לא. מספיק כדי לקנות גלידה? כן. יש לכם רמקולים למחשב? כן. מה היה הסרט האחרון שראיתם? פרוע על המערב
אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? חמודי, כבר ראיתי אותו בקולנוע פעם אז לא ריגש אותי במיוחד אבל הוא היה שובר קופות אז אני מניחה שכן.. הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? כן. אוהבים להצטלם? כן. ולצלם? פחות. יש לכם כח? לא. אכלתם ארוחת בוקר? כן. אוספים פקקים של קולה? לא. הייתם בהופעה בזמן האחרון? לפני 3 חודשים בערך ברוק עצמאות. דבוקים לפלאפון? לא ממש. דבוקים למסנג'ר? לא. אקספלורר או פיירפוקס? אקספלורר. אופרה או ספארי (דפדפנים)? אני מכירה רק ספארי
אבטיח או מלון? שניהם
אוהבים קיץ? לא. מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? לצערי. יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן. כמה שנים אתם מכירים? 5 בערך. יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? לא. באים לפה הרבה? כל יום
אוהבים לענות על שאלונים? זאת פסיכולוגיה הפוכה? עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? שו? איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? הרבה. יש עליכם גרביים עכשיו? לא. ונעליים? לא. יש לכם משקפיים? כן. ועדשות? כן. חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? חחחח לא. הייתם פעם בבית קברות? כן. הייתם פעם בת"א? כמעט פעם שבוע, בדיוק מקודם חזרתי חחח הייתם פעם באילת? כן ובע"ה שוב השנה:] הייתם פעם בחיפה? כן. הייתם פעם בירושלים? כן. הייתם פעם בראשון לציון? כן. טסתם במטוס? כן. נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? הייתי בג'יפ אבל לא מהסוג הנ"ל. שירים שקטים עושים אתכם עצובים? רוב הפעמים. מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? לפעמים. מה מתנגן אצלכם עכשיו? The Fray - Look After You. מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא, כי ככה זה לא פוגע בזכויות האדם ופונה לכל המינים ~אזרחות
~ ובצורת זכר, זה מעצבן? קצת ~שוביניזם והפליה~ ובצורת נקבה? לא.
ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? נכון, מה באמת? מה יש על הפד שלכם לעכבר? כלום. איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? WTF? שותים מים מהברז? לא. איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? הרבה: Kelly Clarkson - Sober Ashlee Simpson - Catch Me When I Fall אני כ"כ מזדהה עם המילים Yellowcard - Dear Bobbie + City of Devils + How I Go McFly - BW איזה שיר ממש מעציב אתכם? NFG - Boulders Green Day - Good Riddance בגלל הקשר של זה לסיום הלימודים
איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? שירי בקסטריט או בריטני על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? Five O'Clock Heroes Feat. Agyness Deyn - Who. איזה צבע שולט בחדש שלכם? לבן. יש לכם טלוויזיה בחדר? כן. והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בסלון. קונים אלבומים? לא. מה האלבום האחרון שקניתם? --- מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? יום ראשון שעבר. מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? עם מוזיקה? אממ לפני כמה חודשים בערך לאוטו של ידיד. איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? לעצור את הזמן ושרק אני אשאר פעילה XDDD הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? לא ממש, כי לא אכפת לי. הייתם פעם במוזיאון? מתי בפעם האחרונה?כן, אממ לא זוכרת. יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא ממש. פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? יש דבר כזה?
פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? ראיתי את שלושתם. אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? חמוד. אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? לא. אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לפעמים, כשזה ממש משתלט עליי. או שאתם עושים אצבע צרדה? מה? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? לא. איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? The Feeling - Rose. יודעים לסרוג? לא. ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן. ובמיטה למטה? כן. מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלה. יש לכם אחים קטנים? כן. יש לכם בני דודים קטנים?אם 14 זה קטן. בני כמה אתם בכלל? עוד חודש 18. מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? אתם גבוהים? מממ 178 זה לא גבוה במיוחד לגילי. רוצים להיות גבוהים? כן. אתם נוהגים לתקן אנשים? הרבה. אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים. באנגלית או בכל השפות? אממ יש לי 3 שירים ברוסית של דימה בילאן ואחד בשפה לא מוגדרת של בוסניה&הרצגובינה. אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? חחחח כן. אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא. אוהבים את הביטלס? כן. ואת גאנז אנ רוזז? יש לי רק שיר אחד שלהם ולא ממש ניסיתי להכיר יותר..

Orange Sky

New member
עונה עם חברהXD

מה מתנגן אצלכם עכשיו? semi charmed life (מהכי דומה לאהבה
) מה אתם עושים עכשיו? אני שרה וחברה שלי מדברת מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? ניסינו לעשות שהפורום של מקפליי יעלה! יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לחיותD: כואב לכם משהו עכשיו? לא...לחברה שלי הגרוןXD נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא, אני משועממת אז זה מתאים שומעים עכשיו מוזיקה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? אתמול בערוץ 739
איזה שיר היה האחרון ששמעתם? how to save a life חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חם לכם? לא כי הדלקנו מזגן הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כן, כבר יצאנו איתם
תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? לי יש 40 ולחברה שלי 140 (זונהXD) אה הנה כבר אין לה חהחה מספיק כדי לקנות מקלדת? אולי, כמה מקלדת עולה? מספיק כדי לקנות גלידה? תמיד יש כסף לגלידה יש לכם רמקולים למחשב? כן אבל הם חרא (הנה חברה שלי אומרת לי גם לפני שכתבתי XD) מה היה הסרט האחרון שראיתם? חברה שלי ראתה בהולנדית "מינוש" ואני לא יודעת אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? נפלאות התבונה, ברור שטוב. חברה שלי - "זין בתחת" (פורנו, מה?)XD הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? כן, ובארורררר אוהבים להצטלם? לא כי זה לא יוצא טוב אף פעם ולצלם? כן יש לכם כח? למה? למחשב הדפוק הזה לא*^&%$#@U*^Y%^$# אכלתםארוחת בוקר? כן אוספים פקקים של קולה? לא למה שאני אעשה את זה?>< הייתם בהופעה בזמן האחרון? כן, היא נקראה זין בתחת של המחשב הדפוק של ניצןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דבוקים לפלאפון? כן קצת דבוקים למסנג'ר? כן אקספלורר או פיירפוקס? פיירפוקס אופרה או ספארי (דפדפנים)? חחחחחחח חשבתי אופרה ווינפריXDDDDD ואממ כלום, להשאר בבית אם זה האפשרויות אבטיח או מלון? מלון וחברה שלי -איכ לא אוהבים קיץ? לא מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? הא שיר ידעתי שזה בחורף תמותי!!!!!!!!!!!!!!! יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? חברה שליXD וכן איזה 4 שנים כמה שנים אתם מכירים? חחח 4 שנים יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? לא... באים לפה הרבה? כן חח זה מחשב אוהבים לענות על שאלונים? אכן כן עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? כן איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? אני - מקפליי? חברה שלי - אוונסנס (אוי) יש עליכם גרביים עכשיו? לא, חם ונעליים? אה ברור כי אנחנו בד"כ הולכות עם נעליים בלי גרבייםXD יש לכם משקפיים? אכן כן
ועדשות? אני -לא, חברה שלי עוד לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? לא חקרתי בנושא או חשבתי על כך הייתם פעם בבית קברות? כן הייתם פעם בת"א? מן הסתם הייתם פעם באילת? ברור הייתם פעם בחיפה? אני די גרה שם וגם חברה שלי הייתה XD (והיא כרגע אצלי
) הייתם פעם בירושלים? יאפ הייתם פעם בראשון לציון? יאפ טסתם במטוס?כןD: אני - לאילת(כאפה)XDDDDDDDDDDDDDDDDDD חברה שלי -הולנד,ארה"ב נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? כן רציתי למות נסענו על סף הצוק שירים שקטים עושים אתכם עצובים? אם הם עצובים חחחח מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? מן הסתם מה מתנגן אצלכם עכשיו? streets of love - rolling stones מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא זה מצחיק ובצורת זכר, זה מעצבן? לא קרה לי בצורת נקבה? למה שיעצבן אותי? אני אכן נקבהXD ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? חחח לא קרה לי מה נסגר עם זה? חברה שלי - סגירה מה יש על הפד שלכם לעכבר? ניצן טיפשה וחשבה שהתכוונו לפד ששמים בזמן מחזור ^^ איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? כל חברה חוץ מזו שהביאה לי רמקוליםXD שותים מים מהברז? כן
איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? אני - אני לא שמה שירים לפי מצב הרוחXD חברה שלי-אוונסנסנסנס איזה שיר ממש מעציב אתכם? לא יודעת, יש מיליון איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? כנ"ל על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? חברה שלי הרבה שירים של BFS ואני UGLY וi wanna dance with somebody של וויטני יוסטון
איזה צבע שולט בחדש שלכם? אני - לבן , חברה שלי -סגול יש לכם טלוויזיה בחדר? ברור
לחברה שלי לאXD והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? מהסלון קונים אלבומים? כשיש כסף מה האלבום האחרון שקניתם? אולי סרג' טנקיאן, וחברה שלי - מוצארט ומירי מסיקה (להורים שלה)XDDDDDDDDDDDDD מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? ביום שני בהיסטוריה מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? חברה שלי לפני שבועיים, אני לא יודעת, ומה זה משנה?XD איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? חברה שלי - לעוף ^^ וגם אניD: הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? הממ אולי הייתם פעם במוזיאון? כן מתי בפעם האחרונה? לא יודעת, טיול בצפר? כשעוד הייתי הולכת לטיול בצפר שבהם הולכים למוזאונים
יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? ראיתי ממש פעם והיה יפה כי אני אוהבת את מייקל ג'יי פוקס
אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? אממ לא נראה לנו אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לא... או שאתם עושים אצבע צרדה? מה זה אצבע צרדה?! זה כאילו the finger? חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? חח לא, כל הגוף שלי זז לפי הקצבXD איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? Romeo and Juliet של Dire straits יודעים לסרוג? לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן=] ובמיטה למטה? לא נראה לי מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלה^^ יש לכם אחים קטנים? לי יש ולחברה שלי אין יש לכם בני דודים קטנים? לי לא ולחברה שלי כן בני כמה אתם בכלל? אני 17 וחברה שלי 16 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? נו שאלה הכי מטומטמת ביקום אתם גבוהים? לא רוצים להיות גבוהים?כן אתם נוהגים לתקן אנשים? חחחחחחחחחחחחח זה מה שאני עושה בחיים אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים באנגלית או בכל השפות? אנגלית, וחברה שלי גם ולפעמים קצת הולנדית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? כן נראה לי חח אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא אוהבים את הביטלס? חח מן הסתם
ואת גאנז אנ רוזז? הם בסדר, אני מתה על פרדייס סיטי (בגלל הסרט ההוא עם ג'ניפר לאב יואיט^_____^)

sweet shir

New member
אצלנו שרו אותו גם בקיץ חח מתרוצה. אני אפילו

זוכרת שחזרתי מגרמניה חברה שלי התקשרה אלי ושרהלי את זה בטלפוןXD

talosh1234

New member
עונה

מה מתנגן אצלכם עכשיו? Pink Floyd - How I Wish You Were Here אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? מצלמה עם ידיד מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון?אותו דבר יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות?כפיפות בטן - 400 כואב לכם משהו עכשיו?כל הגוף נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני?כשמעמם שלא אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה?כן מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו?אתמול באוטו ? O= איזה שיר היה האחרון ששמעתם? Pink Floyd - How I Wish You Were Here חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חם לכם?לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב?לא תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף?לא מספיק כדי לקנות מקלדת?לא מספיק כדי לקנות גלידה?כן יש לכם רמקולים למחשב?כן מה היה הסרט האחרון שראיתם?מחנה החזירים משהו כזה אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב?כן הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו?כן אוהבים להצטלם?כן ולצלם?כן יש לכם כח?כן אכלתם ארוחת בוקר?קמתי בצהריים אוספים פקקים של קולה?לא הייתם בהופעה בזמן האחרון?כה דבוקים לפלאפון?כה דבוקים למסנג'ר?כה אקספלורר או פיירפוקס?אקספלור אופרה או ספארי (דפדפנים)?אה ? אבטיח או מלון?אבטיח אוהבים קיץ?לא מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף?כה יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים?כה כמה שנים אתם מכירים?הרבה יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם?כה באים לפה הרבה?אה ? אוהבים לענות על שאלונים?לפעמים עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )?לא איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע?מקפליי יש עליכם גרביים עכשיו?לא ונעליים?לא יש לכם משקפיים?לרחוק ועדשות?לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי?יש מצב הייתם פעם בבית קברות?כה הייתם פעם בת"א?כה הייתם פעם באילת?כה הייתם פעם בחיפה?כה הייתם פעם בירושלים?כה הייתם פעם בראשון לציון?כה טסתם במטוס?כה נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים?כה שירים שקטים עושים אתכם עצובים?כה מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר?כה מה מתנגן אצלכם עכשיו?שיר של הביטלס מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים?לא ובצורת זכר, זה מעצבן?לא ובצורת נקבה?לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה?מפגרים מה יש על הפד שלכם לעכבר?אה איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם?אה ? שותים מים מהברז?גם איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים?שיר איזה שיר ממש מעציב אתכם?הרבה איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? הרבה על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? הרבה איזה צבע שולט בחדש שלכם?שחור לבן יש לכם טלוויזיה בחדר? לא והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא?חדר קונים אלבומים?כה מה האלבום האחרון שקניתם?מקפליי מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות?לא עשיתי מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק?מזמן איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם?לעוף הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם?הייתי רוצה אם הייתי חסינה לפגיעות הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה?מזמן יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים?לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי?כה פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'?לא =[ אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים??- אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים?יש מצב אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? יש מצב או שאתם עושים אצבע צרדה?אה ? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים?על השולחן איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? Coldplay-Viva_La_Vida יודעים לסרוג?לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים?כה ובמיטה למטה?כה מה אתם חושבים שיותר כיף?למעלה יש לכם אחים קטנים?לא יש לכם בני דודים קטנים?כה בני כמה אתם בכלל?14 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר?מזגן אתם גבוהים?סבירה רוצים להיות גבוהים?1.68 מתאים לי אתם נוהגים לתקן אנשים?תלוי אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים?לועזיים באנגלית או בכל השפות?אנגלית לרוב אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'?חח ב"כ אבל אני לא שומעת עוד דברים אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם?לא אוהבים את הביטלס?כן ואת גאנז אנ רוזז?כןן מאוד

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifמשעמם לי ><

מה מתנגן אצלכם עכשיו? All Time Low-Coffee Shop Soundtracka אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? אה.. עונה על השאלון XD מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? ראיתי טלוויזיה יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? שיעורים במתמטיקה XD כואב לכם משהו עכשיו? האמת.. הבטן XD נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא.. זה טוב שמשעמם
אז תכתבו שאלונים בעצמכם! אין לי כח.. זה ארוך XD גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? לא מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? מזמן איזה שיר היה האחרון ששמעתם? ברדיו? חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? כן.. XD חם לכם? כן.. מאוד
הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כן.. תפתחו את הארנק שלכם. טוב יש בו הרבה כסף? לא XD מספיק כדי לקנות מקלדת? לא XD מספיק כדי לקנות גלידה? לא XD יש לכם רמקולים למחשב? כה מה היה הסרט האחרון שראיתם? אה... 'אשת החלומות' אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? לא! הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? לא! זה סרט ממש עלוב :| אוהבים להצטלם? כן XD ולצלם? אהה D: יש לכם כח? לא ממש אכלתם ארוחת בוקר? כן אוספים פקקים של קולה? לא XD אני בכלל אל אוהבת קולה XD הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא דבוקים לפלאפון? כן חח דבוקים למסנג'ר? לא אקספלורר או פיירפוקס? הא? אופרה או ספארי (דפדפנים)? מה? אבטיח או מלון? מלון. אוהבים קיץ? כן- מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? לצערי
יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כה כמה שנים אתם מכירים? אה.. 7 בערך יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? לא באים לפה הרבה? כן |גבות| אוהבים לענות על שאלונים? לא כבר הייתה השאלה הזאת? :O עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? לא.. זה מחרפן Oo איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? נחשו יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? לא יש לכם משקפיים? לא ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? חלק הייתם פעם בבית קברות? כן הייתם פעם בת"א? כן הייתם פעם באילת? כן הייתם פעם בחיפה? נראה לי :O הייתם פעם בירושלים? כן הייתם פעם בראשון לציון? לא יודעת.. טסתם במטוס? כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? לא שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לא מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? כן מה מתנגן אצלכם עכשיו? כבר הייתה את השאלה הזאת לפחות פעמיים XD מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? האמת כן XD ובצורת זכר, זה מעצבן? כן ובצורת נקבה? לא ^^ ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? לא יודעת! D: מה יש על הפד שלכם לעכבר? תמונה של הכיתה של אח שלי XDDDDDDDDDDDDDDDD איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? לא משמ אכפת לי :| שותים מים מהברז? אם אין בררה איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? לא יודעת.. כל מיני.. איזה שיר ממש מעציב אתכם? אמ..שירים של יום השואה ויום הזיכרון
איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? 5קלרס XDDDDDDD על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? OFTR איזה צבע שולט בחדש שלכם? סגול יש לכם טלוויזיה בחדר? לא
והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בםינת משפחה קונים אלבומים? של מה? מה האלבום האחרון שקניתם? כאילו דיסק? ROTTF
מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? אפעם D: מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? לפני איזה חודש או אפילו יותר .. איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? או להיות בלתי נראית או מהירות על ולדעת לעוף D: הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? כן חח הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? בגיחה יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא.. מה הקטע אם השאלות על השאלונים? XDDDD פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא אם לא - רוצו לראות! אין לי כח >< אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? הא? אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לא XD או שאתם עושים אצבע צרדה? לא XD אני לא עושה כלום XD מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? די XD איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? פעם 3!! יודעים לסרוג? פעם ידעתי ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כה חח ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלה D: יש לכם אחים קטנים? לצערי הרב
יש לכם בני דודים קטנים? כן.. הרבה בני כמה אתם בכלל? 14... מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגןןןןןןןן אתם גבוהים? לא
רוצים להיות גבוהים? כן XD אתם נוהגים לתקן אנשים? תלוי במה אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים באנגלית או בכל השפות? אנגלית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? לא אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא אוהבים את הביטלס? אני לא שומעת אותם אבל אין לי בעיה איתם ואת גאנז אנ רוזז? לא

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif משועממת + ../images/Emo69.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו
"ברביעי,זו רק את..ההורים שלך וכל המדינה..." (פרסמות לפוליגרף הזה) אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו
עונה על השלאון הזה מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון
קראתי הודעות בפורום
יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות
כן.... כואב לכם משהו עכשיו
לא נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני
נה.. אז תכתבו שאלונים בעצמכם
אבל..אבל.. גם אם לא נמאס לכם. טוב..נו.. שומעים עכשיו מוזיקה
לא מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו
לפני כמה דק' באוטו איזה שיר היה האחרון ששמעתם
לא זוכרת ~סנילית~ חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)
לא חם לכם
לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב
כן תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף
לא..הוא התבזבז בארומה.. מספיק כדי לקנות מקלדת
לא .. מלקדת? הא?!? מספיק כדי לקנות גלידה
בקושי יש לכם רמקולים למחשב
יאפ מה היה הסרט האחרון שראיתם
יומני היקר XD אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב
האמת שכן.. הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו
אממ..כן למה לא? אוהבים להצטלם
תלוי מתי ועם מי ולצלם
אין לי בעיה לצלם XD יש לכם כח
לא אכלתם ארוחת בוקר
לא.. אוספים פקקים של קולה
לא הייתם בהופעה בזמן האחרון
כה דבוקים לפלאפון
לא דבוקים למסנג'ר
לא ממש אבטיח או מלון
אבטיח אוהבים קיץ
לא מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף
כן,נראה לי.. O______O יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים
כה כמה שנים אתם מכירים
3 יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם
כן..בערך באים לפה הרבה
ברור ואת? אוהבים לענות על שאלונים
כן עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )
לפעמים איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע
בואו נחשוב............................נו זה משהו עם מ'...אה! מקפליי!! יש עליכם גרביים עכשיו
XDD כן ונעליים
לא יש לכם משקפיים
ראייה? כן ועדשות
לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי
זה עובר בבית,אין ספק הייתם פעם בבית קברות
כן הייתם פעם בת"א
מהיום שנולדתי.. הייתם פעם באילת
כן הייתם פעם בחיפה
כן הייתם פעם בירושלים
כן הייתם פעם בראשון לציון
נראה לי טסתם במטוס
כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים
לא שירים שקטים עושים אתכם עצובים
לגמריי מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר
תמיד!! מה מתנגן אצלכם עכשיו
המוזיקה של רוקדים עם כוכבים
מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים
חח לא ובצורת זכר, זה מעצבן
לא ובצורת נקבה
לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה
XDDD לא מה יש על הפד שלכם לעכבר
כבשה של NICI איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם
סוני [?] שותים מים מהברז
לא..יש מי עדן XDD איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים
Patience של take that you've got a friend בגירסאת מקפליי ועוד ועוד איזה שיר ממש מעציב אתכם
של ימי זיכרון איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח
כל שיר קופצני על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון
Patience של take that איזה צבע שולט בחדש שלכם
לבן.. יש לכם טלוויזיה בחדר
כן והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא
על השולחן בחדר שלי.. חחח קונים אלבומים
כן מה האלבום האחרון שקניתם
שאלה טובה... מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות
never אאבל בשנה הבאה... מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק
לא זוכרת איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם
לעוף.. הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם
כן הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה
לא זוכרת....
יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים
לר פעם השתמשתם בדבק דו צדדי
כן פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד
לא אם לא - רוצו לראות
טוב שנייה אני שמה נעליים אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? - אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים
לא אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה
לא או שאתם עושים אצבע צרדה
- ? - מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים
לא איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל
שיר אחד מפירסמות יודעים לסרוג
לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים
כן ובמיטה למטה
כן מה אתם חושבים שיותר כיף
למטה חח יש לכם אחים קטנים
כן יש לכם בני דודים קטנים
כן בני כמה אתם בכלל
בקרוב 15 |מתרגש| מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר