שאלון למשועממות!

sweet shir

New member
נענה למרות שכבר עניתי בסקו"ש D:

מה מתנגן אצלכם עכשיו? סרט. אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? רואה 'איזה מן שכנה' ובמחשב. מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? הייתי אצל נסטיה ועשינו מרתון HSM? חחחחחחחחחחח יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לאD: כואב לכם משהו עכשיו? לא נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא רלוונטי לפורום הזהXD אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? לא מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? לוזוכרת איזה שיר היה האחרון ששמעתם? All For One - HSM2 חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חם לכם? לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כה תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? לא מספיק כדי לקנות מקלדת? לא מספיק כדי לקנות גלידה? כן יש לכם רמקולים למחשב? כן מה היה הסרט האחרון שראיתם? היי סקול מיוזיקל 2 חחח אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? אמ, תלוי מאיזו בחינהXDD הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? אמ, לא XD אוהבים להצטלם? לא ולצלם? לא במיוחד.. יש לכם כח? למה? XD אכלתם ארוחת בוקר? כן אוספים פקקים של קולה? רק בשביל הקוקה קולה וילאג'. הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא.. ביום העצמאות בפעם האחרונה. דבוקים לפלאפון? לא כזה. דבוקים למסנג'ר? כן חח אקספלורר או פיירפוקס? פיירפוקס
אופרה או ספארי (דפדפנים)? לא מכירה אבטיח או מלון? אבטיח3> אוהבים קיץ? כןכןD: מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? כה, חפרו עליו גם בקיץ חח יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן כמה שנים אתם מכירים? 13 שנים בערך. יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? כן באים לפה הרבה? כן..
אוהבים לענות על שאלונים? כן עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? רק אם הנושא מעניין אותי. איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? מקפליי, דה. ואז גם 30סטמ, סימפל פלאן, גוד שארלוט, סאם 41 פול אאוט בוי וכו'... יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? לא יש לכם משקפיים? כה ;; ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? גאד, נו. הייתם פעם בבית קברות? כן. הייתם פעם בת"א? כן.. הייתם פעם באילת? כן. הייתם פעם בחיפה? כה. הייתם פעם בירושלים? כה. הייתם פעם בראשון לציון? כה. טסתם במטוס? יס נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? כן. שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לא. מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? כן. מה מתנגן אצלכם עכשיו? הסרט. מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא ובצורת זכר, זה מעצבן? לא ובצורת נקבה? לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? חחחח אני אף פעם לא שמה לב. מה יש על הפד שלכם לעכבר? אין לי פד. איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? אנערף שותים מים מהברז? לא איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? היי סקול מיוזיקל כי זה מעודד אותי חח איזה שיר ממש מעציב אתכם? Far Away - Nickelback איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? מקפליי והייסקול. על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? ממ פאבולוס - HSM2 פחח איזה צבע שולט בחדש שלכם? בז' יש לכם טלוויזיה בחדר? כן והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדרי קונים אלבומים? רק של מקפליי חח מה האלבום האחרון שקניתם? מקפליי - אול ד'ה גרייטסט היטס. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? יום חמישי שעבר מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? אף פעם לא חח איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? אממ לסוע בזמן? חח הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? לא בטוחה. הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? כן... ולפני שנה בערך. יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? כה<: אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? יס יס אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? אמממ אין לי דיעהXD אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לפעמים כן חח או שאתם עושים אצבע צרדה? הא? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? לא נראה לי.. איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? לא שומעת. יודעים לסרוג? לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כה ובמיטה למטה? כה מה אתם חושבים שיותר כיף? לא משנה לי חח יש לכם אחים קטנים? כן יש לכם בני דודים קטנים? כן בני כמה אתם בכלל? 15 וחצי מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן, דהה. אתם גבוהים? לא רוצים להיות גבוהים? אמ.. לא ממש. אתם נוהגים לתקן אנשים? רק בכמה דברים ספציפיים. אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים. באנגלית או בכל השפות? אנגלית. אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? אמ, לא. אני גם לא שומעת היפ הופ ור&ב! חח אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא אוהבים את הביטלס? לא ואת גאנז אנ רוזז? לא

../images/Emo58.gif אניי D:

מה מתנגן אצלכם עכשיו? McFly - All About You אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? שומעת מוזיקה,מתכתבת,ועונה על השאלון(:) מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? שמעתי מוזיקה והתכתבתי
יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לאא כואב לכם משהו עכשיו? לא D: נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא ממש ממש משעמם לי. אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? נו כן מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? מאיפה לי איזה שיר היה האחרון ששמעתם? Good Charlotte - Victims Of Love חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לאאאאאא XDDD חם לכם? לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כןD: תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? כןD: מספיק כדי לקנות מקלדת? בטח מספיק כדי לקנות גלידה? בטח יש לכם רמקולים למחשב? כן מה היה הסרט האחרון שראיתם? "עובד החודש" אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? מעולה הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? כןן הוא ממש יפה [= אוהבים להצטלם? דיי ולצלם? מממממממממממממממממש אוהבת DDDDD: יש לכם כח? כן אכלתם ארוחת בוקר? יאפ אוספים פקקים של קולה? לא.. אני לא בגיל המתאים
הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא דבוקים לפלאפון? כןןןןן
דבוקים למסנג'ר? כן אקספלורר או פיירפוקס? הא ? אופרה או ספארי (דפדפנים)? לא יודעתXD אבטיח או מלון? אבטיחחחחח אוהבים קיץ? בטח ^__^ מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? כןXD יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? המון... כמה שנים אתם מכירים? 11 שנים... ואני בת 14
יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? אההא.. באים לפה הרבה? ככה... אוהבים לענות על שאלונים? כןDDD: עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? לא איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? סאם 41!!! סימפל פלאן אבריל לאבין מקפליי וגוד שארלוט!!D: יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? לא יש לכם משקפיים? כן ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? לא הייתם פעם בבית קברות? לא \= הייתם פעם בת"א? חח אני גרה בת"אD: הייתם פעם באילת? כן הייתם פעם בחיפה? כן הייתם פעם בירושלים? כן הייתם פעם בראשון לציון? כן טסתם במטוס? לא נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? לא שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לא מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? כן מה מתנגן אצלכם עכשיו? Avril Lavigne - Skater Boy מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? כןXD ובצורת זכר, זה מעצבן? מאוד ובצורת נקבה? אחלה D: ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? טוב דיי XDDD מה יש על הפד שלכם לעכבר? ניקי כבשה!!!!!!D: איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? אני כותבת מה שיש לי XD harma/kardon שותים מים מהברז? לא איכ . איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? שקטים (:) איזה שיר ממש מעציב אתכם? Good Charlotte - Emotionless איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? Sum 41 - Underclass Hero על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? McFly - Mr. Brightside איזה צבע שולט בחדש שלכם? קרם:) יש לכם טלוויזיה בחדר? כן והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר קונים אלבומים? אופקורסססססססס D: מה האלבום האחרון שקניתם? היום! Good Charlotte - Good Morning Revival מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? X מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? לפניי איזה שבוע איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? אהמD: להגיע ממקום למקום D: הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? מאודD: הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? מזמןןןןן מהבי"ס \= יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? X אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? לא אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לא או שאתם עושים אצבע צרדה? X מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? כןןןןןןןXDD איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? Avril Lavigne - The Best Damn Thing יודעים לסרוג? שכחתי ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? בטח ובמיטה למטה? בטח מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלה!DDD: יש לכם אחים קטנים? לא יש לכם בני דודים קטנים? מלא בני כמה אתם בכלל? 14 ואחי בן 22 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן אתם גבוהים? לא רוצים להיות גבוהים? כן אתם נוהגים לתקן אנשים? לאלאללאלאלאלאלא שונאת שמתקנים אותי
אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? ברור שלועזיים... בכלל לא שומעת בעברית באנגלית או בכל השפות? אנגליתתתתתתתתתת
אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? חחח ורוק כבדXD אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? ממש לא.. אני שונאת מזרחית ודיכאון אוהבים את הביטלס? לא ואת גאנז אנ רוזז? לא

אור188

New member
../images/Emo62.gifעונההה ../images/Emo41.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? כלום אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו?עונה על השאלון עם אמושש =] מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? דיברתי עם אמי על דברים מפגריםם יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לישון ? כואב לכם משהו עכשיו? הבטן נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני?לא אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה?לא מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו?אתמול כשהייתי עם אמי באוטוו איזה שיר היה האחרון ששמעתם? american boy חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חם לכם? ממש לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כן תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף?כן מספיק כדי לקנות מקלדת?כן מספיק כדי לקנות גלידה?כן יש לכם רמקולים למחשב?לא מה היה הסרט האחרון שראיתם?סידני וויט אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב?כןן הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו?כן אוהבים להצטלם?לא ולצלם?כן יש לכם כח?לא אכלתם ארוחת בוקר?כן אוספים פקקים של קולה?לא הייתם בהופעה בזמן האחרוןכן , אתמול דבוקים לפלאפון?כןן !!!! דבוקים למסנג'ר?אין לי אקספלורר או פיירפוקס?אקספלורר אופרה או ספארי (דפדפנים)? ? אבטיח או מלון?מלון אוהבים קיץ?לאא מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף?כןן יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים?כןן כמה שנים אתם מכירים?8 יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם?כן באים לפה הרבה?כהה אוהבים לענות על שאלונים?כן עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )?לא איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע?מקפליי.. יש עליכם גרביים עכשיו?לא ונעליים?לא יש לכם משקפיים?לא ועדשות?לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי?כן הייתם פעם בבית קברות?לא הייתם פעם בת"א?כן הייתם פעם באילת?כן הייתם פעם בחיפה?כן הייתם פעם בירושלים?כן הייתם פעם בראשון לציון?כן טסתם במטוס?כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים?לא שירים שקטים עושים אתכם עצובים?כן מאוד מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר?כן לפעמים מה מתנגן אצלכם עכשיו?לא מתנגן.. מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים?כן ובצורת זכר, זה מעצבן?כןן ! ובצורת נקבה?לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה?מעצבן מה יש על הפד שלכם לעכבר?מיקי מאוס איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם?אין לי מושג, לא חקרתי שותים מים מהברז?לא איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים?שירים שקטים .. איזה שיר ממש מעציב אתכם?when youre gone איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח?lollipop על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון?lollipop איזה צבע שולט בחדש שלכם? כתום יש לכם טלוויזיה בחדר?לא והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא?בחדר ליד קונים אלבומים?לא מה האלבום האחרון שקניתם?לא קניתי מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות?לא עשיתי מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק?לא צרבתי איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם?אני יחשוב על זה ויודיע לכם .. הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם?ברור הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה?כן , בכיתה ד' נראלי >< יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים?לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי?כן פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'?לא אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים??לא יודעת .. אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים?לאא! אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? כן או שאתם עושים אצבע צרדה?אני לא מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים?לא איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל?לא שומעת יודעים לסרוג?לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים?כן ובמיטה למטה?כן מה אתם חושבים שיותר כיף?למעלה יש לכם אחים קטנים?לא יש לכם בני דודים קטנים?כן בני כמה אתם בכלל?14.9 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מאוורר אתם גבוהים?ממש לא רוצים להיות גבוהים?לא .. אתם נוהגים לתקן אנשים?לא אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים?ישראליים באנגלית או בכל השפות?אנגלית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'?לא אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם?כן אוהבים את הביטלס?לא ואת גאנז אנ רוזז? לא

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif עונהנהנהנה ../images/Emo9.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? TAKE THAT - RULE THE WORLD מה אתם עושים עכשיו? שומעים שירים מתכתבים גולשים באינטנט (זה אני וכלל פיצולי היקרים - רייבן עדה שיש לי פיצולים
) מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? הייתי בסלון ושמתיי אמטיוי היטס על פול ווליום כדי שאם יהיה מקפליי אני אראה יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לא ניראה לי ולכם!? כואב לכם משהו עכשיו? הראש - ישנתי רק שעה וחצי#@$@#%@ נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? אם היה נמאס אז נראה לכם שהיינו עונים!? אז תכתבו שאלונים בעצמכם! - אבל לא נמאס ליייייייייייייייייי גם אם לא נמאס לכם - אין לי כוח. שומעים עכשיו מוזיקה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? לפניי שבוע אם לא יותר איזה שיר היה האחרון ששמעתם? דונט כריי של גאנז אן רוזסס
חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא ואתם?! חם לכם? יאפ מאודדדדד הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? חח... כן כבר יצאתי איתם מקודם מהבית. תפתחו את הארנק שלכם. פתחתי... יש בו הרבה כסף? לא. רק שנקלים. מספיק כדי לקנות מקלדת? לא. מספיק כדי לקנות גלידה? ניראה לי... יש לכם רמקולים למחשב? כן מה היה הסרט האחרון שראיתם? אמ.. משהו עם חופשה עם קאמרון דיאז וזה... סרט טוב? כן.. חמוד. הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? כן אבל אי אפשר לראות אותו יותר מפעם אחת. אוהבים להצטלם? כן ולא לא - כי אני לא פוטוגנית כן - אם כבר אני לא פוטוגנית אז נזרום ונעשה פרצוף מצחיק ><" ולצלם? מאאאאאאאאאוד. יש לכם כח? כן אכלתם ארוחת בוקר? לא. אוספים פקקים של קולה? לא אבל אני אוספת את הזה של הפחיות. הייתם בהופעה בזמן האחרון? כן |מזילריר| של חברה שליייי היא מתופפת והיא הופיעה וגם הופיעו שם עוד כמה להקות. דבוקים לפלאפון? לא. דבוקים למסנג'ר? כשמשעמם... אקספלורר או פיירפוקס? הא? אופרה או ספארי (דפדפנים)? אופרה? אבטיח או מלון? זאת שאלה מכשילה? אוהבים קיץ? לא כל כך. מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? איזה שיר? יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כןןן כמה שנים אתם מכירים? יש לי 2 חברות שאנחנו מכירות 9 שנים אם לא יותר יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? היו... באים לפה הרבה? לשאלון? אוהבים לענות על שאלונים? כן כי משעמם לייי עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? אני חולה לענות על הסקרים וכל זה... איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? מיי כמיקל רומנס מקפליי האחים ג'ונאס דה יוזד גאנז אן רוזס (רק חבל שזה לא יקרה
) ריאנה ועוד... יש עליכם גרביים עכשיו? כן. ונעליים? לא יש לכם משקפיים? כן ועדשות? לא אבל יהיה בעזרת השם. חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? לא הייתם פעם בבית קברות? כן הייתם פעם בת"א? בואו נגיד שיותר מידי פעמים. הייתם פעם באילת? כן הייתם פעם בחיפה? כן הייתם פעם בירושלים? כן הייתם פעם בראשון לציון? כן טסתם במטוס? לא נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? לא שירים שקטים עושים אתכם עצובים? כן מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? כן מה מתנגן אצלכם עכשיו? All American Rejects - Swing Swing מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא בצורת זכר, זה מעצבן? לא ובצורת נקבה? לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? חחחחחח לא מה יש על הפד שלכם לעכבר? אורותתתת איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? מאיפה לי שותים מים מהברז? לא איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? דיכאון!!! מזרחית כבדההה!@#$# חח סתם.. כל מיני. איזה שיר ממש מעציב אתכם? שום שיר לא מעציב אותי איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? כל שיר כמעט. על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? אמממ..... איזה צבע שולט בחדש שלכם? לבן ><" יש לכם טלוויזיה בחדר? כן והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר שלי... קונים אלבומים? כן.. מה האלבום האחרון שקניתם? לא זוכרת. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? נוט ייט מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? לא יודעת.. שבוע שבועיים איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? לעוף, להיות רואה ובלתי נראית, לפעמים לקרוא מחשבות, זריזות, גמישות יתר! הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? לפעמים. הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? פפפפפפפפפפפפפפ' לפני מלאא זמן יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? ממממ... פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? ברוררררררר אם לא - רוצו לראות! אבל אמרנו לכם שראינו לא!@?$ אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? חמוד... אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? זה לא במיקרה מזרחית? אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? סורי אבל לא שומעת מזרחית או שאתם עושים אצבע צרדה? ס'קרציותתתתתת מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? חחחחחחחחחחח כן איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? On Top Of The World - Boys Like Girls יודעים לסרוג? לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? לא
ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף? לא ניסתי את הלמעלה אז אני לא יודעת. יש לכם אחים קטנים? לא יש לכם בני דודים קטנים? אני ההכי קטנטנה. בני כמה אתם בכלל? מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן אתם גבוהים? לא ><" רוצים להיות גבוהים? יותר ממה שאני אבל לא הרבה. אתם נוהגים לתקן אנשים? אהא ~חיוךשטני~ אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? ברור שמזרחית!!!!! איכס פיכסה מזרחית מה ניראה לכם!@?$# באנגלית או בכל השפות? אינגליש אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? לא ~שורקתומסתכלתעלהתיקרה~ אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא אוהבים את הביטלס? כן ואת גאנז אנ רוזס? בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבאאאאאאאאאאאאארוררררררררררררר חולה עליהםםםםם

למעלה