אמת - שקר - פנטזיה

LOCA6

New member
ייייייייייייייייייייייייייייייששששששששששששששש

אבל את מוזמנת לבוא איתי למקסיקו לסילבסטר {מימון שלך כמובן} ושוב אני!!!!!!!!!!! 1. ביקשתי מאבא שלי לקנות לי תדיסק של RBD -- CELESTIAL בקוסטה ריקה אך משום מה הוא קנה לי דיסק של DAVID BISBAL {זמר ספרדי מעולה דרך אגב למי שלא מכיר} 2. יש לי במועדפים 67 אתרים של הלהקה ככלל וכל אחד מהחברים בפרט 3. הלהקה אכן תגיע לארץ לפי עידכונים אחרונים של אתר רומני

LOCA6

New member
יפההההההההההה

יש עלייך!!!!!!! ומי שלא מכיר עדיין: DAVID BISBALLLLLLLLLLLLLLL הכרתי בטעות וזכיתי בגדול!!!

LOCA6

New member
יפההההההההההה

יש עלייך!!!!!!! ומי שלא מכיר עדיין: DAVID BISBALLLLLLLLLLLLLLL הכרתי בטעות וזכיתי בגדול!!!

צטלע

New member
המשפטים שלי ..

1. חברה שלי עברה לפני כמה שנים למקסיקו.. שליחות של אבא שלה. עוד לפני שהסדרה שודרה כאן היא סיפרה לי פעם על RBD .. בלי קשר לכלום. 2. דוד ודודה שלי מטיילים עכשיו ברומניה, וכמובן שסחטתי מהם הבטחה להביא לי כמה וכמה מוצרים של RBD
3. בפעם הראשונה שראיתי את הפרומו של רוברטה ואלמה לא האמנתי שהביאו אותה בתפקיד סוניה ריי האגדית.

צטלע

New member
שתיכן צודקות :) ואפילו כתבתן באותה דקה חח

אבל עדי כתבה ראשונה, אז תכתבי עכשיו את

didalf

Well-known member
אוקי חח../images/Emo109.gif

1.ראיתי בארץ דיסקים מזוייפים של RBD למכירה בחוף הים. 2.ראיתי סרטון נדיר של RBD וארווי מהמפגש שלהם. 3.אין לי בכלל תמונות של רבלדה.

LOCA6

New member
משחק ההופעות שלי עדיין ממתין לך...

שירן- לא יפה ככה לעצור לי את המשחק.... מוסקטריות צריכות להיות מאוחדות...

didalf

Well-known member
נכון../images/Emo47.gif ../images/Emo109.gif

את טובה בזה
תורך

LOCA6

New member
חחח תודה...

1. פונצ'ו הודה בראיון שעדיין יש לו רגשות כלפי דולסה למרות שכיום הם רק ידידים טובים... 2.הלהקה לא מגיע לארץ בגלל שפדרו חושש כי השוק לא גדול פה מספיק ולא ימכרו מספיק כרטיסים 3. חברת התקליטים שלהם חושבת להתחיל לייצא לארץ כמות קטנה של הדיסקים כדי לבדוק את היקף המכירות ואת פופולריות הלהקה בארץ.

למעלה