אמת - שקר - פנטזיה

אה אוקיי לא ידעתי../images/Emo66.gif

לא הפסדתי פרק אחד של רבלדה
יש לי את הדיסקים של RBD
חודש הבא ביומולדת שלי אני טסה למקסיקו וכנראה אני הולכת לאחת מההופעות

LOCA6

New member
לקרוא הוראות!!!../images/Emo190.gif

וגם קצת היגיון... הפורום הוא של רבלדה.... הימור:
אמת שקר פנטזיה

LOCA6

New member
צדקתיי????? איזה כיףףףףף

אבל ממש אין לי עוד משפטים הכל כבר נדוש... אז אני מעבירה את הכתר לפשושית פשושית-- תביאי לנו אותה במשפטים!!!! בפורום הזה זה לא אפשרי!!!!!! רק רבלדה!!!!!!!!!!!!!!! Y SOY REBELDE QUANDO NO SIGO LOS DE MAS

תתת תודה ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif

1. יש לי מוצרים של רבלדה בבית שאחותי הביאה לי שחזרה מטיול בח"ול 2. פעם ראיתי רבלדה אבל חשבתי שזה חיקוי עלוב של המורדים ושנאתי אבל אז כמו כולם התאהבתי בסדרה ובלהקה. 3. יש לי ראיון במחשב של קמילה (מארוואי) ודולסה מדברות על הדמות ומשוות ביניהם דברים . *חח כבר אין מה להמציא*

LOCA6

New member
הימוווורררררררררררר

שקר אמת פנטזיה גם אם טעיתי לא נורא אין לי גם ככה משפטים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LOCA6

New member
מי מלכה??? מי????

אבל נראה לי שהמשחק הזה קצת מיצה את עצמו אין כבר רעיונות מקוריים אז למי שיש שימשיך בכיףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד אז אתם מוזמנים להמשיך את משחק שלי--- ההופעה- מאיזה שיר לקוחה התמונה {חפשו את השירשור והצטרפו} חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LOCA6

New member
יואוווווווווווווווווווווווווו../images/Emo124.gif

קושקוששששששששששייייייייייייייייייייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתת מה קורה??????????????????? לא רואים אותך כמעט פה.... אין מה לומר---
המוסקטריות השטניות מלכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חולה עליכן!!!!!

sapir1000

New member
שליי:)

1. פספסתי רק 5 פרקים של רבלדה. 2. לא ממזמן נכנסתי לחנות בגדים ופתאום היה את השיר טו אמור של RBD. 3. יש לי את הדיוידי של המאחורי הקלאים שלהם, קה היי דה טראס.

למעלה