הכי אהוב שיש

../images/Emo136.gifהכי אהוב שיש../images/Emo136.gif../images/Emo185.gif

יאללה בואו נהפוך את הפורו הזה לפורום הכי פעיל
מה הספר הכי אהוב עליך?
הסרט הכי אהוב?
הסדרה הכי אהובה?
השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)?
הארץ הכ אהובה?
החייה הכי אהובה?
האוכל הכי אהוב?
העונה הכי אהובה עליכם?
יאללה חברים , לחפור!

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

מה הספר הכי אהוב עליך? מארלי ואני דור הפרוזק המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה
הסרט הכי אהוב? היירספריי
הסדרה הכי אהובה? עקרות בית נואשות
השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)? לא יכולה לבחור אחד כזה
הארץ הכ אהובה? ישראל דיי יפה בתור ארץ אבל ההתנהלות שלנו כאן היא חרא. ואני מתה על ארה"ב ואנגליה
החייה הכי אהובה? סוס וכלב
האוכל הכי אהוב? סלט, פיצה וג'חנון [סחוגגגג~ראור~]. העונה הכי אהובה עליכם? לא משנה איזה עונה תהיה, אני אצפה לה המון ואז אתלונן שקר לי/חם לי/מעצבן לי ><

MyUsedRomance

New member
../images/Emo135.gif

מה הספר הכי אהוב עליך? ג'יין אייר, תלתלים מכושפים, גן ורדים, זר במסתור ועוד כמה
הסרט הכי אהוב?
יש יותר מדי
הסדרה הכי אהובה? דוקטור הו!
השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)? אממ כמו בסרטים
הארץ הכ אהובה? ארה"ב
החייה הכי אהובה? אממ כלב כנראה
האוכל הכי אהוב? אממ
כל דבר שהוא לא בשר, סושי, ירקות מבושלים או בצל הוא בסדר
העונה הכי אהובה עליכם? חורף

../images/Emo217.gif

מה הספר הכי אהוב עליך?לא קוראת ספרים.. אבל ממה שהייתי חייבת לקרוא זה בית כברות לחיות הסרט הכי אהוב?מועדון קרב הסדרה הכי אהובה?על טבעי, מחשבות פליליות, איש משפחה השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)?קשה מידי חח יש יותר מידי הארץ הכ אהובה?אנגליה, מיי לוב החייה הכי אהובה?חתולים האוכל הכי אהוב?הכל.. בעיקר פחמימות למיניהם העונה הכי אהובה עליכם?בעקרון חורף...

Rose131

New member
למה היית חייבת את בית כברות לחיות?../images/Emo12.gif

חח ראיתי את הסרט לפני כמה שנים טובות, אחד המצחיקים

רק הראשון.. כל השאר די חלשיםXD../images/Emo205.gif

מישל, את ראית אצלי את הסרט נכון? [ואם כן, אז ראית את אחד מסרטי ההמשך..]

Rose131

New member
../images/Emo58.gif

כי זה משהו שילדים עשו, לא? איזה בית קברות שבהתחלה ילדים עשו?
אני זוכרת במעורפל כזהXD

Rose131

New member
^^

מה הספר הכי אהוב עליך?זה די זז. אבל ארמ.. ננסה- הארי פוטר- יש לציין של מי? על הילד- ניק הורנבי[כבר כמה שנים.
!] ארבעה בתים וגעגוע- אשכול נבו הסרט הכי אהוב?גם זה די משתנה אבל מאז כיתה ד' בערך זה מולאן רוז'. וגם עשיתי עליו את הבגרות שלי בקולנוע.. הסדרה הכי אהובה?אנג'ל, שנות השבעים והאוס. אנג'ל הכי ותיקה אני חושבת. השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)?אמ. זה קצת בלתי אפשרי לשאול את זהXD זה משתנה כללל הזמן.. הארץ הכ אהובה?אנגליה
החייה הכי אהובה?אמ.. צ'יטה כזה? וגם ציפורים קטנות כאלהD: האוכל הכי אהוב?פיצה נראה לי.. נודלס סיני כזה, וגם כלמיני דברים ביתיים כאלה
העונה הכי אהובה עליכם? בעיקרון בחורף אני רוצה קיץ ובקיץ אני רוצה חורף, אז נסכם על סתיו ואביב?P:

הכי אהוב שיש

היי חדשה פה :) ספר הכי אהוב: אני לא קוראת הרבה, אבל אני חייבת להגיד THE LOVELY BONES. סרט הכי אהוב: או יש הרבה: כשהארי פגש את סאלי, עיר של מלאכים, עגבניות ירוקות מטוגנות..... יש יותר מדי. סדרה הכי אהובה: בנות גילמור, סקראבס.. עוד כל מיני. שיר הכי אהוב: ON MY OWN של דה יוזד אחד מהשירים הכי אהובים עלי. ארץ הכי אהובה: ..קשה... שוויץ..? חייה הכי אהובה: זאב, כלב אוכל הכי אהוב: אין. נמאס מהכל באיזהו שלב. עונה הכי אהובה: חורף. :)

למעלה