הכי אהוב שיש

O L g i T

New member
בללה

מה הספר הכי אהוב עליך? לא קראתי יותר מדי הסרט הכי אהוב? בחזרה לעתיד 1,2,3 הסדרה הכי אהובה? סאותפארק השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)? קשה, בואו נגיד ככה-השיר הכי גאוני בעולם- radiohead - paranoid android הארץ הכ אהובה? אנגליה3> החייה הכי אהובה? חתולים חח האוכל הכי אהוב? כל דבר שקשור לתפוחי אדמההההה אחח העונה הכי אהובה עליכם? עונות מעבר.... אביב אומשו

DropDeadAlice

New member
לה לה לה you make me wanna lala../images/Emo11.gif

מה הספר הכי אהוב עליך? תירס חם. הסרט הכי אהוב? יש המון המון המון, אין לי כוח להתחיל לרשום. הסדרה הכי אהובה? האוס
, שנות ה70.
השיר הכי אהוב (לא בהכרח של דה יוזד)? אי אפשר לבחור 1. הארץ הכי אהובה? פינלנד אוף קורס, sweet home
החייה הכי אהובה? מיי כמיקל רומנס3> האוכל הכי אהוב? -_- סלט? צ'יפס? העונה הכי אהובה עליכם? חורף, חורף כלכך. וכי בשאלונים אני רגילה לשים תמונה.

../images/Emo205.gif

מה הספר הכי אהוב עליך? כל ספריו של הארלן קובן. הסרט הכי אהוב? פייט קלאב, ראיון עם ערפד, ושבעת החטאים [כולם בכיכובו של בראד פיטD:] הסדרה הכי אהובה? על טבעי, מחשבות פליליות, I LOVE NY, סקינס. השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)? טחחח אין לי מושג. הארץ הכ אהובה? איטליה
החייה הכי אהובה? כלב. האוכל הכי אהוב? סושי, ובכלל המטבח התיאלנדי-סיני-יפני. העונה הכי אהובה עליכם? חורף כמובן

"החייה הכי אהובה? כלב."../images/Emo217.gif

אם זכרוני אינו מטעני, את פחדת מהכלבים שלי!

Rose131

New member
זה הקטע הזה עם "תאווה" "עצלנות" "קנאה" ושות'?

מאיזה שנה זה?

Rose131

New member
ממתי 1994 זה ישן../images/Emo7.gif

ביום שני ראינו סרט מ1931 וזה נחשב מה זה מתקדם, כי היה סאונד וכל זה!!!1

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אני גם

מה הספר הכי אהוב עליך? "מי הזיז את הגבינה שלי?" הסרט הכי אהוב? רק אחד??? נו טוב שוה"ק הראשון הסדרה הכי אהובה? ניפ/טאק
השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)? ג'ורג' מייקל CARELESS WHISPER הארץ הכ אהובה? ארה"ב החייה הכי אהובה? פנדה אדומה
האוכל הכי אהוב? במבה העונה הכי אהובה עליכם? חורף

יאללה ^^

מה הספר הכי אהוב עליך? הארי פוטר (כי גמאני מושפעת שאוהבת משקפופרים עם מקלות
)
סרט הכי אהוב? יותר מדי X: הסדרה הכי אהובה? ג י ב ו ר ים השיר הכי אהוב (לא בהכרח של דה יוזד)? אי אפשר לבחור
הארץ הכי אהובה? כל מקום שהוא לא כאן? לא, בעצם, הייתי מורידה עוד כמה ארצות מהרשימה XD החיה הכי אהובה? דוב
האוכל הכי אהוב? אמממ...שוקולד 3> העונה הכי אהובה עליכם? חורף

GD ROCKS

New member
נהנהנהנה

מה הספר הכי אהוב עליך?לא כזה קוראת הרבה, אבל נגיד שהארי פוטר. הסרט הכי אהוב? מועדון קרב, המספריים של אדוארד. הסדרה הכי אהובה? ממ סקראבס/איש משפחה השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)? מה רק אחד? לאיודעת. נגיד שCounterparts And Number Them כי סתם נדבקתי אליו לאחרונה. חח בכל זאת הוא לא הכי אהוב. הארץ הכי אהובה? ישראל (וארגנטינהD:) החייה הכי אהובה?כלב? האוכל הכי אהוב?חמין וקוסקוס XDDDD העונה הכי אהובה עליכם? חורף

כן , אני עונה לשאלון של עצמי../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif

הספר הכי אהוב? האחים לב ארי
הסרט הכי אהוב? חייב להיות הרוזן ממונטה כריסטו. הסדרה הכי אהובה? CSI , חברים , האוס ושנות השבעים. השיר הכי אהוב? Wonderwall של אואסיס. הוא כזה נוסטלגי
הארץ הכי אהובה? אוו אנגליה אהובתי *-* החייה הכי אהובה? ארנב ^.^ האוכל הכי אהוב? כמה נדוש , אבל של אימא P: העונה הכי אהובה? האביב. כי לא חם מדי , לא קר מדי ויש לי יומולדת

הכי הכי....

מה הספר הכי אהוב עליך?go ask Alice הסרט הכי אהוב?מיס סנשיין הקטנה הסדרה הכי אהובה?ורוניקה מארס השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)?הרבה מדי הארץ הכ אהובה?אנגליה החייה הכי אהובה?כלב האוכל הכי אהוב?גלידה העונה הכי אהובה עליכם-סתיו

עונה :)

מה הספר הכי אהוב עליך? ממ קשה. אני אלך לפי סופרים: ניל גיימן, רולינג, טולקין, אורסון סקוט קארד, כריסטופר פאוליני. וסופר נחמד שקראתי רק ספר אחד שלו ולא ידוע לי על עוד שלו אבל הוא היה טוב כ"כ שאני חייבת לציין - סקוט ווסטרפלד. הסרט הכי אהוב? ממ לא יודעת הסדרה הכי אהובה? גם לא יודעת. דרייק וג'וש, אבודים, יריחו, ורוניקה מארס, קשרים אפלים, וכל מה שמשודר באקסטרה הוט, AXN, וניקלודיאון. השיר הכי אהוב (לא בהכרח של דה יוזד)? ממ גם לא יודעת. XD הארץ הכי אהובה? קנדה :) החיה הכי אהובה? מממ.. כשחושבים על זה, כל החיות. חוץ מחתולים S: האוכל הכי אהוב? שניצל תירס
העונה הכי אהובה עליכם? קיץץץ D: חורף זה פשוט.. עצוב

למעלה