הכי אהוב שיש

נהנה ../images/Emo3.gif

מה הספר הכי אהוב עליך? הנעלמים / הרלן קובן הסרט הכי אהוב? ארמגדון הסדרה הכי אהובה? נמלטים , פשע מן העבר , מחשבות פליליות השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)? וואי המון . הארץ הכי אהובה? ברור שישראל החייה הכי אהובה? חתול האוכל הכי אהוב? נוקידס של סבתא אינס העונה הכי אהובה עליכם? חורף:) שונאת קיץ בע

MyApocalypse

New member
אני../images/Emo97.gif

מה הספר הכי אהוב עליך? אמממ הממלכה של קנסקי ספר גדול
הסרט הכי אהוב? חחח בילי אליוט O= וגם שרק 1 הסדרה הכי אהובה? דרייק וג'וש וכל מיני מזדמנות
השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)?
הארץ הכ אהובה? אממממ ארה"ב וגרמניה החייה הכי אהובה? כלב? ארנב? לאדע P= האוכל הכי אהוב? בורקס %$# ותפוחי אדמה העונה הכי אהובה עליכם? חורף

מותק1212

New member
שלהלהלה, חזר לי האינטרנט!../images/Emo119.gif

מה הספר הכי אהוב עליך? "פאנטום האופרה" וספרי ליאת רוטנר("קיץ אחד ביחד", "תנו לגדול בשקט", "לנצח בגדול", "הרמת מסך") הסרט הכי אהוב? "פאנטום האופרה", "חתונת רפאים", "הסיוט לפני חג המולד", "המספריים של אדוארד", "אמדאוס", "שודדי הקאריביים 1 ו2", "הפנתר הוורוד", "להעתיק את בטהובן", "ברוס הגדול מכולם", "איוון הגדול מכולם", "הגבן מנוטרדם
" הסדרה הכי אהובה? "חברים", "סאות'פארק", "ג'ואי", "משפחת סימפסון", "פרויקט מסלול", "דרייק וג'וש", "האוס", "טאצ' עליז לסטרייט שיעיז", "פימפ מיי רייד", "בהפרעה"(בעיקר בגלל עידו רוזנבלום
, "סיינפלד". השיר הכי אהוב (לה בהכרח של דה יוזד)? יש המון...קשה מידי. הארץ הכ אהובה? ישראל כי אין כמו ישראל...אבל גם ארה"ב, יש לי חיבה רבה לארה"ב
החייה הכי אהובה? כל החיות! האוכל הכי אהוב? קורנפלקס
פסטה. וכמו ג'ואי- סנדוויצ'ים
העונה הכי אהובה עליכם? לפעמים חורף, לפעמים קיץ.

למעלה