McWeekend

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהקליפXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

א.הגירסא מושית ב.דאגי כלכך קורע שם
והארי מאוד מאוד סקסי בהתחלה ג.יפית

Charley XD

New member
../images/Emo26.gif אני ../images/Emo110.gif

שיר השבוע של מקפליי: Mcfly - Sorry's Not Good Enough McFly - Too Close For Comfort Pinball Wizard Surfer Babe the way you make me feel V & McFly - Chills In The Evening The Ballad Of Paul K Bubble Wrap ועוד כמה שאין לי כוח לחשובבבבבב שיר השבוע לא של מקפליי: Arctic Monkeys - Brianstorm arctic monkeys - the bakery song Arctic Monkeys - Cigarette Smoke Foo Fighters - Best Of You Alanis Morrisette - You Oughta Know Nickelback - Rockstar Nickelback - how you remind me Nickelback - Side Of A Bullet Nickelback - Feeling Way Too Damn Good להקת השבוע: ראו שאלות קודומת ><" אלבום השבוע: מקפלי ... קליפ השבוע: XX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נמלטים
האוס, בוסטון ליגל ! משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא הלכתי לטיול שלי !! לא לא לא זה חראאאאאאאאא ... משהו ששימח: אממ דברתי עם אמא ! ויצאתי ביום רביעי מהבצפר ולא להכתי ליום מרוכז ? משהו שעיצב: אבא של חברה שלי נפתר
ציטוט השבוע: אמא דרך הטלפון מהודו : למה היא אומרת שאתה לא יודע לעשות כביסה ? אבא : כי שכחתי שם בטעות קופסה של הסבון בייבשן, והכל נפתח ונשפך בפנים עם כל הכביסה הנקייה ? הכל נהפך לגושים, היית צריכה לראות את זה. XDDDDDDDDDDDDDDD איזה הורים שרוטים. הידעת ? תומאס אדיסון (ממציא הנורה) פחד מהחושך אני לאבא שלי בטלפן מנסה להסביר לו שאני בסדר: אני *שיעול* חייה *שיעול* נשבעת *שיעול, שיעול, שיעול, שיעול* מתנגן בראש / בפלייליסט: Reamonn - Super girl תמונת השבוע:
יש 2 ..

דיליידיליי

שיר השבוע של מקפליי
אובייסלי טו קלוז פור קומפורט דה הרנט נוור לייז
שיר השבוע לא של מקפליי
אמורג'נסי-פארמור פרום יסטרדיי-30 סקנדס דו מארס היר אין יואר ארמז-הלוגודביי
להקת השבוע
מקפליי 30 סקונדז דו מארס
אלבום השבוע
וונדלנד... ושל פול אאוט בוי |אקשו|קליפ השבוע
http://www.youtube.com/watch?v=UDrXHg9Qzls
סרט השבוע
אין...=\ לא ראיתי הרבה טלוויזיה
משהו שהכעיס אותי
אני תקועה בבית ים ומשעמם לי... ואני לא רואה מדריכה שלי שבאה רק ליומים!
משהו ששימח
אני באה למפגש פורום נפגשתי עם עינב, הילה ואופיר [היה ממש מצחיק!]
ציטוטים
אני עינב, הילה ואופיר נכנסות לאיזה חנות ומתבוננות בנעליים. אחותי התחילה לגעת באיבר המין של בובה אחותי:"בואי תגעי גם!" אופיר:" לא תודה.."הילה:"היא חושקת בבובה!" אני ערבה ודנה יושבות על הדשא.. ואני מספרת להן משהו על מישהי שהייתה בחלוקת חתימות של מקפליי. אני:" היא הייתה כולה ורודה, המצלמה ורודה, הפלאפון, הבגדים, מי יודע אולי גם ה... ורק היה לה עיפרון שחור מרוח בצורה מגעילה ליד העין.." ערבה:"עפרון ורוד?"
מתנגן בראש
אמורז'נסי התמונה

einav0sh

New member
XDDD

אחותך ילדה מצחיקה בטרוף כמה צחקתיי ואופיר נהייתה אדומה [אני יודעת שהיא רוצה לגעת אני מכירה אותה!!!!
]

חצמבוש

New member
לאחר השלמת שעעות שינה../images/Emo97.gif

שיר השבוע של מקפליי:McFly-Don't_Wake_Me_Up
לא יכולה להפסיק לישמוע3>
שיר השבוע לא של מקפליי:Foo Fighters - The Pretender
להקת השבוע:מה שבטוח לא אורןXDDDD מקפליי כמובן
אלבום השבוע:הפסקול של שרק 2 XDDDDDDD
קליפ השבוע:McFly - That Girl (Clip) ס'חמוד דאגי
תכנית השבוע:אין
משהו שהכעיס:לא יוצאת לכנס של הפשצים><
משהו ששימח:החתיכוס
משהו שעיצב:אורן הדלביוב הזהD:
פינת הצטטת:בכנס,היה תור ענננננננק והיה מסריח בשירותים של הבנות אז אני וחברה החלטנו ללכת לשירותים של הבנים ושם פגשנו את החתיכוס
החתיכוס:"את יודעת שזה שירותי בנים?" אני:"כן אבל בשירותי הבנות יותר מידי מגעיל><" החברה צועקת מהתא:"ופה לא?D:" אני:"ת'אמת כן אבל פחותXD" החתיכוס:"ואת בטוחה שאת בת?" אני:"אממממ כן?" החברה צועקת מהתא:"היא לא!" החתיכוס:"אני לא מאמין!" אני:"לא מאמין למה?" החתיכוס:"שאת בת![חיוך נוטף סקס וזדוניי למדי]" אני:"טוב אל תאמין><" החתיכוס:"תוכיחי[שוב פעם חיוך זדוני]!" אני:"חחח טוב עוד משהו?" החברה צועקת מהתא:"נוו פאני חלום חייך סטרפטיז" החתיכוס מרים גבה:"אני מחכה?D:" אני:"אני יוכיח לך שאני בת בתנאי שאתה תוכיח לי שאתה בן[חיוך שובב ביותר]" הראש של החברה מציץ מהתא:"OMG את זה אני צריכה ליראות!" החתיכוס אומר לחבר שלו:"עכשיו אנחנו צריכים להוכיח שאנחנו באמת בנים" אני:"אז יש לי רעיון בשבילכם,תיתדפקו אחד את השני ואז תגלו שאתם גייז ותיצטרפו לקהילת שירותי הבנותD:" החתיכוס:"הייתי שם כבר פעם לא תודה[מצחקק]XD" החתיכוס הלך- אני לחברה:"OMG ארר באלי לאנוס אותו!" החברה:"אוף הוא לא עשה סטרפטיז:(" __________________________________ בהדרכה של אלינה ויוליה,הן לקחו את אור סגל בתור שפן ניסיונות ואז מרחו עליו קרם הגנה אורן צועק:"זה ניראה כמו שפיך!!!!!!!!!" ואז איזה מורה עובר ואומר:"וואי נכון!"D: ואז הלבשנו על אור המסכן גופייה ורודה והוא הלך איתה כל המסלולXDDD ___________________________________ אורן החליט שהוא רוסי,ואני ודימה התעצבנו אז החלטנו שאנחנו מדברים רק רוסית ואורן היה אדום מרוב עצבים כי הוא לא הבין מילה[דיברנו ברוסית די גבוה] והוא התחיל ליצעוק עלינו:"שני דלביובים די פגברית פרוסקי[שילוב של 80 שפות]" וכולנו צוחקיםXDDDDDDDDDD תמונה:
החתיכוס ארררררררררררר

אני, אחרי שהרבה זמן לא הגבתי כאן.../images/Emo11.gif

שיר השבוע של מקפליי: ה כ ל ! הפלייליסט שלי היה כל השבוע על כלללל התיקייה של מק' D:
שיר השבוע לא של מקפליי: Nickelback - Rockstar V - Blood Sweat And Tears Arctic Monkeys - Teddy Picker Soulja Boy - Crank That Maroon 5 - Won't Go Home Without You +שירים של סאם41, אין לי כוח להעתיק את כולם ^^
להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע: אממ.. כל האלבומים של מק'? D:
קליפ השבוע: כל סרטוני מאחורי הקלעים של הDVD
במיוחד זה
http://www.youtube.com/watch?v=UUxRFMt6KEk&NR
כ"כ חרשתי עליו XDDDDDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: UCAP כמובן.
, קני נגד ספניXD / כל הסרטים שראיתי D: * מכושפת * ג'קאס 2 [ פאקינג גאד איך?! איייייךךךך הם מסוגלים?!?!?! חחחחחחחח ] * סדרה של צרות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: השלמות בהיסטוריה.
שהחופש דווקא די קצר ><
משהו ששימח: סוףכלסוף- חופששששש!!!!!11
משהו שעיצב: שלושה מקרי מוות של אנשים קרובים.
ציטוט השבוע: לא אספתי ><"
מתנגן בראש / בפלייליסט: פרסומות חרושות ומעצבנות באמטיוי היטס ><
תמונת השבוע: אחח.. ס'מתוק
מקווה לראות אותכן במפגש! D; חג שמח ושבוע נעים!

למעלה