לאחר השלמת שעעות שינה../images/Emo97.gif
שיר השבוע של מקפליי:McFly-Don't_Wake_Me_Up
לא יכולה להפסיק לישמוע3>
שיר השבוע לא של מקפליי:Foo Fighters - The Pretender
להקת השבוע:מה שבטוח לא אורןXDDDD מקפליי כמובן
אלבום השבוע:הפסקול של שרק 2 XDDDDDDD
קליפ השבוע:McFly - That Girl (Clip) ס'חמוד דאגי
תכנית השבוע:אין
משהו שהכעיס:לא יוצאת לכנס של הפשצים><
משהו ששימח:החתיכוס
משהו שעיצב:אורן הדלביוב הזהD:
פינת הצטטת:בכנס,היה תור ענננננננק והיה מסריח בשירותים של הבנות אז אני וחברה החלטנו ללכת לשירותים של הבנים ושם פגשנו את החתיכוס
החתיכוס:"את יודעת שזה שירותי בנים?" אני:"כן אבל בשירותי הבנות יותר מידי מגעיל><" החברה צועקת מהתא:"ופה לא?D:" אני:"ת'אמת כן אבל פחותXD" החתיכוס:"ואת בטוחה שאת בת?" אני:"אממממ כן?" החברה צועקת מהתא:"היא לא!" החתיכוס:"אני לא מאמין!" אני:"לא מאמין למה?" החתיכוס:"שאת בת![חיוך נוטף סקס וזדוניי למדי]" אני:"טוב אל תאמין><" החתיכוס:"תוכיחי[שוב פעם חיוך זדוני]!" אני:"חחח טוב עוד משהו?" החברה צועקת מהתא:"נוו פאני חלום חייך סטרפטיז" החתיכוס מרים גבה:"אני מחכה?D:" אני:"אני יוכיח לך שאני בת בתנאי שאתה תוכיח לי שאתה בן[חיוך שובב ביותר]" הראש של החברה מציץ מהתא:"OMG את זה אני צריכה ליראות!" החתיכוס אומר לחבר שלו:"עכשיו אנחנו צריכים להוכיח שאנחנו באמת בנים" אני:"אז יש לי רעיון בשבילכם,תיתדפקו אחד את השני ואז תגלו שאתם גייז ותיצטרפו לקהילת שירותי הבנותD:" החתיכוס:"הייתי שם כבר פעם לא תודה[מצחקק]XD" החתיכוס הלך- אני לחברה:"OMG ארר באלי לאנוס אותו!" החברה:"אוף הוא לא עשה סטרפטיז

" __________________________________ בהדרכה של אלינה ויוליה,הן לקחו את אור סגל בתור שפן ניסיונות ואז מרחו עליו קרם הגנה אורן צועק:"זה ניראה כמו שפיך!!!!!!!!!" ואז איזה מורה עובר ואומר:"וואי נכון!"D: ואז הלבשנו על אור המסכן גופייה ורודה והוא הלך איתה כל המסלולXDDD ___________________________________ אורן החליט שהוא רוסי,ואני ודימה התעצבנו אז החלטנו שאנחנו מדברים רק רוסית ואורן היה אדום מרוב עצבים כי הוא לא הבין מילה[דיברנו ברוסית די גבוה] והוא התחיל ליצעוק עלינו:"שני דלביובים די פגברית פרוסקי[שילוב של 80 שפות]" וכולנו צוחקיםXDDDDDDDDDD תמונה:
החתיכוס ארררררררררררר