McWeekend

tzuf jones

New member
../images/Emo188.gif ../images/Emo113.gif ע ו נ ה D :

שיר השבוע של מקפליי:
דונ'ט וואיק מי אפ
איגנורס
דה וואי יו מייק מי פיל
הלפ
שיר השבוע לא של מקפליי:
שוממעת ~ רק ~ מקפליי , * מוזרה *
להקת השבוע:
מקק
אלבום השבוע:
כל האלבבומיםם של מק P : * זכויות לשקד ההכוססע ששלי * XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
החיים הפשוטים של פאריס הילטון וניקות ריצ'י
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ריבב * גגדול * עם ההורים שלי /=
משהו ששימח:
חופפשש חנוכככה D:
משהו שעיצב:
אומרים העציב אבל לא משנה... ממ... הצו מניעה שהבית משפטט הוציא נגד השביתה ~!@#$%^&*)(_ כלומר - אחרי חופש חנוכה לומדים רגיל ) :
ציטוט השבוע:
אאיןןןן ללי S:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
deck the halls-Mcfly
תמונת השבוע:
טל שלחה לי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"..All by myself don't wanna be

all by myself anymore!!!..."
דיי סלין דיון כ"כ סוסה.. ><"
שיר השבוע של מקפליי:
TWYMMF. Umbrella (Rihanna Cover).
שיר השבוע לא של מקפליי:
MCR - Mama. שבוע 3 ברציפות!
TAI - Skeptics And True Believers. TAI - Neighbors. TAI - Chop Chop. Ben Harper - Forever. Britney Spears - Anticipating. אני כזאת ילדת כאפות ><" Britney Spears - Piece Of Me. Britney Spears - Radar. Britney Spears - Ooh Ooh Baby. Britney Spears - I've Just Begun (Having My Fun). Britney Spears - I Run Away. Britney Spears Feat. Justin Timberlake - What It's Like To Be Me. Finch - Letters To You. Kate Nash - Sh*t Song. Mika - Billy Brown
הכאפות חוזרות אליי. זה שיר קורע. Mika - Lollipop. Mika - Any Other World. Michael Jackson - Who Is It. Michael Jackson - Earth Song. Damian Rice - The Blowers Daughter. Timbaland Feat. Fall Out Boy - One & Only.
דיי חפרתי
להקת השבוע/אלבום השבוע:
Britney (כל האלבומים). TAI. Kanye West - Graduation. Timbaland - Shock Value.
קליפ השבוע:
McFly - Umbrella. אני חולה על טום המרקד ב-2:15
. Mika - Lollipop. כמה קליפים הוא מוציא?! Kate Nash - Pumpkin Soup. Take That - Back For Good XDD http://uk.youtube.com/watch?v=wMSUnEOPY5I ומאחורי הקלעים של ה-GH שהיה קורע.
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע:
: מלון בבילון 2. שנות ה-70 (5). בהפרעה. פרוייקט ביפ. אבא אמריקאי.
: מת לצעוק 3. מולאן רוז'. והתחלתי לראות רקוויאם לחלום אבל נרדמתי באמצע
[זה היה ב-4:40 אתמול..].
משהו שהכעיס השבוע:
רוצים לפטר אותי מהעבודה ונראלי שזה יקרה שבוע הבא. ביצ'ס. יורד גשם עכשיו ואי אפשר לצאת!
בע.
משהו ששימח השבוע:
עשיתי גבות סופסוף!
משהו שהעציב השבוע:
ציטוט השבוע:
*שיחה בין 2 חברות שלי* חברה 1: למה את לא שמה עגילים? חברה 2: את לא זוכרת שרציתי לעשות הליקס והיה לי זיהום והלכתי לבי"ח בגלל זה? אז מאז אני לא שמה, ובגל זה אני גם אל שומעת טוב. ולא רואה טוב. ומכוערת. ושמנה. ------------------- חברה 1: בא לי לדקור אותך בעין עם הנעץ הזאת כמו ב-HTF חברה 2: אבל אז אני אמות ~פאפיפייס~ חברה 1: אבל את קודם תדממי וזה יהיה מצחיק ואז תמותי. ואני ימשיך לצחוק ------------------- אני ממציאה קיצורים לשילובי מילים [הלחם בסיסים XDD]: דו"ש = דור שלישי פוק = פופ + רוק סקימו = סקייטר+אימו לסביץ' = לסבית+ביץ' ><" ------------------- *שיחה בין חברה שלי לערס מהכיתה שלי* היא: .. לא נכון אני כוסית הוא: כן בגלל זה כולם נמשכים אלייך כמו זבובים ... כמו זבובים לחרא XD ------------------- *חברה ערסית שלי מנסה לתאר מה יהיה בפארטי מחר* היא: יהיה אש אחותי! וודקות יעופו בשמיים אני: הערסיאדה משתלטת
. ------------------- *טמטום באייסי* אני: יואו את כזאת כונפה חברה שלי: סתמי ת'פה י'דרקית אני: מרמיטה מולדובית.
חברה שלי: מה? אני: אה, התכוונתי להגיד שאת סתם שמנה. ------------------- *חפרתי בהסטורי ומצאתי כמה שיחות עם אור תחת שמן:* אני: ...היום חקרנו את הנושא והגענו למסקנה שהצבע האהוב על ערסים זה אדום וכחול, מחר נחקור נושא חדש בתרבות הערסיאדה ישנם הרבה גילויים חדשים אור: חחח עדכני אותי אני: חחחח זה מה שגילינו עד כה המשך יבוא יש לנו גם מיצג של חברה ערסית אז זה טוב למחקר אור: ראית כבר את שיין, האמפי4 החדש והסקסי שלי? אני: הוא בהחלט נראה שקסי כשהלשון שלך דחופה לו בתחת אני טועה או שהוא אדום..? *ערסית אלארט* אור: לא, הוא שחוררר *פריקית אלארט* אני: כוסון אש מגיל שש כבר ביתקת אותו מבתוליו? אור: חחחחחח משו כזהDD: הוא עובד 24/7 אני: וואו כמו חזי הויברטור זהו, אין לי כוח יותר
מתנגן בראש/בפלייליסט:
Nsync - Bye Bye Bye.
><"
תמונת השבוע:
השבוע יש לי 2 תמונות לשם שינוי. חח הראשונה זאת אני מנסה לטפס על משהו שאמור להיות סירה כלשהי XDD וחברה שלי תפסה אותי בפוזה הממש לא מחמיאה הזאת, נקרעתי כשראיתי את זה..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif"סלין דיון כלכך סוסה"XDDDDDDDDDD

קרעת אותי חחחחחחחחחחחחחחח וגם הציטוט הראשון

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif היא מביאה בשיר הזה כזה קול גבוה

הרגשתי את הרמקולים של המחשב רועדים! ><" חולה עלייך, קופה.

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטיםXD

אור מתלהבת עם האמפי החדש שלה, חתיכת קוף
איזה יופי שהיא כבר לא פה ואפשר לרדת עליה חעחעחעח סתם היא בטח עוד נכנסת, פשוט לא רוצה להודות בזהXDD חחחחחחחחחחחחחחחחח ערסיאדה

sweet shir

New member
לא נכוןןןןןןן מיקה זה לא כאפות! ../images/Emo99.gif

חולה על בילי בראון.
"או בילי בראון האד ליבד אן אורדינרי לייף, טו קיד אה דוג אנד ד'ה אקושינרי ווייף (חהחה זה תמיד מזכיר לי את ד'ה באלאד אוף פול קיי) וואן איט וואז אול גואינג אקורדינגלי טו פלאן, ד'ןבילי בראון פל אינלאב וויד' אנוד'ר מאן!" חיחי אני כאפה, אבל אני חולה על השיר הזה P: לסביץ' יכול להיות גם דייק חחחחחחחחחחחחחחחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיקה זה כאפות. ../images/Emo11.gif

אבל זה בסדר כל עוד אני שומעת בריטני, אנסינק, באקסטריט וסלין דיון
איט'ס אול גוד! אוו הקטע הזה בבילי בראון גם כ"כ הזכיר לי את ד'ה באלאד אוף פול קיי, כבר מיהרתי להאשים על העתקה.. ><" חח בפעם הראשונה ששמעתי אותו והיה את הטוויסט של: "ד'ן בילי בראון פל אין לאב וויד' אנוד'ר מן" פשוט נקרעתי XDD מעניין אם זה מחייו האמיתיים של מיקה.. ~דוקומנטרי משהו?~ חחח רק לי המילה דייק נשמעת מצחיקה? ><"

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח מיקה קפרות עליו 3>

נו, ברור שזה סוג של דוקומנטרי. אבל מיקה קפראליו (XD) לא מסכים לדון במיניותו בראיונות חיחי <: (אבל מה כן? הוא מוציא שירים כמו לוליפופ ובילי בראוןXD) חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא, מילה באמת משעשעת.

T h a t G i r l

New member
Dreams we have as kids all fade away...

now it's not the same.. ;-[ שיר השבוע של מקפליי: McFly - The Way You Make Me Feel McFly - The Heart Never Lies McFly - Don't Wake Me Up Unsaid Things Dont Know Why Not Alone Ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: Leona Lewis-Homeless,Better In Time When I'm Gone-Simple plan מה קשור-נגיעה אחת רכה מה קשור ועידן יניב-חיים בסרט הודי [זה הביצוע הכי מצחיק ששמעתי אי פעם XDDD] תגידי שטוב - מה קשור והראל מויאל מה קשור ובית הבובות-אל תדאג Stranger-hilary duff,With Love מה קשור-מחפש תשובה להקת השבוע: מק. אלבום השבוע: מק-מושן. קליפ השבוע:אין=\ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: או..אם רק היה לי זמן לראות טלוויזיה. משהו שהכעיס אתכם השבוע: כוכב,היא ממש מעצבנת. משהו ששימח:הזיכרונות מהפגישה עם מקשור שבוע שעבר:S? משהו שעיצב:לא דעת..היו המון.. ציטוט השבוע: לא דעת.. מתנגן בראש / בפלייליסט: jude harrison Alexz Johnson - Under My Skin תמונת השבוע:
חג שמח,תהנו מהחופש כמה שאתם יכולים!

אנייייי! ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: I've Got You שיר השבוע לא של מקפליי: יש הרבההה.. חרשתי הרבה על פראמור להקת השבוע: פראמור, גוד שארלוט, 3DD, SP... ועוד כמה.. אלבום השבוע: Riot! של פראמור קליפ השבוע: Long Road To Ruin- Foo Fighters תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נמטלים! משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי גררר הרסה לי את כל חופש חנוכה! משהו ששימח: כלום .. משהו שעיצב: שלא הלכתי לפגישה של פוב שממש רציתי ללכת בגלל האמא המפגרת שלי! טוב לפחות אני באה לשל מקפליי! שמחה! ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: Grow Up- Simple Plan תמונת השבוע: התמונה שלי במסן =>

loli kiss

New member
My McWeekend ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: Met This Girl Get Over You Memory Lane שיר השבוע לא של מקפליי: Busted- Britney Craig David- Rise and Fall Apologize- ברמיקס (ממכר!!!) Gareth Gates- Anyone Of Us Matt Willis- Crash Matt Willis- Don't Let It Go To Waste N'Sync- It's Gonna Be Me N'Sync- It's Tearing Up My Heart Panic! At The Disco- Lying In The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off (שם מייאשP:) Souljah Boy- Crank Dat Souljah Boy R.Kelly ft.The Public Announcement- She's Got That Vibe V- Blood Sweat Tears
Westlife- When You're Looking Like That להקת השבוע: McFly
N'Sync אלבום השבוע: מממ.. עדיין ה-GH שאני מחכה שיגיע כבר חח קליפ השבוע: המאחורי קלעים של ה- GH שהעלו לפה אתמול או שלשום, ומתוכו בעיקר הקטע שהם עושים ליפסטינג לBlood Sweat Tears
http://www.youtube.com/watch?v=VrGgtSwhUoc הקליפ של אמברלה בביצוע מקפליי שהוא בעצם מתוך הופעה (הקפיצות של דאגיי, העיניים של דני.אררר
), הבעיה היא שאני לא מוצאת אותו ביוטיוב אז תסתפקו בלתפוס אותו בMTV HITS חח ו.. עוד אחד אחרון- http://www.youtube.com/watch?v=Fs-ZGhke84Y אזהרה- בקליפ הבא יש עודף סקסיות
הצופים בקליפ עלולים להבחין בתופעת חום פתאומית
חחחח תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הפמליה
(ממולץ!)- הקטעים של ארי זה פשוט להיקרע מצחוק XD, דרייק וגו'ש
, עקרות בית נואשות (שתגיע כבר עונה 4), הלוחשת לרוחות, משפחת קרטר (ככה זה שמשעמם
), האי (דיי כבר עם ההפסקה המטומטמת הזאתי
חח) משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממ.. היה שבוע אחלה D: משהו ששימח: * הגיע לי מייל שה-GH (מהדורת מעריצים), הסינגל של THNL- CD2 (זה עם אמברלה ואיגנורנס) וה- DVD של ה-GH נשלחו אליי והם יגיעו עוד כמה ימים
*אעאעאהתלהבות* * שני נסעה לאנגליה ב-5, ואתמול היא הייתה בהופעה של מקפליי *אומאיגאד-שתתקשר-כבר* D: אני ממש מתגעגעת אליה אבל אני שמה שהיא נסעה, מגיעה לה, היא ממש אוהבת אותם וזה חשוב לה חח משהו שעיצב: *שני נסעה ואני סופר מתגעגעת אליה
(וואי איך אני סותרת את עצמי) * מה שדאגי אמר על חברה שלו.. אני יודעת שאני לא אמורה להיות עצובה בגלל זה, אבל זה עשה לי כזאת צביטה :/ וזה כ"כ הזכיר לי שהוא בחיים לא יהיה שלי.. אבל עבר לי ואני שמחה בשבילו, באמת שמגיע לו
(וחסר לה אם היא תעשה לו רע). ציטוט השבוע: FUCKNESS SEXYNESS
מתנגן בראש / בפלייליסט: כ"כ V- Blood Sweat Tears
, שמתי
שכל שיר שמקפליי מזכיר או שרים שהוא לא שלהם, נתקע לי שנים בפלייליסט אחר כך ! הם ממש מפרסמים להקות P: ו- Scotty Vanity- Lets Go To The Mall (איזה אחד מהמייספייס, שיר אחד הקורעים XD) תמונת השבוע: סאמר (רייצ'ל בילסון) וסת' (אדם ברודי) מתוך האו.סי
*אוף אני מתגעגעת
*
חג שמח אנשים

loli kiss

New member
My McWeekend ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: Met This Girl Get Over You Memory Lane שיר השבוע לא של מקפליי: Busted- Britney Craig David- Rise and Fall Apologize- ברמיקס (ממכר!!!) Gareth Gates- Anyone Of Us Matt Willis- Crash Matt Willis- Don't Let It Go To Waste N'Sync- It's Gonna Be Me N'Sync- It's Tearing Up My Heart Panic! At The Disco- Lying In The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off (שם מייאשP:) Souljah Boy- Crank Dat Souljah Boy R.Kelly ft.The Public Announcement- She's Got That Vibe V- Blood Sweat Tears
Westlife- When You're Looking Like That להקת השבוע: McFly
N'Sync אלבום השבוע: מממ.. עדיין ה-GH שאני מחכה שיגיע כבר חח קליפ השבוע: המאחורי קלעים של ה- GH שהעלו לפה אתמול או שלשום, ומתוכו בעיקר הקטע שהם עושים ליפסטינג לBlood Sweat Tears
http://www.youtube.com/watch?v=VrGgtSwhUoc הקליפ של אמברלה בביצוע מקפליי שהוא בעצם מתוך הופעה (הקפיצות של דאגיי, העיניים של דני.אררר
), הבעיה היא שאני לא מוצאת אותו ביוטיוב אז תסתפקו בלתפוס אותו בMTV HITS חח ו.. עוד אחד אחרון- http://www.youtube.com/watch?v=Fs-ZGhke84Y אזהרה- בקליפ הבא יש עודף סקסיות
הצופים בקליפ עלולים להבחין בתופעת חום פתאומית
חחחח תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הפמליה
(ממולץ!)- הקטעים של ארי זה פשוט להיקרע מצחוק XD, דרייק וגו'ש
, עקרות בית נואשות (שתגיע כבר עונה 4), הלוחשת לרוחות, משפחת קרטר (ככה זה שמשעמם
), האי (דיי כבר עם ההפסקה המטומטמת הזאתי
חח) משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממ.. היה שבוע אחלה, חוץ מהמחויבות האישית הדבילית הזאתי בספריה שלמרות השביתה חייבו אותנו לעשות
ועוד 60 שעות ! משהו ששימח: * הגיע לי מייל שה-GH (מהדורת מעריצים), הסינגל של THNL- CD2 (זה עם אמברלה ואיגנורנס) וה- DVD של ה-GH נשלחו אליי והם יגיעו עוד כמה ימים
*אעאעאהתלהבות* * שני נסעה לאנגליה ב-5, ואתמול היא הייתה בהופעה של מקפליי *אומאיגאד-שתתקשר-כבר* D: אני ממש מתגעגעת אליה אבל אני שמה שהיא נסעה, מגיעה לה, היא ממש אוהבת אותם וזה חשוב לה חח משהו שעיצב: *שני נסעה ואני סופר מתגעגעת אליה
(וואי איך אני סותרת את עצמי) * מה שדאגי אמר על חברה שלו.. אני יודעת שאני לא אמורה להיות עצובה בגלל זה, אבל זה עשה לי כזאת צביטה :/ וזה כ"כ הזכיר לי שהוא בחיים לא יהיה שלי.. אבל עבר לי ואני שמחה בשבילו, באמת שמגיע לו
(וחסר לה אם היא תעשה לו רע). ציטוט השבוע: FUCKNESS SEXYNESS
מתנגן בראש / בפלייליסט: כ"כ V- Blood Sweat Tears
, שמתי
שכל שיר שמקפליי מזכיר או שרים שהוא לא שלהם, נתקע לי שנים בפלייליסט אחר כך ! הם ממש מפרסמים להקות P: ו- Scotty Vanity- Lets Go To The Mall (איזה אחד מהמייספייס, שיר אחד הקורעים XD) תמונת השבוע: סאמר (רייצ'ל בילסון) וסת' (אדם ברודי) מתוך האו.סי
*אוף אני מתגעגעת
*
חג שמח אנשים

loli kiss

New member
אררר תפוזבל ../images/Emo46.gif

יש לו קטע כזה לעשות לי את זה כל מקוויקאנד

yaelsee

New member
די, הוא כזה סקסי [גיי גוד]

ומקפליי אכן מפרסמים להקות XD [חוץ מאנ'סינק שאף פעם לא אהבתי, ואני אף פעם לא אוהב
] גם אני חורשת עכשיו על השיר של V [אין לי כוח לכתוב את השם המלא
]

למעלה