McWeekend

sweet shir

New member
אה חחחחחחחחח זה השם האמיתי שלו P:

חחחחחחחחחחחחחחחח סבבה, שתחזרי תגידי לי P: אגב, נחשי מה? ההורים שלי הבריזו לי מהמהסעדה שובפעם. X_______X;

OneStepCloser

New member
>:

מה זה?! הם מבריזים לך?! זה את צריכה להבריז להם!
... עשיתי עכשיו פן XD בעעעע, פתאום לא בא לי ללכת

OneStepCloser

New member
טייק איט באק!

את כל כך לא רוצה ליהיות במסעדה עם המשפחה שלי!
$^%#^ XDDDDD גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, היה כל כך אאאאעעעערררר#$^

Yu vi

New member
חחחחח טום כזה חמוד פה!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

m o r 1 0 2

New member
טום מצחיקה של טומי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

Guns N Roses - November Rain
שיר תותח,במיוחד הסולו
ציטוים מצחיקיםXDD

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifמיימקוויקאנד ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: Memory Lane Acoustic Medley Eddie's Song [האייטונס שלי החליט לשים אותו בלופים]
שיר השבוע לא של מקפליי: Hard-Fi - Suburban Knights Newton Faulkner - All I Got orson - ain't no party Rooney - When Did Your Heart Go Missing
Timbaland - Apologize Tyler Hilton - pink and black Hilary Duff - So Yesterday Maroon 5 - goodnight goodnight Maroon 5 - wont go home without you Natasha Bedingfield - say it again Natasha Bedingfield - Smell the Rose Take That - Rule The World The Veronicas - When It All Falls Apart
Vanessa Carlton - Nolita Fairytale Vanessa Carlton - A Thousand Miles bowling for soup-im gay Boys Like Girls - On top of the world Boys Like Girls - Dance hall drug Kaiser Chiefs - Love's Not A Competition
להקת השבוע: Boys Like Girls
אלבום השבוע: Vanessa Carlton -Heroes Thieves
קליפ השבוע: Vanessa Carlton-A Thousand Miles Vanessa Carlton-Nolita Fairytale Natasha Bedingfield - This Love (Maroon 5)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ג'ון טאקר מה זה גמור
גיבורים, מלון בבילון
משהו שהכעיס אתכם השבוע
:
כלום
משהו ששימח
:
כלום
משהו שעיצב
:
עד שהתחלתי להנות, חוזרים ללימודים אחרי חנוכה
ציטוט השבוע: אין
מתנגן בראש / בפלייליסט: Kaiser Chiefs - Love's Not A Competition
תמונת השבוע:
*נא לא להזדעזע!*

m o r 1 0 2

New member
איזה נוסטלגיה הורוניקסXD../images/Emo168.gif

יש מצב את מעלה כמה לי שירים שלהן?? אני מזה אהבתי אותם

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif לחברה שלי יש את כל השירים שלהן..

והיא שלחה לי את כ-ו-ל-ם!! דברי איתי במסן ואני אשלח לך הכל ^^

sweet shir

New member
יש לי את כולן. אני חושבת חחחחחחחח הורדתי

לפני שנה וחצי שהתחלתי לשמוע והתוכנות הורדה שלי עוד עבדו.

purple floyd

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של מקפליי: דבר קטן ומשוגע שנקרא אהבה
שיר השבוע לא של מקפליי: כל מיני B סיידים של באסטד. [בעיקר Tribute זה כל כך מצחיק!] להקת השבוע: באסטד אלבום השבוע: של לילי אלן. קליפ השבוע: המשומשים The Taste of Ink חחחח תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמ, שאלה טובה. משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא היה משהו מיוחד. משהו ששימח: שמצאתי אתר עם מלא מלא מלא שירים כאלה של באסטד שלא הכרתי |מזילריר| והארי פוטר 7 משהו שעיצב: לא משהו רציני. ציטוט השבוע: "דם דם אי וונט סם גאמגאמ" מלילה מטורף במוזיאון וואי איזה סרט משעשע מתנגן בראש / בפלייליסט: השיר של באסטד שכתבתי למעלה. תמונת השבוע: אני כל כך אוהבת את הקטע הזה D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

N e r d y

New member
יאוווTribute חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה אחד המצחיקים, אני לא אשכח כמה צחקתי בפעם הראשונה ששמעי את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואיזה אתר?? (של באסטד)

למעלה