סיכום חופש חנוכה

Alexis14

New member
אממ...../images/Emo113.gif

לפי מה ששמעתי מאנשים והבנתי (לא הייתי שם), אז יש שם כמה ´סוגים´ של אולמות- יש את הבסיסיים, אבל גם הם הרבה יותר שווים מקולנוע רגיל, כי לא מסתירים לך (יש רווח בין הקומות) והכורסאות נוחות וזה... ויש גם אולמות מיוחדים- כל מיני סימולטורים, מסכים ענקיים בטירוף, אולם של 360 מעלות. יש גם בייביסיטר, למקרה שתצטרכו...
ויש כל מיני מסעדות ומזנונים. בקיצור- זה נראה לי שווה
וכדאי לך ללכת לשם, אבל תביא הספיק כסף כי זה נראה לי די יקר. וזה גם אדיר כ היא תוכל לבחור סרט מאיזה 21 אפשרויות...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היום במתמטיקה מי שישבה לפני ביקשה ממני טוש כחול אז נתתי לי
אח"כ ראיתי שהיא רושמת בכל היום שלה- סינמה סיטי
איי הפיגור... הפיגור...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifרררר.... טעויות

אז נתתי לי = אז נתתי לה רושמת בכל היום = רושמת בכל היומן

אוקיי-../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

21 אולמות קולנוע "רגילים"- עם כיסאות ממש נוחים ולא מסתירים ואפילו יש מקום לשתייה\ פופקורן....
סימולטור- אולם קולנוע עם סרט "הרפתקאות" וכיסאות זזים.
מקדונלד´ס
מלא מזנונים, קיוסקים, ופיצות למיניהם
בזמן שמחכים לסרט אפשר לראות סרט אחר

keds

New member
היי מה המצב?

אני יודעת שלא כתבתי פה כבר מלא מלא מלא זמן!!! אבל אני ממשיכה לקרואפה הודעות אבל פשוט אני לא עונה לשאלות. בקשר לסינמה סיטי שמעתי משמועות שאומרים שכלל שאתה משלם יותר (או משהו כזה) אז אתה מקבל מושבים יותר נוחים מסך קולנוע גדול יותר.. :) זה עומד להיות מה זה מגניב. ואם את הולכת תהננננניי לאיזה סרט את רוצה ללכת

אממממ

כנראה שבסוף אנחנו לא נלך לסינמה סיטי כי יש שם סה"כ אולמות קולנוע וזה יהיה דיי אומלל אם ניקח אותה לסרט... כנראה שבסוף ניקח אותה לאיזה קניון או משהו כזה וכל אחת מאיתנו תביא לה 50 ש"ח (ייצא בערך 300 שקל ביחד) והיא תוכל לקנות לעצמה איזה בגד שהיא רוצה, ובקיצור נעשה מסע קניות.... ונקדיש לה איזשהו שיר ברדיו...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifנועה....

במפגש אני ושי הלכנו לגריפ וגם יום אחרי המפגש הלכתי עם אמא שלי ומדדתי דברים וזה חרא של חנות

והרגע שאלתי חברה שהייתה שם../images/Emo26.gif

והיא אמרה-שכלכך מגניייייב שם
שבאמת יש שם מושבים הרבה יותר נוחים ומרווחים
והיא אמרה שכל אולם שם-הוא ע-נ-ק ובכלל כל המקום שם גדווווול

../images/Emo25.gifגם ../images/Emo85.gif

בת דודה שלי הייתה שם בובה :) היא גרה גם ממש קרוב במחלף פולג רמת פולג - -
והיא גם התלהבה אבל היא אמרה שעדיף ללכת לקולנוע אחר כי ממש מפוצץ שם אנשים וככה יותר טוב
ואו 21 אולמות לא יכלו לעשות 101
מאגניבי!:)
יו
חולה עליךךךך!!!:)

קארינוש../images/Emo85.gif

באמתוש
יש לי שם המון מכנסיים הרבה זמן שלו קניתי שם חוץ מהמכנס האחד שקניתי אז וזה גם מכנס ספורטיבי כזה:) אפה בגריפ הייתם? כי בעזריעלי בגרים אין כלום
בובה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifנועוש.....

כן בעזריאלי היינו
וכשהייתי פעם אחת (וראשונה) בשינקין לא הגעתי לגריפ משום מה... ושי היתה המדריכה שלי... שי....
יש הסבר

חמודות../images/Emo25.gifמואוהה:)../images/Emo85.gif

גריפ בשנקין זה בתחילת שנקין איך שנכנסים לאלנבי יש שם שנקין עודפיםושינקין רגיל הבגדים של גריפ הכי יפים נמצאים בזינגוף סנטר שזה ליד אודם ועולם הממתקים ובאלכון לחנות נוו - ניים שאגב גם שם יש בגדים יפים:) החנות הכי יפה בשנקין זאת ל´וצי וראד-ליין

אני אוהבת שם את:../images/Emo186.gif../images/Emo9.gif

רד ליין
NO NAME- דברים ממש יפים
גריפ עודפים- תמיד מוצאת משו שם...
גריפ- קלאסי

מואוההההה../images/Emo25.gif../images/Emo85.gif:)!

נסי גם ל´לוצי
מאוואההההה
הלכתי להתקלח אגב- היום חשבו שאני אחות של אביב גפן (ברחוב
) פחחחחח לא! מואוהההההה

למעלה