סיכום חופש חנוכה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif

בעזריאלי הייתי בno name ודאמיט
מדדתי ג´ינס כזה יפה
ודאמיט
הוא לא היה טוב עלי
ודאמיט עם הגזרה המשפחתית החרא הזאת שמורישים לי
ודאמיט עם הגן הגלוי

קארינוששש../images/Emo85.gif

את כוסייייית
כנראה שנו-יים פישלו קצת ולא עשו את הגיזרה נכון לא הבתני את המשפט של הסוף בובה הלכתי להתקשר למאיממדר לשאול אותה היכן היא

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifנועוש....

זה לא רק נו ניים...
זו הגזרה של המשפחה שלי- משו בגב, שכשאני (או כל אחד אחר מהמשפחה) שם מכנס שצמוד למעלה (כמו ג´ינס למשל), אז זה לא צמוד, אלא יש מן כזאת... אממממ.. מן כזה איך לקרוא לזה פור גאדס סייק
טוב לא משנה... הבנת את הפואנטה... ועוד משו בקשר לסינמה סיטי- היום קיבלתי ראש1 חדש וכתוב שם על סינמה סיטי ויש גם תמונה וכבר נמאס לי לשמוע על המקום הזה
זה חדש שפתאום כולם כותבים על זה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifכולם כנסו../images/Emo70.gif

הנה מה שהיה כתוב בראש1 על סינמה סיטי (ויש גם תמונה וזה נראה ממש יפה
): אם אתם אוהבים סרטים וגרים באזור המרכז, אז חסר לכם שלא תגיעו לבקר ב"סינמה סיטי", מרכז הבילוי ובתי הקולנוע שנפתח לאחרונה בצומת גלילות (ליד רמת השרון, הרצליה וצפון ת"א). המקום כולל לא פחות מ-21 אולמות קולנוע מהודרים, שמקרינים 18 שעות ביממה את מיטב הסרטים שמציגים בארץ. ב"סינמה סיטי" אפשר למצוא גם כמה אולמות מיוחדים, כמו אולם ה"סינמקס", שבו תוכלו לצפות בסרטים מיוחדים על המסך הכי גדול שראיתם בחיים שלכם, כזה שיוצר אשליה שאתם נמצאים ממש בתוך התמונה. באולם ה"דינמיקס", שגם הוא מציג סרטים מיוחדים, תשבו שכיסאות שזזים לכל הכיוונים, ישפריצו עליכם מים ותנשב עליכם רוח, והכל בהתאם למה שקורה בסרט. ואם יש לכם מספיק כסף, אז תוכלו להתפנק באזורי ה"וי.איי.פי", שקיימים במספר אולמות, ולהתרווח בכורסאות עור מתכווננות! רוצים עוד? בבקשה. במקום יש גם מסעדות, מזנונים, חנות מזכרות ואטרקציות נוספות שייפתחו בעתיד. בנוסף, נמסר לנו שבעלי המקום יפעילו שירות הסעות לבני נוער בחינם. אז הנה, כבר סידרנו לכם בילוי לערב אחד (לפחות). זהו. לי נראה הכי שא!!ה אולם ה"דינמיקס"

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifבעעעעע

אבל זה חרא לקנות מכנס באיזה 250-300 ש"ח ואז לתקן אותו...
וסבתא שלי יכולה לתפור לי אותו
חינםםםםם
חחחחח.....

קארינושייי../images/Emo85.gif

וזה מה שאני כל פעם עושה קונה ומתקנת בגלל הגובה שלי בלע אני תיד מה שאני קונה צריכה לחקות עם זה עוד שבוע כדי ללכת עם זה
יוווווווו חולה עליייייך....
יוווו ואני זזתי
מואואהההההה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifבעעעעע

אבל זה חרא לקנות מכנס באיזה 250-300 ש"ח ואז לתקן אותו...
וסבתא שלי יכולה לתפור לי אותו
חינםםםםם
חחחחח.....

למעלה