שאלון לסיום החג

../images/Emo137.gifשאלון לסיום החג../images/Emo137.gif

-נלקח מפורום אריאל (177)-
שאלון כללי:
תאריך לידה: ארץ לידה: מקום מגורים נוכחי: עיסוק: רישיון -יש/אין? באיזה שפות אתם שולטים?
דברים שאתם אוהבים:
שיר: סרט אהבה בלתי נשכח: ספר: " משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו:
דברים שאתם שונאים:
שיר: סרט: ספר: משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו:
כן / לא -
להתשכר: מדי פעם לעבוד על אנשים בטלפון: לנהוג בלי רישיון: סמים: לצרוח ברחוב: להתגייס לצה"ל: לתרום לאגודה למען הסרטן: לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לשתות הרבה קולה: להרוג ערבים: להתנדב: לגנוב מגנבים: לפטר את לימור לבנת: לחזור בתשובה: לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: להשתתף בתוכנית ריאליטי: לשרוף את התעודת בגרות: לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לחגור גם מאחור:
זה או זה?
הראל- סקעת או מויאל ? מקדונלדס או בורגר קינג ? יאס או הוט ? YES סוף הדרך או רצים לדירה? אבטיח או מלון ? תפוז או נענע ? < קולה או פפסי ? רם אורן או ג'ון גרישם ? ניוטון או אינשטיין ? לבן או שחור ? משקפיים או עדשות ? חיים או מוות ? אוניברסיטה או מכללה ? צבא או ש"ש? עתיד או עבר ? תות או פטל ? מתמטיקה - 3 יחידות או 5? רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ספר או סרט ? דיסקמן/אםפי3/אייפוד? קלטת או דיסק ? תקליט או קלטת ? כדור הארץ או מאדים ? חיידקים או וירוסים ? כחול או כתום ? סטימצקי או צומת ספרים? מנגו או קסטרו ? פלאפון או סלקום ? לב או ראש? כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? תל אביב או ניו-יורק? יום או לילה? רכבת או אוטובוס? מוסיקה מזרחית או רוק כבד? טניס או כדור-עף ? כלב או חתול ?
מה הייתם עושים אילו-
הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?
ועוד קצת עליך:
אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מה ממש מעצבן אותך? ציין 3 תכונות טובות שלך: ציין 3 תכונות שליליות שלך: כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? מה ממש חשוב לך בחיים? ממה אתה הכי מפחד? מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? אתה חכם? אתה אוהב ללמוד? אתה אוהב לטוס? מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? חשוב לך ללכת עם הזרם? מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כתבת פעם שיר? כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? אתה אוהב שאלונים ארוכים?
חזרה נעימה לשגרה...

etti101

New member
עונה =

שאלון כללי: תאריך לידה: 25.2.91 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: אחיסמך! עיסוק: תלמידת תיכון? :) רישיון -יש/אין? עדיין לא באיזה שפות אתם שולטים? עברית, אנגלית..וממש טיפה ספרדית. דברים שאתם אוהבים: שיר: יש המון. אי אפשר לתאר כמה =) סרט אהבה בלתי נשכח: "סיפור אהבה בלתי נשכח" חחח :p ספר: "הקייטנה של קנלר" "דמי מפתח" "אם יש גן עדן" משחק: טקאי. חע! אתר באינטרנט: ישראבלוג פורום באינרנט: זה והרשמי P: מקצוע בבית ספר: ספרות מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: בהפרעה, סאות'פארק, אי אר. תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים: שיר: מזרחית לגמרי סרט: מממממ. הסרטים הישנים והחסרי טעם. ספר: קאתרינה של אהרון אפלפלד משחק: נממנ. דוקים! -__- אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: טמטום - תיקה. מקום בילוי: כל המועדונים שאנשים נדקרים למוות :) תוכנית טלויזיה: התוכנית של מה קשור תחנת רדיו: 91 FM כן / לא - להתשכר: כן לעבוד על אנשים בטלפון: ככככןןןןןן [כל עוד זה לא אני P: ] לנהוג בלי רישיון: ממש לא סמים: לא לצרוח ברחוב: לפעמים ^__^ להתגייס לצה"ל: כןכןכןןכ לתרום לאגודה למען הסרטן: בהחלט לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: תלוי על מי P: לשתות הרבה קולה: אהא! להרוג ערבים: מממ. לא את כולם. להתנדב: בהחלט :) [יאי מד"א!] לגנוב מגנבים: כן חחחחחחחחחחח לפטר את לימור לבנת: לא פיטרו אותה כבר? לחזור בתשובה: איש איש באמונתו יחייה לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כהה לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן :)):):):) להשתתף בתוכנית ריאליטי: תלוי איזו לשרוף את התעודת בגרות: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לישון על ספסל ברחוב מבחירה: כן לחגור גם מאחור: בהחלט. זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מויאל מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס יאס או הוט ? הוט! ללא ספק סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך,.. אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? מנמנמ. הולכת על רם אורן... ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ? תלוי חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה צבא או ש"ש? צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? לא יודעת..יכול להיות שאני מקבלת פטור :D רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 3> ספר או סרט ? תלוי.. =) לרוב זה ספר דיסקמן/אםפי3/אייפוד? דיסקמן! אחרת איפה אני אשמע את כל הדיסקים המקוריים? :) קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? כ"א חיידקים או וירוסים ? וירוסים..סתם כי זה נשמע יותר מגניב כחול או כתום ? כתום סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים מנגו או קסטרו ? קסטרו פלאפון או סלקום ? אני תומכת באורנג' :D לב או ראש? לב כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 'שומר מסך' ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? של היום מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? כימיה ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון, דא! תל אביב או ניו-יורק? נמנממנ. זה כמעט אותו הדבר, לא? D: יום או לילה? יום רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד טניס או כדור-עף ? טניס כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? הייתי אומרת לעצמי "חבל..." אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? משתעשעת וממשיכה הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מתפוצצת מצחוק מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? תלוי מי..ומתי. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? הייתי אומרת "לא תודה.." וממשיכה היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? מזדעזעת ומסתגרת בחדר היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי עושה את כל הדברים שלא העזתי לעשות =) היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי יוצאת וצורחת מרוב אושר היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? עצובה ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? ספציפית..בהודו דברים שהולכים איתך לאי-בודד? דיסקים, מחשב, פינקי-שטרודל-גורים|של|שטרודל, יפעת. מה ממש מעצבן אותך? אי אכפתיות ציין 3 תכונות טובות שלך: פסיכולוגית טובה, אכפתית, אמיתית. ציין 3 תכונות שליליות שלך: קנאית בעיקר כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? ווטרינרית..עכשיו זה שואף לרפואת בני אדם. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? משהו בתחום הרפואה. מאוד מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה כנראה ממה אתה הכי מפחד? חושך מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? מממממממ. נגעתי ביד של מישהו שהאצבעות שלו נחתכו?! מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? שלקחתי באמבולנס עובדת זרה שהיא בעצם זונה והיא הייתה בהריון. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? כל הקטע של צה"ל וזה אתה חכם? ממש לא אתה אוהב ללמוד? תלוי מה אתה אוהב לטוס? טסתי רק פעם 1..אז... מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שאני בשואה חשוב לך ללכת עם הזרם? לא כ"כ מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? ממממממממ... כתבת פעם שיר? ברור כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? בערך 40 ש"ח מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופעות, הצגות. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? היה לי בערך חחחחח..הופעות, חו"ל בלאגנים =) אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ת"א אתה אוהב שאלונים ארוכים? לפעמים

Tom 7

New member
../images/Emo115.gif.. בא לי

שאלון כללי: תאריך לידה: 21.7 ארץ לידה: הולנד מקום מגורים נוכחי: רמה"ש\חדרה עיסוק: לומד רישיון -יש/אין? אין באיזה שפות אתם שולטים?עברית ואנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר: כל שיר של היהודים סרט אהבה בלתי נשכח: 50 דייטים ראשונים ספר: " חחחח משחק: טקן 5 אתר באינטרנט: היהודים הרשמי פורום באינרנט: רשמי ופה מקצוע בבית ספר: אין מקום בילוי: רחוב\בית תוכנית טלויזיה: חברים תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים: שיר: רוני סופר סטאר סרט: מלא ספר: חחח משחק: לא יודע אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: כולם מקום בילוי: מועדונים תוכנית טלויזיה: המופע של לארי תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: מדי פעם כן לעבוד על אנשים בטלפון: כן לנהוג בלי רישיון: לא סמים: מידי פעם לצרוח ברחוב: כן להתגייס לצה"ל: כן לתרום לאגודה למען הסרטן: כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: חחח כן לשתות הרבה קולה: כן ולא להרוג ערבים: לא להתנדב: כן לגנוב מגנבים: כן לפטר את לימור לבנת: אה? לחזור בתשובה: לא לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כן לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא לשרוף את התעודת בגרות: לא לישון על ספסל ברחוב מבחירה: כן לחגור גם מאחור: כן זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? סקעת מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה? לא זה ולא זה אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? < תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? אה? ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין.. [יהודי] לבן או שחור ? גם וגם משקפיים או עדשות ? עדשות חיים או מוות ? גם וגם אוניברסיטה או מכללה ? לא יודע צבא או ש"ש? צבא עתיד או עבר ? גם וגם תות או פטל ? פטל מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדיש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק ספר או סרט ? סרט דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? קלטת כדור הארץ או מאדים ? הארץ חיידקים או וירוסים ? לא זה ולא זה כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? לא משנה לי מנגו או קסטרו ? לא משנה לי פלאפון או סלקום ? סלקום לב או ראש? ראש כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מה? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון תל אביב או ניו-יורק? ת"א יום או לילה? גם וגם רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד טניס או כדור-עף ? טניס כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מחבקים אותו אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? צועק לו מה? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מתעלמים מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צועק עליו מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? יש מצב הייתי לוקח.. תלוי היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? מקווה שלא יקרה היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הולך לחנות ממתקים ואוכל את כל הגומי היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי אז מיליונר היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי בשוק ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? ניו יורק ,דברים שהולכים איתך לאי-בודד? אייפוד, מחשב, טלוויזיה, מיטה, וחברים מה ממש מעצבן אותך? שכועסים עליי סתם ציין 3 תכונות טובות שלך: רגיש, נדיב, לא צבוע. ככה אומרים לי ציין 3 תכונות שליליות שלך: עצבני בגלל הסיגריות, קרציה, שטחי כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? שחקן היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? זמר מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה ממה אתה הכי מפחד? מהמוות מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא זוכר אבל היו כמה מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? שאני חולמם משהו ואז הוא קורה אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? הבידור והמזג אוויר אתה חכם? לא אתה אוהב ללמוד? מתעב אתה אוהב לטוס? אהבתי פעם מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שאני מתעלף כשאני רואה את טיטי חשוב לך ללכת עם הזרם? ממש לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודע כתבת פעם שיר? כמה כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 320 מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לשמוע מוזיקה והופעות אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? ישן, נח, מבלה אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? כ"ס אתה אוהב שאלונים ארוכים? למה לא.. בכיף

כדמכנגחכבגדז

שאלון כללי: תאריך לידה: 28.2 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי:ישראל עיסוק:
רישיון -יש/אין?בטח שיש באיזה שפות אתם שולטים?עברית וטיפה אנגלית ורוסית דברים שאתם אוהבים:הכל שיר:לא נתחיל סרט אהבה בלתי נשכח:סיפור אהבה בלתי נשכח ספר: " אלף שמשות זוהרות" חלאד חוסייני משחק: - אתר באינטרנט:חח פורום באינרנט: חח מקצוע בבית ספר: אומנות מקום בילוי: המון תוכנית טלויזיה: חברים תחנת רדיו: 100 דברים שאתם שונאים: שיר: אין הרבה סרט: - ספר: - משחק:כדוריד אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מפיות..לא מבינה למה הוא קיים מקצוע בבית ספר: ספורט ואזרחות מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: לא לעבוד על אנשים בטלפון:לא!!! לנהוג בלי רישיון: לא סמים: לא לצרוח ברחוב:לפעמים להתגייס לצה"ל: כן!! לתרום לאגודה למען הסרטן:כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:לא לשתות הרבה קולה: לא..לא בריא לשיניים להרוג ערבים: לא להתנדב: כן לגנוב מגנבים:לא לפטר את לימור לבנת: כן ..וואיי זה ישן לחזור בתשובה: מי שבאלו סבבה לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:כן!! עוד שנייה אני באמת עושה את זה להשתתף בתוכנית ריאליטי:לא לשרוף את התעודת בגרות: לא לישון על ספסל ברחוב מבחירה:לא לחגור גם מאחור: כן זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ?מויאל מקדונלדס או בורגר קינג ? - יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה? אנערף אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? <תפוז קולה או פפסי ? פפסי רם אורן או ג'ון גרישם ?אלעק ניוטון או אינשטיין ?- לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ?עדשות..למרות שיש אנשים שעם משקפיים הם ממש סקסיים חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ?אוניברסיטה צבא או ש"ש?צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? פטל מתמטיקה - 3 יחידות או 5?4 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?יקר וחדיש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחמתתת ספר או סרט ? ספר דיסקמן/אםפי3/אייפוד?אמ פי 3 קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ?קלטת כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ חיידקים או וירוסים ? וירוסים חח כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי מנגו או קסטרו ? קסטרו פלאפון או סלקום ? פאלפון לב או ראש? לב...ולפעמים ראש
כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?בר אילן
ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לשון...
תל אביב או ניו-יורק? נוי יורק יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס?רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? שומדבר טניס או כדור-עף ? טניס כלב או חתול ? שניהם מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? בורחת ממנו אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורחת יותר מהר הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקתץ ועוזרת לו מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הולכת וממלא מלא מלא דליים וזורקת עליו מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא אוהבת צ'יפס היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ?צוחקת... היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? חייה אותם הכי טוב שאפשר היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מרווחיה על זה מליונים ובוכה על זה שלא גיליתי לפני 9 שנים היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?אין לה מרפא..מה יש עוד לעשות?! ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?שבדיה דברים שהולכים איתך לאי-בודד? גיטרה,ברבי,סקאצ'בוק ועוד מלא מלא דברים מה ממש מעצבן אותך? גילעד עכשיו!!! ציין 3 תכונות טובות שלך: סלחנית,ביישנית וטובה מידי ציין 3 תכונות שליליות שלך:ביישנית,טובה מידי,ומכוערת כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? מנתחת לב..עצוב
היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? לא יודעת מה ממש חשוב לך בחיים? האנשים שמסביבי ממה אתה הכי מפחד?כרישים,כלבים ואנשים מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? אממ יש הרבה מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אממ... עזבו אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך?קודם כל,לפני הכל,התשבץ!!! אתה חכם? לא אתה אוהב ללמוד?תלוי מה אתה אוהב לטוס? ככככככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןן מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שאני רוצחת את חברה שלי,שלא ככ כבר בחיים חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?עזבו כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?70 מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופעות אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת טסה ועוד המון אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ירושלים אתה אוהב שאלונים ארוכים? ככככככןןןןןןן

../images/Emo121.gifסיום החג? סיום השביתה../images/Emo3.gif

שאלון כללי: תאריך לידה: 27.8 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: איזור חיפה עיסוק: תלמיד מושבת רישיון -יש/אין?
באיזה שפות אתם שולטים? התחתונה בלבד דברים שאתם אוהבים: שיר: כרגע תקוע לי בראש "ראיתי שמש"/יוני רכטר סרט אהבה בלתי נשכח:
ספר: הארי פוטר השביעי.. סיימתי אותו ביומיים וחצי
משחק: באולינג, חזרתי לשחק.. אתר באינטרנט: וואלה פורום באינרנט: זה מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: הופעה של היהודים תוכנית טלויזיה:
תחנת רדיו:
דברים שאתם שונאים: אני לא שונא, אני רק אוהב! כן / לא - להתשכר: לשתות זה טוב, להשתכר.. פחות לעבוד על אנשים בטלפון:
לנהוג בלי רישיון: מניסיון- לא אם אתם רוצים לחטוף שלילה (הייתי יותר מדי קרוב לזה) סמים: לצרוח ברחוב:
להתגייס לצה"ל:
לתרום לאגודה למען הסרטן:
לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים:
להתנדב:
לגנוב מגנבים:
לפטר את לימור לבנת: חחח שאלון ישן, אה? לחזור בתשובה: התשובה היא להתרחק מהדת, תודה לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
מכשיר מתקדם זה אחלה, אבל באסה להחליף כל פעם שיוצא משו חדש.. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
אני צריך להגיע ליממלח מחר.. אבל מחרתיים בכיף! להשתתף בתוכנית ריאליטי:
לשרוף את התעודת בגרות:
לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
לחגור גם מאחור:
זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? אנאערף מקדונלדס או בורגר קינג ? ברגר קינג! יאס או הוט ? אנאערף סוף הדרך או רצים לדירה? אנאערף אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוז קולה או פפסי ? קוקה קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? אורן ניוטון או אינשטיין ? אנאערף לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ? משקפיים חיים או מוות ? חיים, ואז מוות
אוניברסיטה או מכללה ? אנאערף צבא או ש"ש? צבא עתיד או עבר ? עתיד עתיד תות או פטל ? פטל מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? מה, אתם מצפים שמישהו יעדיף רכב מקרטע? בצבא- לוחם או ג'ובניק? בעיקרון לוחם, אבל עם פרופיל כמו שלי...
ספר או סרט ? ספר דיסקמן/אםפי3/אייפוד? איפוד, שבוע הבא זון
קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? אנאערף חיידקים או וירוסים ? חיידק כחול או כתום? כחול סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים מנגו או קסטרו? קסטרו פלאפון או סלקום ? אורנג'! לב או ראש? לבלב ראשי כלבוטק' או 'שומר מסך'? אנאערף ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? אע? מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?
ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? עשיתי אותה כבר, אפשר לישון תל אביב או ניו-יורק? NYC יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? מזרחית, ברור! טניס או כדור-עף? כדורעף כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? צוחק אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? צוחק יותר חזק.. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? ראו סעיף קודם מישהו היה זורק עליכם שקית מים? נרטב
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? אנ'לא אוהב צ'יפס:) היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה? לא הבנתי היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? מתבאס רצח היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? מוכר את הפטנט לאיזה בית חולים היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? סבבה ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? דברים שהולכים איתך לאי-בודד? איפוד, פסנתר וגיטרה מה ממש מעצבן אותך? אדישות יתר ציין 3 תכונות טובות שלך: אין כאלו
ציין 3 תכונות שליליות שלך: קנאי, רגיש כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? אין לי שמץ היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? כנ"ל מה ממש חשוב לך בחיים? האנשים שסביבי ממה אתה הכי מפחד? להישאר לבד מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? אתה חכם? לא במיוחד אתה אוהב ללמוד? לא במיוחד אתה אוהב לטוס? בערך מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם?
חשוב לך ללכת עם הזרם?
מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? כתבת פעם שיר?
כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 300 ומשהו מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? באולינג, הופעות אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? עובד, טס לאנשהו, מבלה עם חברים וטוחן הופעות של היהודים אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? מממ דווקא טוב לי פה אתה אוהב שאלונים ארוכים?
תגידו, מישהו בכלל קורא את זה?

etti101

New member
אצלי עדיין יש שביתה D:

לפחות עד יום ראשון... תיכון שוהם יפי היייי!

Noam TG

New member
../images/Emo45.gifהם לא באמת מצפים ממני לבוא בימים הקרובים

נכון?! למה לנו אין ימי הצהרה?!

linor417

New member
בשביל להעביר את הזמן עד הערב../images/Emo99.gif

שאלון כללי: תאריך לידה: 5.3.92 ארץ לידה: יגוסלביה? מקום מגורים נוכחי: חור... עיסוק: - רישיון -יש/אין?אופניים נחשב?[סתם,מתחילה ללמוד לקטנוע
] באיזה שפות אתם שולטים?למיטב ידיעתי באף אחד..לצורך הפרוטוקול,עיברית ואנגלית. דברים שאתם אוהבים: שיר:הרבה סרט אהבה בלתי נשכח: לא עולה לי בראש כרגע ספר: " הארי פוטר משחק: האמ.. אתר באינטרנט:תפוז? פורום באינרנט:
מקצוע בבית ספר: מה זה בית ספר? מקום בילוי: ארומה,מכון כושר,תל אביב,ים,הופעות.... תוכנית טלויזיה: על טבעי.. תחנת רדיו: איכס רדיו.[אולי גלגל"צ....] דברים שאתם שונאים: שיר: שינאה זו מילה מעצבנת..מבחינת מסרים-ה"טורו" הה ששמעתי ברדיו פעם[כן,איכס רדיו.] סרט: סרטים דביקים וקיטשיים שלא טרחתי לזכור את השמות שלהם.. ספר: אין כזה משחק: אתר באינטרנט:לא חושבת על אחד.. פורום באינרנט: לא בדיוק פורום,ראיתי פעם איזו קמונה שמערבת דעות פוליטיות קיצונית[וימניות..מדי] עיצבן אותי מישום מה... מקצוע בבית ספר: מתמטיקה,לא רק בבית ספר. מקום בילוי: תוכנית טלויזיה:אני יודעת? דורה?! תחנת רדיו: איכס רדיו
כן / לא - להתשכר: לעיתים רחוקות... לעבוד על אנשים בטלפון: תלוי מי.. לנהוג בלי רישיון: טיפשי כל כך.. סמים: טפשי עוד יותר. לצרוח ברחוב: למה לא? להתגייס לצה"ל: ........טוב כן. לתרום לאגודה למען הסרטן:
לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: על אחי זה בסדר.. לשתות הרבה קולה: ברור! קפאין! להרוג ערבים:
הריגה על רקע גיזעני מגעילה אותי. להתנדב:
לגנוב מגנבים: עלוב.. לפטר את לימור לבנת:שו לימור ליבנת? ממתי השאלון הזה לעזאזל? לחזור בתשובה: איש באמונתו יחייה לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: טיפשי... כסף על כלום. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כל כך כן! להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא בשבילי. לשרוף את התעודת בגרות: אם זה ישאיר אותי צעירה לנצח.... לישון על ספסל ברחוב מבחירה: בחירה,כן. לחגור גם מאחור: צבוע מבחינתי אבל בוודאי... זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? לא מתה על אף אחד מהם מקדונלדס או בורגר קינג ? גאד דאמט אנשים אני צמחונית! יאס או הוט ? YES-על טיבעי! סוף הדרך או רצים לדירה? חחחחחח אבטיח או מלון ? כרגע? אבטיח. אבל זה רק מגעגוע תפוז או נענע ? תפוז. נענע מתסכל קולה או פפסי ? פפסי! רם אורן או ג'ון גרישם ?ג'ון,יש לו ם מגניב
ניוטון או אינשטיין ? ניוטון הוא פיזיקאי. יש לי סלידה ממתמטיקה. לבן או שחור ? שילוב בין השנים משקפיים או עדשות ? עדשות.. חיים או מוות ? זו שאלה? אוניברסיטה או מכללה ? הבדל? צבא או ש"ש?ש"ש! עתיד או עבר ? הווה! תות או פטל ? תות
מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 כרגע, שלוש עוד שבוע,כל כך שקוף.... רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? העיקר שיסע. לקרוע את הכביש זה לא כזה כייף... בצבא- לוחם או ג'ובניק ? -.- ספר או סרט ? ספר! דיסקמן/אםפי3/אייפוד? MP3 קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ?תקליט-רק כי זה מגניב. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ,אני לא בקטע של למות מחום. חיידקים או וירוסים ? אני אשכרה אמורה לבחור? כחול או כתום ? ... סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי,שום עקרונות,יש שם איזה עובד חתיך ונחמד. מנגו או קסטרו ? שוק. פלאפון או סלקום ? אורנג' לב או ראש? ראש הכוונה מוח?-הרי הכל נמצא שם! כלבוטק' או 'שומר מסך' ?XD ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מי זוכר מה היה לפני 5 שנים? היום. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מדמה? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? כל כך לישון! תל אביב או ניו-יורק? עאאלק ניו יורק סיטי,תל אביב כל כך הרבה יותר נגישה,ויש שם אנשים אנושיים מדי פעם. יום או לילה? בחודשיים האלו,לילה.. רכבת או אוטובוס? רכבת,רק כי אני רגילה. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? חחחחחחח..... טניס או כדור-עף ? כדור עף,רק כי יש לי סיכוי לא להביך את עצמי כל כך... כלב או חתול ? חיות נקודה. מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? כלום. שיהנה...אם הוא ינסה לעשות משהו,חבל עליו. בחיי. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אחייך חיוך ממזרי ואתעלם. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? בולמת גל צחוק ושואלת אם הוא בסדר. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צוחקת. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?"תודה,אבל אני בדיאטה"[פלצני,שיהיה.] היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? שוברת כוס וממסדת את יחסי עימם. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? קופצת בנג'י. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? גדול עלי... היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? בודקת מה אני אוכל לעשות עבורו...איזו סיטואציה נוראית! מי המוח הקרימינלי שחשב על זה? ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בהופעה! נו כבר! דברים שהולכים איתך לאי-בודד? דיסקמן ונעלי ריצה מה ממש מעצבן אותך? אחי הקטן. ציין 3 תכונות טובות שלך:... ציין 3 תכונות שליליות שלך: חסרת ביטחון,עקשנית לפעמים,מעופפת..... כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? ליהיות קטנה. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? תנו לחיות בשקט,גאד! מה ממש חשוב לך בחיים? מימוש,משמעות,סיפוק,הנאה,התחשבות..אני יודעת..לחיות! ממה אתה הכי מפחד? מהפחד מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא נכנסת לזה. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? גם לא לזה
אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? גם לא לזה. אתה חכם? תגדירו חוכמה.. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה ומתי...בעיקרון כן. אתה אוהב לטוס? במטוס? בלעע. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? הייתי בת ים ומצאתי תיבת אוצר ש....עיזבו. חשוב לך ללכת עם הזרם? חשוב לי ללכת עם עצמי. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? *חיוך ממזרי...* כתבת פעם שיר? כתבתי כמה.. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? גורנישט.... מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? להנות! אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? היו לי כמה חודשים שניצלתי בשביל להתבטל,מעדיפה לא לענות על זה ולהשלות את עצמי שאני אשכרה עושה משהו. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בזולה על הים. אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא ממש האמת... חזרה נעימה לשגרה... שגרה? איזו שגרה?
זה לא שמישהו קרא את זה,זה סתם העביר לי חצי שעה מהחיים....שיהיה.

פחיחצה

New member
........

שאלון כללי: תאריך לידה: 10.3 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: באר טוביה עיסוק: גננת, ממינת רישיון -יש/אין? יש באיזה שפות אתם שולטים?עברית, אנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר:יש לך אותי סרט אהבה בלתי נשכח:שמש נצחית בראש צלול ספר: " תולדות האהבה" משחק: הך פטיש אתר באינטרנט: הכל רק לא פייסבוק פורום באינרנט: זה ואביב מקצוע בבית ספר: חחח מקום בילוי: ה-פאב תוכנית טלויזיה: גיבורים, נמלטים, האנטומיה ועוד ועוד תחנת רדיו: גלגל"צ דברים שאתם שונאים: שיר: כל הדיסק השירים המשחקים סרט: מסע בין כוכבים ספר: המאהב משחק: טאקי אתר באינטרנט:פייסבוק פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: i love new york תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: כן לעבוד על אנשים בטלפון:כן לנהוג בלי רישיון: לא סמים: לא לצרוח ברחוב:כן להתגייס לצה"ל: :/ לתרום לאגודה למען הסרטן:כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:לא לשתות הרבה קולה: כן כן כן להרוג ערבים: לא להרוג בכלל להתנדב: כן לגנוב מגנבים לא: לפטר את לימור לבנת: לחזור בתשובה: לא לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:כן לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:כן להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא לשרוף את התעודת בגרות: לא לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא לחגור גם מאחור: כן זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ?סקעת מקדונלדס או בורגר קינג ? מק' יאס או הוט ? YES!!!! סוף הדרך או רצים לדירה?אף אחד אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? <תפוז קולה או פפסי ? קולה!!@!!!#@# רם אורן או ג'ון גרישם ? גון גרישם ניוטון או אינשטיין ? ניוטון לבן או שחור ? לבן משקפיים או עדשות ?תלוי חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ?אוניברסיטה צבא או ש"ש? שירות לאומי עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5?5 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? יקר וחדיש!!! בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניקית ספר או סרט ? ספר דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ חיידקים או וירוסים ? חיידקים כחול או כתום ? כתום סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים מנגו או קסטרו ? מנגו פלאפון או סלקום ? סלקום לב או ראש? ראש/ כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?כימיה זה הכי הכי ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד תל אביב או ניו-יורק? לונדון יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? אוטובוס מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק טניס או כדור-עף ? כלב או חתול ? חתול מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?בורחת אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורחת עוד יורת מהר הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? תובעת לו את האמא של הצורה מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אומרת לא תודה היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? יורה בעצמי? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מדליקה סיגריה מפעילה את יש לך אותי אחריו את השיר שלי ולסיום את חושך תוך כדי שותה דיאט קולה כותבת מכתבי פרידה מהירים ומתקשרת לרם היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מפיצה את התרופה? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? טס אליו מביאה אותו לארץ דואגת שיעביר את סוך חיו בצורה הכי טובה שיכולה להיות בהתאם למצבו ומשתדלת להכיר אותו כמה שיותר ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?בלונדון דברים שהולכים איתך לאי-בודד? סיגריות מצית טלפון לוויני מטוס טייס דלק למטוס גי פי אס מה ממש מעצבן אותך? שקרים ציין 3 תכונות טובות שלך: נאמנות, כנות, ציין 3 תכונות שליליות שלך:אובססיביות, עצלנות, חרדתיות כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? רוה"מ היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? רוה"מ מה ממש חשוב לך בחיים? האנשים שיקרים לי, צדק, אמת ממה אתה הכי מפחד? מהחיים ומהמוות מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? חחח מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חחח אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? ביטחוני-מדיני, חברתי אתה חכם? אתה אוהב ללמוד? תלוי מה אתה אוהב לטוס? כן מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שאני בהריון ואני הולכת ברגל לפאב ותוך כדי מעשנת והאבא של התינוק רת אחרי וצועק עלי ואז אני צועקת עליו וחושבת לעצמי שזה בכלל לא הילד שלי בבטן שלי ומבינה שזה כן חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?כלום מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הפאב אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עולה על הטיסה הראשונה לניו יורק נמצאת שבוע של דודה סנדי משם טסה להוואי לדוד החדש לשבועיים משם לאל אי לשבוע ומשם ללונדון לשארית הזמן אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? לונדון אתה אוהב שאלונים ארוכים? מחבבת

billi bob

New member
../images/Emo41.gifהייתכן שסיימתי לעבוד כל כך מוקדם...

שעכשיו משעמם לי?!
ho, well
שאלון כללי:
תאריך לידה: 12/2/89 ארץ לידה: ישראל
מקום מגורים נוכחי: ראשל"צ
עיסוק: עובדת- לפני גיוס רישיון -יש/אין?
באיזה שפות אתם שולטים? עברית, אנגלית
דברים שאתם אוהבים:
שיר: משתנה סרט: אמממ ספר: לא קוראת ספרים משחק: סוליטר
אתר באינטרנט: פורום היהודים פורום באינרנט: היהודים מקצוע בבית ספר: מתמטיקה מקום בילוי: אצל גיל
, המוסד, הופעות של היהודים תוכנית טלויזיה: "חברים" תחנת רדיו: גלגל"צ, 102
כן / לא -
להתשכר:
לעבוד על אנשים בטלפון:
לנהוג בלי רישיון:
סמים:
לצרוח ברחוב:
להתגייס לצה"ל:
לתרום לאגודה למען הסרטן:
לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
זה לא כיףףף לשתות הרבה קולה:
להתנדב:
לגנוב מגנבים:
הגונב מגנב פטור, לא?
לפטר את לימור לבנת:מה איכפת לי?! לחזור בתשובה:כל אחד והחלטתו לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
להשתתף בתוכנית ריאליטי:
תלוי למי לשרוף את התעודת בגרות:
לא חבל? לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
לחגור גם מאחור:
זה או זה?
הראל- סקעת או מויאל ? אפחד מקדונלדס או בורגר קינג ? יאס או הוט ? YES סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוזזזזזזז
קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן ניוטון או אינשטיין ? ניוטון לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ? עדשות חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה צבא או ש"ש? אממ עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? באמצע בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם ספר או סרט ? סרט דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אמפי קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? קלטת כדור הארץ או מאדים ? כדה"א חיידקים או וירוסים ? מה?! כחול או כתום ? כתום סטימצקי או צומת ספרים? מה נסגר? מנגו או קסטרו ? whatever פלאפון או סלקום ? פלאפון לב או ראש? חיבור של שניהם כלבוטק' או 'שומר מסך' ? הווווווו ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? אני מתחילה להצטער... מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? כימיה ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישוןןןןן תל אביב או ניו-יורק? תל אביב יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? אוטובוס מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק רגיל טניס או כדור-עף ? כדורעף כלב או חתול ? חתול
מה הייתם עושים אילו-
הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? עוברת צד אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? עוברת צד והולכת מהר
הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נקברת מצחוק מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מכות מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מתעלמת היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? וואי זוועה היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? ממשיכה כרגיל... מה כבר יש לי לעשות ב- 10 דקות?! היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הולכת על זה היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?
ועוד קצת עליך:
אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? יש משהו בראש... דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוזיקה, גיל, היהודים=] מה ממש מעצבן אותך? שקרים, צביעות, חוסר רגישות, אטימות, חוסר כנות ציין 3 תכונות טובות שלך: אוי... ציין 3 תכונות שליליות שלך: רגישה מידי, עקשנית, עצבנית כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? עורך דינית
היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? אין לי שמץ... כמה פשוט כשקטנטנים מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה, החברים, אהבה, מוזיקה, היהודים
ממה אתה הכי מפחד? לאבד מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא עולה לי משהו מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אמממ אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? לא הרבה אתה חכם? יש אומרים אתה אוהב ללמוד? לאאאאא אתה אוהב לטוס? אפשר להגיד מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? וואי כל כך הרבההה חשוב לך ללכת עם הזרם? תלוי באיזו סיטואציה מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת. נו, איזה חפירות כתבת פעם שיר? כע
כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? קצת פחות מ- 100 נראה לי מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? גיל, שני, הופעות של היהודים, המוסד אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת.. זה מה שיש לי [עכשיו קצת פחות מחצי שנה] אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? איפה שאני גרה=] אתה אוהב שאלונים ארוכים? כשמשעמם

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifאו-הבת אותך!

השיר הכי יפה שהילדה הזו כתבה אי פעם נמצא אצלי, תקנאו
והתכונה הכי טובה שלך, זו פשוט את!

נגמר מהר מידי

שאלון כללי: תאריך לידה: 31.12 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: אי שם עיסוק: תלמיג? רישיון -יש/אין? אין באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר: המון סרט אהבה בלתי נשכח: ספר: " המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" משחק: דגליים? אתר באינטרנט: kabel-l.tipo.co.il פורום באינרנט: היהודים הרשמי מקצוע בבית ספר: קולנוע מקום בילוי: הקונטנר תוכנית טלויזיה: שנות ה70 תחנת רדיו: גלגלצ? דברים שאתם שונאים: שיר: Hey There Dallilah סרט: ספר: משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מתמטיקה מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו: גל"צ כן / לא - להתשכר: מדי פעם לעבוד על אנשים בטלפון: מידי פעם לנהוג בלי רישיון: לא סמים: מי שבא לו לצרוח ברחוב: כן להתגייס לצה"ל: כן לתרום לאגודה למען הסרטן: לא יודע (כי הם עושים ניסויים על בע"ח) לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא לשתות הרבה קולה: לא להרוג ערבים: לא להתנדב: כן לגנוב מגנבים: כן לפטר את לימור לבנת:
לחזור בתשובה: לא לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא להשתתף בתוכנית ריאליטי: כן לשרוף את התעודת בגרות: לא לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא לחגור גם מאחור: כן זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מויאל מקדונלדס או בורגר קינג ? רק לא בורגראנץ'!! יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה? אף אחת אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? <תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? ג'ון גרישם ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ?עדשות חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? יש הבדל צבא או ש"ש? שטו? עתיד או עבר ? הווה תות או פטל ? תלוי מה מתמטיקה - 3 יחידות או 5?3 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? באמצע בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ניסוח מפגר ספר או סרט ? סרט דיסקמן/אםפי3/אייפוד?MP3 קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? קלטת כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ חיידקים או וירוסים ? כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי מנגו או קסטרו ? בלו ברד פלאפון או סלקום ? פלאפון לב או ראש? ראש כלבוטק' או 'שומר מסך' ? - ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני חמש שנים מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? תל אביב או ניו-יורק? ת"א יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס?אוטובוס מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד טניס או כדור-עף ? כדורעף כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? הייתי עובר צד אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנ"ל הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי ממשיך קצת הלאה ומתחיל לצחוק מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי זורק עליו אבן מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? היתי אמור לא תודה היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? נפרד ממנה בזה הרגע היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי אוכל שוקולד ושומע היהודים היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי...מספר לרופאים היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?הייתי...לא יודע ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בחדר שומע מוזיקה דברים שהולכים איתך לאי-בודד? MP3 ובטריות, ופלאפון ומטען נייד מה ממש מעצבן אותך? כאלה ששמים עליך ז*ן ציין 3 תכונות טובות שלך: אחראי, מנומס, עוזר ציין 3 תכונות שליליות שלך: חסר תאקט, עצבני, ממורמר כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? שחקן? היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? צלם מה ממש חשוב לך בחיים? חברים ממה אתה הכי מפחד? מהדרך שבה אני אמות מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?כ"כ הרבה דברים אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? אתה חכם? לא אתה אוהב ללמוד? תלוי מה אתה אוהב לטוס? כן מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שהנאצים פולשים לבית שלי חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? צעקתי על מורה?.. כתבת פעם שיר? ניסיתי כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 30? מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לשבת עם חברים ולהריץ צחוקים, הופעה. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובד אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ת"א אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא יום טוב.

No more war between us.../images/Emo187.gif

שאלון כללי:
תאריך לידה: 6/7/89 ארץ לידה: ישראל. מקום מגורים נוכחי: אריאל/כפר גלים. עיסוק: ש"ש! רישיון -יש/אין? אין. באיזה שפות אתם שולטים? עברית, ספרדית ואנגלית.
דברים שאתם אוהבים:
שיר: מלחמה שקטה, קרח ופרח קיר. סרט אהבה בלתי נשכח: טיטאניק?
ספר: אממ.. אני כריסטיאנה פ. משחק: שיט הד, יניב!
אתר באינטרנט: תפוז. [ומיי ספייס.] פורום באינרנט: הג'וז, מטרופולין, הבנות נחמה, ושילה פרבר. מקצוע בבית ספר: אזרחות, הבעה. מקום בילוי: המרתף! תוכנית טלויזיה: חברים, נולד לרקוד. תחנת רדיו: גלגלצ
דברים שאתם שונאים:
שיר: כל מה שנחרש יותר מידי בגלגלצ. סרט: אני לא משקיעה אנרגיות בלזכור דברים שאני זונאת [אני בקושי מצליחה את אלה שאני אוהבת..] ספר: כנ"ל. משחק: כנ"ל. אתר באינטרנט: ... פורום באינרנט: רוני. מקצוע בבית ספר: את כל מה שלא כתבתי ב"אוהבת". [ספורט, ספרות, אנגלית, מתמ'.. וכו'] מקום בילוי: פילי. חרא שירות. תוכנית טלויזיה: את השטויות של ציטרין באנימל פלאנט. תחנת רדיו: לב המדינה.
כן / לא -
להתשכר:
לעבוד על אנשים בטלפון:
לנהוג בלי רישיון:
סמים: תעשו מה שבא לכם! לצרוח ברחוב: אפשר. להתגייס לצה"ל:
כדאי. לתרום לאגודה למען הסרטן:
מומלץ. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
! לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים:
להתנדב:
לגנוב מגנבים:
לפטר את לימור לבנת: היא פוטרה כבר... לא? לחזור בתשובה:
לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
זה בדיוק מה שעשיתי אתמול! לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
ולאחר מכן, הודו. להשתתף בתוכנית ריאליטי:
לשרוף את התעודת בגרות:
אבל את שלי -
לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
לחגור גם מאחור:
!
זה או זה?
הראל- סקעת או מויאל ? סקעת. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלד'ס יאס או הוט ? YES הוט! סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? < תפוז. קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? :\ ניוטון או אינשטיין ? איננשטיין היה יותר חכם. לבן או שחור ? שחור. משקפיים או עדשות ? משקפיים. חיים או מוות ? חיים.. אוניברסיטה או מכללה ? אונ' צבא או ש"ש? שנת שירות! עתיד או עבר ? עתיד שנשען על העבר. תות או פטל ? תות! מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3.. וגם זה בלחץ. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חמוד. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? אני? התשובה ברורה. ספר או סרט ? תלוי בסיטואציה. דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד. קלטת או דיסק ? דיסק. תקליט או קלטת ? תקליט. כדור הארץ או מאדים ? כדוה"א חיידקים או וירוסים ? חיידקים. כחול או כתום ? כתום. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. מנגו או קסטרו ? מנגו. פלאפון או סלקום ? פלאפון. לב או ראש? לב. כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים! מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? איף... ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון! איזו שאלה. תל אביב או ניו-יורק? N.Y.C יום או לילה? לילה. רכבת או אוטובוס? רכבת. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק. טניס או כדור-עף ? טניס. כלב או חתול ? חתול.
מה הייתם עושים אילו...
הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? הולכת לכיוון השני. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הולכת -מהר- לכיוון השני. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת ממש. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צועקת עליו ממש. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא תודה חמודשי. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? בוכה ממש. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מנסה את כל הדברים שאמרתי לעצמי שלעולם לא אעשה, אומרת לכל האנשים שאני אוהבת, שאני אוהבת אותם, מספרת את הכל, מעשנת בלי הפסקה. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מגלה לכל העולם. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אממ.. הייתי נוסעת להיות איתו בימיו האחרונים ומשתדלת להכיר אותו כמה שיותר, ולנסות למצוא לו טיפול הולם.

למעלה