שאלון לסיום החג

yuvizz

New member
חורף מלחמות, מבצעים הנחות.

תאריך לידה: 11.9 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: נס ציונה:-\ עיסוק: תלמידה רישיון -יש/אין? אין באיזה שפות אתם שולטים?עברית, אנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר: סרט אהבה בלתי נשכח: עשר הדברים.. ספר: ארבעה בתים וגעגוע
,
. !. משחק: ספידי, פוקר. אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: סוציולוגיה מקום בילוי:הופעות, סיתריה, ספייס, זולה. תוכנית טלויזיה: פלורנטין
. תחנת רדיו: גלגלצ, חם בישראל. דברים שאתם שונאים: שיר: סרט: ספר: משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מת', תרבות ישראל וכו'.. מקום בילוי:מטרוק, שיבר. תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: מדי פעם לעבוד על אנשים בטלפון:
לנהוג בלי רישיון:
סמים:
לצרוח ברחוב:
להתגייס לצה"ל: לתרום לאגודה למען המלחמה בסרטן:
לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
. לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים:
להתנדב:
לגנוב מגנבים:
לפטר את לימור לבנת: לחזור בתשובה: לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
להשתתף בתוכנית ריאליטי: לשרוף את התעודת בגרות: לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
לחגור גם מאחור:
זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? סקעת
מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלס יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה? אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? <נענע קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין לבן או שחור ? שילוב. משקפיים או עדשות ? עדשות!. חיים או מוות ? חיים. אוניברסיטה או מכללה ? צבא או ש"ש? עתיד או עבר ? הווה. תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5?שלוש.. נו מה.. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? קורע תכביש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ספר או סרט ? ספר דיסקמן/אםפי3/אייפוד?אמפי קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? כדור הארץ או מאדים ? כדהא חיידקים או וירוסים ? כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי מנגו או קסטרו ? קסטרו פלאפון או סלקום ? סלקום
לב או ראש?לב כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לסיים עם זה כבר. תל אביב או ניו-יורק?תל אביב. יום או לילה? רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? לא ולא טניס או כדור-עף ? כדור עף כלב או חתול ? שניהם. מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מתעצבנת, ואז צוחקת. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא, תודה..:) היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? חס ושלום. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? זה היה הופך את הכל. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?ממש עכשיו?, נראה לי בכנרת. דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוסיקה, אוכל, עט וניירות. מה ממש מעצבן אותך? ציין 3 תכונות טובות שלך: ציין 3 תכונות שליליות שלך: כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? נראה לי זמרת או שחקנית. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? שאלה טובה... מה ממש חשוב לך בחיים? ממה אתה הכי מפחד? מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? אתה חכם? לא. אתה אוהב ללמוד? לפעמים. אתה אוהב לטוס? כן.. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? עזבו, לא לכאן
. חשוב לך ללכת עם הזרם? מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כל כיתה ז' בערך היא מנוגדת לנורמה כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? עשר אגורות
. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופעות, לשבת עם חברים, ספייס, וקינמון. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?נוסעת. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?שאלה טובה. בכל כך הרבה מקומות. אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא!.

Z A M i

New member
נכנסתי למוזת חפירות באמצע.מזהירה מראש.|אזהרה|

אנלא מאמינה שנכנסתי לזה
שאלון כללי: תאריך לידה: 5.1.89 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: אריאל עיסוק: בשנת שירות
(גרעין סבאל'ה ל-פנים
) רישיון -יש/אין? יש באיזה שפות אתם שולטים?עברית,אנגלית. ואני מבינה ספרדית וקצת רוסית
. דברים שאתם אוהבים: שיר: נכון לעכשיו..אצלך בעולם-מאיר ואביתר בנאי/יובלייי
סרט אהבה בלתי נשכח: אבודות והוזות, שמש נצחית בראש צלול. ספר: מממ..הארי פוטר
משחק: הכוונה למשחק מחשב או משו פיזי?
אתר באינטרנט: תפוז פורום באינרנט: דה ג'וז מקצוע בבית ספר: מוסיקה[האלו שחיים בסרט
] מקום בילוי: המרתף בחיפה?
תוכנית טלויזיה:אם רק 1- שנות ה-70. תחנת רדיו: גלגלצ. פור אל לה מיוזיק
כן / לא - להתשכר:
לעבוד על אנשים בטלפון:
לנהוג בלי רישיון:
סמים:
לצרוח ברחוב:
.תלוי באיזה רחוב.. להתגייס לצה"ל:
לתרום לאגודה למען הסרטן:
לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים: במקרה הצורך
. להתנדב:
לגנוב מגנבים:
! לפטר את לימור לבנת: מכ'פת לי מה? לחזור בתשובה:
מה שיעשה טוב. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
אם אפשר, למלא?. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר ל**ניו זילנד:
לשרוף את התעודת בגרות:
חס ושלום לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
אם ממממממש אין ברירה, נגיד. לחגור גם מאחור:
!! זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? סקעת מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס
יאס או הוט ? הוט!!!!!!1 סוף הדרך או רצים לדירה? על ה...שלי. אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוז[גם האתר וגם הפרי
] קולה או פפסי ? קולה! רם אורן או ג'ון גרישם ?רם אורן ניוטון או אינשטיין ? ניוטון לבן או שחור ? לבן.יותר סימפטי
משקפיים או עדשות ? משקפיים
חיים או מוות ? חיים יוסף(
עמרי,בשבילך
) אוניברסיטה או מכללה ? מכללת יהודה ושומרון!. סתם. לא משנה לי. צבא או ש"ש?למה ההפרדה?. גם וגם. עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדיש.קורע את הכביש, נוסע על מישמיש ומפזר מים בוויש. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם.[אחח..המושפעות תהרוג.] ספר או סרט ? סרט דיסקמן/אםפי3/אייפוד? מנסתם שעדיף אייפוד.. השאלון הזה לא הגיוני! קלטת או דיסק ? אעע. תקליט או קלטת ? תקליט
כדור הארץ או מאדים ? מה איבדתי במאדים? חיידקים או וירוסים ? שניהם עושים אותך חולה. מזה משנה?.. כחול או כתום ? כחול. (מההה?) סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים ל-פנים מנגו או קסטרו ? קסטרו פלאפון או סלקום ? אורנג'! לב או ראש? עדיף את שניהם. כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? אם תזכירו לי מה היה לפני 5 שנים אני אגיד לכם. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מה קשור בלאי?!
ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישוןןןןןןן[אנלא מבינה. הכל פה זה שאלות עם תשובות מובנות מאליהן! כן, ברור..אני מעדיפה ללמוד לבגרות ללשון מאשר ללכת לישון.. אז מה אם זה חרוז!? לא מכל חרוז עושים שאלה!! די כבר!] תל אביב או ניו-יורק? בנתיים ניו יורק. אחרי שאני אהיה שם, בטח תל אביב. יום או לילה? לילה. קשוח ואפל כמו סאבלימינל והצל. רכבת או אוטובוס? רכבת אם צריך להגיע מהר. אוטובוס אם בא לי לנוח קצת עם מוסיקה
מוסיקה מזרחית או רוק כבד? ג'אז
טניס או כדור-עף ? כדור עף כלב או חתול ?

Z A M i

New member
אוי ואבויוש.

מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? אריאל=עלייה רוסית-קורה כל הזמן. כפר גלים=חניכים בשביתה=אין מה לעשות=כל הכפר עושה חינגה
. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אריאל=רוסים. כפר=אתיופים. אנלא מגיבה יותר מדי. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מגלה מי זה, באה אליו יום אחרי זה עם דלי מים הביתה ועושה לו מקלחת קלה. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לוקחת אותה..אוכל. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? שולחת את הבן שלנו לאימוץ. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אין באמת מה לעשות ב-10 דקות.. אומרת ביי? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מביאה את התרופה למי שצריך,במחיר הוגן. ועדיין, מרוויחה מיליונים וחיה בעושר ואושר. בלי סרטן אפילו. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? שוב. אומרת ביי.
ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? ניו זילנד, עם אנשים קרובים. דברים שהולכים איתך לאי-בודד? יש שם צוהר עם הכל. אני לא צריכה לקחת כלום..[האלו שחיים באבודים] מה ממש מעצבן אותך? שקרים, צביעות, אנשים דוחפים. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? ווטרינרית, ושחקנית. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? או משהו בתקשורת[קולנוע,טלוויזיה,עיתונות..(כל דבר שמתקשר)],או במוסיקה(כנ"ל) מה ממש חשוב לך בחיים? מוסיקה,חברים,משפחה. ממה אתה הכי מפחד? לאבד את הנ"ל. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? השאלון הזה. רררר.. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? טסתי עם יהב(+ספיר וענבר)הגענו לחיפה במטוס, ושם המטוס נתקע והיינו צריכים לחזור במוניות ורכבת ושות'. זה מה שעלה עכשיו..o_O אתה אוהב ללמוד? כן. אתה אוהב לטוס? כן.. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שרודפים אחרי ואחרי בן דוד שלי מפלצות בגינה של סבא שלי ז"ל(זה היה בשבעה שלו..). הי ועוד המווווני. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא חשוב.רוב הזמן זה יותר נוח. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אנארף. כתבת פעם שיר? יאפ כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 110 מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לישון לנוח ולנום. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? ישנה. סתם. עובדת ב-2 עבודות חודשיים וטסה. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? מבחינת מדינה? ישראל.
אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא. רבין רבאק. חזרה נעימה לשגרה...

ילדה 4

New member
../images/Emo217.gif

שאלון כללי: תאריך לידה: 20.6.89 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: כפר ורבוג-ב"ש עיסוק: רכוש צהל רישיון -יש/אין? יש באיזה שפות אתם שולטים?עברית ואנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר: come on baby light my fire סרט אהבה בלתי נשכח: ספר: " ממ אסימוב משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: ב"ש.. תוכנית טלויזיה: סופרנוס,איש משפחה תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים: שיר: סרט: קינב קונג ספר: משחק: יניב אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: פליי תוכנית טלויזיה:סופר נני תחנת רדיו: רדיו דרום כן / לא - להתשכר: לעיתים לעבוד על אנשים בטלפון:כן לנהוג בלי רישיון: לא סמים: לא לצרוח ברחוב: כן להתגייס לצה"ל: תלוי לאן:) לתרום לאגודה למען הסרטן:כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא לשתות הרבה קולה: לא להרוג ערבים: אין הרבה ברירות להתנדב: כן לגנוב מגנבים:לא לפטר את לימור לבנת: לחזור בתשובה: לא לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:לא.. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:ולחפש מ"צ בחזור? לא להשתתף בתוכנית ריאליטי: אולי לשרוף את התעודת בגרות: כן לישון על ספסל ברחוב מבחירה:לא לחגור גם מאחור: כן זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ?איכ מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס יאס או הוט ? YES סוף הדרך או רצים לדירה? איכ אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ?ג'ון גרישם ניוטון או אינשטיין ? נו לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ?עדשות חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? צבא או ש"ש?צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? ממ בחירה קשה מתמטיקה - 3 יחידות או 5?5 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?ממוצע בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ספר או סרט ? ספר דיסקמן/אםפי3/אייפוד?אייפוד קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? לא יודעת.. חיידקים או וירוסים ? כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים מנגו או קסטרו ? מנגו פלאפון או סלקום ? סלקום לב או ראש? לב כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?פעם מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד תל אביב או ניו-יורק? לא יודעת:) יום או לילה? יום רכבת או אוטובוס?רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק כבד טניס או כדור-עף ? כדור עף כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?מורידה את הראש והולכת מהר אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? צוחקת הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מתה מצחוק ועוזרת לו לקום מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? נרטבת מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?בחיים לא היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אוכלת קיפוד שוקולד היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מפרסמת לכולם היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?עוזרת לו ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? מילאנו דברים שהולכים איתך לאי-בודד? קרם הגנה, ספר מה ממש מעצבן אותך? חנונים ציין 3 תכונות טובות שלך: ציין 3 תכונות שליליות שלך: כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול?רקדנית היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? בטוח לא רקדנית מה ממש חשוב לך בחיים? שפיות ממה אתה הכי מפחד? לאבד אותה מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם?תיקשרתי עם ערס מ-ד' מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? הוא הבין אותי אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? הכל אתה חכם? אתה אוהב ללמוד? ככה אתה אוהב לטוס? ממש לא מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? כל חגי ומועדי ישראל היו ביום אחד בבית שלי וזה היה די מוזר חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 300 ככה מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? פאב, מסיבה, אוכל:) אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? נהנת לפני הגיוס.. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? לונדון אתה אוהב שאלונים ארוכים? מסתבר

ליאןןן

New member
ט-ט-ט-טם.

שאלון כללי: תאריך לידה: 12.7.89 ארץ לידה: דרא"פ מקום מגורים נוכחי: רעננה עיסוק: חיילת רישיון -יש/אין? יש באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר: אין הכי. אבל כרגע אהבת חיי זה 'אצלך בעולם' - מאיר בנאי. סרט אהבה בלתי נשכח: ספר: מליון רסיסים קטנים - ג'יימס פריי. באדולינה - גבי ניצן. ויש עוד מלא... משחק: אתר באינטרנט: תפוז פורום באינרנט: זה:) מקצוע בבית ספר: בית ספר? מקום בילוי: כבר לא משנה לי איפה, משנה עם מי. תוכנית טלויזיה: חברים, שנות ה-70 תחנת רדיו: גלגל"צ? דברים שאתם שונאים: שיר: "קיץץץץץץץץץץץץ...קיץץץץץץץץץץץץ..." סרט: ספר: משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: הרשמי
מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: מתחילות מחדש תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: לפעמים לעבוד על אנשים בטלפון:
רק עם דודה שלי
לנהוג בלי רישיון:
סמים: כל אחד ומה שטוב לו לצרוח ברחוב: אף פעם לא נאלצתי לגבש דעה בעניין להתגייס לצה"ל:
לתרום לאגודה למען הסרטן:
בוודאי לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים: להתנדב:
לגנוב מגנבים: הגונב מגנב פטור
לפטר את לימור לבנת: לחזור בתשובה: למי שזה מתאים לו.. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
הלוואי. להשתתף בתוכנית ריאליטי:
לשרוף את התעודת בגרות: לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לחגור גם מאחור:
זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? סקעת מקדונלדס או בורגר קינג ? לא ולא יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה? אין לי דעה בעניין אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ? עדשות חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? צבא או ש"ש? צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? פטל מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3
רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? העיקר שיהיה בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ספר או סרט ? תלוי דיסקמן/אםפי3/אייפוד? קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? מאדים
חיידקים או וירוסים ? ?! כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? מנגו או קסטרו ? פלאפון או סלקום ? סלקום לב או ראש? לב כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? וודאי שלישון תל אביב או ניו-יורק? עעעעלק ניו יורק סיטי יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? בחיים לא מזרחית. אז נגיד שרוק כבד. טניס או כדור-עף ? כלב או חתול ? חתול מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? ממשיכה ללכת? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורחת? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת בקול מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מגלחת לו את הגבות מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מסרבת בנימוס היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? אבוי. ימי חיינו? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? שאלה טובה... היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? משתפת את העולם היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? באמת שאין לי מושג.. ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? כל עוד אני לא ברמות שפירא - הכל טוב דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוסיקה, סיגריות, ו-5 אנשים שאני לא יכולה בלעדיהם (ואני מניחה שגם דברים פרקטיים כמו אוכל נגיד..) מה ממש מעצבן אותך? אגואיסטיות, שקרים. ציין 3 תכונות טובות שלך: ציין 3 תכונות שליליות שלך: כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? רקדנית היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? אין צורך להיות גדולים מה ממש חשוב לך בחיים? חבריי הטובים ממה אתה הכי מפחד? מוות, אבל לא שלי. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא חסר אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? מי לוקח עיתון בבוקר? אתה חכם? גאונה, אל תשאלו. אתה אוהב ללמוד? תלוי מאוד מה אתה אוהב לטוס? אני מניחה שכן מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת. אוף. איזה חפירה. כתבת פעם שיר? כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 150 מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופעות בעיקר. אבל זה לא באמת משנה כל עוד אני עם האנשים הנכונים. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת, מרוויחה כסף וטסה. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בצפון אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא אוהבת...מסמפטת אולי.

ב י ז י

New member
I wish that I could be your evil in a closet

שאלון כללי: תאריך לידה: 29.05.89 ארץ לידה: רוסיה מקום מגורים נוכחי: לוד סיטי עיסוק: מוכרת? רישיון -יש/אין? אין באיזה שפות אתם שולטים? רוסית, עברית, אנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר:In Flames - Evil In A Closet סרט אהבה בלתי נשכח: ספר: שבוע באמצע החיים משחק: אתר באינטרנט: תפוז פורום באינרנט:דילמה מקצוע בבית ספר: ספרות מקום בילוי: המקום הקבוע
תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו: דברים שאתם שונאים: שיר: רוצה בנים\בנות סרט: ספר: משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: אזרחות מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: מדי פעם לעבוד על אנשים בטלפון: חחחחח לנהוג בלי רישיון: לא סמים: לא לצרוח ברחוב: אממ להתגייס לצה"ל: כן לתרום לאגודה למען הסרטן: כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא לשתות הרבה קולה: לא יותר מדי להרוג ערבים: לא להתנדב: כן לגנוב מגנבים: לא לפטר את לימור לבנת: לחזור בתשובה: מי שבא לו לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן! להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא לשרוף את התעודת בגרות: כן ולא לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא לחגור גם מאחור: כן זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מויאל מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונאלדס פור אבר! יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה? מה זה? אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? אף אחד ניוטון או אינשטיין ? למי אכפת לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ? מה שיותר נוח חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה צבא או ש"ש?צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? באמצע בצבא- לוחם או ג'ובניק ? תלוי ספר או סרט ? ספר! דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? קלטת כדור הארץ או מאדים ? כדו"א חיידקים או וירוסים ? אף אחד כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים- מבצעים יותר שווים! מנגו או קסטרו ? אממ לא יודעת? פלאפון או סלקום ? אורנג' לב או ראש? שילוב כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? אממ לישון תל אביב או ניו-יורק? יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד טניס או כדור-עף ? טניס כלב או חתול ? כלב! מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? אממ זזים קצת הדיצה כדי לא להיתקע בו אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנ"ל הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? ממשיכים ללכת? מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? תלוי באיזה מצברוח הייתי מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אממ לא לוקחת? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? נפרדים? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? ואו, קשה היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מצילה חיים? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? נוסעת לעזור? ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? לא רלוונטי דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוזיקה, כמה ספרים טובים, וחברים הכי טובים מה ממש מעצבן אותך? טיפשות יתר, התנשאות, שקרנים, צבועים, כשמשחקים אותה יותר מדי. ציין 3 תכונות טובות שלך: ציין 3 תכונות שליליות שלך: כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? רופאה היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? לא ברור מה ממש חשוב לך בחיים? חברים ומשפחה ממה אתה הכי מפחד? מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? יותר מדי אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? לא קוראת עיתונים אתה חכם? אתה אוהב ללמוד? לא אתה אוהב לטוס? לא אוהבת ולא שונאת מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? כל החלומות שלי מוזרים חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כתבת פעם שיר? לא כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? חחח 30 שקל נראה לי מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופועת, ים, בתי קפה אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? יש לי אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? אתה אוהב שאלונים ארוכים? תלוי מתי חזרה נעימה לשגרה...

Poisonn

New member
סתם כי המצברוח בתחת...

שאלון כללי: תאריך לידה: 25.6.86 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: אילת עיסוק: חייל? רישיון -יש/אין? אין באיזה שפות אתם שולטים? דברים שאתם אוהבים: שיר: לא עולה לי סרט אהבה בלתי נשכח: ספר: " אם יש גן עדן משחק: CS אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: פאב תוכנית טלויזיה: הפרעה תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים: שיר: סרט: ספר: משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: מדי פעם לא לעבוד על אנשים בטלפון: לא לנהוג בלי רישיון: בעבר סמים: כל אחד ומה שטוב לו לצרוח ברחוב: כנל חח להתגייס לצה"ל: כן לתרום לאגודה למען הסרטן: כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: אממ חח לשתות הרבה קולה: להרוג ערבים: אהא להתנדב: כן לגנוב מגנבים: למה לא? לפטר את לימור לבנת: חח לחזור בתשובה: נוור לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: אם יש כסף אז למה לא לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: אם הייתה ת'אפשרות בכיף להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא לשרוף את התעודת בגרות: לישון על ספסל ברחוב מבחירה: חח לחגור גם מאחור: כן זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס יאס או הוט ? YES אותו שיט סוף הדרך או רצים לדירה? אמממ לא זוכר מה זה סוף הדרך אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? < תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? ניוטון או אינשטיין ? לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ? עדשות חיים או מוות ? אוניברסיטה או מכללה ? צבא או ש"ש? אמממ לבנים צבא בנות מה שבא להן עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם ספר או סרט ? סרט דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? חיידקים או וירוסים ? כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? מנגו או קסטרו ? פלאפון או סלקום ? פלאפון לב או ראש? לב כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? תל אביב או ניו-יורק? ת"א יום או לילה? אמממ רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? טניס או כדור-עף ? כדורעף כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? ממשיך ללכת אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? חח ממשיך ללכת הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחק ועוזר לו לקום מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? תלוי במצברוח מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא תודה היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? וואו חחחח היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? המון כסף =) היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מנסה לארגן כסף חח ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? צפון דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מישהי אחת מה ממש מעצבן אותך? ציין 3 תכונות טובות שלך: ציין 3 תכונות שליליות שלך: כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? אממ לא זוכר היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? אין לי שמץ מה ממש חשוב לך בחיים? ממה אתה הכי מפחד? מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? ארוך מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? ארוך אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? צבא אתה חכם? לא אתה אוהב ללמוד? לא אתה אוהב לטוס? אהא מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? עישנתי? כתבת פעם שיר? לא כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? לוידע מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? פאבים, הופעות, חברים אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? נוסע לצפון אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ת"א, אוסטרליה אתה אוהב שאלונים ארוכים? אמממ כן אני יודע

2shahar

New member
תני לי יד ,תני לי מקום

שאלון כללי: תאריך לידה: 4.10.91 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: רמלה עיסוק: מלצרות רישיון -יש/אין? נייט באיזה שפות אתם שולטים?בעיקר עברית. ברוסית ואנגלית אני משאירה את הפה שלי סתום.(תשאלו את ליזי) דברים שאתם אוהבים: שיר: כרגע, כל השירים של דנה
סרט אהבה בלתי נשכח: אני לא טובה בזה.. ספר: בטבעת זו, האלכימאי משחק: אתר באינטרנט: פתוז וישרא פורום באינרנט: היהודים ג"צ, ואת אביב קצת נטשתי מקצוע בבית ספר: עיצוב
, אשר העיפו אותי משם! מקום בילוי: לא באמת משנה, העיקר שיהיו אנשים טובים בסביבה תוכנית טלויזיה: האי(צ'יףףףףףףף
!!!111), ובובות (הצלם, מה קוראים אותו.?) תחנת רדיו: דברים שאתם שונאים: שיר: השירים החופרים של המסיבות, אלה בלי המנגינה
סרט: ספר: משחק: משחקים שאני לא טובה בהם. אתר באינטרנט: הרשמי, מאז שהוא נהיה שחור!
פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: אנגלית!!ארגגג!!111 מקום בילוי:לא באמת משנה, רק שיהיה לי קצת קר, ואני אהיה עייפה ..התאבדות! תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו: רדיו רמלה:-8 כן / לא - להתשכר: מדי פעם:
לעבוד על אנשים בטלפון: זה בסדר.. לנהוג בלי רישיון: לא לא לא! סמים:
לצרוח ברחוב:
!!1 להתגייס לצה"ל:
לתרום לאגודה למען הסרטן:
כי זה כואב. אני קומה חמישית וזה.. לשתות הרבה קולה:
למה קולה למה? להרוג ערבים:
מה פתאום?! להתנדב:
לגנוב מגנבים:
לפטר את לימור לבנת: מה לי ולה..? לחזור בתשובה: תלוי מאוד. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: מה זה לא לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כןכןכן! להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא. חח לשרוף את התעודת בגרות: איזה? לישון על ספסל ברחוב מבחירה: זה מגניב! לחגור גם מאחור: כן זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מויאל מקדונלדס או בורגר קינג ? לא זה ולא זה יאס או הוט ? YES חח מזה זה? סוף הדרך או רצים לדירה? לא יודעת נו אני לא רואה טלויזיה בקושי אבטיח או מלון ? מלון
חיחי תפוז או נענע ? <מה קשור????? קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? ניוטון או אינשטיין ? לבן או שחור ? לבן משקפיים או עדשות ? תלוי למי.. חיים או מוות ? נו.. אוניברסיטה או מכללה ? צבא או ש"ש? עתיד או עבר ? בלאט תות או פטל ? פטל מתמטיקה - 3 יחידות או 5?3. חח רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? מה ניראה לכם? בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחמתת:-B ספר או סרט ? סייפר דיסקמן/אםפי3/אייפוד? קלטת או דיסק ? תקליט או קלטת ? כדור הארץ או מאדים ? חיידקים או וירוסים ? כחול או כתום ? סטימצקי או צומת ספרים? מנגו או קסטרו ? פלאפון או סלקום ? לב או ראש? כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? תל אביב או ניו-יורק? יום או לילה? רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? מזרחית בארוררר! (סתם סתם רוק :) ) טניס או כדור-עף ? כלב או חתול ? מיציייייי מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? הולכת בצד אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? עוברת מדרכה במיידית, וקוראת לאוטו הראשון שאני רואה שיעזור לי
(קרה כבר!) הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צחוקים אש. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מכות רצח מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוזיקה, חשיש, וניירות גלגול
(כי אם כבר אי בודד, אז שיהיה בסטייל) מה ממש מעצבן אותך? צעקות! ציין 3 תכונות טובות שלך: רגישה, מזדהה, מכבדת ציין 3 תכונות שליליות שלך:אוכלת סרטים, נפגעת מהר, מתייאשת. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? רקדנית בטן
היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? גננת? או משהו כזה.. מה ממש חשוב לך בחיים? חברים, אנשים קרובים ממה אתה הכי מפחד? מעצמי, מהתגובות שלי למצבים, שאנשים קרובים ייפגעו ממני.. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? רדפתי אחרי ההוא שהייתי דלוקה עליו והתחלתי לגעת בו ולנשק אותו מול כולם מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? אתה חכם? אני חושבת שכן אתה אוהב ללמוד? לא משו אתה אוהב לטוס? מאוד.. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? וואי. בגיל 6 בערך חלמתי שערבי מהדק לי את הבוהן ואנחנו עושים הסכם שלום
חשוב לך ללכת עם הזרם? ההפך.. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? פעם לא הייתה בי טיפה של נורמה. זה היה נחמד.. כתבת פעם שיר? לא, אבל פעם חלמתי על שיר, ואני לא זוכרת אותו.. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? עשר אגורות וחצי שקל. מממ.. תחשבו מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לצאת למסיבות, לשתות, לשבת עם חבר'ה.. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? טסהההה אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? הודו לייק דה אתה אוהב שאלונים ארוכים? זה בסדר כשאין לי משהו אחר לעשות, אבל פשוט יש לי מלא מה לעשות אז...

למעלה