שאלון לסיום החג

Only you and me, no blame.../images/Emo187.gif

|עוד קצת עליך...
אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? (על שפת ים ב) הודו! דברים שהולכים איתך לאי-בודד? סיגריות, דפים, עט, פלאפון, מוזיקה, משקפי שמש. מה ממש מעצבן אותך? חוסר הקשבה, או חוסר התחשבות. ציין 3 תכונות טובות שלך: נדיבות, מסירות, לוקחת הרוב בקלות. ציין 3 תכונות שליליות שלך: חוסר אחריות לעיתים, חסרת סבלנות, פגיעה. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? מורה נראה לי. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? הכל רק לא מורה. מה ממש חשוב לך בחיים? האנשים שקרובים אליי. ממה אתה הכי מפחד? מוות של מישהו קרוב, שדים. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? באנג'י!!!! אעעע מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? כל החיים שלי זה דבר הזוי אחד. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? העמוד האחרון, והעמוד האמצעי. אתה חכם? יש בי אינטלגנציה. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה. אתה אוהב לטוס? אממ. נגיד. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? אתם לא רוצים לדעת. חשוב לך ללכת עם הזרם? משתדלת שלא. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? עושה מידי יום כמעט. כתבת פעם שיר? כן. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 70 ככה... מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? פאבים, הופעות, -מקומות שמותר לעשן בהם!-, וכו'. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת קצת וטסה להודו. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בקיבוץ בצפון. אתה אוהב שאלונים ארוכים? מסתדרת איתם. יאללה B!

eliavtu

New member
ואפילו לא שאלה אחת על חנוכה

שאלון כללי: תאריך לידה: 30/1/89 ארץ לידה: מייד אין ישראל מקום מגורים נוכחי: קריית שמונה עיסוק: מבקר איכות <זה נשמע נחמד כשכותבים את זה> רישיון -יש/אין? נופ באיזה שפות אתם שולטים? עברית.. בקושי דברים שאתם אוהבים: שיר: Nude - Radiohead סרט אהבה בלתי נשכח: חח.. רק השם מזכיר את סיפור אהבה בלתי נשכח, אבל הוא מעפן.. אז שמש נצחית בראש צלול ספר: שי בוחבוט.. לא שאני אוהב אותו, אבל הוא ספר טוב חח.. משחק: מורטל קומבאט! אתר באינטרנט: פורום באינרנט: זה, של אביתר, ושל גבע מקצוע בבית ספר: מיזוכר מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: נמלטים, הישרדות תחנת רדיו: גלגל"צ (?) דברים שאתם שונאים: שיר: גאידמק - התקווה 6 סרט: לא שונא אף סרט ספר: משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: מדי פעם - אה אתם מהאלה ששואלים ועונים גם.. הבנתי. לעבוד על אנשים בטלפון: לנהוג בלי רישיון: לא סמים: לא לצרוח ברחוב: חח.. מה יש לכם להתגייס לצה"ל: כן לתרום לאגודה למען הסרטן: לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לשתות הרבה קולה: איכ להרוג ערבים: כן להתנדב: לגנוב מגנבים: לפטר את לימור לבנת: חחחחחחחח.. לחזור בתשובה: לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: בכיף להשתתף בתוכנית ריאליטי: כן! לשרוף את התעודת בגרות: חח.. מישהו יודע איך בכלל מקבלים תעודת בגרות? לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא יכול לחגור גם מאחור: זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מקדונלדס או בורגר קינג ? יאס או הוט ? YES סוף הדרך או רצים לדירה? אבטיח או מלון ? תפוז או נענע ? קולה או פפסי ? רם אורן או ג'ון גרישם ? ניוטון או אינשטיין ? לבן או שחור ? משקפיים או עדשות ? חיים או מוות ? אוניברסיטה או מכללה ? צבא או ש"ש? עתיד או עבר ? תות או פטל ? מתמטיקה - 3 יחידות או 5? רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ספר או סרט ? דיסקמן/אםפי3/אייפוד? קלטת או דיסק ? תקליט או קלטת ? כדור הארץ או מאדים ? חיידקים או וירוסים ? כחול או כתום ? סטימצקי או צומת ספרים? מנגו או קסטרו ? פלאפון או סלקום ? לב או ראש? כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? תל אביב או ניו-יורק? יום או לילה? רכבת או אוטובוס? מוסיקה מזרחית או רוק כבד? טניס או כדור-עף ? כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מנסה לא להיתקע בו אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מנסה לא להיתקע בו הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחק מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הורג אותו מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? "אכלתי בבית" היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? מפסיק לראות ויוה היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מתקשר לכוללללללםםםםם ואומר להם שאני אוהב אותם היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אממ.. אומר "גיליתי איך לרפא סרטן.." (?) היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? שילךךך כושי מזדיין ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? עכשיו לא משנה.. אבל לחזור יומיים בזמן, להיות בלונדון, בהופעת איחוד של לד זפלין, זהי יהיה מאודדד נחמד!! דברים שהולכים איתך לאי-בודד? שיער מה ממש מעצבן אותך? לחשוב מה מעצבן אותי, ככה אני מתעצבן עוד יותר ציין 3 תכונות טובות שלך: חחחח.. יו, היה לנו את זה במיונים של הצבא,3 טובות ו3 רעות, והמצאתי משהו בטובות, לא זוכר מה חח.. ציין 3 תכונות שליליות שלך: אה הנה.. קרירות יתר, סגור מדי, לא מייחס חשיבות לדברים שצריך.. ואני יכול להמשיך.. חח אני טוב בלהגיד דברים שליליים על עצמי :p כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? נהג אוטובוס היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? באמת שאין לי מושג מה ממש חשוב לך בחיים? חבריםחברות ממה אתה הכי מפחד? מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? שיחקנו כדורגל בשכונה, פתאום יצא מהחלון בנאדם כולו אדוםם אבל מה אדוםםם, ומתחיל לצרוח "אהההההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההה" אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? ספורט אתה חכם? לא אתה אוהב ללמוד? לא אתה אוהב לטוס? ממ.. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שאני חצי ער, ולא מצליח לזוז.. ואז אני מנסה להתעורר לוקח לי כמה זמן ואני מצליח.. וזה קורה לי לא מעט :| חשוב לך ללכת עם הזרם? לא יודע מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 20 אגורות. ואוו. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופעות אני מניח.. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? יש לי, ואני עובד אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ירושלים, או איטליה, או ספרד. אתה אוהב שאלונים ארוכים? תלוי במצב רוח וברמת השיעמום

טל קארי

New member
עונה!

שאלון כללי: תאריך לידה: 4.4.91 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: כפ"ס, ובישוב נידח. עיסוק: תלמידת תיכון י"א רישיון -יש/אין? בטיפול [= באיזה שפות אתם שולטים? עברית, אנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר: חמימות חולפת-דנה ברגר כשזה עמוק-קורין אלאל וכמובן היהודים-הכל. סרט אהבה בלתי נשכח: X ספר: " משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: היהודים, ופורום של בנות. מקצוע בבית ספר: ספרות מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: בקושי רואה תחנת רדיו: 100, ורשת א' (טוב נו, אני משדרת שם P:) כן / לא - להתשכר: מדי פעם- כן לעבוד על אנשים בטלפון: לא לנהוג בלי רישיון: לא סמים: לא לצרוח ברחוב:כן להתגייס לצה"ל: כן כן כן לתרום לאגודה למען הסרטן:כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא!!!! מנייאקים לשתות הרבה קולה: לא להרוג ערבים: לא להתנדב: כן לגנוב מגנבים: חחח מה? לא. לפטר את לימור לבנת: היא עדיין חיה? לחזור בתשובה: כן לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כן לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: למה תאילנד? פריז [= להשתתף בתוכנית ריאליטי: לאאא לשרוף את התעודת בגרות: חחח לא. צריך אותה! לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא:| לחגור גם מאחור: כן זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? סקעת מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדו יאס או הוט ? YES סוף הדרך או רצים לדירה? בע לא זה ולא זה. ממתי השאלון הזה? אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? וואלה קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? ניוטון או אינשטיין ? לבן או שחור ? לבן משקפיים או עדשות ? משקפיים חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? מכללה צבא או ש"ש? צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4 :] רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם ספר או סרט ? סרט דיסקמן/אםפי3/אייפוד? MP3 קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? כדו"א חיידקים או וירוסים ? טטטח מה?! כחול או כתום ? כתום סטימצקי או צומת ספרים? לא משנה לי. מנגו או קסטרו ? מנגו פלאפון או סלקום ? סלקום לב או ראש? לב כלבוטק' או 'שומר מסך' ? אותו דבר ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? של היום מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מה-אתם-רוצים- ממני?! ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון חחחח תל אביב או ניו-יורק? ניויורק!!!! יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד טניס או כדור-עף ? טניס כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? הייתי עפה למדחרה השניה..חח אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אותו דבר, רק בדפיקות לב יותר מהירות. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? חחחחח הייתי עוזרת לו לקום מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי מקללת אותו 9 דורות אחורה מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? חח הייתי מתעלמת. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? אעעעעע!!! הייתי..מתאבדת? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? חחח הייתי אוכלתתת היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? חח בטעות? הייתי מליארדרית היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? לא מכירה אותו. מה? תאום? לא אין לי תאום
ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? ניו יורק סיטי דברים שהולכים איתך לאי-בודד? טייפ, והמון המון דיסקים. מה ממש מעצבן אותך? אדישים ציין 3 תכונות טובות שלך: נדיבות, טוב לב וייעוץ והקשבה לאחרים. ציין 3 תכונות שליליות שלך:עצבנות כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? זמרת דה..חח היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? שדרנית רדיו/רוקחת מה ממש חשוב לך בחיים? בית. ממה אתה הכי מפחד? מוות בידיעה מוקדמת. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? שונאת ת'שאלה הזאת. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חחח החלקתי במדרגות..וואיי זו הייתה אחת הפאדיחות! אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? השביתה, מקרים מיוחדים, ומז"א. אתה חכם? נראה לי..=] אתה אוהב ללמוד? לרוב כן. אתה אוהב לטוס? כן מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? חשוב לך ללכת עם הזרם? לא לא לא.ממש לא. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? ישנתי על הקיר של האומן 17...אבל היו מלא שעשו את זה..הייתי ממש עייפה \= כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? בערך 80 מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? בתי קפה, קניון, בליארד, מסיבות. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת בימים, ומבלה בלילות אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ניו יורק אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא

תומע79

New member
../images/Emo34.gifעונההה..אבל השביתה לא נגמרה

לא שאכפת לי
תאריך לידה: 7.9.89 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: ראשל"צ עיסוק: עובדת מקדונלדס. רישיון -יש/אין?
באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר: מלא.. סרט אהבה בלתי נשכח: אבודות והוזות. ספר: המעשה המוזר של הכלב בשעת לילה. משחק: בליארד. אתר באינטרנט: מקושרים פורום באינרנט: מתגייסים מקצוע בבית ספר: תקשורת מקום בילוי: לינקולן,פאשן,נאפיס.. תוכנית טלויזיה: חברים,שנות ה70. תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים: שיר: אין כזה דבר... סרט: אין ספר: אין משחק: באולינג. אתר באינטרנט: אין פורום באינרנט: גאווה צעירה מקצוע בבית ספר: מתמטיקה מקום בילוי: אידאה. תוכנית טלויזיה: כל הסדרות היפאניות האלה. תחנת רדיו: 103 כן / לא - להתשכר:
לפעמים לעבוד על אנשים בטלפון:
מה אני בת שלוש? לנהוג בלי רישיון:
סמים:
למה לא. לצרוח ברחוב:
להתגייס לצה"ל:
לתרום לאגודה למען הסרטן:
לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים:
להתנדב:
לגנוב מגנבים:
לפטר את לימור לבנת:
לחזור בתשובה:
לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
להשתתף בתוכנית ריאליטי:
לשרוף את התעודת בגרות:
לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
לחגור גם מאחור:
זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מויאל. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס עד המוות יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה? לא ולא אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין לבן או שחור ? לבן משקפיים או עדשות ? עדשות חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? מכללה צבא או ש"ש? צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? יקר וחדיש. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחמת ספר או סרט ? סרט דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? מאדים כי הוא אדום. חיידקים או וירוסים ? וירוס עובר יותר מהר. כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי מנגו או קסטרו ? קסטרו פלאפון או סלקום ? סלקום לב או ראש? לב. כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? לא יודעת ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? אוטובוס. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? מזרחית טניס או כדור-עף ? כדורעף כלב או חתול ? חתול. מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מתעלמת. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מתעלמת עדיין הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מתעצבנת. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא לוקחת. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? זורקת אותם לקיבינימט היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אומרת לכל מי שאני מכירה שאני אוהבת אותו ואם אני לא ,אז אני אומרת לו שאני לא. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מגלה לכל העולם. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? חבל... ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? כל מקום שהו אלא פה..אבל בצפון. דברים שהולכים איתך לאי-בודד? משפחה,סיגריות,אלכוהול,אוכל,מאי ושון. מה ממש מעצבן אותך? שקרנים. ציין 3 תכונות טובות שלך: מקשיבה,אוהבת,נותנת הכל. ציין 3 תכונות שליליות שלך: עצבנית,עקשנית,תמימה כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? לא זוכרת. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? לא יודעת. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה שלי,והבריאות של כולנו. ממה אתה הכי מפחד? תקופות חדשות. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? עגיל בפיטמה. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? מאיפה לי? אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? ספורט,צבא,חינוך. אתה חכם? לא יודעת אתה אוהב ללמוד? לא. אתה אוהב לטוס? כן מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? לאי ודעת חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? יצאתי מהארון. כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 45 מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לינקולן,מסיבות,פאבים. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? יש לי חצי שנה ריקה (היו 10 חודשים שנארו עוד 4) ..עובדת אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ת"א אתה אוהב שאלונים ארוכים? כן

izzys

New member
יש לנו את כל הזמן..

שאלון כללי: תאריך לידה: 24.3.91 ארץ לידה: ישראל. מקום מגורים נוכחי: חיפה. עיסוק: תלמידה? רישיון -יש/אין? בקרוב. באיזה שפות אתם שולטים? עברית. דברים שאתם אוהבים: שיר: אוהו. סרט אהבה בלתי נשכח: נמאס קצת מסרטי קיטש. ספר: " גרין מייל יושב חזק בתודעה. משחק: שינה עמוקה. אתר באינטרנט: סולידרוק. פורום באינרנט: היהודים. מקצוע בבית ספר: תקשורת/קולנוע. מקום בילוי: מה שיוצא. תוכנית טלויזיה: חברים. תחנת רדיו: 88FM. דברים שאתם שונאים: לא שונאת, לא רלוונטי. כן / לא - להתשכר: מדי פעם לתפוס ראש. לעבוד על אנשים בטלפון: בשביל? לנהוג בלי רישיון: לא. סמים: לא. לצרוח ברחוב: לא. להתגייס לצה"ל: כן. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: סבבה. לשתות הרבה קולה: כן כן כן כן! (אוחנה
) להרוג ערבים: אמנע מלהגיב. להתנדב: כן. לגנוב מגנבים: לא ממש. לפטר את לימור לבנת: היא מזמן מפוטרת, לא? לחזור בתשובה: לא. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן! להשתתף בתוכנית ריאליטי: סבבה. לשרוף את התעודת בגרות: לא. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא. לחגור גם מאחור: כן. זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מויאל. (באה אליי
) מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס. יאס או הוט ? YES יס. סוף הדרך או רצים לדירה? מי זוכר? אבטיח או מלון ? אבטיח. תפוז או נענע ? < תפוז. קולה או פפסי ? קולה. רם אורן או ג'ון גרישם ? גרישם. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין היהודון. לבן או שחור ? לבן. משקפיים או עדשות ? עדשות. חיים או מוות ? חיים. אוניברסיטה או מכללה ? אונ'. צבא או ש"ש? צבא. עתיד או עבר ? הווה בלבד!
תות או פטל ? פטל. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? באמצע. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם. ספר או סרט ? סרט. דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד. קלטת או דיסק ? דיסק. תקליט או קלטת ? תקליט. כדור הארץ או מאדים ? כדוה"א. חיידקים או וירוסים ? איכס! כחול או כתום ? כחול. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. מנגו או קסטרו ? לא קסטרו! לא עוד! פלאפון או סלקום ? פלאפון. לב או ראש? לב. כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אנערף. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון. תל אביב או ניו-יורק? NYCT. יום או לילה? לילה. רכבת או אוטובוס? רכבת. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד. טניס או כדור-עף ? כדור-עף. כלב או חתול ? כלב. מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מאחלת לו האנג-אובר קל. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אותו הדבר רק בשפה זרה. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? בטח מקללת אותו מלוא החצי המרוקאי. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? יאמי? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? איכס איכס איכס!!!11 היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מחבקת את אחותי. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מגלה לכולם. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? שאלה טובה. ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בטוח לא פה. דברים שהולכים איתך לאי-בודד? גיטרה, פרטנר שיחה טוב וסיגריות. מה ממש מעצבן אותך? כרגע הכל. ציין 3 תכונות טובות שלך: אין לי כוח. ציין 3 תכונות שליליות שלך: גם לא לזה. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? משהו שקשור במוזיקה. עריכת דין. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? להיות גדולה. מה ממש חשוב לך בחיים? אהבה, אמונה ובריאות. ממה אתה הכי מפחד? לא לעשות מה שאני אוהבת. ולא לאהוב. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? עשיתי כמה וכמה. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? רק היום קרו לי מליון. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? אני עוד ישנה בשעה הראשונה שאני ערה. אז אני בוהה. אתה חכם? לא ממש. אתה אוהב ללמוד? לא. אתה אוהב לטוס? סבבה. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? חלמתי בשישי שטל בורחת לי. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? האמנתי בעצמי וקיבלתי כאפה. כתבת פעם שיר? בהחלט. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? נשאר אוויר בכיסים... מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופעות ורביצה. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? מקליטה, מסיימת את שני סרטי הגמר. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? אי בודד. אתה אוהב שאלונים ארוכים? נגיד...

../images/Emo4.gif

שאלון כללי: תאריך לידה: 21.3.90 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי:ת"א עיסוק: סוקרת רישיון -יש/אין?
באיזה שפות אתם שולטים? עברית, קצת אנגלית, ועוד יותר קצת צרפתית דברים שאתם אוהבים: שיר: ג'קי סרט אהבה בלתי נשכח: סיפור אהבה בלתי נשכח? סתם, אני שונאת אותו. חלף עם הרוח ספר: התפסן בשדה השיפון משחק: מה? כאילו תופסת עכברים? אתר באינטרנט: ? פורום באינרנט: 365 בנשמה מקצוע בבית ספר: חרופ מקום בילוי: איפה שכיף תוכנית טלויזיה: סיינפלד תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים: שיר: שטויות של הבנות נחמה סרט: סרטיו של בן סטילר/אדם סנדלר ספר: האלכימאי משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: הכל כמעט מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: דודו טופז תחנת רדיו: 103 כן / לא - להתשכר: אם השתכרתי? יאפ לעבוד על אנשים בטלפון:
לנהוג בלי רישיון:
סמים:
לצרוח ברחוב:
להתגייס לצה"ל: שנה הבאה לתרום לאגודה למען הסרטן:
לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים:
להתנדב:
לגנוב מגנבים:
לפטר את לימור לבנת: הא? לחזור בתשובה:
להשתתף בתוכנית ריאליטי:
לשרוף את התעודת בגרות: בתקווה שתהיה לי אחת לישון על ספסל ברחוב מבחירה: נוצ לחגור גם מאחור:
זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? בעע מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס
יאס או הוט ? YES הוט! סוף הדרך או רצים לדירה? איף אבטיח או מלון ? מלון תפוז או נענע ? <תפוזונע קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? דן בראון
ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ? עדשות חיים או מוות ? מוות אוניברסיטה או מכללה ? אונ' צבא או ש"ש? לא סותר עתיד או עבר ? הווה תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5?4 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדיש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק ספר או סרט ? ספר דיסקמן/אםפי3/אייפוד?אמפי קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? קלטת כדור הארץ או מאדים ? כדו"א חיידקים או וירוסים ? וירוס כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים מנגו או קסטרו ? קסטרו פלאפון או סלקום ? פלאפון לב או ראש? ? כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני חמש שנים מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? האאאא? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון תל אביב או ניו-יורק? ת"א, אבל אני מניחה שניו יורק יום או לילה? בין ערביים רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק טניס או כדור-עף ? כדור עף כלב או חתול ? חתול מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? כלום אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מגחגחת הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? חוטפת את העצבים של חיי מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מסרבת היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? אבוי היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? משהו כיף היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מתעשרת היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? בהצלחה בחיים הבאים ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? שם דברים שהולכים איתך לאי-בודד? אם אין הגבלה..אז כל מה שאחפוץ בו מה ממש מעצבן אותך? אנשים ציין 3 תכונות טובות שלך: אין לי זין ציין 3 תכונות שליליות שלך: יש לי כוס כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? עו"ד היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? להיות קטנה מה ממש חשוב לך בחיים? חברים ממה אתה הכי מפחד? לאבד מישהו שיקר לי מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא יודעת מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? יותר מדי אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? תשחצים אתה חכם? ככה אתה אוהב ללמוד? לא אתה אוהב לטוס? לא מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? איף כתבת פעם שיר? לא כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 60 ומשו מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? זה לא היה כבר? אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת ועושה חיים אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ת"א אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif ועוה

שאלון כללי: תאריך לידה: 9.7.90 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: רמלה עיסוק: ריקוד כגע>< רישיון -יש/אין? יש באיזה שפות אתם שולטים? עברית דברים שאתם אוהבים: שיר: i will never let you down סרט אהבה בלתי נשכח: לא יודעת ספר: לא קוראת משחק: מונופול:p אתר באינטרנט: סקס 4 פריXD פורום באינרנט: זה לייק דה מקצוע בבית ספר: מחשבים מקום בילוי: באולינג והופעות תוכנית טלויזיה: שנות ה-70, סאות'פארק תחנת רדיו: גלגל"צ דברים שאתם שונאים: שיר: יש הרבה סרט: כל סרטי הפעולה ספר: לא קוראת בכלל משחק: אתר באינטרנט: פייסבוקXD פורום באינרנט: זיהוי שירים מקצוע בבית ספר: אזרחות מקום בילוי: מועדונים תוכנית טלויזיה: חדשותXD תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: כן לעבוד על אנשים בטלפון: כן לנהוג בלי רישיון: לא סמים: כן לצרוח ברחוב: כן להתגייס לצה"ל: כן לתרום לאגודה למען הסרטן: כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: כן לשתות הרבה קולה: כן להרוג ערבים: לא להתנדב: כן לגנוב מגנבים: כן לפטר את לימור לבנת: מה אכפת לי לחזור בתשובה: לא לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כן לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן! להשתתף בתוכנית ריאליטי: תלוי לשרוף את התעודת בגרות: כןןןןן לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא לחגור גם מאחור: כן זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? אפח'ד מקדונלדס או בורגר קינג ? מק יאס או הוט ? הוווט סוף הדרך או רצים לדירה? כלום אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? ??????? ניוטון או אינשטיין ? ניוטון לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ?משקפיים
חיים או מוות ? אוניברסיטה או מכללה ? דונט קר צבא או ש"ש? צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 כמובן רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדיש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם ספר או סרט ? סרט דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד שנעלם לי לפני כמה ימים:'( קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? חחח כדור הארץ או מאדים ? מאדים חיידקים או וירוסים ? חיידקים כחול או כתום ? כתום סטימצקי או צומת ספרים? למי אכפת מנגו או קסטרו ? קסטרו פלאפון או סלקום ? סלכלום לב או ראש? לב כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד טניס או כדור-עף ? טניס כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? משתפת פעולה אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? צוחקת הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? בודקת אם הוא לא נפצע, אם לא צוחקת מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צוחקת מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לוקחת היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? :| היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? רוצחת כמה אנשים היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הוו היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?XDDD ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בהצגה דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוזיקה מה ממש מעצבן אותך? שנעלם לי האייפוד! ציין 3 תכונות טובות שלך: ציין 3 תכונות שליליות שלך: כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? לא זוכרת היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? ריקוד מה ממש חשוב לך בחיים? אבא ממה אתה הכי מפחד? להשאר לבד מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? :S מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? כ"כ הרבה אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? אתה חכם? לא אתה אוהב ללמוד? לא אתה אוהב לטוס? כן! מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? הוו:\ חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 22 ויש לי את המטבע של ה-2 שק'ל והוא כזה מגנבבבב מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? באולינג והופעות אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? מטיילת אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? מיאמי אתה אוהב שאלונים ארוכים? כןןןןןןן

ב י ז י

New member
בת שרמיט,

אני חן אתמול ניסינו להשיגך ולא הצלחנו! לא בושה להדליק ת'פלאפון :)

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif יאוו אבל יש לי פלאפון חדש!

*רצה לחפש אותך במסנג'ר*

ויי...ארוך ונחמד :)

שאלון כללי: תאריך לידה: 17/06/1992 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: ראשון לציון עיסוק: לומדת רישיון -יש/אין? אין באיזה שפות אתם שולטים? עברית:) דברים שאתם אוהבים: שיר: oh lord-היהודים סרט אהבה בלתי נשכח: לא עולה לי...(לא ראיתי טיטאניק :-O) ספר: " בדרך למעלה משחק: מונופול.. אתר באינטרנט: facebook (אני לא באמת נמצאת שם הרבה) פורום באינרנט:מממ...שנייה אני חושבת, היהודים!!! מקצוע בבית ספר: שפה קולנועית ועריכה (אני לומדת קולנוע:) ) מקום בילוי: לא יודעת...כל מקום עם חברים תוכנית טלויזיה: נמלטים,עקרות בית נואשות ועוד :) תחנת רדיו: 91 fm וגלגל"צ קצת דברים שאתם שונאים: שיר: כל מה שביקשתי (משו כזה)-נתי לוי סרט: ........ ספר: לא קוראת כל כך.... משחק: ....... אתר באינטרנט: אתר בצפר פורום באינרנט: לא מכירה כל כך הרבה פורומים מקצוע בבית ספר: חנ"ג מקום בילוי: פח אשפה.. תוכנית טלויזיה: אודטה! תחנת רדיו: .... כן / לא - להתשכר: מדי פעם כן לעבוד על אנשים בטלפון: חחחח זה מצחיק לפעמים לנהוג בלי רישיון: לא סמים: לא לצרוח ברחוב: תלוי אם זה בצחוק או רציני ואם זה לשנייה או לשעה :) חחחחח להתגייס לצה"ל: כן לתרום לאגודה למען הסרטן: כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: חחחחח לא לשתות הרבה קולה: לא להרוג ערבים: לא...אולי קצת מהמניאקים המתאבדים להתנדב: כן לגנוב מגנבים: לא לפטר את לימור לבנת: .....כן (?) לחזור בתשובה: לא לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא לשרוף את התעודת בגרות: לא לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא לחגור גם מאחור: כן! זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? שניהם אחלה אבל מויאל מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס יאס או הוט ? YES.....יאס... סוף הדרך או רצים לדירה? רצים לדירה אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? < מה?? תפוז.. קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן...אני לא קוראת הרבה =\\ ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין לבן או שחור ? לבן משקפיים או עדשות ? משקפיים חיים או מוות ? חיים, למה היאוש? אוניברסיטה או מכללה ? מכללה...מה ההבדל?.. צבא או ש"ש? אחרי ש"ש עושים צבא אבל...ניראלי שצבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4 יחידות רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? קורע את הכביש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם ספר או סרט ? אם ספר שעשו עליו סרט אז ספר אבל אני אאוהבת סרטים =] דיסקמן/אםפי3/אייפוד?אייפוד קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט זה מגניב אבל קלטת כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ חיידקים או וירוסים ? לא זה ולא זה כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? חחחח סטימצקי מנגו או קסטרו ? לא הייתי במנגו... פלאפון או סלקום ? סלקום לב או ראש? לב כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?של היום...אבל למה ערוץ 3 בכלל?.. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ...... ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק יום או לילה? יום רכבת או אוטובוס? רכבת אף פעם לא הייתי ברכבת =)] מוסיקה מזרחית או רוק כבד? מזרחית.. ניראה לי.. טניס או כדור-עף ? כדור עף כלב או חתול ? כלב!! מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? עוקפים אותו במרחק גדול מימנו אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אותו דבר עם יותר פחד הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? חחחח צוחקת במשך שעה ואז מספרת לכולם שראיתי ממישהו שהחליק על קליפת בננה מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? שונאת אותו לעד וצורחת עליו מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא הייתי לוקחת... היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? בלע...היינו נפרדים בצער רב (מה זה משחק החיים?!) היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי בוכה כל ה-10 דקות האלה היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי נותנת את זה לאיזה מדען שיפתח את זה ולוקחת אחוזים :)) היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?הייתי עצובה...מאוד.. ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? אחרי ההופעה במודיעין ליד הוואן מדברת עם .... דברים שהולכים איתך לאי-בודד? משפחה והיהודים מה ממש מעצבן אותך? שאומרים עלי או אלי דברים שהם לא נכונים ציין 3 תכונות טובות שלך: חמודה נחמדה וקצת מצחיקה..מדי פעם בקטנה ציין 3 תכונות שליליות שלך:מתעצבנת מהר, מתבאסת מהר והרבה (הרבה זה הדבר השלישי :) ) כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? כל יום זה היה משתנה אז משו כמו....ספרית שמוכרת ממתקים ומטפלת בחיות פצועות.. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? הי...אני ילדה גדולה....:p ממ..להיות בלהקה מפורסמת כלשהי...בתור..משהו.. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה היהודים והחיים ממה אתה הכי מפחד? מהמוות ומזה שהיהודים יתפרקו.. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? גנבתי מסטיק מהמכולת של ששון מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? ואי...יש הרבה שיט..לא עולה לי עכשיו אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? חחח אני ואקטואליה לא הולך ביחד אתה חכם? קצת...יש משהו בקופסא אתה אוהב ללמוד? לא אתה אוהב לטוס? לא טסתי אף פעם מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? ואי...יש הרבה...מממ... חלמתי שאני סנאי מעופף, חלמתי שאני פוגשת את הפינגווין מפרפר נחמד חשוב לך ללכת עם הזרם? לא..."רק דגים מתים שוחים עם הזרם" מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אכלתי מחק... כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 70 ש"ח ומטבע של שני שקל:) מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לישון...להיות עם חברים.....להיות בתנועה... אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? הולכת לכל הופעה של היהודים הייתי...טסה לחו"ל ו...הרבה דברים...המון אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?טוב לי פה אבל לא הייתי מתנגדת לאיזה וילה בהרצליה פיתוח או מקום יוקרתי אחר :). אתה אוהב שאלונים ארוכים? כן אבל לא כשאני עייפה...וזה אחלה שאלה בתור שאלה אחרונה

Noam TG

New member
כמה זמן לא עניתי על שאלון!

שאלון כללי: תאריך לידה: לפני 17 וקצת שנים / 10 /09 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: ירושלים עיסוק: תלמיד שובת ומושבת רישיון -יש/אין?
באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר: U2 - Yaweh סרט אהבה בלתי נשכח: לא עולה לי כרגע ספר: the brooklyn follies משחק: מריו 2 בגיימבוי
אתר באינטרנט: יו2.קום פורום באינרנט: קומנות שמנים ונהנים - אולי אנחנו נחשבים קומונה אבל מבחינת הגודל אנחנו פורום לכל דבר! מקצוע בבית ספר: שעת חלון מקום בילוי: בלאנקו תוכנית טלויזיה: חוק וסדר תחנת רדיו: לא מקישב לרדיו, אבל אם בכל זאת אז 88 אפ.אמ. דברים שאתם לא אוהבים: שיר: סרט הודי הזה סרט: יותר מידי ספר: המאהב
משחק: יותר מידי אתר באינטרנט: http://www.nra.org/ פורום באינרנט: אמ..לא עולה לי מקצוע בבית ספר: חנ"ג מקום בילוי: עיר תוכנית טלויזיה: כמעט כל מה שמשודר תחנת רדיו: גלגאיכס כן / לא - להתשכר:
לעבוד על אנשים בטלפון:
לנהוג בלי רישיון:
סמים:
לצרוח ברחוב:
להתגייס לצה"ל:
לתרום לאגודה למען הסרטן:
לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים:
להתנדב:
לגנוב מגנבים:
לפטר את לימור לבנת: במה היא בדיוק עובדת בימים אלה? לחזור בתשובה:
להשתתף בתוכנית ריאליטי:
לשרוף את התעודת בגרות:
לחגור גם מאחור:
זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ?
מקדונלדס או בורגר קינג ? ברוגראנץ' יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה? ?! אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? נענע קולה או פפסי ?
רם אורן או ג'ון גרישם ? לא קראתי ניוטון או אינשטיין ? ניוטון לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ? משקפיים לנצח חיים או מוות ? ?! אוניברסיטה או מכללה ? אוני צבא או ש"ש? ש"ש
עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות שדה מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? אוטובס
בצבא- לוחם או ג'ובניק ?
ספר או סרט ? תלוי דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד [זה אגב אמפי3..] קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? כדוה"א חיידקים או וירוסים ? ההבדל? כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? צומת מנגו או קסטרו ?
פלאפון או סלקום ? פלאפון לב או ראש? ראש כלבוטק' או 'שומר מסך' ?
ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים!! דריה אני מתגעגע
מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? לא מובן לי ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישווון תל אביב או ניו-יורק? ירושלים יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס?אוטובס מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק בלבד טניס או כדור-עף ? ספורט?! כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מתעלם אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מתעלם הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחק ומתעלם מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? לא היה קורה מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מתעלם היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? מקיא ומתעלם היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? רץ למקרר..למות שבעים
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? לא היה קורה היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? לא היה קורה [במיוחד לאור העובדה שאי אפשר להגר לזימבאבואה] אבל אולי עוזר לו ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? גרינלנד דברים שהולכים איתך לאי-בודד? הרבה מה ממש מעצבן אותך? הרבה ציין 3 תכונות טובות שלך: ציין 3 תכונות שליליות שלך: כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? טייס היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? אני כבר גדול מה ממש חשוב לך בחיים? הרבה ממה אתה הכי מפחד? הרבה מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא יודע מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא יודע אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? כלכלה/צרכנות,פוליטי ובעיקר הכל חוץ מספורט אתה חכם? יחסית אתה אוהב ללמוד?יחסית אתה אוהב לטוס?
מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? לא זוכר חשוב לך ללכת עם הזרם?
מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אבל הכי? כתבת פעם שיר?
כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? לא עניינכם מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? שומדבר אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? חסוי אתה אוהב שאלונים ארוכים? תודה לאל שסיימתייי חזרה נעימה לשגרה... גם לך

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifמעבירה ת'זמן עד שספיר תסיים../images/Emo9.gif

שאלון כללי:
תאריך לידה:
12/10/89. ארץ לידה: ישראל. מקום מגורים נוכחי: ראשל"צ. עיסוק: מלש"בית משועממת. רישיון -יש/אין?
, ולא מדברים על זה
באיזה שפות אתם שולטים? בעיקר עברית. פחות בספרדית, קצת פחות בערבית ואנגלית.
דברים שאתם אוהבים:
שיר: היהודים, שילה. סרט אהבה בלתי נשכח: סיפור אהבה בלתי נשכח. ספר: יש ילדים זיגזג, דוד גרוסמן. משחק: סוליטר
אתר באינטרנט: הפורום בעיקר. פורום באינרנט: היהודים
מקצוע בבית ספר: ספרות, ערבית, מתמטיקה. מקום בילוי: אצלי בבית
הופעות, המוסד, הספסל המשופע
תוכנית טלויזיה: בובספוג. תחנת רדיו: גלגל"צ, 100FM, 102FM.
דברים שאתם שונאים:
שיר: כל מיני חפירות של אחותי, בעיקר כשהם נדבקים לי לראש
סרט: NONE. ספר: NONE. משחק: NONE. אתר באינטרנט: החלטתי שהחלק הזה מיותר, ומפה אני מחרימה אותו. פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו:
כן / לא
להתשכר:
, תלוי מתי. לעבוד על אנשים בטלפון: לפעמים. לנהוג בלי רישיון:
סמים:
לצרוח ברחוב:
להתגייס לצה"ל:
לתרום לאגודה למען הסרטן:
לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים:
להתנדב:
לגנוב מגנבים: הגונב מגנב פטור באמת. לפטר את לימור לבנת:
, מזכיר לי נשכחות
לחזור בתשובה: כרגע
להשתתף בתוכנית ריאליטי:
לשרוף את התעודת בגרות:
, עבדתי עליה הרבה. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
! לחגור גם מאחור:
זה או זה?
הראל- סקעת או מויאל ? רן דנקר
מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס
יאס או הוט ? יאפ. סוף הדרך או רצים לדירה? המירוץ למליון. אבטיח או מלון ? אבטיח. תפוז או נענע ?
קולה או פפסי ? קולה. רם אורן או ג'ון גרישם? דוד גרוסמן. ניוטון או אינשטיין? אינשטיין. לבן או שחור? אפור
משקפיים או עדשות? משקפיים. חיים או מוות? חיים בעיקר. אוניברסיטה או מכללה? לא משנה. צבא או ש"ש? שומדבר. עתיד או עבר? הווה. תות או פטל ?
מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? אמצע. בצבא- לוחם או ג'ובניק? ג'ובניק. ספר או סרט? ספר. דיסקמן/אםפי3/אייפוד? MP. קלטת או דיסק?
תקליט או קלטת? קלטת. כדור הארץ או מאדים? ירח. חיידקים או וירוסים? |מתעלם| כחול או כתום? כתום
סטימצקי או צומת ספרים? |מתעלם| מנגו או קסטרו? |מתעלם| פלאפון או סלקום? סלקום. לב או ראש? שילוב של שניהם. כלבוטק' או 'שומר מסך'? |מתעלם| ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? |מתעלם| מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? |מתעלם| ללמוד לבגרות בלשון או לישון?
תל אביב או ניו-יורק? ת"א. יום או לילה? נייט. רכבת או אוטובוס? רכבת. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק ישראלי. טניס או כדור-עף? |מתעלם| כלב או חתול?
מה הייתם עושים אילו...
הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?
עוברת צד. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? עושה את מה מהר יותר. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נחנת מצחוק. מישהו היה זורק עליכם שקית מים? מעירה את הצד המרוקאי שבי
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? אם יבוא לי אני אקח. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה? הו, לא
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? עושה דברים אסורים. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? עושה עם זה משהו. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? שיבושם לו
ועוד קצת עליך:
אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות?
בכל מקום עם סבא וסיגי. דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוזיקה, סטוקים של עטים/עפרונות ודפים. מה ממש מעצבן אותך? "גילי, תרגעי" - לא עושים את זה! ציין 3 תכונות חיוביות שלך: ילדותית, רגישה, עקשנית. ציין 3 תכונות שליליות שלך: ילדותית, רגישה, עקשנית. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? וואי, המון. בעיקר מוכרת בחנות נעליים
היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? מורה, שחקנית. מה ממש חשוב לך בחיים? אהבה, מוזיקה, הגשמה. ממה אתה הכי מפחד? לבנות עתיד, בדידות יתר, מוות. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? תגדירו נועז. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? תגדירו הזוי. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? התשחץ והסודוקו בסוף. אתה חכם? יש אומרים. אתה אוהב ללמוד? אכן. אתה אוהב לטוס? עשיתי את זה בדיוק פעמיים. הלוך-חזור, אילת. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שומרת אותו לעצמי. חשוב לך ללכת עם הזרם? תלוי לאיזה כיוון הוא הולך. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? חציתי ברמזור אדום, אנא ערף.. כתבת פעם שיר? לא שיר, אבל הייתה איזה יציאה. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 40 ומשהו. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? המוסד, היהודים, הופעות, לי ושני, ספסל. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? ישנה!
מנצלת כל רגע לנכתב למעלה. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? מרכז ת"א, איפה שכל הזבל. אתה אוהב שאלונים ארוכים? לרוב כן, כרגע לא

../images/Emo85.gif

שאלון כללי: תאריך לידה: 9.6 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: קרית אתא עיסוק: ש.ל רישיון -יש/אין? יש באיזה שפות אתם שולטים?עברית, אנגלית דברים שאתם אוהבים: שיר:לילות לבנים-אביב גפן סרט אהבה בלתי נשכח: ארמגדון ספר: נעלמים משחק: פוקר אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: פאבים תוכנית טלויזיה: חברים תחנת רדיו: רדיו חיפה בסופ"ש דברים שאתם שונאים: שיר: סרט: ספר: משחק: אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: למה לא לעבוד על אנשים בטלפון: עברתי את הגיל לנהוג בלי רישיון: לא סמים: לצרוח ברחוב: לא להתגייס לצה"ל: לתרום לאגודה למען הסרטן: כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:לא לשתות הרבה קולה: כן להרוג ערבים: לא להתנדב: כן לגנוב מגנבים:לא לפטר את לימור לבנת:אה? לחזור בתשובה: כל אחד ומה שטוב לו לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: הלוואי להשתתף בתוכנית ריאליטי: למה לא לשרוף את התעודת בגרות: לא לישון על ספסל ברחוב מבחירה: למה? לחגור גם מאחור: בטח זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מויאל מקדונלדס או בורגר קינג ? מק יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה?רצים לדירה אבטיח או מלון ? מלון תפוז או נענע ? <נענע קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? ג'ון ניוטון או אינשטיין ? ניוטון לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ? עדשות חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה צבא או ש"ש? עתיד או עבר ? הווה תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5?5 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? קורע את הכביש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? כל אחד ומה שהוא אוהב ספר או סרט ? ספר דיסקמן/אםפי3/אייפוד?אמפי קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? כדה"א חיידקים או וירוסים ? כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי מנגו או קסטרו ? קסטרו פלאפון או סלקום ? אורנג' לב או ראש? לב כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? כימיה ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק טניס או כדור-עף ? כדור עף כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? לא יודעת אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? זה קרה לי בלונדון זה היה מצחיק הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת קרוב לוודאי מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? עצבים מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא אוהבת צ'יפס היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? אוי ואבוי היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? חחח היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי עשירה היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?מביאה אותו לפה ועוזרת לו ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? וואו דברים שהולכים איתך לאי-בודד? סיגריות מוסיקה אוכל מה ממש מעצבן אותך? שקרים, צביעות ציין 3 תכונות טובות שלך: ציין 3 תכונות שליליות שלך: כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? מה ממש חשוב לך בחיים? שפיות ממה אתה הכי מפחד? אובדן מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? נשארתי בחיים מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? הכול אתה חכם? אולי אתה אוהב ללמוד? תלוי מה אתה אוהב לטוס? כן מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 20 מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? יש המון אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?עובדת אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? לונדון אתה אוהב שאלונים ארוכים?

LoLi Goddess

New member
ילדה שלנו כמה התגעגענו חציל!

תאריך לידה: 31.3.88 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: למה להעליב? עיסוק: חיילת רישיון -יש/אין? שוב, למה להעליב? באיזה שפות אתם שולטים? עברית, אנגלית, ועכשיו אני לומדת קצת ספרדית מהחבר חח דברים שאתם אוהבים: שיר: Selfish Gene - Neptune סרט אהבה בלתי נשכח: הממ.. דווקא סרטים כאלה יש לי נטייה לשכוח. ספר: מלך החומוס ומלכת האמבטיה, גרין מייל. משחק: באבלס (בבסיס) אתר באינטרנט: הממ.. פורום באינרנט: דילמה, היהודים מקצוע בבית ספר: ספרות מקום בילוי: איפה שאפשר לשלב בירה, סיגריות, ומוזיקה טובה. תוכנית טלויזיה: Family Guy תחנת רדיו: לא יוצא כל כך... דברים שאתם שונאים: שיר: השיר המנג'ס הזה עם ה"אמברלה, אלה אלה, אהה אהה" כושיליאמאשלה, מה היא רוצה?! סרט: יש לי נטייה לשכוח סרטים גרועים מהר מאוד ספר: "מישהו לרוץ איתו" - זה היה כל כך מעצבן ומשעמם - עד כדי כך שבפעם הראשונה בחיי הפסקתי ספר באמצע משחק: לא'דעת אתר באינטרנט: האתרים האלו שאחות של משה נכנסת אליהם כמו "שין" וכאלה. פורום באינרנט: הפורומים של הילדים המפגרים מקצוע בבית ספר: מתמטיקה מקום בילוי: מקומות עם מוזיקה גרועה ואנשים מסריחים תוכנית טלויזיה: לא'דעת תחנת רדיו: לא יוצא כן / לא - להתשכר: תלוי במצברוח, לרוב אני לא נותנת לעצמי להגיע למצב כזה לעבוד על אנשים בטלפון: תלוי על מי לנהוג בלי רישיון: לא. הספיק לי שכמעט נתפסתי סמים: המממ... וואו תראו איזה ציפור יפה... לצרוח ברחוב: כן להתגייס לצה"ל: כן לתרום לאגודה למען הסרטן: כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: חח כן! לשתות הרבה קולה: כן להרוג ערבים: תלוי איזה להתנדב: כן לגנוב מגנבים: לא לפטר את לימור לבנת: אם בא לכם לחזור בתשובה: תלוי בשביל מי לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: מה 'כפת לי? לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן כן כן!!! אבל לא ייתנו לי לצאת מהארץ כי אני חיילת
להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא. זה דרך אחרת להגיד "השפלה פומבית" לשרוף את התעודת בגרות: כן לישון על ספסל ברחוב מבחירה: כן, אפשר לנסות לא? לחגור גם מאחור: סבבה זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? אחד נקבה, ואחד נקבה ממג"ב - אני לא יודעת מה יותר גרוע... מקדונלדס או בורגר קינג ? העיקר המבורגר יאס או הוט ? יס סוף הדרך או רצים לדירה? לא מעניין אותי אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? < נענע קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? גרישם ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין. רק בגלל התמונה המגניבה שלו עם הלשון - רואים שהוא היה זורם חושרמוטע לבן או שחור ? לבן משקפיים או עדשות ? משקפיים חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? מה 'כפת לי? צבא או ש"ש? צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? העיקר נוסע - אז מה אני צריכה מקרטע שבקושי נוסע? בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם (כה אמרה הג'ובניקית) ספר או סרט ? ספר דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אםפי קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? מאדים נשמע יותר שקט :) חיידקים או וירוסים ? חיידקים כחול או כתום ? כחול סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי מנגו או קסטרו ? לא מבינה בשטויות האלה פלאפון או סלקום ? אורנג'! זין עליכם! לב או ראש? ראש כלבוטק' או 'שומר מסך' ? רפי גינת סקסי ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? עזבו אותי מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מה שבא לכם ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון תל אביב או ניו-יורק? לא הייתי בניו יורק אז נוותר על השאלה הזאת יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק טניס או כדור-עף ? כדור עף כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? הייתי פותחת איתו בשיחה, מנסה להזרים אותו להגיד או לעשות דברים מפגרים אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מתחילה לדבר ג'יבריש וגורמת לו להרגיש אידיוט שהוא לא מבין אותי הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מצביעה עליו וצוחקת, ואם היה זמן גם הייתי מוציאה ת'פלאפון כדי לצלם אותו מרוח על הרצפה מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מביאה לו מכות מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לוקחת והולכת היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? הייתי מנתקת קשר לחלוטין ולא מזמינה אותו לחתונה שלי! איכסה! היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הולכת לזיין את הקצין החתיך מהקומה שלי, לפחות שאמות מאושרת :) היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? חחחחחח היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי מגלה לו שמצאתי בטעות תרופה לסרטן ואפשר לנסות עליו לראות אולי הוא יבריא בטעות - מקסימום הוא ימות. בעיה שלו שהוא לא שמר על קשר. ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בוליביה
דברים שהולכים איתך לאי-בודד? סיגריות, גיטרה, ספרים, בלוק ציור ועפרונות. מה ממש מעצבן אותך? ילדי אימו ציין 3 תכונות טובות שלך: ספונטניות, קלילות, ואני מצחיקה רצח
ציין 3 תכונות שליליות שלך: אני חסרת טאקט, יש לי פה גדול שקשה לי לסתום אותו, ויש לי פיוז קצר. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? שחקנית או מוזיקאית היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? שחקנית או מוזיקאית (נכון שאני בחורה עקבית?) מה ממש חשוב לך בחיים? להיות מאושרת ולחיות עם אנשים מאושרים ממה אתה הכי מפחד? מהדיכאונות שלי מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? עשיתי מספיק , אבל לא זוכרת את כולם. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? וואו, יותר מדי. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? ברכבת פ"ת אני לוקחת "ישראל היום", ואז בת"א הגנה אני לוקחת "ישראלי"... אני חומדת בשניהם רק בשביל התשחצים
אתה חכם? אני אינטלגנטית אתה אוהב ללמוד? תלוי מה... אתה אוהב לטוס? מעולם לא טסתי מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? השבוע חלמתי שיש מסיבה בבית של אקס שלי ואז אני אומרת לו שמלא זמן לא ראיתי ת'חדר שלו ואז אנחנו הולכים לישון ועושים סקס... מבחינתי זה היה די הזוי בגלל היחסים שיש לי עם הבנאדם הזה היום... חשוב לך ללכת עם הזרם? לא שזה חשוב לי... זה פשוט קורה... מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אני לא עושה דברים כאלה בכוונה, אני פשוט לא מצליחה להסתדר עם נורמות... כתבת פעם שיר? כתבתי ועדיין כותבת... כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 45 שקל מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? פאבים או הופעות אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? טסה לדרום אמריקה, נעלמת לכמה חודשים, וחוזרת לארץ בראש טוב :) אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? תכלס, ישראל. אתה אוהב שאלונים ארוכים? כשמשעמם בחמ"ל :)

BBB

שאלון כללי: תאריך לידה: 1.11 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי:חיפה עיסוק: תלמידה רישיון -יש/אין? אין באיזה שפות אתם שולטים?עברית. דברים שאתם אוהבים: שיר:פיי סרט אהבה בלתי נשכח: ספר: יש מספיק.. משחק: .. אתר באינטרנט:.. פורום באינרנט: היהודים,פירסינגים וקעקועים,שמנים ונהנים(קומונה..:) מקצוע בבית ספר: תקשורת ותאטרון. מקום בילוי:בתי הקפה הקבועים. תוכנית טלויזיה: חברים.
תחנת רדיו: זה בד"כ גלגל"צ דברים שאתם שונאים: מממ לא. כן / לא - להתשכר: מדי פעם-בד"כ כן.. לעבוד על אנשים בטלפון:לא ממש לנהוג בלי רישיון:לא. סמים: כן ולא:) לצרוח ברחוב: אם בא להתגייס לצה"ל: כן לתרום לאגודה למען הסרטן:אני בעד.. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:זה מצחיק,אבל לא. לשתות הרבה קולה:חבל על התחת..דיאט קולה
להרוג ערבים:לא להתנדב:כן לגנוב מגנבים:ממ לא לפטר את לימור לבנת:..? לחזור בתשובה: לא. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: גם לא. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כןכןכן. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא חושבת.. לשרוף את התעודת בגרות: לא לישון על ספסל ברחוב מבחירה:תלוי בסיטואציה חח אני לא ממליצה. לחגור גם מאחור: כן. זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? אפחד מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלדס יאס או הוט ? יס..או הוט..לא יודעת סוף הדרך או רצים לדירה? וואלה לא זוכרת אפחד מהם.. אבטיח או מלון ? אבטיח:) תפוז או נענע ? תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? ניוטון או אינשטיין ? לבן או שחור ? משקפיים או עדשות ? תלוי למי חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? צבא או ש"ש?צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 שליטה. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?מה שיש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? תלוי למי ספר או סרט ? תלוי דיסקמן/אםפי3/אייפוד?דיסקמן קלטת או דיסק ?דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ?כדורהארץ חיידקים או וירוסים ?בזמן האחרון וירוסים יותר מתחבר לי..אהה לא משנה. כחול או כתום ?כחול סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי מנגו או קסטרו ? מנגו. פלאפון או סלקום ? לא יודעת.. לב או ראש? לב כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלבוטק ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?שאלה טובה מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?אהא. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישוןן תל אביב או ניו-יורק? לא הייתי בניויורק.. יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס?רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק כבד טניס או כדור-עף ? אפחד כלב או חתול ?גם וגם מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? ממשיכה ללכת.. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?מורידה ראש וממשיכה ללכת חח הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? וואי צחוק לפנים מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?מקווה בשבילו שהוא כבר התחיל לרוץ.. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? בוחנת וברור שלוקחת חח היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ?חולני..לא יודעת.. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?יושבת בשקט עם כל האהובים עליי. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אם היה לי את כל הידע הזה הייתי יודעת גם מה לעשות איתו.. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?ממ.. ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?מתחת לשמיכה בדירה של מאור עם שוקו ביד וההופעה של אסי וגורי. דברים שהולכים איתך לאי-בודד?תמיד אני נתקעת בזה. מה ממש מעצבן אותך? צביעות ציין 3 תכונות טובות שלך:להה ציין 3 תכונות שליליות שלך:להה כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול?ספרית חח היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול?מה שיהיה לי טוב
מה ממש חשוב לך בחיים?להנות מהדרך. ממה אתה הכי מפחד?.. דברים שקשורים אליי מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא עולה לי מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? גם לא עולה לי אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך?תלוי באיזה בוקר:) אתה חכם?אינשטיין אתה אוהב ללמוד?מה שמעניין אותי,כן. אתה אוהב לטוס?לא את הטיסה עצמה..(מור תעיד..) מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם?היו מליון חשוב לך ללכת עם הזרם? לא מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? :) כתבת פעם שיר? כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 15 ש"ח מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? תלוי מתי..מסיבות,הופעות,סתם לשבת איפשהו עם חברים,לעלות עם יובל לסיגריה:)חח אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? שאלה טובה. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?כרגע האמת שבחיפה..מאוחר יותר בת"א.לא עוזבת תארץ בינתיים.. אתה אוהב שאלונים ארוכים? בסדר..

לילה טוב לך תשמור על עצמך

שאלון כללי: תאריך לידה: 29.1.89 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: בת ים עיסוק: צבא רישיון -יש/אין? יש באיזה שפות אתם שולטים?עברית, אנגלית עם מייק בראדלי
דברים שאתם אוהבים:מוזיקה, חברים, ואת המיטה שלי שיר:להלהלהלהלה סרט אהבה בלתי נשכח: טיטאניק ספר: " ורוניקה מחליטה למות משחק: שש בש אתר באינטרנט: פורום באינרנט: היהודים מקצוע בבית ספר: מה זה? מקום בילוי: השקם
תוכנית טלויזיה: מופע שנות ה 70 תחנת רדיו: גלגל"צ רולז דברים שאתם שונאים:שאלונים
שיר:כל השירים החופרים שהפרחות שומעות סרט: הבושם- זה אחד הסרטים המתישים ומההזויים ביותר ספר: אין לי ספר שנוא משחק: שח מט אתר באינטרנט: פורום באינרנט: מקצוע בבית ספר: מקום בילוי: תוכנית טלויזיה: תחנת רדיו: כן / לא - להתשכר: מדי פעם: מה שיוצא לעבוד על אנשים בטלפון: בארור לנהוג בלי רישיון: לא כדאי סמים:
לצרוח ברחוב: תלוי איפה ועד כמה המצב כפית חזק להתגייס לצה"ל: נגד לתרום לאגודה למען הסרטן: בארור לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: פאסה לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים:
רק אם הם מתקיפים להתנדב:
למרות שבצבא זה לא כיף, תמיד איכשהו יוצא שאתה מנקה את השרותים לגנוב מגנבים: כן לפטר את לימור לבנת: אם זה מה שיעשה לכם טוב.. לחזור בתשובה: עדיף לחזור עם אוכל לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: אם יש תקציב אז למה לא לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: אוי כל כך להשתתף בתוכנית ריאליטי: סבבה לשרוף את התעודת בגרות: לא לישון על ספסל ברחוב מבחירה: אין מצב לחגור גם מאחור:
זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מויאל מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה? רצים לדירה אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? <תפוז קולה או פפסי ? קולה רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן ברור ניוטון או אינשטיין ? אינשטין לבן או שחור ? לבן משקפיים או עדשות ? עדשות חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה צבא או ש"ש?צבא עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5?3 רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? יקר וחדיש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? כל אחד מה שהוא יכול ספר או סרט ? גם וגם דיסקמן/אםפי3/אייפוד?אייפוד
קלטת או דיסק ? דיסק תקליט או קלטת ? תקליט כדור הארץ או מאדים ? במאדים יותר כיף?:-O חיידקים או וירוסים ? כחול או כתום ? סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים מנגו או קסטרו ? קסטרו פלאפון או סלקום ? סלקום לב או ראש? כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? רכבתתתתתתתתתתת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד טניס או כדור-עף ? כדור עף כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נשפכת מצחוק מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? ניו יורק דברים שהולכים איתך לאי-בודד? גיטרה, סיגריות, וסירה למקרה שיבוא לי לחזור מה ממש מעצבן אותך? שקרים וצעקות ציין 3 תכונות טובות שלך: לא יודעת ציין 3 תכונות שליליות שלך:מפונקת, עצלנית, ותרנית כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? מורה היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? שחקנית מה ממש חשוב לך בחיים? בריאות ממה אתה הכי מפחד? עתיד מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא נפתח את זה מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? שתיקים שלי התעופפו מהאוטו של עמרי ולא ידוע איך אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? פלילים בעיקר אתה חכם? לא ממש אתה אוהב ללמוד? תלוי מה אתה אוהב לטוס? לא, הלחץ באזניים הורג אותי מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? עזבו חשוב לך ללכת עם הזרם? לא תמיד מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כל מיני כתבת פעם שיר? כן כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 750 מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופעות אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? טסה לבקר את האחים שלי אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? עם אחי בניו יורק אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא BBBBB

טוב, נו.

|התחמקות מהסטוריה| למה לא עשיתי את זה בכיתה י', למה?
שאלון כללי: תאריך לידה: 19.9.89. ארץ לידה: ישראל. מקום מגורים נוכחי: כפר-גלים יותר מאריאל. עיסוק: שינשינית [שנת-שירות]. רישיון -יש/אין?
, שנה ושבוע
. באיזה שפות אתם שולטים? עברית בלבד. דברים שאתם אוהבים: שיר: בסוף תבכו- היהודים. סרט אהבה בלתי נשכח: טיטאניק? ספר: לא אוהבת ספרים. משחק: יניב
אתר באינטרנט: תפוז
פורום באינרנט: היהודים בתפוז. מקצוע בבית ספר: לשון, הבעה. מקום בילוי: הופעות, המרתף, הבית של עמרי. תוכנית טלויזיה: החיים זה לא הכל. תחנת רדיו: גלגל"צ. כן / לא - להתשכר: אני לא אוהבת את זה, אבל שאחרים יעשו מה שבא להם. לעבוד על אנשים בטלפון: עברנו את כיתה ד'. לנהוג בלי רישיון: זה די כיף, האמת.
סמים: שאנשים יעשו מה שבא להם. לצרוח ברחוב: אפשרי. להתגייס לצה"ל: ניתן
לתרום לאגודה למען הסרטן:
הצחיק עד כיתה ח', גג. לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים: רק אם הם הרגו אותנו קודם
להתנדב:
לגנוב מגנבים:
שלפחות ירגישו גם מה זה כשגונבים ממך. לפטר את לימור לבנת:
לחזור בתשובה: מבחינתי-
. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
לא מלהיב אותי. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
!!!!
!!!!| להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא בשבילי, אבל בעקרון זה נחמד. לשרוף את התעודת בגרות: אם מדברים על שלי אז
.
, לא נשמע לי נוח. לחגור גם מאחור:
רצוי בהחלט. זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מויאל. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס. יאס או הוט ? הוט. למרות שיש לי יס. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך. אבטיח או מלון ? אבטיח
. תפוז או נענע ? תפוז. קולה או פפסי ? קוקה קולה בלבד. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן. ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין. לבן או שחור ? לבן. משקפיים או עדשות ? משקפיים. חיים או מוות ? חיים. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה. צבא או ש"ש? ש"ש ואז צבא
. עתיד או עבר ? עתיד. תות או פטל ? תות. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 1.
רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? העיקר שיהיה משהו שזז! בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם. ספר או סרט ? סרט. דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד
קלטת או דיסק ? דיסק. תקליט או קלטת ? תקליט. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ. חיידקים או וירוסים ? חיידקים. כחול או כתום ? כחול. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. מנגו או קסטרו ? קסטרו. פלאפון או סלקום ? פלאפון. לב או ראש? לב. כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שומר מסך. כלבוטק עשה לי טראומות בילדותי
ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? הכל רק לא כימיה. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון!!! תל אביב או ניו-יורק? בחיים לא הייתי בניו יורק. יום או לילה? לילה. רכבת או אוטובוס? רכבת. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? לא ולא. טניס או כדור-עף ? כדורעף
כלב או חתול ? כלב. כוס אמא של כל החתולים! מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מתרחקת והולכת מהר. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הולכת עוד יותר מהר! הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צועקת "לֶמה??". מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? "אני לא רעבה". היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? שואלת את עצמי איך לעזאזל זה קרה. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? כותבת מכתב ומנסה לגעת בנקודות החשובות. או פשוט מתאבדת. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מצטערת על שלא ידעתי את זה קודם, ומכריזה על זה איפושהו שכולם יידעו. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אומרת לו שיצלם לי אותו שלפחות אדע אם היינו עד-כדי-כך דומים.
ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בהודו. דברים שהולכים איתך לאי-בודד? סיגריות, מצית, דף, עט, מוזיקה, טישלר'ס ו2 אנשים שכיף להיות/לדבר איתם. מה ממש מעצבן אותך? שקרים, אנשים אגואיסטיים שמחצינים את זה עד כדי גועל. ציין 3 תכונות טובות שלך: - - -. ציין 3 תכונות שליליות שלך: רגישה, פחדנית, לא חכמה במיוחד. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? שחקנית כדורגל בהפועל ת"א. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? מוכרת צ'אי בהודו
מה ממש חשוב לך בחיים? אנשים קרובים. ממה אתה הכי מפחד? שיקרה להם משהו. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא יודעת אם אפילו לקרוא לו נועז. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? היום של הטיסה עם יהב. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? ספורט, העמוד הראשון והעמוד האחרון. אתה חכם? לא. אתה אוהב ללמוד? רק דברים על החיים וכ'ו. אתה אוהב לטוס? כן. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? לא עולה לי עכשיו, לא חסרים כאלו. חשוב לך ללכת עם הזרם? ממש לא. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת אם זה בדיוק 'מנוגד'... כתבת פעם שיר? כן. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 10 אג'. באמא שלי
מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופעות. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת כדי לטוס להודו. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בתל אביב לאיזה שנה ואז במושב. זה כמובן אחרי טיסה להודו ועוד כמה מקומות שצריך לעבור דרכם. אתה אוהב שאלונים ארוכים? לפעמים. כמו עכשיו נגיד.
היה נחמד.

Z A M i

New member
חחח..אם אנשים יתחילו לגנוב מגנבים,

את חושבת שיישאר לך רכוש בבית?
חח..סתם! אני צוחקת! ענבר גנבה רק זיתים מהסופר..!! רק מהאלו שמוצגים לטעימה!!

למעלה