טוב, נו.
|התחמקות מהסטוריה| למה לא עשיתי את זה בכיתה י', למה?
שאלון כללי: תאריך לידה: 19.9.89. ארץ לידה: ישראל. מקום מגורים נוכחי: כפר-גלים יותר מאריאל. עיסוק: שינשינית [שנת-שירות]. רישיון -יש/אין?
, שנה ושבוע
. באיזה שפות אתם שולטים? עברית בלבד. דברים שאתם אוהבים: שיר: בסוף תבכו- היהודים. סרט אהבה בלתי נשכח: טיטאניק? ספר: לא אוהבת ספרים. משחק: יניב
אתר באינטרנט: תפוז
פורום באינרנט: היהודים בתפוז. מקצוע בבית ספר: לשון, הבעה. מקום בילוי: הופעות, המרתף, הבית של עמרי. תוכנית טלויזיה: החיים זה לא הכל. תחנת רדיו: גלגל"צ. כן / לא - להתשכר: אני לא אוהבת את זה, אבל שאחרים יעשו מה שבא להם. לעבוד על אנשים בטלפון: עברנו את כיתה ד'. לנהוג בלי רישיון: זה די כיף, האמת.
סמים: שאנשים יעשו מה שבא להם. לצרוח ברחוב: אפשרי. להתגייס לצה"ל: ניתן
לתרום לאגודה למען הסרטן:
לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
הצחיק עד כיתה ח', גג. לשתות הרבה קולה:
להרוג ערבים: רק אם הם הרגו אותנו קודם
להתנדב:
לגנוב מגנבים:
שלפחות ירגישו גם מה זה כשגונבים ממך. לפטר את לימור לבנת:
לחזור בתשובה: מבחינתי-
. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
לא מלהיב אותי. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
!!!!
!!!!| להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא בשבילי, אבל בעקרון זה נחמד. לשרוף את התעודת בגרות: אם מדברים על שלי אז
.
לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
, לא נשמע לי נוח. לחגור גם מאחור:
רצוי בהחלט. זה או זה? הראל- סקעת או מויאל ? מויאל. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס. יאס או הוט ? הוט. למרות שיש לי יס. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך. אבטיח או מלון ? אבטיח
. תפוז או נענע ? תפוז. קולה או פפסי ? קוקה קולה בלבד. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן. ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין. לבן או שחור ? לבן. משקפיים או עדשות ? משקפיים. חיים או מוות ? חיים. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה. צבא או ש"ש? ש"ש ואז צבא
. עתיד או עבר ? עתיד. תות או פטל ? תות. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 1.
רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? העיקר שיהיה משהו שזז! בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם. ספר או סרט ? סרט. דיסקמן/אםפי3/אייפוד? אייפוד
קלטת או דיסק ? דיסק. תקליט או קלטת ? תקליט. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ. חיידקים או וירוסים ? חיידקים. כחול או כתום ? כחול. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. מנגו או קסטרו ? קסטרו. פלאפון או סלקום ? פלאפון. לב או ראש? לב. כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שומר מסך. כלבוטק עשה לי טראומות בילדותי
ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? הכל רק לא כימיה. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון!!! תל אביב או ניו-יורק? בחיים לא הייתי בניו יורק. יום או לילה? לילה. רכבת או אוטובוס? רכבת. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? לא ולא. טניס או כדור-עף ? כדורעף
כלב או חתול ? כלב. כוס אמא של כל החתולים! מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מתרחקת והולכת מהר. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הולכת עוד יותר מהר! הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צועקת "לֶמה??". מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? "אני לא רעבה". היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה ? שואלת את עצמי איך לעזאזל זה קרה. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? כותבת מכתב ומנסה לגעת בנקודות החשובות. או פשוט מתאבדת. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מצטערת על שלא ידעתי את זה קודם, ומכריזה על זה איפושהו שכולם יידעו. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אומרת לו שיצלם לי אותו שלפחות אדע אם היינו עד-כדי-כך דומים.
ועוד קצת עליך: אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בהודו. דברים שהולכים איתך לאי-בודד? סיגריות, מצית, דף, עט, מוזיקה, טישלר'ס ו2 אנשים שכיף להיות/לדבר איתם. מה ממש מעצבן אותך? שקרים, אנשים אגואיסטיים שמחצינים את זה עד כדי גועל. ציין 3 תכונות טובות שלך: - - -. ציין 3 תכונות שליליות שלך: רגישה, פחדנית, לא חכמה במיוחד. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? שחקנית כדורגל בהפועל ת"א. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? מוכרת צ'אי בהודו
מה ממש חשוב לך בחיים? אנשים קרובים. ממה אתה הכי מפחד? שיקרה להם משהו. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא יודעת אם אפילו לקרוא לו נועז. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? היום של הטיסה עם יהב. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? ספורט, העמוד הראשון והעמוד האחרון. אתה חכם? לא. אתה אוהב ללמוד? רק דברים על החיים וכ'ו. אתה אוהב לטוס? כן. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? לא עולה לי עכשיו, לא חסרים כאלו. חשוב לך ללכת עם הזרם? ממש לא. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת אם זה בדיוק 'מנוגד'... כתבת פעם שיר? כן. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 10 אג'. באמא שלי
מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופעות. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת כדי לטוס להודו. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בתל אביב לאיזה שנה ואז במושב. זה כמובן אחרי טיסה להודו ועוד כמה מקומות שצריך לעבור דרכם. אתה אוהב שאלונים ארוכים? לפעמים. כמו עכשיו נגיד.
היה נחמד.