היי שם: נועה. גיל: 17 מאיפה: באר שבע. מסן: noa_harari7@hotmail.com תמונה: *מתביישת*
H hooba New member 7/12/07 #64 היי../images/Emo3.gif שם: נועה. גיל: 17 מאיפה: באר שבע. מסן: [email protected] תמונה: *מתביישת*
S Simple Girl 182 New member 7/12/07 #67 ../images/Emo83.gif איזה חמודה את!!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
A Angel in The Soul New member 8/12/07 #112 איך את באה למפגש ? כי גם אני מהאזור (דימונה) ואני באה ברכבת, אז אם את רוצה אפשר ללכת ביחד אממ וזה המסן שלי [email protected]
איך את באה למפגש ? כי גם אני מהאזור (דימונה) ואני באה ברכבת, אז אם את רוצה אפשר ללכת ביחד אממ וזה המסן שלי [email protected]
H hooba New member 8/12/07 #114 נממ אני כעיקרון באה לת"א בלי קשר למפגש, ככה שאני נוסעת לת"א יותר מוקדם.. סביבות 8 ככה לול אם יהיו שינויים או משו אני אגיד לך.
נממ אני כעיקרון באה לת"א בלי קשר למפגש, ככה שאני נוסעת לת"א יותר מוקדם.. סביבות 8 ככה לול אם יהיו שינויים או משו אני אגיד לך.
1 1ספירוש1 New member 7/12/07 #72 ../images/Emo103.gifנממ..../images/Emo194.gif שם:ספיר גיל:13 וחצי מאיפה:חור.. תמונה :נהה..XDDD יאיי מחכה כבר..^^
../images/Emo103.gifנממ..../images/Emo194.gif שם:ספיר גיל:13 וחצי מאיפה:חור.. תמונה :נהה..XDDD יאיי מחכה כבר..^^
ש שלי קפוץ לי New member 8/12/07 #82 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif שם:שלי[שליילה-עפ"י סיוןXD] גיל:15 וחצי מאיפה:קדימה[חור..] תמונה:אעאעא XDDDDD סתם:]
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif שם:שלי[שליילה-עפ"י סיוןXD] גיל:15 וחצי מאיפה:קדימה[חור..] תמונה:אעאעא XDDDDD סתם:]
B butbut New member 9/12/07 #166 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל למה העלנו את זאת ><
S Sivan McFLY New member 8/12/07 #88 ../images/Emo210.gifשליילההה DDDD: אתן כאלה שקסיות!! ../images/Emo23.gif
ש שלי קפוץ לי New member 8/12/07 #91 תודה אבל את כלבה>< ככה ככה את מצרפת גם את הילדה הזאתי במקום להגיב לי אבל רק לי?!?!
Y yaelsee New member 8/12/07 #95 איזה באסה לכן שאתן צריכות לראות את התמונה |בוהו| לכן, אני סופר לא פוטוגנית שם: יעל [פיכסה, תקראו לי בכל שם אחר!] העולם סובל אותי כבר: כמעט 16 שנים משמש על תקן החור הנוכחי: פרדסיה [הא? ] הפיכסה
איזה באסה לכן שאתן צריכות לראות את התמונה |בוהו| לכן, אני סופר לא פוטוגנית שם: יעל [פיכסה, תקראו לי בכל שם אחר!] העולם סובל אותי כבר: כמעט 16 שנים משמש על תקן החור הנוכחי: פרדסיה [הא? ] הפיכסה
S Simple Girl 182 New member 8/12/07 #96 ../images/Emo83.gif לורי את לא פיכס!! את נושי תגידי.. כמה זמן לוקח לך? אני בטוחה שהשלפוחית שלך כבר מתה מזמן ><"
../images/Emo83.gif לורי את לא פיכס!! את נושי תגידי.. כמה זמן לוקח לך? אני בטוחה שהשלפוחית שלך כבר מתה מזמן ><"
Y yaelsee New member 8/12/07 #97 הוו תודה רייבן ../images/Emo9.gif ואני לא נושי, אני פיכס 8-( והשלפוחית שלי חזרה לחיים! ייאי! ^^ עכשיו אפשר להמשיך
הוו תודה רייבן ../images/Emo9.gif ואני לא נושי, אני פיכס 8-( והשלפוחית שלי חזרה לחיים! ייאי! ^^ עכשיו אפשר להמשיך
S Simple Girl 182 New member 8/12/07 #98 ../images/Emo83.gif XDDD יאיי ^^ שמת לב שכבר 1 בלילה ולא כתבו כלום..
S sweet shir New member 8/12/07 #100 להלהלהלהD: שם: שיר. גיל: 15. מאיפה: רעננהD: תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....) נמנמ התמונה הכי עדכנית שלי. (חי אני לא פוטוגנית אז פה אני נראית נסבל. אז תסבלו ותחיו בחשיכה עד שתראו אותי!!!!!! XD) אני הזאתי שחולמת, כה? XD
להלהלהלהD: שם: שיר. גיל: 15. מאיפה: רעננהD: תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....) נמנמ התמונה הכי עדכנית שלי. (חי אני לא פוטוגנית אז פה אני נראית נסבל. אז תסבלו ותחיו בחשיכה עד שתראו אותי!!!!!! XD) אני הזאתי שחולמת, כה? XD