333333> סתם כי באלי XDDD
H HiLa0mcfly New member 8/12/07 #110 אניי!! שם:הילוש,הילה,הילהלה,הילולית מה שבא בטוב ^^ גיל:14 ועוד חמש ימים וחצי ^^ מאיפה:ראשון לציון תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....)
אניי!! שם:הילוש,הילה,הילהלה,הילולית מה שבא בטוב ^^ גיל:14 ועוד חמש ימים וחצי ^^ מאיפה:ראשון לציון תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....)
ג גילולית New member 8/12/07 #111 אניאניאניאניאני שם:גילי גיל:14 וכמעט וחצי מאיפה:תלאביב תמונה:אני הנמוכה בצד ימין
A Angel in The Soul New member 8/12/07 #113 אני ../images/Emo9.gif../images/Emo222.gif שם: עדן גיל:17 מאיפה: דימונה מסן: [email protected] תמונה: אני מזהירה מראש זה מפחיד
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo222.gif שם: עדן גיל:17 מאיפה: דימונה מסן: [email protected] תמונה: אני מזהירה מראש זה מפחיד
A Angel in The Soul New member 8/12/07 #118 ואיך מגיעים לכניסה לגג ? *מרגישה בורה* זה המפגש הראשון שלי
S Simple Girl 182 New member 8/12/07 #125 |פןפקורן|כן, שם ../images/Emo8.gif [אני חושבת ] משם יש יציאה לגג של הקניון של עזריאלי, ככל הנראה נפגש שם
|פןפקורן|כן, שם ../images/Emo8.gif [אני חושבת ] משם יש יציאה לגג של הקניון של עזריאלי, ככל הנראה נפגש שם
S Simple Girl 182 New member 8/12/07 #126 ../images/Emo83.gif../images/Emo122.gif [אולי באמת כדי שאני אוותר על הפופקורן, הוא מתפקשש לי כל הפעם]
../images/Emo83.gif../images/Emo122.gif [אולי באמת כדי שאני אוותר על הפופקורן, הוא מתפקשש לי כל הפעם]
K kelly7i New member 9/12/07 #132 כל מדרגות נעות שאת רואה../images/Emo26.gifתעלי עליהם האחרונות-> יביאו אותך אל הכניסה לגג
T T h a t G i r l New member 8/12/07 #121 אני,למרות שאני באה לא להרבה זמן..=\ אני יהיה איתכן איז חצי שעה בערך ויעוף כי אני חייבת.=\ אז ככה.. שם:ליטל,ליטלו,ליטלזי וכו'.. גיל:עוד חודש 19 מאיפה:ראש העין , אני עדיין בשוק שיש פה עוד מישהו משם תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....) אני יהיה עם מדים כי אני באה ישר מהבסיס אבל לא משנה חח
אני,למרות שאני באה לא להרבה זמן..=\ אני יהיה איתכן איז חצי שעה בערך ויעוף כי אני חייבת.=\ אז ככה.. שם:ליטל,ליטלו,ליטלזי וכו'.. גיל:עוד חודש 19 מאיפה:ראש העין , אני עדיין בשוק שיש פה עוד מישהו משם תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....) אני יהיה עם מדים כי אני באה ישר מהבסיס אבל לא משנה חח
S Simple Girl 182 New member 8/12/07 #127 ../images/Emo83.gif אני כבר רוצה לראות אותך ../images/Emo24.gif