פרוייקט שירי חנוכה

yaelia

New member
אך לפתע הוא יושב

אני רעב, קרא בקול, תנו לי משהו לאכול לא בשר ולא ביצה לא????? רק לביבה חמה ומתוקה לכבוד החנוכה. אני לא זוכרת בדיוק, סורי, ואין לי מושג מי כתב.

g a n i

New member
../images/Emo41.gifמתייגע - מתיישב../images/Emo41.gif

ובכלל לא ידעתי שיש המשך! תודה!

g a n i

New member
טוב, מעתיקה ללא בושה: ההמשך האמיתי

מסתובב ולא עייף אך לפתע הוא יושב אני רעב" יקרא בקול" ."בבקשה תנו לאכול" לא דגים ולא מצה" ,לא מרק ולא קציצה לביבה לי מתוקה "!תנו לכבוד החנוכה אצלנו הוא היה מתייגע ומתיישב, ואפעם לא היה רעב...

swann

New member
תודה. מעולם לא ידעתי אותו עד הסוף

תמיד שמעתי את ההתחלה מבני הדודים שלי, שקטנים ממני בכמה שנים אבל אני בתור ילדה לא ממש שמעתי/למדתי את זה.

שיפסלה

New member
בואו הנה ילדים

בואו הנה ילדים בואו אל הבית חם בבית ונעים ריח שמן זית אמא מלבבת לביבות בחנוכיה דולקים נרות
ובחנוכה הילדים בסביבון משחקים אמא מלבבת לביבות בחנוכיה דולקים נרות
ובחנוכה אבא נותן דמי חנוכה לילד חן (זה שיר שלא ליווה אותי בילדותי התוודעתי אליו רק במסיבות החנוכה של הילדים בגן ואני מאוד אוהבת אותו)

טוב, מצרפת את הפייבוריט שלי:

מי זה הדליק נרות דקים ככוכבים ברום ? יודעים גם תינוקות רכים כי חנוכה היום. כל נר עליז, כל נר חביב דולק, רומז, נוצץ הילדים עומדים סביב ולשמחה אין קץ. מילים: לוין קיפניס לחן: ידידה אדמון

במחשבה שניה - הנה השיר האולטימטיבי

בגלל הלחן, ובגלל העוז והעזוז! הבה נרימה נס ואבוקה - יחד פה נשירה שיר - החנוכה. מכבים אנחנו, דגלנו רם, נכון, ביוונים נלחמנו ולנו הניצחון. פרח אל פרח זר גדול נשזור, לראש המנצח מכבי גיבור. לוין קיפניס, ללחן של הנדל.

ornaok

New member
ללא ספק שיר משובח

ויצא לי לשיר אותו ללירי גם ללא קשר לחנוכה...רק את הפזמון

g a n i

New member
../images/Emo45.gifלעוז, לעזוז ולפאתוס.הכי שווה../images/Emo9.gif

אנו נושאים לפידים

אנו נושאים לפידים בלילות אפלים זורחים(?) השבילים מתחת רגלינו ומי אשר לב לו הצמא לאור ישא את עיניו וליבו אלינו לאור ויבא פזמון X 2 נס לא קרה לנו כד שמן לא מצאנו בעמק הלכנו ההרה עלינו מעיינות האורות הקסומים גילינו

הדר לצ

New member
בבקשה: סביבוני ירוץ בגיל

סביבוני ירוץ בגיל מן העמק לגליל להרים לעמקים לשדות הירוקים מיהודה עד לשומרון יתגלגל הסביבון בין כרמים ופרדסים שם כולם רוקדים ששים.

תודה,ועוד שיר סביבון:

סביבון,סביבון,סביבון,שובבון, סובב,סובב,אינו רוצה לישון. מקפץ,מנתר ומסתתר. היכן הוא?,היכן הוא? לאן הוא נעלם?(וכאן בא פרצוף מופתע וידיים לצדדים...) הנה חזר,חזר הסביבון, סובב סובב אינו רוצה לישון....(וחוזר חלילה וחלילה וחלילה)

למעלה