גררררררר יש בך צד רוסי? חחחח וואי אם היה לי כוח לרטש עכשיו הייתי.. אולי מתישהו
N Nienna17 New member 27/11/07 #84 גררררררר../images/Emo178.gif יש בך צד רוסי? חחחח וואי אם היה לי כוח לרטש עכשיו הייתי.. אולי מתישהו
R Red Ninja New member 27/11/07 #92 ../images/Emo6.gif טוב נו, אם זה תלוי בתקוות שלך אז אפשר להכנס לפרטים קטנים ולציין שיש לי רבע רוסי.
C Cinderella14 New member 28/11/07 #105 הא באמת? שלחתי לך בצהריים אבל עכשיו אני במחשב אחר אז אני אשלח אחכ\מחר כנראה בכלל לא בדקתי אם שלח
י יעלושלוש2 New member 27/11/07 #73 עזרה בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif אז ככה- חברה שלי בבאסה בזמן האחרון ורציתי להביא לה חבילת שוקולד עם עטיפה אישית... אני מצרפת את התמונה של החבילת שוקולד.. והתמונה שלי עם חברה שלי.. אה ובבקשה שיראו רק אותי ואת חברה שלי.. בלי כל המסביב תודה מראש... וזה די דחוף...
עזרה בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif אז ככה- חברה שלי בבאסה בזמן האחרון ורציתי להביא לה חבילת שוקולד עם עטיפה אישית... אני מצרפת את התמונה של החבילת שוקולד.. והתמונה שלי עם חברה שלי.. אה ובבקשה שיראו רק אותי ואת חברה שלי.. בלי כל המסביב תודה מראש... וזה די דחוף...
י יעלושלוש2 New member 27/11/07 #75 ותמונה יותר טובה עם חברה שלי... בבקשה אם אפשר 2 ריטושים כל אחד - שיהיה ל2 התמונות שצירפתי... ושוב- שלא יראו ת' מסביב... תודה ענקית..
ותמונה יותר טובה עם חברה שלי... בבקשה אם אפשר 2 ריטושים כל אחד - שיהיה ל2 התמונות שצירפתי... ושוב- שלא יראו ת' מסביב... תודה ענקית..
C Cinderella14 New member 27/11/07 #76 מה, זה כאילו הטרנד החדש?... חבל שלא השתמשתי בעטיפה שמישי אחרת הוסיפה שהתמונה טיפה יותר גדולה לא נורא, זה הניסיון שלי לתמונה השניה
מה, זה כאילו הטרנד החדש?... חבל שלא השתמשתי בעטיפה שמישי אחרת הוסיפה שהתמונה טיפה יותר גדולה לא נורא, זה הניסיון שלי לתמונה השניה
י יעלושלוש2 New member 27/11/07 #79 תודה../images/Emo70.gif ועוד משו... אפשר גם על התמונה השניה? ושיראו קצת את הרקע של התמונה... (בלי האנשים..)
תודה../images/Emo70.gif ועוד משו... אפשר גם על התמונה השניה? ושיראו קצת את הרקע של התמונה... (בלי האנשים..)
י יעלושלוש2 New member 27/11/07 #85 זה ממש יפה! אבל... אני צריכה עטיפה כדי להדביק על עטיפה מקורית... אפשר?