נלו לא הסתדר אני עכשיו בדרך לנסות לעזור להם שוב הורדתי להם וינאפ וגם לא רואים כלום
M mayarub New member 27/11/07 #95 נלו לא הסתדר ../images/Emo10.gif אני עכשיו בדרך לנסות לעזור להם שוב הורדתי להם וינאפ וגם לא רואים כלום
נלו לא הסתדר ../images/Emo10.gif אני עכשיו בדרך לנסות לעזור להם שוב הורדתי להם וינאפ וגם לא רואים כלום
N Nienna17 New member 27/11/07 #90 שמעי.. אני מציעה לך עכשיו, או שיש לך - לכי וקנתי חבילת שוקולד, פתחי את העטיפה, סרקי אותה ואז יהיה לנו סוף סוף גודל נורמלי לעבוד איתו וגם את תקבלי עבודות יותר יפות
שמעי.. אני מציעה לך עכשיו, או שיש לך - לכי וקנתי חבילת שוקולד, פתחי את העטיפה, סרקי אותה ואז יהיה לנו סוף סוף גודל נורמלי לעבוד איתו וגם את תקבלי עבודות יותר יפות
G Gangsta15 New member 28/11/07 #107 ../images/Emo187.gif../images/Emo139.gif ריטוש\עיצוב../images/Emo187.gif../images/Emo139.gif אפשר לרטש או לעצב את התמונה, נו יו נואו לבבות וכאלה=]
../images/Emo187.gif../images/Emo139.gif ריטוש\עיצוב../images/Emo187.gif../images/Emo139.gif אפשר לרטש או לעצב את התמונה, נו יו נואו לבבות וכאלה=]
N Nienna17 New member 28/11/07 #120 את יודעת שאני מתה עלייך ../images/Emo24.gif אבל התמונות שהעלת נורא מטושטשות, אז ריטוש כנראה לא תקבלי אבל שווה לחכות לעיצובים חמודים
את יודעת שאני מתה עלייך ../images/Emo24.gif אבל התמונות שהעלת נורא מטושטשות, אז ריטוש כנראה לא תקבלי אבל שווה לחכות לעיצובים חמודים
G Gangsta15 New member 29/11/07 #122 כי הם מהפלא ואין לי יותר תמונות שלנו במחשב, אני אחכה לעיצובים למינהם
C crazyilana New member 28/11/07 #109 ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ריטוש טוש פליז
C crazyilana New member 28/11/07 #112 וואו זה מדהים!!! אני כל כך אוהבת את הריטושים שלך! תודה תודה תודה באמת שלא ציפיתי לזה ממש יפה!!!
J j u l i a 1 3 New member 28/11/07 #110 בקשה =] תרטשו את התמונה המצורפת בקישור ותגרמו לבטן שלי להיראות נורמלית (יצאתי נוראית בפרצוף אני לא באמת נראת ככה חח) תודה רבה
בקשה =] תרטשו את התמונה המצורפת בקישור ותגרמו לבטן שלי להיראות נורמלית (יצאתי נוראית בפרצוף אני לא באמת נראת ככה חח) תודה רבה
NLO New member 28/11/07 #118 חס וחלינקה. את הרי בד"כ מקבלת כמה גירסאות לבחור מהן. צריך לתת צ'אנס גם לשאר המרטשים לראות את הבקשה ולהעלות את ריטושיהם. מפה, את בטוח לא תצאי בידיים ריקות.
חס וחלינקה. את הרי בד"כ מקבלת כמה גירסאות לבחור מהן. צריך לתת צ'אנס גם לשאר המרטשים לראות את הבקשה ולהעלות את ריטושיהם. מפה, את בטוח לא תצאי בידיים ריקות.