השיר השבועי- ספיישל!

The Cat Woman

New member
וואו! היה לי ממש מעניין לקרוא ../images/Emo24.gif

ואני כ"כ שמחה שעשית על השיר הזה כי הוא אחד השירים הכי אהובים עלי (אחרי BOTB) וממש עושה לי חשק לענות על זה
יש לי שאלה אליכם- אתם חושבים אולי שהשיר הזה הוא לא באמת על אהבה בין גבר לאישה, אלא יותר על תומאס ונייטוויש? יש הפרשים גדולים בין השנים של ביצוע השיר... האם נראה לכם שהוא התכוון ללהקה שמשולה לאישה? אגב, עלומה-סלווה- SALVA זה קיצור של salvation- גאולה, ישועה.
ועכשיו אני אענה: 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את כולו. הוא אחד השירים הכי מושלמים שיש! 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? No last words to say, only memories remain, a farewell than- my path goes forever on... ואז בא הסולו המדהים בגיטרה
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? המון משמעות... לא ארחיב. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים! הקול שלה מגיע פה ליכולות מדהימות! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? תומאס ממש מזעזע ודנה- זה באמת נשמע כמו "חמישים שנההההה"
אבל הגירסה עם תוני מושלמת לגמרי... 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי. הוא שלי, שלי שלייייי!!! 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? וואו... זה יהיה ארוך אז לא אחפור. 8. תנו ציון לשיר. 100! 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום. הוא שלמות! 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא איכפת לי, הגעתי ליעודי. שאלות ספיישל 1. איזה סולו אתם מעדיפים? של טוני קאקו מן הסתם. 2. הקול של טאריה- השתנה לטובה או לרעה? לגמרי לטובה... 3. תומאס- השתנה? תומאס כולו מערבולת אחת גדולה in constant changing 4. טוני קאקו- קשור? בזכותו השיר הזה אשכרה יפה, אז כן... הוא קשור! 5. ליריקה- איזו אתם מעדיפים? של 2001. אני מתחברת אליה יותר. 6. פתיחה- שיעור בגיטרה של אמפו ב97 או האלתורים של אמפו ב2001? אלתורים ב2001. של 97 לא יפה בהתחלה. 7. ב"come to me", קלידים או גיטרה? [2001 או 97?] 8. ירושלים או תל אביב? תל-אביב. מאז השירות הצבאי שלי בירושלים (בית לחם, האמת)- אני נמנעת מלהתקרב לשם...

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifאני מאשרת את הכל בערך,

חוץ מהעובדה שאני מעדיפה את ירושלים
(נו, אין לי כוח לענות על הכל בעצמי
)

lacrimosa girl

New member
המממ ובקשר לנייטוויש-

לא ממש נראה לי...כלומר,מה, הוא רוצה להשתחרר מנייטוויש? [דליוור מי פרום יו] ורוצה שהיא תיגע בו? איך את מדמה את זה למשהו במציאות? המ, נראה לי מופרך קצת :X

The Cat Woman

New member
אוי, תשמעי משהו שקרה לי בגלל השיר הזה...

כשהייתי בטיול הזה ביום שבת שעבר- אז שרתי את אסטרל רומנס וכמו שאת יכולה לראות- המילים שלו זה חתיכת סיוט בשביל אנשים שאנגלית זו לא שפת האם שלהם... מילים קשות למדי וגבוהות.. אז קיצר, שרתי אותו ובאוטובוס ישבה מולי מישהי ממוצא דרום-אפריקאי (זה סוג מוזר של דוברי אנגלית) אח"כ כשירדנו מהאוטובוס ראיתי אותה למטה והיא אמרה לי "אנגלית שלך וורי גוד, שמעתי אותך שרה באוטובוס"
אז אמרתי לה תודה... חחח והסמקתי כרגיל...

lacrimosa girl

New member
כל כך ../images/Emo6.gif

אני כל הזמן מדקלמת לחברות שלי שירים של נייטוויש, והן כאלו "איך היא יכולה עם האנגלית הזאת על הבוקר?" ו"די כבר עם האנגלית שלך" ו"מה זה פאקינג אנצ'נטמנט?" וכו' וכו'

lacrimosa girl

New member
אוה,

ואני כל הזמן כותבת ליריקס במחברות שלי...[*מחברת
] ומורים שמסתכלים על זה תמיד עושים מין "פששש....דוברת אנגלית?" או משהו בסגנון. אהה, וסיפרתי כבר על הפעם שניתחתי למורה שלי באנגלית את DATDDO והיא נתנה לי בונוס על השפה הגבוהה?

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif כ"כ מגיע למורה שלי לאנגלית ששנאה אותי...

לשמוע את המילים שאני מכירה. נראה לי שאני יודעת אנגלית יותר טוב ממנה.

TheImpactBoy

New member
את פשוט מעולה!

איזה כשרונית בחיי, איתי תכף ישלח לי את הגרסה החדשה... יש לי רק את הישנה...

The Cat Woman

New member
הוא שלח לך?

אם לא- תגיד לי, אני אשלח לך... זה בת'כלס אותו הדבר כי שלחתי את זה גם לאיתי
האומו הזה אפילו לא ידע שיש 2 גרסאות...

The Cat Woman

New member
חחחח נו מה.... חסרים לי סינגלים!

והיה חסר לי כל פאקינק אושנבורן (תודה איתי
)

כל הכבוד לך!../images/Emo47.gif

שאלות: 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?הכל.לאחרונה אני שומעת אותו הרבה. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Above the universe Beneath the Great Eye I shall desire you forevermore 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?מה שאמרת למעלה:) 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?מעולה! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?כנ"ל. 6. למי הייתם מקדישים את השיר?לא יודעת:/ 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?לא יודעת..חח
8. תנו ציון לשיר-9 9. מה הייתם משנים בשיר?לא יודעת.>< 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?לא משנה לי
שאלות ספיישל! 1. איזה סולו אתם מעדיפים?2001 2. הקול של טאריה- השתנה לטובה או לרעה?לטובה. 3. תומאס- השתנה?אכן. 4. טוני קאקו- קשור?בטח שקשור
.הקול שלו יותר טוב משל תומאס. 5. ליריקה- איזו אתם מעדיפים? [אם כי זה לפני החפירה על גרסת 2001, אז אתם לא חייבים לענות.]-קשה לבחור.שתיהן טובות. 6. פתיחה- שיעור בגיטרה של אמפו ב97 או האלתורים של אמפו ב2001?2001 7. ב"come to me", קלידים או גיטרה? [2001 או 97?]-קלידים. 8. ירושלים או תל אביב? איזו שאלה?כמובן שירושלים

ש נ י1

New member
יש לך עתיד בתור מורה לספרות../images/Emo3.gif

כל הכמוד על ההשקעה (ועל ההברזה האמיצה משעור תנ"ך
)!!! 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את האווירה שלו.... קשה להסביר 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Come to me Deliver me from you And from all the days of the Earth 3. מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לו משמעות אישית עבורי 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? יפיפה (בגרסה החדשה כמובן) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מצויינים 6. למי הייתם מקדישים את השיר? אממ לעצמי?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? גרועה בזה 8. תנו ציון לשיר: 9-10 9. מה הייתם משנים בשיר? בגרסא החדשה לא צריך לשנות כלום. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא משנה לי שאלות ספיישל! 1. איזה סולו אתם מעדיפים? של החדש 2. הקול של טאריה- השתנה לטובה או לרעה? לטובה (בשלב הזה) 3. תומאס- השתנה? אממ אוליי 4. טוני קאקו- קשור? שר מצויין ומוסיף מאוד לשיר. 5. ליריקה- איזו אתם מעדיפים? לא התעמקתי בראשונה 6. פתיחה- שיעור בגיטרה של אמפו ב97 או האלתורים של אמפו ב2001? 2001 7. ב"come to me", קלידים או גיטרה? קלידים. 8. ירושלים או תל אביב? לא יודעת, אבל ירושלים יותר יפה
שבוע טוב גם לך!

למעלה