אחלה שיר! אחלה סקירה! ../images/Emo99.gif
שאלות: 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הלחן עצמו. מדהים. בשתי הגרסאות 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Come to me Make me believe to you and your love again ב97 No last words to say Only memories remain A farewell then, my path goes forever on ב01 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? המון כאב, המון סבל. המון אי וודאות. המון מהכל. מהחורבן והאובדן בעיקר... 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? 97 נוראי. 01 מושלם. טאריה שכזה
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? הקלידים מצויינים. הגיטרה נפלאה. והתופים ב01 מאוד מוסיפים. תומאס בשירתו די נפלא אני חושבת. אני אוהבת את השירה שלו. ימי ביניימי כזה...טוני ב01 - טוב זה טוני
6. למי הייתם מקדישים את השיר? וואו.... אני לא רוצה להכנס לזה אפילו. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? טירה עתיקה על רקע שדה ירוק ומואר. ים באופק ואשה הסובלת. כאב פיזי הנגרם מהכאב הנפשי. בסוף הקליפ - האשה מתה כאשר הגבר רוכן על משכבה. 8. תנו ציון לשיר. 97 - 8 (רק בגלל השירה של טרייה). 01 - 9.5. כי אף אחד לא מושלם
9. מה הייתם משנים בשיר? האמת שכלום... הם שינו את מה שהיה צריך
רק חבל ששינו את המילים. אני הייתי עושה גרסא מחודשת של טרייה וטוני עם ליריקת ולחן 97. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודעת מה כבר היה, אבל white night fantasy
אם הוא כבר היה אז romanticide שאלות ספיישל! 1. איזה סולו אתם מעדיפים? 97!!!
2. הקול של טאריה- השתנה לטובה או לרעה? לטובה בהחלט. 3. תומאס- השתנה? השתפר. 4. טוני קאקו- קשור? יותר מיותר מדי
שלמות לשמה 5. ליריקה- איזו אתם מעדיפים? [אם כי זה לפני החפירה על גרסת 2001, אז אתם לא חייבים לענות.] 2001 למען האמת.. 6. פתיחה- שיעור בגיטרה של אמפו ב97 או האלתורים של אמפו ב2001? שיעור בגיטרה של אמפו
7. ב"come to me", קלידים או גיטרה? [2001 או 97?] קלידים. 8. ירושלים או תל אביב? ירושלים. אבל הקשר הוא?
אחלה של ספיישל!