הפרק היומי האחרון- 185

Yugix

New member
../images/Emo7.gifאוף זה נגמר!

איזה דיכאון, זה נגמר היום! אני לא יודע מה לעשות?!?!? רק להתפלל לעוד עונה...

didalf

Well-known member
פרנקו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif

סופסוף
והוא הסתפר סופסוף
ואייי איך שמחתי שהוא הגיע
חחחח טוב שמללה לה הפשיטה אותה
שתי השמלות מכוערות
בוניז'ה החרמן
הלכתי לראות תפרק השני

Romibz

New member
איזה פרק....

הפאה של מללה כל כך מכוערת........... היה מצחיק שמרגריטה הפילה למקס את הסכית זבל על הראש.... פרנקו! טוב זזתי לראות תפרק האחרון.

Romibz

New member
איזו עוגה!

אין סיכו שבפחות משעתיים הם קנו את כל המצרכים והכינו את העוגה... ןבכלל אני לא בטוחה שאפשר להכין כזאת עוגה ענקית....

talshoosh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

לא הבנתי עדיין איך העוגה עברה בדלת

toolyr

New member
ואם כבר הכינו את העוגה...

איך הוציאו אותה מהבית????

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifאיזה פרק יפההההה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

היה כלכך יפה ומרגש!!!!

Romibz

New member
../images/Emo7.gifזה נגמר!

איפה השלישיה בכל החתונה הזאת? השמלות של השושבינות לא משהו והכובעים מכוערים. השמלה של אנה מכוערת... פלור הגזימה בצרחות ! לא אמרו בסוף מה עם מרטין ! עם מי הוא נשאר ? לוס או איסולינדה. שמתם לב שנטה וקלרה היו שם? איזה יפה היה..... אני לא מאמינה שזה נגמר מה אני אעשה כל יום ב19:00?

Romibz

New member
אה ו.....

איזה יפה היה הקטע עם הפרחים בסלון זה היה כמו בעונה הראשונה שפרנקו היה מאוהב בפלור והוא שלח לה מלא פרחים...

ליאל666

New member
אז היה פרק..

הכי טובים שהיה השנה! במיוחד אהבתי את הקטע שמללה החראית קראה לפלור ת'שמלה.. והיא בכתה.. מסכנה שלי...
אבל אז נכנס פרנקו הנשמאמי (נשמה+מאמי) שלי! בקיצר השנה הייתה לנו עונה יפה! היה כיף מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה יפההההההההההההההה../images/Emo9.gif

כשהם שרו בסוף בחתונה התחלתי לשיר איתם
אבל אני כל כך עצובה שזה נגמר

Dean Weasley

New member
וואלה היה פרק בנזונהה

פרק יפה ומרגש.. אני אתגעגע לאללה יש עונה שלישית ? =[

../images/Emo181.gif../images/Emo23.gifלאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

לורוצה שייגמר
וואי כשראיתי את הפלשבקק, הייתי כולי דמעותתת
וכשפרן ראה את השלישייה
ואנלא מאמינה שלא הראו יותר קטעים מהעונה הראשונה
ואיךך פלורר ניראתהה יאפההה
אזיהה שמלהה מדהימההההההה
טוב זהו ניגמרר:|||

Yugix

New member
פרק אדיר

היה פרק אדיר, מעצבן שנגמר ובטח כולכם עדים לזה שאני ממש בדיכי... אבל יש קטנטנות ביום ראשון ותאמינו לי, לכריס מורנה כבר אין רעיונות לסדרות. הרעיון הולך להיות ממש אבל ממש אותו דבר! ויש שידורים חוזרים! אני בוכה פחות מסיום העונה הראשונה ואני לא יודע למה....

Yugix

New member
האגדה תמה.....

איזה באאאאסה......היה פרק מדהים..... יאללה כל אחד יכול לכתוב מה היה בשבילו פלוריסיינטה!!!! בשבילי זה היה הסדרה שהכי נגעה לליבי מכל הסדרות שראיתי בחיי. וממש קשה לי להיפרד מזה.... ולדעתי פלור, ממש לא היה אכפת לצלם עוד עונה, ראיתם איך היא בכתה???
אז קדימה תורכם!

למעלה