הפרק היומי האחרון- 185

דולסיטה

New member
היי! אני...

אף פעם לא כתבתי פה מקודם אבל ממש רציתי לכתוב פה הפעם! אני לא מאמינה שפיספסתי את הפרק האחרון כאילו ראיתי את הראשון אבל לא ידעתי שיש עוד פרק אחר כך.. בסהההההה!!!!.... ופלור הייתה בישבילי דמות כזאת מקסימה היא נכנסה לי ממש ללב וריגשה אותי כל פעם מחדש! פלוריסיינטה תישאר תמיד!... ומזל שיש שידורים חוזרים בשבת!חח... אני בוכה פה!.. אני לא מאמינה שזה נגמר

../images/Emo7.gifאההההההההה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה שזה הסתיייםםםםם יואווווו אניי רוצה עונה שלישייייתתתתת.. אבל לפחות עכשיו הכל מתחיל מההתחלההה.... אבל עדיןןן היה כזההההה יייייייייפפפפפהההההה
ואיך שפלורייי באה עם הסוסיםםם ומקסס היה כזזזזה חתיייךךך

פלורותם

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

יווו אני לא יודעת איך להתחיל בכלל
שמללה קרעה לה את השמלה זה היה הקטע הכי עצוב שראיתי בחיים שלי
..וכולם עומדים כמו איזה קבר בלי לעשות כלום..
ובחתונה..איי איי אייייייייייייי רוברטה מהממתת
הביאו את דומיניק אנטואן נטה קלרה אוסקר אמיליה טיטיאנה שכחתי מישו
תומסיטווו חמודדיייי
מקסססססס
פלור הייתה מדהימההההה
ואיך הקהלל בכה וגם ההורים ופלור..
והם שרו hay uo cuento!!! וזה היה הכיי מרגששש
יוווו זה נגמר..זה לא נקלט שזה נגמר..
Cenicienta no desaparecio, solo cambio zapatos
פלוריסיינטה לא נעלמה,רק החליפה נעליים

פלורותם

New member
אה ואיך שכחתי../images/Emo2.gif

שפלור נזכרה בקטעים מהעונה הראשונה זה היה ממש מרגשששש
ושפרנקו הביא לה פרחים צהובים כמו אז עם פדריקוו!!!!

נועה2004

New member
איזה פרק יפה ומרגש!! ../images/Emo41.gif

איזה מופע מושקע הם עשו!! אצלנו בארץ אפילו ביום העצמאות לא מארגנים דבר בכזה סדר גודל היה ממש יפה המעבר מהסלון שהיה מלא בפרחים צהובים שבו הם שרו לאמפיתיאטרון שבו היו החתונה והמופע. פלור ממש התרגשה. ראו איך בהתחלה היא רצתה לבכות ועצרה את עצמה ואח"כ כשהיא התחילה לבכות - היא לא יכלה להפסיק.. אהבתי את השילוב של השירים משתי העונות וגם שבאו כל השחקנים ששיחקו בעונה הקודמת - אנטואן, טיטינה, נטה, אוסקר וכל השאר.. ובסוף, כמו בכל הטלנובלות היה סוף טוב, עם הרבה מוסר השכל (כמו שכריס עושה תמיד). שמתם לב ש.. 1. ראו בקהל את גידו קאזקה החבר של פלור 2. הכומר שחיתן אותם זה השחקן ששיחק את הדוד של פלורנסיה ב"האהבות שלנו" 3. הכמעט תאונה של מקס עם המשאית בפרק הלפני אחרון, כשמרגריטה הצילה אותו - לא הזכירה לכם את הסצינה שפדריקו הציל את מקס בפרק הלפני אחרון של העונה הראשונה?

Yarinv

New member
מממממ

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. סיימתי את דברי, לעתה עתה (או לפחות עד שאני אתעושש).

איזה פרקים יפים..

אווף למה נגמר?!איזה חמודה פלורר!! ואיזה כיף שפרנקי חזרר ושהוא השלים עם אוליביה אבל מה זה כבר שווה הרי הסידרה נגמרה?
והחתונה?יוו איזה חתונה יפההה!!פלור הייתה נראית כמו נסיכה וכמה אנשיםם!ופלור בכתה! מקס בקושי דיבר אבל בטוח שהוא גם התרגש. ונכון בסוף היה ת'מכתב הזה?אז הייתי בטוחה שהמכתב יהיה מפלור ופתאום בלי שומ קשר היה כתוב:cris(המפיקה) קראתי איפשהו שבמקום העונה השנייה ישדרו שוב את העונה הראשונה של פלוריסיינטה מההתחלה..אוף למה אין עונה 3?!!?!??

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifגם אח שלי חשב שזה

יהיה מפלור... אני כזה אומרת לו "אוח, ובסוף יהיה כתוב "כריס"." והוא אומר לי "יהיה כתוב פלור"... 3 שניות אחרי זה נכתב "כריס"

נועה2004

New member
גם אני אמרתי לאחותי שזאת תהייה כריס

כל כך מתאים לה לעשות את זה, היא כבר עשתה דבר כזה נראה לי גם במורדים.

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifחייבת להגיב../images/Emo7.gif

הקטע של פרנקו והפרחים
דייייי זה היה פלאשבק רציני! כל כך זכור לי הקטע הזה מהעונה הראשונה! ומה שהוא אמר לה
הכל היה כל כך יפה ומרגש! באמת! היה כל כך יפה לראות את כל השחקנים ואני מדברת במיוחד על אלה שהיו להם דמויות פחות חשובות כמו אנטואן, המשרתת הזאת, פרנץ וכו' כי זה היה יפה לראות שלא שכחו אותם. זה היה כל כך יפה ודווקא בגלל זה פדריקו היה כל כך חסר לי. ואני לא אומרת שיביאו אותו ושהוא יהיה עם פלור כי זה באמת זילזול בפאביו אבל הייתי כל כך שמחה לראות את פדריקו מחזיק לפלור את היד[יחד עם מקסימו] ואומר לה איזה משפט[אחד מהמשפטים היפים של כריס]..לא יודעת..זה היה כל כך חסר לי! שיגיד לה שאהבה שלהם לא מתה או משו כזה..העיקר שיראו אותו לכמה שניות. אבל סה"כ הפרק היה ממש מרגש וממש יפה!
היה מדהים לראות את כולם מתרגשים שם. סוף כמעט מושלם!

אין על פלוריסיינטה !

אני זוכר איך יום אחד ראיתי איזה פרק ...סתם מתוך שעמום ... ולאט לאט זה נהיה כמו שעה קסומה ביום !!
איןן לא משנה במה אני עסוק או מה קורה ב7 זה רק אני ופלוריסיינטה ! אני זוכר איך אחרי כל פרק אני מילמלתי לעצמי "יואואו איזה סידרה ענקית ! כריס מורנה הזאת גאונההה" ועכשיו כל זה ניגמר
אחחח

DiRtY BaTeLL

New member
וואווו וואוו איזה פרקק../images/Emo99.gif ../images/Emo47.gif

ווווווווווואוווווווווווווווווווווווווו איזה פרקקקקקקקקקקקקקקק אנייי לאאא מאממייינהההה זה היה כזה יפהההההההההההההההההההה איזה מאמי פלוררררררררר
איך הוא בכתה
יפה שלי איזה מתוקההההההה!!!!!!!!!!!!! לא רוצההההההה זה ניגמממררר לא רוצההההההההההה אני רוצה עונה שלישליתתתת
הייהההה פפפרררקקק מדהיייםםםםםםם ממממדדדהייייםםם ההפרק הכי יפההה שראייתייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מקווה שתיהיה עונה שלישית
מה שיש לי ךהגידד זה ווואאאווו היה מהממםםם ופלוררר איזה מותקקק היאא

../images/Emo7.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני לא יודעת מה להגיד, קצת קשה לקלוט שזה נגמר אחרי שנתיים
אני עדיין זוכרת שראיתי את הפרק הראשון
לא בכיתי..אני לא יודעת כל כך מה לכתוב, אז מחר שאני אחזור מהבית ספר(
) אני אכתוב. רק בכלליות, היה כל כך יפה, כריס כמו תמיד משקיעה בכל דבר שהיא עושה עד הסוף. עאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעעאעאעאעעאעאעאעאעעאעעאאאא@#$^@%$%^@#$%!@#%$^@$

Romibz

New member
מחר בית ספר?

דחו את החזרה לבית ספר ליום ראשון!

למעלה