הפרק היומי האחרון- 185

OMG../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

רק לקראת הסוף אשכרה נפל לי האסימון שאין יותר פלורי
זה היה כ"כ יפה
ראיתם ששמו ת'שם של חואן בסוף?!?!!?!?
חואני
וואי זה כ"כ עצוב
ונכון שכשפרנקו ראה ת'תינוקות הוא אמר בהתחלה 'שלום פדה' נתקע עליו שעה, ואז זה נראה שהוא אמר לעצמו 'טוב לא נעים שאני אתייחס רק אליו' ועבר על מרגריטה ואנדרס במהירות כזאת
פאק, זה באמת נגמר

didalf

Well-known member
חעחע כן../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

בקשר לפרנקו.

efruni

New member
זה היה פרק מבאס...

התבאסתי נורא מהסוף...שהם עשו את זה כמו הצגה זה הרס את הכל..!!

מאיפה מורידים את הפרק?

יודעת שזה לא חוקי ואי אפשר לדבר על זה פה, אז מי שיודע שבבקשה ישלח לי מסר!

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifעכשיו מגיבה על הפרק עצמו

שוב, הבריחה של מללה מהכלא הייתה מגוכחת- הפתח של המרפאה הלא מאובטחת פונה אל הרחוב? פחע.
בוניז'ה האידיוט עומד עם מקל בעובי 2 ס"מ ביד ואנה,לורנסו,אווריסטו וגרטה לא יכולים לעשות לו כלום?
הבסיס של העוגה היה פשוט ענק, לא קיים תנור שיכול לאפות רק את הבסיס של העוגה... ראו שזה היה אביזר ושומדבר שם לא באמת היה אכיל.
פרסומות לפרווגה, לפרסטיג',לקרטיב המסתובב הזה, לג'לי האדום די די דיייייייייייייייייייייי!!!!!
היה למללה ממש חמוד הפאה האדומה
התספורת הקצרה של פרנקו ממש, אבל ממש, אבל ממש מכוערת

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

עד עכשיו זה עדיין לא נתפס לי שזה הפרק האחרון של פלורסיינטה:| הסוף היה כ''כ כ''כ כ''כ יפה הבכי של פלור בסוף הפרק הלפני אחרון היה כ''כ מרגש
עצוב לי מאוד שהסיכוי לעונה שלישית אפסי ולא בטוח
הנחמה היחידה שלי זה שיש את קטנטנות עונה 8.. אני מקווה שכריס לא תאכזב ושהעונה הזו תיהייה שולטת כמו קודמותיה[למרות שאין מה להשוואת
] [אגב, שמתם לב בפרומו בערוץ הילדים שאווריסטו משחק את בעל הבית הרשע? פעם ראשונה שאני רואה אותו בתפקיד שהוא לא משרת] פלוריסיינטה 2004-2006 - לא אשכח אף פעם

Dean Weasley

New member
כנסו כולם! ספיישל

http://www.sharim-amordim.net/ יש לכם שם "בלעדי-פלורסיינטה יום החתונה, לחצו כאן" משהו כזה.. תלחצו ואז יהיה לכם שם 3 קטעי וידאו להורדה, זה מה ששודר בארגנטינה ויש לזה תרגום רואים כל מני דברים וזה, ויש ראיונות עם השחקנים אני חושב (אני עכשיו רק מתחיל לראות, אז לא יודע בדיוק מה יש) צירפתי תמונה שתדעו על מה ללחוץ.. תהנו כולם!!!

liran raz

New member
פרקים 185 ו- 186 בהורדה מלאה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמו תמיד שרים המורדים נותנת לכם את הטוב ביותר והפעם חמשת הפרקים האחרונים בהורדה מלאה ואיכותית ביותר
כנסו כבר עכשיו לעמוד הפרק היומי באתר שרים המורדים ותוכלו למצוא שם ספיישל סיום של עמוד הפרק היומי ובנוסף תוכלו לראות את פרק 186 ו- 185 בצורה מלאה עם תקציר מורחב, המון הערות, סקר והמון המון המון תמונות איכותיות
כנסו כבר עכשיו ומיהרו להוריד
כמו שכבר אחד מהקודמים כתב, אתם מוזמנים להיכנס ולצפות במאחורי הקלעים של הפרק האחרון שנקרא "פלוריסיינטה-יום החתונה" הפרק שודר לערוץ ארגנטינאי ולא יגיע לישראל, שרים המורדים מביאה לכם כרגיל את המקור צפייה נעימה
שבת שלום ובהצלחה בלימודים
לירן רז

אז תגובתי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

מללה ובוניז'ה נתחיל מזה שבוניז'ה חרמן בטירוף, איך הוא עושה "הייתי שמח להביא לך מכה בטוסיק"
, יש התחלתי לשיר האנקי פאנקי של מדונה
איזה פרצוף הוא עשה שמללה אמרה לו להפשיט את אווריסטו
הקטע עם החטיפה ממש מטומטם, כאילו מקסם לא שם לב שגם אנה גם אווריסטו וגם גרטנה נעלמו? הבריחה שלהם גם הייתה מאוד מטומטמת.
מיה ופצ'ה היה שם קטע שלא הבנתי אותו, הם דיברו היא כעסה עליו ואז עברו סצנה חזרו אליהם והם מתחרמנים?
לולו ודלפי היו ממש חמודים בכלא בסוף.
ניקו וולן דפוקים. הקטע עם העוגה היה ממש מפגר, ראו שהכל זה קרטון, אף פעם העוגות של החתונה הכל ממש אכיל תמיד הבסיס הוא לא אכיל, ושאר הקומות כן, כי צריך שמשהו יחזיק את העוגה.. אבל אהבתי את ה"מאמץ" של אנה וגרטה, וגם את מה שאנה אמרה אחר כך לגרטה, זה היה חמוד. כל הקטע הזה עם הקסמים של אמא של פלור עלה לי על העצבים! וגם ההתנהגות שלה, מספיקה לנו פלור אחת לא צריך עוד אחת!! הקטע עם השמלה של מריה(?) היה ממש יפה, זאת מחווה יפה של הילדים. אבל איך נגיד השמלה הייתה מכוערת. הסצנה שמללה קרעה להה את השמלה הייתה טובה, הקטע הדפוק זה מקס אבל לא משנה. השמלה שאמא של פלור הביאה לה הייתה הרבה יותר יפה אבל אני אגע בזה בשלב אחר בסיכוםP: שפרנקו נכנס ב"מה קרה" זה היה די ברור חחח איזה חמוד פדריקו שהוא כזה חייך שהוא הסתכל עליו
ההשלמה של פרנקו ואולי הייתה ממש קיטשית: פרנקו:"את ממש יפה היום" אוליבה:"תודה, גם אתה"
בנחה נראה זוועה עם התספורת אני חייבת לציין.
והדבר הזה עם הפרחים היה כל כך יפה, רעיון מקוריP:, אבל אחר כך שהם שרו איי און קונטו זה הפך להיות מעצבן. בלה בלה בלה... החתונה קודם כל, השמלות של הבנות היו מזוויעות! ועוד עם הכובע המכוער הזה
הבנים עם החליפות שהולמות אותםP: אני חייבת לציין שפאביו היה נראה כל כך טוב, הוא היה אחלה נוף לעיניים
ועכשיו השמלה של פלור, וואו שמלה כל כך יפה ואיזה הינומה
, בהחלט שמלה שמתאימה לאירוע, פלורנסיה נראתה מדהים. פתאום השיער שלה היה נראה יותר כהה והציצי שלה נראה יותר קטן
ווילי לורנסו
אוי אני מתה על החיספוס הזה בקול שלו
הקטע עם הוולס היה יפה. תומס
היה פרק מרגש ומצחיק כמו תמיד, אם הייתי לבד בבית נראה לי שהייתי בוכה אבל לא בכיתי חחח פלורנסיה ריגשה אותי. היא כל כך חמודה. טוב נגמרה עוד תקופה עם סדרה של כריס, עברנו את זה עם קטנטנות עברנו את זה עם המורדים ועכשיו גם עם פלורי. יהיה טוב

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifכמעט בכיתי../images/Emo7.gif

היה ממש מרגש :O בטוח אין עונה שלישית , אוף אני עצובה
איזה רעיון מגניב עם החתונהההההה

היה פרק מהאגדות...../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

נהנתי מכל רגע מהפרקים... איך שמללה ובוניזה לא יכלו לדבר זה הרג אותי מצחוקק ואיך שדלפינה הודתה לאלוהים על זה חחח הקטעע שהיה הכי עצוב בסוף הפרק הזה זה איך שמללה קרעה את השמלה של פלורר זה הכי הרג אותייי איך שמללה ממש קרעה לה את השמלה באכזריות כזאתת פשוט ניקרע לי הלב...
ובפרק השני נורא שמחתי שאמא של פלורר הביאה לה במתנה שמלה חדשההה ויותר יפה מהקודמת...זה היה כל כך מרגש... הכי הצחיק אותי גם שפלור ומקס לא יכלו להסתכל אחד על השני בעניים זה היה ממש קורע
הקטע הכי יפה בפרק גם איך שהביאו לפלוררר פרחים צהוביםם כל הבית היה בפרחים צהוביםם זה היה כל כך יפהה ממש מדהיםם ובחתונה עצמהה זה היה ממש מרגשש היו שם ממש הרבה אנשיםם וזאת באמת חתונה מהאגדותת
איך שהכומר שאל אותה האם את מסכימה להינשא למקסימו קלדרון.... אז היא איזה מין שאלה זאתת והתחילהה להגיד כל מיני שטויות שנורא הרגו אותי היא פשוט לא הפסיקה לדבררר חחחחחח
ואיך שהיא הודתה לכל הקהל שבא ומלווה אותה במשך שנתיים מלאות...איך היא בכתהה זה נורא ריגשש אותי אישית היא כזאת בחורה מדהימהההה ואני אתגעגע אליה מאודדד היא פשוט הכניסה לי שמחהה אני כבר מתגעגעת מה איתכם..? עכשיו מה יחליף את פלוריסיינטה.? מה יהיה במקומה..? נהנתיי נורא משני הפרקיםם המדהימיםם האלהה

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo28.gif

אני חצי ככה מאושרת מאיך שהיה הסוף, וחצי לא כל כך קודם כל, זה שזה נעשה ככה מול קהל... זה יפה כשאתם בקהל, אבל זה די לא מובן כשאתם רואים את זה בטלוויזיה. זה כאילו בזבזו את הפרק האחרון כשבעצם עוד נשארו להם מלא מלא הופעות לעשות אז לא הפעם האחרונה שהם יהיו ביחד מול קהל... לא יודעת גם שהביאו את כל השחקנים שעזבו (קמילה?! אסטבן!?
) בחזרה ובכלל לא השתמשו בהם ותכל'ס בקושי גם ראו אותם (נראה לי שאם לא הייתי חולה למיקאלה על התחת בכלל לא הייתי מזהה אותה) - זה בטח היה רעיון יפה בתוך "הופעה" כי בוודאי היו קטעים שאלה שהיו בקהל ראו שאנחנו לא ראינו, ובטח הצופים שם ראו יותר מהשחקנים האלה ממה שאנחנו ראינו, וכשזה נכנס לתוך המסך הקטן זה בזבוז, נראה לי שהייתי מעדיפה שתהיה חתונה רגילה ויראו את כל הדמויות.. את האיחוד של פלור עם טיטינה, של גרטה עם אנטואן, של דומיניק עם הילדים, של קלרה ונטה עם החבורה.. שפשוט יראו אותם נכנסים ומדברים, והרי רוב הזמן שהלך היה על לראות את כולם צועדים להם היה אפשר יפה מאוד להפוך את זה לדיאלוגים עם השחקנים שחזרו ואפילו בסכום מאוד מאוד סמלי מבחינת פלורנסיה עצמה, השחקנית - מצד אחד, יפה וכיף לראות אותה בוכה מהתרגשות ומודה לקהל שהיה איתה שנתיים. מצד שני, זה הפרק האחרון ולא ההופעה וקצת ביזארי שהשתלבו פה החיים האמיתיים עם החיים הטלנובליים. היה אפשר לשמור את זה להופעות. בעצם שמרו את זה להופעות בגראן ובולאז... לא מובן לי למה היה צריך לעשות את זה בטלוויזיה. ברור שמבחינת המופע שהיה שם היה צריך ורצוי להודות לקהל אבל לא קשור לפרק... מבחינת הפרקים עצמם - החזרה של מיה ופצ'ה, וגם של פרנקו ואוליביה - מהירה מדי. הרגשה של מהר מהר כדי לשמור זמן לחתונה שהיה אפשר לקצר כל כך החתונה עצמה - יותר מדי תשומת לב להליכה לכיוון ולדיבורים, מאשר לחתונה עצמה... הייתי רוצה לראות יותר תשומת לב על החופה עצמה (לא יודעת איך לקרוא לזה אחרת) ועל החגיגה שלאחר מכן - האכילה של העוגה, השמחה עם מקסימו ועם הילדים ועם המשפחה - מאשר על הצעידה של כל הזוגות על השביל הזה שעשו שם. שוב, ברור שעשו את זה בשביל הקהל שהיה נוכח, אבל... כן. חוץ מזה, אכן היה מרגש, דמעתי קצת, היה עצוב, היה שמח... ובכלל - היה טוב, וטוב שהיה. אני, בניגוד להרבה אנשים מסתבר, לא הייתי רוצה לראות עוד עונה.

למעלה