אז תגובתי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif
מללה ובוניז'ה נתחיל מזה שבוניז'ה חרמן בטירוף, איך הוא עושה "הייתי שמח להביא לך מכה בטוסיק"
, יש התחלתי לשיר האנקי פאנקי של מדונה
איזה פרצוף הוא עשה שמללה אמרה לו להפשיט את אווריסטו
הקטע עם החטיפה ממש מטומטם, כאילו מקסם לא שם לב שגם אנה גם אווריסטו וגם גרטנה נעלמו? הבריחה שלהם גם הייתה מאוד מטומטמת.
מיה ופצ'ה היה שם קטע שלא הבנתי אותו, הם דיברו היא כעסה עליו ואז עברו סצנה חזרו אליהם והם מתחרמנים?
לולו ודלפי היו ממש חמודים בכלא בסוף.
ניקו וולן דפוקים. הקטע עם העוגה היה ממש מפגר, ראו שהכל זה קרטון, אף פעם העוגות של החתונה הכל ממש אכיל תמיד הבסיס הוא לא אכיל, ושאר הקומות כן, כי צריך שמשהו יחזיק את העוגה.. אבל אהבתי את ה"מאמץ" של אנה וגרטה, וגם את מה שאנה אמרה אחר כך לגרטה, זה היה חמוד. כל הקטע הזה עם הקסמים של אמא של פלור עלה לי על העצבים! וגם ההתנהגות שלה, מספיקה לנו פלור אחת לא צריך עוד אחת!! הקטע עם השמלה של מריה(?) היה ממש יפה, זאת מחווה יפה של הילדים. אבל איך נגיד השמלה הייתה מכוערת. הסצנה שמללה קרעה להה את השמלה הייתה טובה, הקטע הדפוק זה מקס אבל לא משנה. השמלה שאמא של פלור הביאה לה הייתה הרבה יותר יפה אבל אני אגע בזה בשלב אחר בסיכוםP: שפרנקו נכנס ב"מה קרה" זה היה די ברור חחח איזה חמוד פדריקו שהוא כזה חייך שהוא הסתכל עליו
ההשלמה של פרנקו ואולי הייתה ממש קיטשית: פרנקו:"את ממש יפה היום" אוליבה:"תודה, גם אתה"
בנחה נראה זוועה עם התספורת אני חייבת לציין.
והדבר הזה עם הפרחים היה כל כך יפה, רעיון מקוריP:, אבל אחר כך שהם שרו איי און קונטו זה הפך להיות מעצבן. בלה בלה בלה...
החתונה קודם כל, השמלות של הבנות היו מזוויעות! ועוד עם הכובע המכוער הזה
הבנים עם החליפות שהולמות אותםP: אני חייבת לציין שפאביו היה נראה כל כך טוב, הוא היה אחלה נוף לעיניים
ועכשיו השמלה של פלור, וואו שמלה כל כך יפה ואיזה הינומה
, בהחלט שמלה שמתאימה לאירוע, פלורנסיה נראתה מדהים. פתאום השיער שלה היה נראה יותר כהה והציצי שלה נראה יותר קטן
ווילי לורנסו
אוי אני מתה על החיספוס הזה בקול שלו
הקטע עם הוולס היה יפה. תומס
היה פרק מרגש ומצחיק כמו תמיד, אם הייתי לבד בבית נראה לי שהייתי בוכה אבל לא בכיתי חחח פלורנסיה ריגשה אותי. היא כל כך חמודה. טוב נגמרה עוד תקופה עם סדרה של כריס, עברנו את זה עם קטנטנות עברנו את זה עם המורדים ועכשיו גם עם פלורי. יהיה טוב