הקורבן

i panic

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo129.gifהקורבן../images/Emo14.gif../images/Emo129.gif

אוקי אז ככה... אוקי אז ככה....חדשים חדשותת זה מישחק שבועי שאין לא יום..כיאילו הוא פעם בשבוע .....יכול להיתו יום ראשון שני או מה שזה לא יהיה....קיצר זה פיתאומי כזה....אז ככה...בוחרים כל שבוע משהו שמפצייצים אותו בשאלות והוא חייב לענות.... אז תגידו לי מי שרוצה להיות ואני ישים אותה ברשימה ....שהאבדתי ...חח.. נאבדה לי הרשימה ...*מיתביישת חסרת אחריות שכמותי* ואני רק זוכרת שספיר היתה הבא לתור..יח..חיכיתי לזה.. קיצר אז תגידו לי עוד פעם ...סורי..יחי.ח. וגם מי שעדיין לא יודע... אני lovebill מי שזוכר......מירית או מה שזה לא יהיה קיצר .....אז קאקי קטן.....יאללה תעני ואתם?! יאללה תפציציו .. וקרייזי ספיר יוצאת לדרך!!

never cry

New member
אני גם רוצה להיות..

וכבר נרשמתי.. ועכשיו לשאלות.. שם: גיל: אזור מגורים? תחביבים: חיות אהובות? קומונות נוספות: פורמים: כשמשעם את עושה: שעה אהובה ביום? יום או לילה? שישי או שבת? איך הגעת לקומונה? מה את הכי אוהבת בה? שיר אהוב? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? זמר שנוא? זמרת שנואה? להקה שנואה? שחקן אהוב? ושחקנית? הסרט הכי טוב? סגנון לבוש? הבגד שהכי מחמיא לך? והכי פחות? קונה מוצרים שניסו אותם בבעלי חיים? אוכלת חיות? ולובשת?(עור/פרווה)
משתמשת במוצרים של לוריאל? אם כן למה? את יודעת שהם אנטישמים וגם עושים ניסויים בבעלי חיים, אם לא כל הכבוד
? הלכת פעם להפגנה? של מה? את בעד או נגד ילודה? למה? מקום בילוי מועדף? ומקום שהכי פחות? איך את מרגישה בד"כ (מצב רוח, לא פיזי)? כשרע לך מה את עושה? זה עוזר לך תמיד? המחלה הכי מוזרה ששמעת עליה? והמחלה שהכי לא היית רוצה שתיהיה לך(כולל נפשיות)? רצית פעם להיות חולה? למה? מתי הפעם אחרונה שהיית חולה? מה היה לך? כמה זמן? מה משמח אותך? ומצחיק? ומשעמם? ומבלבל? ומעניין? יש לך תכשיטים שאת איתם כל הזמן? אם כן איזה? מה התכשיט שאת הכי אוהבת? מאמינה באלוהים? ורוחות? פיות? שדונים? אמונות טפלות? אם היית יכולה להקים מפלגה בכנסת של מה היא הייתה? איזה חוק הכי חשוב לחוקק לדעתך? למה? והחוק שצריך לבטל? למה? איך היה?

crazysapir

New member
איזה כבוד נפל בחלקי../images/Emo8.gifעונהD:

שם:ספיר גיל:14 אזור מגורים?רחובות תחביבים:מוזיקה מוזיקה מוזיקהXDD ומחשב חיות אהובות?קופים
קומונות נוספות:טוקיו הוטל>< פורמים:ממ אני בזמן האחרון לא נמאצת בעוד פורומים כ"כ כשמשעם את עושה:אממ מחשב בדרכ' ואמ פי3> שעה אהובה ביום?חח שעה אולי אממ 3 וחצי יום או לילה?לילה שישי או שבת?שבת איך הגעת לפורום:אני הייתי בקומונה המון זמןןןןן ואז חנלה הודיעה לי שיש פורום מה את הכי אוהבת בה?את המשתמשים
המשתמשים הכי יפים בתפוז3>>>> שיר אהוב?וואו יש מלא אממ כרגע..face down זמר אהוב?ביל ומאט מבולט3>> זמרת אהובה?זאת מפלייליף להקה אהובה?חוץ מטוקיו הוטל בולטטט פוור מי וולנטין
שחקן אהוב?גוני דפ וג'ים קרי ושחקנית?אמממ.. הסרט הכי טוב?מש' סימפסון ועדין הקרח2\1 סגנון לבוש?אממ שחורXDD הבגד שהכי מחמיא לך?מן חתאית כזאת שעמבתי לעצי עם סיכות ביטחוןXDD באמת שזה יפה והכי פחות?כל גופיה אפשרית ממש לא מחמיאה ליXD קונה מוצרים שניסו אותם בבעלי חיים?חחחח וגם אוכלתXD אוכלת חיות?יאפ ולובשת?(עור/פרווה): יאקקקק>< משתמשת במוצרים של לוריאל?אני לא נראית אחת שמבינהD:ואניב אמת לא מבינהXD אם כן למה? את יודעת שהם אנטישמים וגם עושים ניסויים בבעלי חיים, אם לא כל הכבוד?אז מה גם טוקיו הוטל אנשמים
XDD סתם סתם
הלכת פעם להפגנה?אמממ לא שזכור לי וואי אבל איזה מאגניב אם תינהיה סתם הפגנה של טוקיו הוטל חחח את בעד או נגד ילודה?מזה^^ למה?קודם תגידי לי מזה
מקום בילוי מועדף?אממ..קניון ומקום שהכי פחות?קניון גםXDD מלא ערסים איך את מרגישה בד"כ (מצב רוח, לא פיזי)?מעולה=] כשרע לך מה את עושה?מתבכיינת כמה שהחיים חראXDD סתם סתם אממ אופטימיות: ) זה עוזר לך תמיד?בטחח מומלץD: המחלה הכי מוזרה ששמעת עליה?אמממ מחלת הפרה הזכריזופרניתXDD והמבין יבין;) רצית פעם להיות חולה?XDD בטח שיש לימודים><חס ולשום אבל XDD איזה פיצול למה?למעלה: ) מתי הפעם אחרונה שהיית חולה? וואי לא זוכרת מה משמח אותך?אנשים שמחים ומצחיק?חברים: ) ומשעמם?מרצים ומבלבל?ערסים\סטייליסטים הם באמת מבלבלים לפעמים קשה להבגיל ומעניין?אני לא בנאדן מתעניין: ) יש לך תכשיטים שאת איתם כל הזמן?כל השרשראות שלי והצמידים אם כן איזה?כתבתי מה התכשיט שאת הכי אוהבת?את כולם האמתיD: מאמינה באלוהים?יאפ ורוחות?אני מאמינה שיש פיות?אממ אל תצחקו עליי אבל אני כן מאמינה שיש פיות!!!באמת אולי אפשר למצוא אותם ביערות או משו כזה[שיט אני חיה בפנטזיה] שדונים?אממ נופ אמונות טפלות?נופ אם היית יכולה להקים מפלגה בכנסת של מה היא הייתה?חח מיאפהלי איזה חוק הכי חשוב לחוקק לדעתך?חוק האין לימודיםD: למה?כי ככה נהנה מהחיים: )ולא תיהיה להם כ"כ משמעמעות XDD והחוק שצריך לבטל?אממ לאיודעת למה?לאיודעת:) איך היה?ממש כיף
ס'חמודה:)

i panic

New member
די ספיר קרעת אותי..

חיה בפנטזיה.. כן כן קראתי תא השאלון וצחקתי כמו מטומטמת מול המסך ואח שלי מיסתכל עלי כיאילו אני מוגבלת .חח..

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif

האמת שבאמת יש רוחות פיות אני לא יודעת חח XD ויולדה זה יעני לקיים יחסי מין ולהוליד ילדים XP XDD חח אהבתי "שיט אני חייה בפנטזיה" חחחחחחח

../images/Emo191.gif הווו סאאאפיריייי!! ../images/Emo99.gif

הייי!! מקורה? מה חדש? קנית משהו השבוע? עוד מעט מתחילים הלימודים, עצוב ? מבחינתי כן. את אוהבת אותי? ^^ כי אני מתה עלייך^^ תעשי לי ילד? וילדה? ו2? סתעם XD שיר אהוב של ט"ה: שיר אהוב בכללי: להקה אהובה: יש לך פוסטרים? אם כן, של מי? יש לך פלאפון? אם כן, איזה דור? זהו אין לי עצבים יותר ^^

crazysapir

New member
תמאראראראראר../images/Emo99.gif

אגב ראית את ההודעה שלי ברטיס האישי שלךD: ^^ הייי!! מקורה?מעולה ואצלך כוסיטט מה חדש?אממ התחלתי לימודים
קנית משהו השבוע?אמממ..קנו לי חולצה של גולגולת מוזרה וירוקהXD ממש יפהD: עוד מעט מתחילים הלימודים, עצוב ? אני כבר התחלתי
אררררררר בצפרדפוק יותר גרוע מהמסן שליXDDDD מבחינתי כן. חחחחח את אוהבת אותי? ^^אולי
סתם אני מאוהבתתתתת בךךך כ"ככככ
כי אני מתה עלייך^^
אני יותר
תעשי לי ילד?רק ילד:(**מתבכיינת כמו אימו
XDD גדודדד אני יעשה לך3>>> וילדה?סיכמנו על גדוד לא?
ו2? רק 2 יקמצניתXD סתעם XD שיר אהוב של ט"ה:אממ כרע ילדים נשכחים בגרמנית שיר אהוב בכללי:אממ פאייס דאון: ) להקה אהובה:חוץ מטוקיו הוטל בולטטטט פורר מי וולנטין3> יש לך פוסטרים? בטח מלא של טוקיו הוטל אם כן, של מי?טוקיחו הוטל פולללל עכשיו קנו לי ואני הולכת לקנותD:נהנה בננה
יש לך פלאפון?בטח אם כן, איזה דור?דוק מעפן אני אפילו מסתיישת להגידXDD זהו אין לי עצבים יותר ^^
חחח סתם סתם3>

3has3

New member
סאפיר. שלוש דקות לכתוב לך שאלות ולעוף

לראות קייל. סאפ? זה שמך? גילך? כיתך? למה התחלת ללמוד שבוע לפני? >< אממ. מה שלום הבמבה? שלי בפח של עזריאלי P: נכון שאנחנו ניפגש מתישהו וזה לא יהיה ברכבת? שיט%^#%&^ שתיי דקות! אני אכתוב לך עוד שאלות מחר P: אני ממש ממהרת אז יוצא לי כזה ריק
יש לך אחים? אחיות? צבע אהוב? תמונה
מיד!~
את יודעת שאני אוהבת אותך? מאוד? מאוד מאוד? מאוד מאוד מאוד?
אעאעא, טלפון עאעאעאעאאע דקה! שיט! בזבני זמן! תגידי, מה הזקת את גוסטב?! גרררר
אני חייבת לעוף DD: עוד שאלות מחר P: ביי ביי
*טלוויזיה, איר איי קאםםם %$#&^%#&%* עאעאעאעאעאעא ורבע!~

crazysapir

New member
XDD נו אני יודעת שאת אוהב אותי יותר מקייל ה

המטומטםXDD **את הורגת אותי
** סתם סתםD: לראות קייל. סאפ?כההההה זה שמך?אממ אולי
לא תדעי לעולם מוחעחעחע וגם יכול להיות שאני פדופלית**עושה לך עיינים** גילך?14 כיתך?ט'5 למה התחלת ללמוד שבוע לפני? >< למההההההההה למההההה כי שי לי בצפר חראאאאXDD סתם סתם: ) אממ. מה שלום הבמבה?XDD אל תשאלי היום בבוקר אמא שלי התעצבנה עליי כי היא ראתה את התיק וזרקה הכללל
XDD שלי בפח של עזריאלי P: חחחח נכון שאנחנו ניפגש מתישהו וזה לא יהיה ברכבת? כהה..:)? שיט%^#%&^ שתיי דקות! XDD חנלה נוטשת אותי לטובת קייל המניאק
אני אכתוב לך עוד שאלות מחר P: חח אוקי מחכה
אני ממש ממהרת אז יוצא לי כזה ריק יש לך אחים?יאפ: ) אחיות?נופ צבע אהוב?שחור ובגול כהה תמונה מיד!~ לא לא לא
את יודעת שאני אוהבת אותך?הווו ואם היית יודעת כמה אני אותך
מאוד?XD מאוד מאוד?XDD מאוד מאוד מאוד?XDDD אבל אני יותר
אעאעא, טלפון עאעאעאעאאע דקה! שיט! בזבני זמן! תגידי, מה הזקת את גוסטב?! חחחחחחחח נראלי לא תשכחי לי את זה בחיים גרררר אני חייבת לעוף DD: עוד שאלות מחר P: ביי ביי *טלוויזיה, איר איי קאםםם %$#&^%#&%* עאעאעאעאעאעא ורבע!~

lid15

New member
את רואה קייל?!!?!? :] :] :]

איזה פרק מדהים היה היוםםםםםםםם

lid15

New member
אייאייי איזה פרק מדהים...!

איך הוא כזה ועכשיו אני מרגיש שכל הגוף שלי שולח מסרים ללב שלי, כאב. :S

למעלה