הקורבן

crazysapir

New member
לא ../images/Emo4.gifאני ממש לא נמוכה אם יש משהו שאני אוהבת

זה בגובהה שלי ...ומירית חוץ מזה אני יותר בוהה ממך אפילו[לא בהרבה]

crazysapir

New member
פחחחח מירית הרשי לצחוק בקול בבית ולהעיר את אח

שלי משינה[ חחחחחחחחחחחחחחחח

i panic

New member
ח..דבילית ...ו....עכשיו שאת הולכת ליפתוח את .

השירשור הזה!!!! סורי סורי סורי סורי סורי סורי לא סרקתי לך את התמונות.....אנילי כוח...סורי סורי..=[[[[ אני יעשה לך את זה בעזרת ה' השבוע...סורי =]

LiHiLuSh

New member
>< אני באה עלייך הביתה ולוכחת לך את האולסטר

של טוקיו הוטל מובן!! או שתגידי לי עכשיו מאיפו הם כי עים הם מחול אבא שלי שם ומחר חוזר אז דברי מהרר!!>< (ואני רק יכולה להכין של טוקיו הוטל חח אני םשוט ירשום את השם שלהם ואת הסמל חעחע ויצור לי מין אולסטר טוקיו הוטל מאהגניב ^^
דברי><

3has3

New member
../images/Emo69.gif מוור שאלות |גבות|

סאפ? אני ממשיכה לך את השאלות ^^ נכון ששמת לב? אממ.. תמיד רציתי לדעת מה את עושה בשירותים
נכון המנקה של הרכבת סתומה?
והשומר גם? DD: המנקה אמרה שאת מפחידה את הילדים, את יודעת? XDDD והשומר הרס לי את התיק
איזה אושר!~ ,נכון? P: מה יש לך עכשיו בפה? ומה את שומעת? את במסן? את מדברת עם מישהו עכשיו? יש לך כלב? חיית מחמד אחרת? אממ "כוכב" אהוב: להקה אהובה: את אוהבת ילדים קטנים? כאלה שרצים כל היום מתחת לרגליים? את לא רואה קייל, אה? XDD נכון, שלא דיברנו הרבה? ונכון שאת מרשה לי להתקשר אלייך ולהציק לך? בטוחה? כי זה יהיה לפחות איזה חצי שעה של זיבולי שכל
אממ.. יש אימו ברחובות? O: לפחות אחד? כי במזכרת יש |גבות| שניים בגיל שלי P: תאומים כנראה XDD שלהלהלהלהללה אממ.. מה המקצוע האהוב עלייך? והשנוא? ונכון שמשעמם? אז אני אלך P: ביי ביי

crazysapir

New member
הינה הסקסית חזרה אליי../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

1:0 לטובתי VS קייל המניאקXDD שאגב הוא גם סיב וגם בהוט
3>>> סאפ?יאפ>< אני ממשיכה לך את השאלות ^^ נחשתי לבד
נכון ששמת לב?חחחחח... אממ.. תמיד רציתי לדעת מה את עושה בשירותים : חחחחח נחשי נחשי נחשי מסדרת תשיער XDDD ואכלת בחשאיות את הבמבה מהתיקXDDD נכון המנקה של הרכבת סתומה?חחחחח והשומר גםD:? חחחחח הייתי אומרת שאת יותר
המנקה אמרה שאת מפחידה את הילדים, את יודעת? XDDD חחח כה והשומר הרס לי את התיק איזה אושר!~ ,נכון? P: חחחח צריך תבוע אותD: מה יש לך עכשיו בפה?האמתי אני לא יודעת שאריות של משו שאחכלתי לםפני שניה ואני אל זוכרתXDD ומה את שומעת?פאייס דאון!! את במסן?נופ את מדברת עם מישהו עכשיו?נופפפ אני לבד יש לך כלב?יש לי כלבה אתXDD 3>>>>>>>>> חיית מחמד אחרת?חחח נופ אממ "כוכב" אהוב:ז"א לא זמר אז אממ..אפחד נראלי... להקה אהובה:חוץ מטוקיו הוטל אז אממ בולט פור וונטיןן
את אוהבת ילדים קטנים?חחחח אמממ שומצרת על זכות השתיקהXDD מהה הם חמודיםD: סתם הם סתם צוציקים מעצבנים שאוהבים סוכריות כאלה שרצים כל היום מתחת לרגליים?חחחחח התשובה למעלה:p את לא רואה קייל, אה? XDDד חחח איך את יודעת XDD נכון, שלא דיברנו הרבה?נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןOOOO:: ונכון שאת מרשה לי להתקשר אלייך ולהציק לך?אממממ נופXDD בטוחה?סתם סתם אהובתי מתי ששתרצי **שיחות סקס** עונה לך עיינים
כי זה יהיה לפחות איזה חצי שעה של זיבולי שכל חחחח אממ.. יש אימו ברחובות? O:הוווווו שי מלא אימווו ברחובותתת !!! לפחות אחד?מלא מלא מלא באמת כי במזכרת יש |גבות| גם ]פה
שניים בגיל שלי P: חח נוו ו..אונסת אותם או משו
תאומים כנראה XDD חחח שלהלהלהלהללה -->מזכיר לי משיר של טוקיו הוטל אממ.. מה המקצוע האהוב עלייך?אין כזה..באמת שאין והשנוא?מתמטיקההההה ואנגלית ונכון שמשעמם?ממש לא>< אז אני אלך P: חחח נוו טוב:)לאאאא אוףףף[פיצול אישיות רציני] ביי ביי
אוהבתתתתתךךךךךךך3>>

LiHiLuSh

New member
../images/Emo11.gifטוב נו הנה השאלות שלי../images/Emo69.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif

כן כן תתקוננו לחפירה כי זאותי העבודה שלי היום אז ככה קודם כול השאלות העיקריות החשובות בארוחת הבוקר יש לך כיור בבית ?(עם לא לכי עכשיו ליקנות
) יש לך עסלה? בת שימוש בכללי? כמה? למה? ריך? מי עשה? באמת מדליק לך? ויש שם מראה? יופי עכשיו לכי תורידי את המיים כי פשוט הרגע חזרתי משם ושחכתי: בת?בן?פעוט? שם? גיל? חיתול? יש כלבה? כלב? זאב? עכבר? עכברוש? ביצה? מה יש לך ביצה אז בטוח שיש גם תרנגולת לא? ואמ שולחן? מה כן יש לך שולחן בחדר?!?! אוקי וכיסה? סבבה
רוצה להיות חברה שלי? למה?? אני קרציה? וחופרת? את רוצה להכיר אותי? אני מעניית? וואלה? נחמד? אייסי? טוקי? קקי?< >< שנייה לא יוצא לי >< (
) אוקי יצאא אהה שיחרור ככה זה בעצירות טוב אחרי שסיימנו את הבוקר אפשר ללכת לצהריים פלא? איזה סוג? חברה? יש חבר חברה XO? למה? נחמד.. להלהלהלהלהלה לאיזה שיר זה שייך ה =שלהללהלללהלה שלהלהלהלהלהלהלה שלהלהלהלהלה שללהלהלהלהלהלהלהלהללה(הכי חזק) (אני מתה על השיר הזה
) סבתא ? אה? את בבית? לההה אז איך אני עונה לך אה? אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טוב חזרנו אחרי הפירסומת
איך הייתה הפירשומת? יופי אני שמחה :] נמממממממממממממממממממ זהו בי ^___LIHI___^

crazysapir

New member
חחח מתכוננת../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

כן כן תתקוננו לחפירה כי זאותי העבודה שלי היום אז ככה קודם כול השאלות העיקריות החשובות בארוחת הבוקר יש לך כיור בבית ?(עם לא לכי עכשיו ליקנות)XDDDDD רגע אני בודקת אם יש
יש לך עסלה?אולי>< בת שימוש בכללי?בטחחחD::: כמה?שתיים למה?חח כי אממ ככה ההוריםשלי רצוD: ריך?מזה ריך XDDD מי עשה?קבלן או משו כזה באמת מדליק לך?חחח תודה
ויש שם מראה?יאפ באחת מהםD: יופי עכשיו לכי תורידי את המיים כי פשוט הרגע חזרתי משם ושחכתי:חחחחח אל תספרי לי את זה
בת?בן?פעוט? גדודדדדדדדדד שם?ספיר גיל?14 חיתול?נופפפפפפXDD יש כלבה?נופ כלב?נופ0 זאב?נופ עכבר?נופ XDD עכברוש?נופ ביצה?שונאת ביצים
מה יש לך ביצה אז בטוח שיש גם תרנגולת לא?לאא
XD ואמ שולחן?יאפ מה כן יש לך שולחן בחדר?!?!יאפ אבל קאן וישם רק תמונות של בילעע עליו אוקי וכיסה?נופפ סבבה אחלה:) רוצה להיות חברה שלי?בטחחחחח
למה??
אני קרציה?לאאאאאממש לא
וחופרת?חחח לא אבל אכן יש לך שאלות מוזרות
XDDD
את רוצה להכיר אותי?יאפפפפ מאוד אני מעניית?חח כהה וואלה?וואלק נחמד?מנה נחמדD: אייסי?אני במסן יותר בקושי באייסי טוקי? חחחח מאיפהאת מבביאה את זה><
קקי?< >< שנייה לא יוצא לי XDDDD >< () אוקי יצאא אהה שיחרור ככה זה בעצירות טוב אחרי שסיימנו את הבוקר אפשר ללכת לצהריים XDD פלא?יאפ איזה סוג?לא משנה הוא מעפן חברה?סלקוס יש חבר חברה XO?חחח נופ למה?נחמד... נחמד.. להלהלהלהלהלה לאיזה שיר זה שייך ה =שלהללהלללהלה שלהלהלהלהלהלהלה שלהלהלהלהלה שללהלהלהלהלהלהלהלהללה(הכי חזק) (אני מתה על השיר הזה ) חח הוא נחמד סבתא ? אה? את בבית? לההה אז איך אני עונה לך אה? אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טוב חזרנו אחרי הפירסומת איך הייתה הפירשומת? יופי אני שמחה :] נמממממממממממממממממממ זהו בי ^___LIHI___^ חחחח לא הבנתי

LiHiLuSh

New member
חח את רוצה מימני../images/Emo111.gif../images/Emo2.gif

אבל אין לי
כן אני בחבנה עושה כאלה שאלות מוזרות יופי רוצה להכיר מה המסן שלך?

LiHiLuSh

New member
3> אאואווא יש חחח תודה

אני עכשיו מורידה את המסן במחשב של אחי ואז אני יוסיף אותך ^^

LiHiLuSh

New member
אה ואני חייבת אבל נכון הלב הזה 3> נירא כמו עו

עוד משהו
כמו <3

למעלה