הקורבן

LiHiLuSh

New member
../images/Emo2.gifספירר למהה את מרביצה ליי במסןןןןןןןןןןן

האאאאאאאאצילוווווווווווווו

dorkiflitz

New member
ספפפפפפפפיר

אזזזזזזז.
מה קורה?
סתם ניראלך שאני אתחיל את השאלון עם כזאת שאלה צפויה?
טוב, השאלון באמת מתחיל ככה.
אוקיי ספרי לי על שלושת הדברים הכי מהנים שעשית החופש..:
רצית לעשות משהו החופש ולא עשית?
טוב מה זה שאלון על החופש?! נעבור. אמממממ. וואי אין לי רעיונות..
אם היו נותנים לך מיליון דולר מה הדבר הראשון שהיית עושה איתם?
אם היית הולכת ברחוב ורואה את.... המורה שלך למתמטיקה! מה היית עושה?
ואם היית מגלה שזה בעצם ביל בתחפושת
ושאלה אחרונה, לאן החרגולים הולכים כשהם מתים? (זאת שאלה שאני שואלת כל בנאדם שקיים. בבקשה תני לי..
) וכאן מסתיים השאלון החופר שלי עקב אי רעיונות נורמליים לשאלות. יומטוב אהובה

crazysapir

New member
דורקיפליץ../images/Emo99.gif3>

אזזזזזזז. מה קורה?סבבה ואצלך:) סתם ניראלך שאני אתחיל את השאלון עם כזאת שאלה צפויה?XDDD יאפ טוב, השאלון באמת מתחיל ככה. שמתי לב
אוקיי ספרי לי על שלושת הדברים הכי מהנים שעשית החופש..:אממ המפגש של ט"ה,הכרתי אנשים XD וכל היצאות שלי לקניון[והיו הרבה] רצית לעשות משהו החופש ולא עשית?אממממ לא נראלי.. טוב מה זה שאלון על החופש?! נעבור. חחח יאלה
אמממממ. וואי אין לי רעיונות.. אם היו נותנים לך מיליון דולר מה הדבר הראשון שהיית עושה איתם?אממממ מפזרת את הכסף על מיטה ושוחה בתוך השטרותXDD אם היית הולכת ברחוב ורואה את.... המורה שלך למתמטיקה! מה היית עושה?בורחתתתתת
>< ואם היית מגלה שזה בעצם ביל בתחפושת הווווXDDD זה כבר משו אחר**גבות* ושאלה אחרונה, לאן החרגולים הולכים כשהם מתים? (זאת שאלה שאני שואלת כל בנאדם שקיים. בבקשה תני לי.. )XDDD לגן עדן לחרגולים??? וכאן מסתיים השאלון החופר שלי עקב אי רעיונות נורמליים לשאלות. יומטוב אהובה
לילה טוב אהובתי

i panic

New member
מי דארלינג לכאן!

ספו'ש מה קורה?! חח...וואי איזה מוזר היה אתמול ... אוקי אז לשאולת אמ..מה קורה שוב... אממ....נכון יסתכלנו לע ילדים כמו פדופליות..חח..: אמ...ספרי מה קרה: נכון הברד היה מגעיל: חח...אין לך את פייס דאון חח....סתם מעכשיו את מביאה את האמפי שלך! XPP נכון יש לי שירים יפים באמפי חוץ מאבריל (לא לא!! של גירלפרינד) פליף זמרת מעולה נכון?! מה עם המורה לגיטרה?! חח..הוא יתעצבן עלייך?! הוא יתקשר?1 הוא שלח אסאמס?! יוו איזה דפוקה את חחח...תגידי לו כבר שנימאס לך לילמוד גיטרה ואת פשוט דפוקה בזה....חחח.. חח....מאאיפה הקרצת את המיכנסיים האלה אתמול? אמ..ולא סרקתי לך עדיין את התמונות ....סורי >< אבל אני אסרוק.. את יודעת שאיך הגעתי הביתה אז טרפתי תא כל המקרר....חח.. אממ...ניפגש יום ראשון?! אררר.....*מלוחצת* יש מיבחון באינגליש יום שני ויום חמישי הבא במטמטקה ! בית ספר מחורבן!! קיצר עברתי על השאלות והם כאלה מטומטמות ...חחח...יאלהל קאקי אוהבת אותך המון1!!! אה..ופתחתי שין.ח.ח..ואני שוקלת גם לשוקס..חחח.. אוהבת אותך ..!!!! מיריתו'ש

crazysapir

New member
הווו מי לאב מירתע דה פאניק../images/Emo111.gif

ספו'ש מה קורה?!מעולה:) חח...וואי איזה מוזר היה אתמול ... חחח אכן ברחתי אהעהחעחע אוקי אז לשאולת אמ..מה קורה שוב... חחח אמ לא כ"F השתנה מאז השאלה האחרונה
אממ....נכון יסתכלנו לע ילדים כמו פדופליות..חח..: חחח דיי אני עדיין בשוק מהםXDDD אמ...ספרי מה קרה: עדיף לא להביל פה את המשתמשים
>< נכון הברד היה מגעיל:יאפפפ אוף ואפילו בברד הזה לא קבלנו מסטיק
XDDD חח...אין לך את פייס דאון חח....סתם מעכשיו את מביאה את האמפי שלך! XDDD אוףףף XPP נכון יש לי שירים יפים באמפי חוץ מאבריל (לא לא!! של גירלפרינד) אין לך שם את בולטטטטט
פליף זמרת מעולה נכון?! לא קוראים לה פלייליף
XDD גי זה נשמע מוזר
אבל כההה הווו מי פלייליף מה עם המורה לגיטרה?!אמממ
חח..הוא יתעצבן עלייך?!ממממ...בגלל שססנתי אותו בגלל שברחחתי או בגלל שהברזתי לו[ בחרי אחת מהאפשרויות]XDD הוא יתקשר?1
הפלא' שלי מנותק אז אני אל יודעת אני מתעצלת לשם בהטענה הוא שלח אסאמס?!כנ"ל יוו איזה דפוקה את חחח...תגידי לו כבר שנימאס לך לילמוד גיטרה ואת פשוט דפוקה בזה....חחח.. חחח זה לא שנמאס, הווא פשוט נותן לי יותר מידי שיעורים
[בכלל שלא יביא שיעורים><] חח....מאאיפה הקרצת את המיכנסיים האלה אתמול?חחח די דיי לא רוצה לדבר על זה רציתי לברוח כמה שיותר מהר אמ..ולא סרקתי לך עדיין את התמונות ....סורי >< לאאאא מירתי אני חייבת ממש ממש תשתדלי בבקשה
אבל אני אסרוק..
אם לא אני יחטוף אותך בלילה ויעשה לך דברים מגונים ..ללא אמצעי מניעההה
XDDD את יודעת שאיך הגעתי הביתה אז טרפתי תא כל המקרר....חח.. XDDD כי אכלנו רק לחם שום כרגיל
אממ...ניפגש יום ראשון?!חחח סבבה והפעם ניהיה עם כסף אמיתיXXCDD אררר.....*מלוחצת* יש מיבחון באינגליש יום שני ויום חמישי הבא במטמטקה ! בית ספר מחורבן!! יום ראשון במתטמטיקה אגבב ביצפרחרא קיצר עברתי על השאלות והם כאלה מטומטמות ...חחח...יאלהל קאקי אוהבת אותך המון1!!! חחח לא נכון נהננית עוד עוד עוד
אה..ופתחתי שין.ח.ח..ואני שוקלת גם לשוקס..חחח.. חחח תתחדשי
אוהבת אותך ..!!!! מיריתו'ש אהובתיייייי מירית אני לאהוב אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

i panic

New member
אהבתי מה שכתבת בכותרת חח....

*אם אני לאהוב קאקי* חחח...נישמע מוזר><

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifסאפירי!

מה נשמע?
איך החיים? מתי אני באה לרחובות לראות אותך סוףסוף? D: מה עשית בחופש? איך היה המפגש?! כבר הספקת לשמוע את רדי סט גו ברדיו?? D: קנית דברים לשנה הבאה? אומג O: מחר מתחילים ללמוד!11 את בבאסה? ממ נו אין לי מה לשאול XD שתהיה לך שנה כיפית ומוצלחת! P: :

crazysapir

New member
דניאל''ההה../images/Emo23.gifאני עניתי לך שעה וארוך ונמחק../images/Emo10.gif

וירד לי החשק כי עניתי לך מזה יפה ובכיףףףףףףף
אני עוד מעט מקווה שאני יחזור

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif3333> גם אני! O: כתבתי שאלון ממש ארוך

*וחופר
* ואז זה איכשהו נלחץ ל"הקודם" ונמחק הכל

למעלה