השיר השבועי- ספיישל!

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gifתהיי בריאה/tapuzforum/images/emo47.gif

הו, הוא כ``כ גאון/tapuzforum/images/emo99.gif

שתיכן גאונות לגמרי../images/Emo47.gif|סגידה|

ממש מעניין לקרוא את הפירושים שלכן, הם מאוד שונים אחד מהשני, וגם דיי שונים מהפירוש האישי שלי :] הממ אחרי הניתוחים שלכם, ועוד של ענבר הגדולה בדרך, אני חושבת שפשוט אעיר כמה הערות ולא ממש אנתח לעמוק. קודם כל המילה away חוזרת בשיר הזה כל כך הרבה פעמים, מה זה באמת ה"הרחק" הזה? זה יכול להיות חלום, כמו שאמרתן, וזה באמת רעיון מצויין, אני חשבתי יותר על התחושה הזאת שכשאתה עם מישהו שאתה אוהב ואתה מרגיש כאילו רק שניכם קיימים, והכול מסביבכם נעלם. אם כך, האם "ההרחק" זאת התחושה של ההתאהבות? ולכן האם הוא שואל אותה אם רק בו היא הייתה מאוהבת? אפשר לפרשת הaway גם בצורה מינית, אבל נוותר על זה>< "Come out, come out wherever you are" זה המשפט שאומרים כאשר משחקים במחבואים (בערך כמו ה"כל מי שלפניי, מצדדיי ומאחורי הוא העומד"
), אחד המשחקים שהכי מסמלים את תקופת הילדות והתמימות. האם אהובתו מתחבאת ממנו, או שזה רק אחד מאותם המשחקים שהיא משחקת איתו? האם היא עדיין רק במרחק נגיעה, שאם הוא יחפש אותה קצת הוא ימצא אותה, הוא שהיא כבר רחוקה מידי ואבודה. זה נראה משפט פשוט ורגיל, אבל הוא מכיל בתוכו המון. "So lost in your sea" פה הדעות שלי הן חלוקות, יכול להיות שבעצם זאת היא ששרה עליו? הוא זה שכל הזמן שקוע באוקיינוס שלו, מבלה שם שעות ומרגיש שהים הוא חלק ממנו. יש בזה הגיון מסויים.... אפשר גם לקחת את זה צעד אחד רחוק יותר לכיוון חדש, יכול להיות שהוא שר את זה עליה, שהיא זאת שתמיד הייתה שקועה בים, וכשהיא עזבה אותו, כל מה שנשאר ממנה זה רק הים, ולכן הוא מבלה שם את כל הזמן, כי הים בעצם מזכיר לו אותה?

The Cat Woman

New member
אני פירשתי את AWAY כהתאהבות

חשתי תמימות מסוימת בשאלות האלו בהתחלה, תמימות שקיימת כביכול רק באהבה ראשונה- האם אי פעם הרגשת רחוקה כשכן הייתי שלך, איתך? ("הרגשת ריחוק איתי") האם אי פעם הייתי חסר לך? (חשת את הריחוק שלי- "הרגשת רחוק בלעדי") כנראה שהכוונה היא- כמו שאת חסרה לי... האם את חולמת עלי וכמהה לי כמו שאני כמה לך? למרות שever dream יכול להתפרש כמו הביטוי ever-green - "ירוק עד" וכך אני אישית פירשתי אותו ולא כשאלה. את העניין הזה של Come out, come out wherever you are גם אני פירשתי כמחבואים, אבל קצת אחרת... את מוזמנת להתסכל
דווקא ניסיתי להתעלם מתומאס ככותב, אך אם מסתכלים על זה דרך עיניו של תומאס- הוא כ"כ מחובר לילדות שברור לנו לגמרי למה הוא רוצה לחזור לשם, למשחקי התופסת והמחבואים, למה הוא מסתכל על העולם בראיה מעט שטותית וכמובן מעל לכל- תמימה... בקשר לSo lost in your sea- דווקא נראה לי נורא הגיוני שהדובר ישיר את זה. כל השיר הוא שואל אותה שאלות, תוהה לגביה ולגבי גורלו איתה, הוא מחפש אצלה תשובות קריטיות לחייו שלו- לגורלו הוא. אך היא איננה עונה. היא לא עונה כי היא... פשוט... איננה קיימת עדיין! לכן הוא כ"כ אבוד בים הזה, ים שיש בו הרבה דגים, הרבה סכנות, ים גדול, עמוק... מקום בו בקלות אפשר ללכת לאיבוד.

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo45.gifורואים את זה בשרשור הזה

בצורה חזקה ממש/tapuzforum/images/emo13.gif

blacknwhite

New member
גם את מדהימה!../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif|סגידה|

לגבי away- כן, אני יודעת.... אבל נורא אהבתי את הפרשנות של חלום
זה היתה גם בתקופה שניתחתי עוד כמה שירים (בו זמנית
) והיה חלום בכל מקום, אז הושפעתי
ואז עלומה התלהבה גם, או משהו
לגבי ה"come out" וכו', לא ידעתי את זה! זה ממש מגניב! גם את וגם ענבר אמרתן את זה (האהא, אני לא צריכה להגיד "הגדולה"
) אהבתי את הפרשנויות של שתיכן
"so lost in your sea"- יאפ, את צודקת 100%. גאון כבר אמרתי?
זה נורא מזכיר את הקטע של אושנסול (לא השיר, הפסקה הזאת...) אין לי כוח לצטט, אבל זה זה, נו
וזה ממש קטע יפה
(אני עוד אחפור על זה קצת בניתוח לפוראוור יורס שעלומה כבר גילתה לכם שאני הולכת לפרסם...) ואגב, שימו לב שרק ארבעתינו בינתיים כותבות פה בנושא הזה... ה-3 שניתחו, ונועה שצריכה לנתח יותר
ובעצם די ניתחה בעצמה... נראה לי כל השאר ברחו

המממ אני אשתדל...

שנה הבאה אני עושה את כל ה5 יחידות של ספרות, 2 בחורף ו3 בקיץ אז נראה כמה כוח ישאר לי ללנתח דברים
אוףףףף אולי שהחופש ימשך לנצח וזהו?

blacknwhite

New member
זה לא דרישה, חס וחלילה...

אני פשוט נורא אוהבת לקרוא מה שאת כותבת על שירים, זה הכל
ובהצלחה עם הכל!

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo45.gifאני כל פעם נדהמת מחדש

מהניתוחים המקסימים של נועה/tapuzforum/images/emo13.gif

lacrimosa girl

New member
לא מגזימות,את ~ממש~טובה בזה

את מעלה אספקטים that i would have never ever think of them^^/tapuzforum/images/emo47.gif/tapuzforum/images/emo23.gif

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gifאת באמת חושבת על דברים מדהימים שאף אחת

אחרת לא חושבת עליהם

אתן כאלו מתוקות../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אוהבת אותכן כל כך!!!!!!
וגם אתן חושבות על המון דברים שאני בחיים לא הייתי חושבת עליהן :] אנחנו צריכות לכתוב ספר ביחד

למעלה