המשך.
[כבר דיברנו על זה שאני מכורה לא?
] 51מה טעם השוקולד שאת הכי אוהבת- אממממ אני די שונאת שוקולד
חוץ ממריר... לבן זה סביר... די טעים. וגם נגיד שחור-לבן ביחד זה פסה. וחוץ מזה... בונבוניירות/כאלה עם סוכריות קופצות/שקדים/בוטנים זה מגעיל. אבל עם M&M זה טוב
, גם עם סוכריות מומולדת. אבל לא קופצות
. 52מה הספר האהוב עליך? נראה לי ש"הממלכה של קנסקי"
. זה ספר ממממממש טוב
. ואני קוראת עכשיו את הספר "נעמת לי מאד" ואני חושבת שהוא עלול להכנס למקום הראשון יחד עם קנסק
. 53את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש? לא. 54את/ה שונא/ת את השאלון הזה? מממממממש לא!
55פעם חשבת לעזוב את הפורום? אמממ כן. הרבה פעמים. 56מה את/ה עושה בחופש? משפחה-חברים-אינטרנטלוויזיה-שינה-
עבודות
57תחביבים... אמממ לצייר לכתוב לקרוא.... דה יוז'ואל. 58חוגים... שאלו את זה כבר לא? גם ת'תחביבים... או וול- צופים ושיעור פרטי צרפתית. 59היית אומר/ת שיש משהו מיוחד במשפחה שלך? אמממ לא יודעת אולי זה שעד לא מזמן אבא שלי היה הולך לעבודה ב3 אחה"צ וחוזר בלילה, ולכן הוא היה דואג לנו בבוקר ובצהריים... 60את/ה משתתף בשבוע הספרדית של רומי? WTF?! טוב זה מפורום קטנטנות, Go Figure.
. 61זמר אהוב... יוני בלוך
62להקה אהובה... הרע במיעוטו.. לול זו הלהקה של אחי. אבל היא טובה
. מאד. 63מה החלום הכי גדול שיש לך?
צונזר
סתם... משו פרטי. 64מה החברה של הפלאפון שלך?
Orange
65מה מיוחד בחדר שלך? אמממ שומדבר. הוא קטן... יש בו ריהוט מעץ שחלק ממנו צבוע בירוק [משו כזה-
], הדלת והתריס הוונציאני גם בצבע הזה... הרבה פוסטרים של מק"א על הקירות [
] וגם לוח שנה שלהן של 2003 ותמונה חתומה
... מחשב... מיטה... לול... 66מה היית אומר/ת שמיוחד בך? כלום. סתם, אני לא בנאדם מיוחד כל כך. חוץ מזה שאני מושלמת *הנפת שיער לאחור* 67מה היית אומר/ת שמוזר בך? אמממ... הרבה דברים
68מה היית אומר/ת שמוזר בתחביבים שלך? כלום... *מסתכלת לשני הצדדים ושורקת* *"אנחנו רק מכינות מר גמיש"*עזבו, בדיחה פרטית
** 69מה הפרח האהוב עליך? WTF?! אממממ נגיד ש... חמניה.. 70מי הסופר האהוב עליך? ג'ודי בלום
71מה הפרי האהוב עליך? לוידעת.. אמממ.... בננה?
סתם אההההה ולי ב'מת בננה... או ליצ'י. או ענבים [לי גרעינים!] 72מה הירק האהוב עליך? ברוקולי אולי... 73איזה צבע יש לך הכי הרבה בארון הבגדים? אמממממממ כחול. דפינטלי כחול.
. 74את/ה אוהב/ת לצאת לקניות ולחזור עם מיליוןןןן שקיות כמו שעושים בסרטים? ברור זה הכי כיף אבל אח"כ יש רגשות אשם על הכסף של אמאבא...
75יש לך טבעת אנרגיה? I wish! אני ממש רוצה אבל אצלנו בקניון היא עלה 20 ש"ח וזה ממש לא שווה את זה ולעיר [ג'רוזלם, איי מין] לא יצא לי לרדת לאחרונה
. 76כמה זמן את/ה מבלה בפורום? מתי שהמחשב פנוי אני הולכת אליו ואז אני מבלה יותר מ3/4 מהזמן בפורומים של תפוז [באג, דוליז, צופים, אבריל ואולסן בעיקר] כך שחלק מהזמן [רובו] אני פה.
. 77את/ה לובש/ת ג'ינסים? לא.
. סתם, מה נראה לכם? 78נמאס לך מהשאלון המעצבן הזה? לאאאאאאאא
79מה הציון הכי גבוה שקיבלת במבחן? אממ... 110. עם בונוס, לול. 80מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן? 72... נראה לי. 81מתי לאחרונה אכלת שוקולד? אמממ אתמול אצל סבא-סבתא היו כאלה עוגיות קוקוס [לא בצורת נשיקה
, דומות למרציפן] עם מילוי שוקולד מעורבב עם קוקוס. מתוק אבל טעים
82מה הממתק האהוב עליך? אממממ טופיפי? איידה נואו. 83מתי היית עצוב בפעם האחרונה? אתמול כשאח שלי עיצבן אותי. 84ממה את/ה מפחד/ת? מגו'קים. סתם לא, רק יש לי סלידה עמוקה מהם. ממה אני מפחדת? מהמוות, דה... 85את/ה מאמין/ה שיש חיזרים? ברור. הנה אפילו אחד ממש פה
. 86את/ה מאמין/ה שיש שטן? אלא מה?
87מה המתנה שקיבלת והכי אהבת? אמממ עוד לא קיבלתי את זה אבל מתנת בת מצווה מאוחרת- טיסה לארה"ב. יכולהיות שאני אסע למחנה לחודש, אחזור ואחרי שבועיים אסע שוב עם ההורים סתם לטייל וזה ולפגוש את בנדוד שלי
. 88פעם גנבת משהו? מסטיקים, דברים כאלה. 89יש לך כרטיס להופעה של המורדים אם כן-באיזה תאריך, שורה, ושער? לא. אבל תודה ב'מת שהזכרתם לי
90למה את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש? אני לא חושבת שהפורום שלנו יבש. 91מה הצבע של התחתונים שאת/ה לובש כרגע? סגול
92בביה"ס-כשאת/ה כותב, את/ה משתמש/ת יותר בעט או בעיפרון? אמממ לכתוב סיכומי שיעור ולקשקש- עט, אבל לציורים עפרון, ורוב הזמן בבצפר אני מציירת אז עפרון, לול... 93בעד איזה מפלגה היית? אולי עדיף לדלג. 94מה העונה האהובה עליך {חורף, קיץ, אביב, סתיו}? אביבבבבבבבבבבבבב [
] והנה הסבר קטן- נעים מבחינת מזג אוויר, יש לי יומולדת, יש פסח שזה אומר חופש ואוכל טעים, ושנת הלימודים מתקרבת לסופה.
. I live for the אביב. 95פעם טסת לאוסטרליה/קניה? nope. 96את/ה משועמם/ת? בכלליות- כן. כרגע- לא.
. 97לאיזה פורום בתפוז את/ה נכנס/ת הכי הרבה? אממ לפה, אולסן כי במועדפים יש לי רק אותו ומפה אני עוברת לפורומים אחרים ותמיד שאני נכנסת אני עוברת מגיבה וזה... 98פעם ראית טלטאביז? כן. שולת.
. 99את/ה יודע מה זה אסטרוג'קס? אמממ זה זה מהפרסומת לא? הופ יד, הופ רגל, והופ ריקוד... משו כזה, לא? דברים שעובדים כזה על וואקום... 100תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני