שאלון

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifשאלון../images/Emo80.gif../images/Emo14.gif

אמרתם שהפורום יבש
אז הנה... 1 מה האוכל האהוב עליך 2 באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון -בחופשים ובימי שישי, בימי חול... 3 באיזו שעה את/ה מתעורר בבוקר ביום חול 4 מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליך 5 מה משחק המחשב האהוב עליך 6 בן כמה את/ה 7 את/ה מאוהב/ת-לא בדמות, כמו בנחמין רוחאס, אלא בחיה או מישהו שאתם מדברים איתו ביום-יום... 8 איזה חוגים יש לך 9 את/ה נכנסת לצ'אטים 10 מה צבע העיניים שלך 11 מה צבע השיער שלך 12 יש לך שרשרת קבועה/צמיד קבוע/טבעת קבועה שאת/ה שם אות/ה כל הזמן 13 יש לך חיית מחמד 14 מה החלום שלך 15 לאיזה דמות מקטנטנות את/ה הכי דומה בחיצוניות 16 לאיזה דמות מקטנטנות את/ה הכי דומה בפנימיות 17 לאיזה שיר בקטנטנות את/ה הכי מתחבר/ת 18 איזה שיר בקטנטנות את/ה הכי אוהב/ת 19 איזה שחקן בקטנטנות את/ה הכי אוהב/ת 20 פעם יצאת לדייט 21 אם יצאת לדייט, איפה היית ומה עשית 22 היית אומר/ת שאת/ה אמיץ/ה 23 ספר/י על עצמך בקצרה. 24מה החנות בגדים האהובה עליך 25מה החנות צעצועים האהובה עליך 26מה החנות האהובה עליך 27מה הקניון האהוב עליך 28מה הקניון הכי קרוב אליך 29מה הסרט האהוב עליך 30איזה סיגנון סרטים את/ה אוהב/ת אימה, קומדיה, דרמה וכו'... 31מה הספורט האהוב עליך 32מיהי נבחרת כדורסל האהובה עליך 33מיהי נבחרת הכדורגל האהובה עליך 34מה החיה האהובה עליך 35איזה עונה הכי אהבת בקטנטנות 36את/ה רואה פינת אור דרך האינטרנט או מחכה שיגיע לארץ ותראה בטלויזיה 37כשפינת אור יגיע לארץ, תרצה לראות את הסידרה 38מה המזל שלך 39תן/י שם שלדעתך מתאים לכלב, חתול וסוס. 40כמה אנשים יש לך ברשימה של המסנג'ר 41כמה אנשים יש לך ברשימה של ה-ICQ 42מה הצבע האהוב עליך 43את/ה רואה פוקימון/דיג'ימון/דרגון בול Z 44את/ה משחק/ת בנבחרת של ספורט בביה"ס שלך או בחוג 45מה המקצוע האהוב עליך 46באיזה חודש נולדת 47את/ה שופט/ת אנשים לפי הפנימיות שלהם או לפי החיצוניות שלהם 48יש לך חברים בפורום -כולל אנשים שאתה לא מכיר אישית. 49פעם נפגשת עם מישהו/מישהי בפורום 50אתה מכיר מישהו מהפורום אישית {נפגשתם כמה *קרדיט - Angek Devil מפורום קטנטנות ופינת אור
ואחר כך שלא יגידו לי שאני לא נותנת קרדיט

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifעוד שאלות../images/Emo80.gif../images/Emo14.gif

51מה טעם השוקולד שאת/ה הכי אוהב/ת 52מה הספר האהוב עליך 53את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש 54את/ה שונא/ת את השאלון הזה 55פעם חשבת לעזוב את הפורום 56מה את/ה עושה בחופש 57תחביבים... 58חוגים... 59היית אומר/ת שיש משהו מיוחד במשפחה שלך אם כן-מה זה 60את/ה משתתף בשבוע הספרדית של רומי 61זמר אהוב... 62להקה אהובה... 63מה החלום הכי גדול שיש לך 64מה החברה של הפלאפון שלך 65מה מיוחד בחדר שלך 66מה היית אומר/ת שמיוחד בך 67מה היית אומר/ת שמוזר בך 68מה היית אומר/ת שמוזר בתחביבים שלך 69מה הפרח האהוב עליך 70מי הסופר האהוב עליך 71מה הפרי האהוב עליך 72מה הירק האהוב עליך 73איזה צבע יש לך הכי הרבה בארון הבגדים 74את/ה אוהב/ת לצאת לקניות ולחזור עם מיליוןןןן שקיות כמו שעושים בסרטים 75יש לך טבעת אנרגיה 76כמה זמן את/ה מבלה בפורום 77את/ה לובש/ת ג'ינסים 78נמאס לך מהשאלון המעצבן הזה 79מה הציון הכי גבוה שקיבלת במבחן 80מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן 81מתי לאחרונה אכלת שוקולד 82מה הממתק האהוב עליך 83מתי היית עצוב בפעם האחרונה 84ממה את/ה מפחד/ת 85את/ה מאמין/ה שיש חיזרים 86את/ה מאמין/ה שיש שטן 87מה המתנה שקיבלת והכי אהבת 88פעם גנבת משהו 89יש לך כרטיס להופעה של המורדים אם כן-באיזה תאריך, שורה, ושער. 90למה את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש 91מה הצבע של התחתונים שאת/ה לובש כרגע 92בביה"ס-כשאת/ה כותב, את/ה משתמש/ת יותר בעט או בעיפרון 93בעד איזה מפלגה היית 94מה העונה האהובה עליך {חורף, קיץ, אביב, סתיו} 95פעם טסת לאוסטרליה/קניה 96את/ה משועמם/ת 97לאיזה פורום בתפוז את/ה נכנס/ת הכי הרבה 98פעם ראית טלטאביז 99את/ה יודע מה זה אסטרוג'קס 100תמציא/י שאלה ותעני עליה. *קרדיט - Angel Devil פורום קטנטנות ופינת אור
ואחר כך שלא יגידו שאני לא נותנת קרדיט
ו... רציני היא המציאה את זה

המשך../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

מה טעם השוקולד שאת/ה הכי אוהב/ת עם זה וופלה אז חלב, עם זה קוביות אז מריר:) 52מה הספר האהוב עליך ממ...... שכחתי את משו
53את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש לפעמים דוקא לא כל כך 54את/ה שונא/ת את השאלון הזה מממ . נהההה 55פעם חשבת לעזוב את הפורום לא 56מה את/ה עושה בחופש הכל רק לא לילמוד:) 57תחביבים... תראו בפטרים במסרים 58חוגים... שוב?:) גאז! 59היית אומר/ת שיש משהו מיוחד במשפחה שלך אם כן-מה זה חחח אין י ש לי אחות תאומה לא זהה 60את/ה משתתף בשבוע הספרדית של רומי מה זה? 61זמר אהוב... אין 62להקה אהובה... אין 63מה החלום הכי גדול שיש לך לא להשמין חחחחח ושוכלם יהיו ברעים כמובן 64מה החברה של הפלאפון שלך סלקום- ועוברת לארונג' 65מה מיוחד בחדר שלך שהושלחן מחשב, בצורת ר, פינתי כזה חחחח עיזבו:) בעצם זה לא מיוחד חחחבכככככל
עדידה רתאה תחדר אז היא תגיד 66מה היית אומר/ת שמיוחד בך השפתיים והחיוך חח ממ..... 67מה היית אומר/ת שמוזר בך הדיבור-קאירנוש מבינה:) 68מה היית אומר/ת שמוזר בתחביבים שלך כלום. 69מה הפרח האהוב עליך חחח לא יודעת חמציצים.?:) 70מי הסופר האהוב עליך לא יודעת 71מה הפרי האהוב עליך מישמש 72מה הירק האהוב עליך עגבנייה 73איזה צבע יש לך הכי הרבה בארון הבגדים ורודדדדדד:)
74את/ה אוהב/ת לצאת לקניות ולחזור עם מיליוןןןן שקיות כמו שעושים בסרטים דהההההה 75יש לך טבעת אנרגיה לא חחחחח טבעות עוושת לי אנפקציה יבן ההצבעות
76כמה זמן את/ה מבלה בפורום הרבה, 77את/ה לובש/ת ג'ינסים כן 78נמאס לך מהשאלון המעצבן הזה כן חחחחח עכשיו במאת כן:) 79מה הציון הכי גבוה שקיבלת במבחן 110 חחח כי היה בונוס 80מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן נכשל?:) 81מתי לאחרונה אכלת שוקולד לא זוכרת:) חההההה. 82מה הממתק האהוב עליך קליק אורגינל 83מתי היית עצוב בפעם האחרונה היום 84ממה את/ה מפחד/ת המון 85את/ה מאמין/ה שיש חיזרים כן 86את/ה מאמין/ה שיש שטן לא 87מה המתנה שקיבלת והכי אהבת לא זוכרת
:) 88פעם גנבת משהו NOT!@ 89יש לך כרטיס להופעה של המורדים אם כן-באיזה תאריך, שורה, ושער. לא 90למה את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש .... 91מה הצבע של התחתונים שאת/ה לובש כרגע ורוד-סגול יותר לכיון רוד 92בביה"ס-כשאת/ה כותב, את/ה משתמש/ת יותר בעט או בעיפרון עט ברור! 93בעד איזה מפלגה היית לא יודעת 94מה העונה האהובה עליך {חורף, קיץ, אביב, סתיו} קיץ-אביב. 95פעם טסת לאוסטרליה/קניה לא 96את/ה משועמם/ת לא 97לאיזה פורום בתפוז את/ה נכנס/ת הכי הרבה אין אחד שהכי הרבה 98פעם ראית טלטאביז כן - ולא יריאה שוב חחחח:) זה יה מתוך חובה 99את/ה יודע מה זה אסטרוג'קס מוכר לי 100תמציא/י שאלה ותעני עליה. מתי את רוצה ללכת לישון? עכששששששששיו חחחחהה:)

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

51. חלב ולבן. 52. "שני ירחים", "אבא ארך רגליים", "נשים קטנות", "מישהו לרוץ איתו". 53. לפעמים. 54. כן. 55. לא. 56. כל מני. ..טוב.. נכנעתי..

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

תשובות לשאלון של אור... 1 מה האוכל האהוב עליך אין משהו מסוים. 2 באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בחופשים ובימי שישי, בימי חול... בימי חול בסביבות 22:30-23:30... בחופשים וסופי שבוע מתי שאני עייפה
3 באיזו שעה את/ה מתעורר בבוקר ביום חול 7:30. 4 מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליך בנות גילמור, מכושפות, סברינה, המורדים, הרקיע השביעי... 5 מה משחק המחשב האהוב עליך סימס, רולר קוסטר משו... 6 בן כמה את/ה 13 וחצי. 7 את/ה מאוהב/ת-לא בדמות, כמו בנחמין רוחאס, אלא בחיה או מישהו שאתם מדברים איתו ביום-יום...
אממממ... אני... לא בטוחה כרגע... 8 איזה חוגים יש לך אירובי אבל זה לא ממש חוג כי זה בבית... 9 את/ה נכנסת לצ'אטים לא, יאכסה! 10 מה צבע העיניים שלך כחול. 11 מה צבע השיער שלך חום. 12 יש לך שרשרת קבועה/צמיד קבוע/טבעת קבועה שאת/ה שם אותו/ה כל הזמן לא. 13 יש לך חיית מחמד לא. 14 מה החלום שלך טו ליב אין אל איייייייי
בעצם... אנ'לא בטוחה שזה 'החלום שלי'
15 לאיזה דמות מקטנטנות את/ה הכי דומה בחיצוניות שאלת קטנטנות- לא עונה. 16 לאיזה דמות מקטנטנות את/ה הכי דומה בפנימיות שאלת קטנטנות- לא עונה. 17 לאיזה שיר בקטנטנות את/ה הכי מתחבר/ת שאלת קטנטנות- לא עונה. 18 איזה שיר בקטנטנות את/ה הכי אוהב/ת שאלת קטנטנות- לא עונה. 19 איזה שחקן בקטנטנות את/ה הכי אוהב/ת שאלת קטנטנות- לא עונה. 20 פעם יצאת לדייט nope. 21 אם יצאת לדייט, איפה היית ומה עשית ע"ע שאלה קודמת. 22 היית אומר/ת שאת/ה אמיצ/ה לא במיוחד... 23 ספר/י על עצמך בקצרה. ביישנית
24 מה החנות בגדים האהובה עליך Grip, No Name, Castro, Exit. 25 מה החנות צעצועים האהובה עליך אממממ... נגיד שאודם זו חנות צעצועים לגדולים
26 מה החנות האהובה עליך אממממ... נגיד ש-ע"ע שאלה 24. 27 מה הקניון האהוב עליך אביב. 28 מה הקניון הכי קרוב אליך אממממ... או דיזינגוף סנטר או עזריאלי, לא בטוחה. 29 מה הסרט האהוב עליך The Virgin Suicides, My Girl, Bring It On, Dragonfly, Planet of the Apes, Legally Blonde, A Walk To Remember. 30 איזה סגנון סרטים את/ה אוהב/ת- אימה, קומדיה, דרמה וכו'... קומדיה, דרמה, קומדיה רומנטית, דיז קיינד אוב סטאף... לפעמים גם פעולה וכאלה... 31 מה הספורט האהוב עליך לא נראה לי שיש כזה
32 מיהי נבחרת כדורסל האהובה עליך
33 מיהי נבחרת הכדורגל האהובה עליך
34 מה החיה האהובה עליך כלבבבבב
35 איזה עונה הכי אהבת בקטנטנות שאלת קטנטנות- לא עונה. 36 את/ה רואה פינת אור דרך האינטרנט או מחכה שיגיע לארץ ותראה בטלויזיה שאלת קטנטנות- לא עונה. 37 כשפינת אור יגיע לארץ, תרצה לראות את הסידרה שאלת קטנטנות- לא עונה. 38 מה המזל שלך בתולה. 39 תנ/י שם שלדעתך מתאים לכלב, חתול וסוס. אם יהיה לי כלב/ה, חתול/ה או סוס/ה אני אקרא לו/ה קאי [ולא לגנוב!] ולסוס/ה יש אפשרות שנייה- סטאר
[בלי קשר למרי קייט...] 40 כמה אנשים יש לך ברשימה של המסנג'ר 22. 41 כמה אנשים יש לך ברשימה של ה-ICQ 51. 42 מה הצבע האהוב עליך בלו. 43 את/ה רואה פוקימון/דיג'ימון/דרגון בול Z as if!
44 את/ה משחק/ת בנבחרת של ספורט בביה"ס שלך או בחוג as if!
45 מה המקצוע האהוב עליך בביצפר? אין כזה. 46 באיזה חודש נולדת אוגוסט. 47 את/ה שופט/ת אנשים לפי הפנימיות שלהם או לפי החיצוניות שלהם פנימיות. 48 יש לך חברים בפורום -כולל אנשים שאתה לא מכיר אישית. כן. 49 פעם נפגשת עם מישהו/מישהי בפורום כן.

RinRan

New member

דה קונטיניואיישן
51 מה טעם השוקולד שאת/ה הכי אוהב/ת שוקולד חלב. 52 מה הספר האהוב עליך הארי פוטר איי גס
53 את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש יפ. 54 את/ה שונא/ת את השאלון הזה הוא מפגר
55 פעם חשבת לעזוב את הפורום כן. 56 מה את/ה עושה בחופש חברות, יציאות, קביעות, סטאף... 57 תחביבים... הרגילים. 58 חוגים... אירובי דאזנט קאונט רילי... 59 היית אומר/ת שיש משהו מיוחד במשפחה שלך? אם כן-מה זה במשפחה מצד אמא- כולנו בנות עם עיניים כחולות, וכל המשפחה דתית ורק אני ואמא שלי חילוניות
60 את/ה משתתף בשבוע הספרדית של רומי אמממממ... טוב זה בטח משו שקשור לפורום קטנטנות ושות'
61 זמר אהוב... ג'סטין טימברלייק
62 להקה אהובה... אנ*סינק, אטומיק קיטן. 63 מה החלום הכי גדול שיש לך לא נראה לי שיש. 64 מה החברה של הפלאפון שלך אורנג'; סאמסונג. 65 מה מיוחד בחדר שלך הכילההההההה
66 מה היית אומר/ת שמיוחד בך לא נראה לי שיש משו כזה
67 מה היית אומר/ת שמוזר בך איך שאני מתייחסת לעצמי [דונט אסק...] 68 מה היית אומר/ת שמוזר בתחביבים שלך שהם רגילים מידי. 69 מה הפרח האהוב עליך שושן צחור. 70 מי הסופר האהוב עליך אין. 71 מה הפרי האהוב עליך אין. 72 מה הירק האהוב עליך אין. 73 איזה צבע יש לך הכי הרבה בארון הבגדים בחולצות חורף- לבן, במכנסי חורף- ג'ינס [וול, יו נואו וואט איי מין...], בחולצות קיץ- שחור ולבן, במכנסי קיץ [3/4 וכאלה...]- אין צבע מסוים ש'שולט'. 74 את/ה אוהב/ת לצאת לקניות ולחזור עם מיליוווון שקיות כמו שעושים בסרטים דההה. 75 יש לך טבעת אנרגיה as if!
76 כמה זמן את/ה מבלה בפורום כמה שעות טובות...
77 את/ה לובש/ת ג'ינסים דההה. 78 נמאס לך מהשאלון המעצבן הזה אכן כן. 79 מה הציון הכי גבוה שקיבלת במבחן 110. 80 מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן 23. 81 מתי לאחרונה אכלת שוקולד היום. 82 מה הממתק האהוב עליך אין. 83 מתי היית עצוב בפעם האחרונה אתמול. 84 ממה את/ה מפחד/ת אממממ... בעעע אין לי כוח לפרט... 85 את/ה מאמין/ה שיש חיזרים לא. 86 את/ה מאמין/ה שיש שטן לא. 87 מה המתנה שקיבלת והכי אהבת לוידעת לוזוכרת. 88 פעם גנבת משהו אמממממ... חחחח.. ברור! תמיד 'טועמים' בחנויות ממתקים האלה שלוקחים ממתקים ושמים בשקית ואז משלמים לפי משקל חחחח.... 89 יש לך כרטיס להופעה של המורדים אם כן-באיזה תאריך, שורה, ושער. אין. 90 למה את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש כי אין פעילויות, משחקים, תחרויות, דיונים בראש, ואין חדש מהתאומות. 91 מה הצבע של התחתונים שאת/ה לובש כרגע
אני עם חלוק כי... יצאתי מהמקלחת לפני... שעתיים
92 בביה"ס-כשאת/ה כותב, את/ה משתמש/ת יותר בעט או בעיפרון עפרון [מכני
]. 93 בעד איזה מפלגה היית not into politics. 94 מה העונה האהובה עליך {חורף, קיץ, אביב, סתיו} אביב. 95 פעם טסת לאוסטרליה/קניה לא. 96 את/ה משועממ/ת בגלל השאלון הזה? כן. 97 לאיזה פורום בתפוז את/ה נכנס/ת הכי הרבה אולסן. 98 פעם ראית טלטאביז בת דודה שלי הכריחה אותי!
99 את/ה יודע מה זה אסטרוג'קס כן. 100 תמציא/י שאלה ותעני עליה. מה את/ה לובש/ת כרגע?: חלוק מגבת

תשובות לזה...

שוקולד אהוב-מריר רולז
*הולכת לאכול משהו שקשור לשוקולד מריר* ספר אהוב-אן ילדת הפרחים, ובעיקרון אני יותר אוהבת מגזינים. הפורום יבש?-תלוי מתי... אתה שונא את השאלון הזה? קצת ארוך מידי...
חשבת פעם לעזוב את הפורום?-כן. מה את\ה עושה בחופש? קניון, הופעת המורדים, שוב קניון, לונה פארק, מחשב, וזהו. עוד לא נגעתי בפאקינג שיעורים... תחביבים...אוךךך....שאלו בדיוק את אותו הדבר רק בצורה שונה כבר במלא שאלות...ריקוד, כתיבה, קריאה, וזהו. חוגים....גם זה כבר היה. מדצ"ים ויוגה. אמממ...יש משהו מיוחד במשפחה שלי, זה קצת אישי
המממ...מה זה שבוע הספרדית של רומי?!?!?! זמר אהוב-פליפה קולומבו. [הוא הוא זמר. הוא שר המון שירים
], אמינם. להקה אהובה-אין...ארווי..? חלום הכי גדול-שהמשפחה תהיה בריאה. הזכרתי את זה שוב...? אולי 20 פעמים
פלאפון שלי--->סלקום. מה מיוחד בחדר שלך? יש שם דברים חמודים ומגניבים, בעיקר האוסף דובים הענק שלי. מיוחד בי-אני יצירתית. מוזר בי-מחשבות מוזרות. מוזר בתחביבים-לא יודעת. פרח אהוב-ורד? סופר-אין...... מה הפרי האהוב עליך-בננה, ענבים. מה הירק האהוב עליך-גזר, תפו"א. איזה צבע יש לך הכי הרבה בארון הבגדים?-סגול, ורוד, שחור. את/ה אוהב/ת לצאת לקניות ולחזור עם מיליוןןןן שקיות כמו שעושים בסרטים?-מי לא? יש לך טבעת אנרגיה?-סי. כמה זמן את/ה מבלה בפורום?-כמה דקות, אלא אם יש כאלה שאלונים, ואז זה מתעכב בארבע שעות. את/ה לובש/ת ג'ינסים?-כמעט כל הזמן. נמאס לך מהשאלון המעצבן הזה?-לגמרי! מה הציון הכי גבוה שקיבלת במבחן-100+. מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן?-20:( מתי לאחרונה אכלת שוקולד-היום
מה הממתק האהוב עליך-קינדבר בואנו, כי בואנו זה גוד. מתי היית עצוב בפעם האחרונה?-לא מזמן. ממה את/ה מפחד/ת-מכל מיני דברים... את/ה מאמין/ה שיש חיזרים-כן. את/ה מאמין/ה שיש שטן-לא יודעת!!!! מה המתנה שקיבלת והכי אהבת-לא זוכרת. פעם גנבת משהו-טופי נחשב? יש לך כרטיס להופעה של המורדים אם כן-באיזה תאריך, שורה, ושער.-כן. ב-24.4, שורה 5 לא יודעת איזה שער כי הכרטיסים לא אצלי. למה את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש?-לא יודעת!!!! מה הצבע של התחתונים שאת/ה לובש כרגע?-
בביה"ס-כשאת/ה כותב, את/ה משתמש/ת יותר בעט או בעיפרון-עט. בעד איזה מפלגה היית-בעד שומדבר. מפלגת "אולסן טווינז". מה העונה האהובה עליך {חורף, קיץ, אביב, סתיו}-אביב. פעם טסת לאוסטרליה/קניה?-לא. את/ה משועמם/ת-כרגע כן
לאיזה פורום בתפוז את/ה נכנס/ת הכי הרבה-התאומות אולסן, והמורדים. פעם ראית טלטאביז?-לאאאא
...פעם ראיתי קטע כדי לרדת עם אחותי על זה
את/ה יודע מה זה אסטרוג'קס-לא
100תמציא/י שאלה ותעני-השאלון הזה משעמם לך?-מאוד. ישששששששששש
נגמר... *סורי, פשוט זה ארווווווווך מידי, מידי.*

../images/Emo13.gifתשובות../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

מה האוכל האהוב עליך- קליק אורגינל\עוגת שמרים שווקלד\טוסים+סנוויצ'ים\אוכל של מסעדת ארומה. 2 באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון -בחופשים ובימי שישי, בימי חול... כל פעם שעה אחרת, עם בכלל
:) 3 באיזו שעה את/ה מתעורר בבוקר ביום חול כנ"ל 4 מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליך משחק החיים 5 מה משחק המחשב האהוב עליך אין-סנייק
6 בן כמה את/ה 16 וחצי ויותר 7 את/ה מאוהב/ת-לא בדמות, כמו בנחמין רוחאס, אלא בחיה או מישהו שאתם מדברים איתו ביום-יום... טוטו הכלב שלי:)
8 איזה חוגים יש לך גא'ז! 9 את/ה נכנסת לצ'אטים לא! 10 מה צבע העיניים שלך חום חחחח
11 מה צבע השיער שלך חום בהיר.... 12 יש לך שרשרת קבועה/צמיד קבוע/טבעת קבועה שאת/ה שם אות/ה כל הזמן NOT 13 יש לך חיית מחמד כן 14 מה החלום שלך לא להשמין! 15 לאיזה דמות מקטנטנות את/ה הכי דומה בחיצוניות 16 לאיזה דמות מקטנטנות את/ה הכי דומה בפנימיות לא רואה 17 לאיזה שיר בקטנטנות את/ה הכי מתחבר/ת לא מכירה 18 איזה שיר בקטנטנות את/ה הכי אוהב/ת 19 איזה שחקן בקטנטנות את/ה הכי אוהב/ת לא מכירה 20 פעם יצאת לדייט דאי הרבה 21 אם יצאת לדייט, איפה היית ומה עשית בית קפה, סרט מסיבה ועוד 22 היית אומר/ת שאת/ה אמיץ/ה פחחח הכי לא!! 23 ספר/י על עצמך בקצרה. קראו במסרים:) 24מה החנות בגדים האהובה עליך ראד-ליין שולט, היד השלישית בשנקין! 25מה החנות צעצועים האהובה עליך הפנינג
? 26מה החנות האהובה עליך מונוסטון 27מה הקניון האהוב עליך דיזנגוף סנטר 28מה הקניון הכי קרוב אליך כנ:ל 29מה הסרט האהוב עליך כל מיני 30איזה סיגנון סרטים את/ה אוהב/ת אימה, קומדיה, דרמה וכו'... קומדיה 31מה הספורט האהוב עליך ריקוד 32מיהי נבחרת כדורסל האהובה עליך מכבי תל אביב שולטת! 33מיהי נבחרת הכדורגל האהובה עליך כנ:ל 34מה החיה האהובה עליך
35איזה עונה הכי אהבת בקטנטנות לא רואה 36את/ה רואה פינת אור דרך האינטרנט או מחכה שיגיע לארץ ותראה בטלויזיה לא רואה 37כשפינת אור יגיע לארץ, תרצה לראות את הסידרה 38מה המזל שלך לא 39תן/י שם שלדעתך מתאים לכלב, חתול וסוס. טוטו כמו לכלב שלי:)))) 40כמה אנשים יש לך ברשימה של המסנג'ר חחח לא ספרתי 41כמה אנשים יש לך ברשימה של ה-ICQ 119 42מה הצבע האהוב עליך ורוד כהה 43את/ה רואה פוקימון/דיג'ימון/דרגון בול Z לא 44את/ה משחק/ת בנבחרת של ספורט בביה"ס שלך או בחוג גא'ז! 45מה המקצוע האהוב עליך סוציולוגיה 46באיזה חודש נולדת אוקטובר רולז!
!!!! 47את/ה שופט/ת אנשים לפי הפנימיות שלהם או לפי החיצוניות שלהם אני לא שופטת אף אחד, מי שנחמד אני נחמדה עילו. 48יש לך חברים בפורום -כולל אנשים שאתה לא מכיר אישית. סי-קצת. ממממ 49פעם נפגשת עם מישהו/מישהי בפורום עם כל מיני ועם עדידה מהפורום ובמפגש ועם קאירנושה 50אתה מכיר מישהו מהפורום אישית {נפגשתם כמה עדידה אממ.. כמה בערך היא ישנה אצלי אני אצלה, ופעם אחת גם הייתי אצלה:)

Alexis14

New member
Moi [מי לאב שאלונים../images/Emo9.gif]|אישלג|

1 מה האוכל האהוב עליך? קניידלעעעעעעעעעעעך! סתם כי אני בשוונג של פסח, בעיקרון אבל זה ממש טעים. האוכל האהוב... עוף על אורז בלי עוף ועם הרבה אורז ותפו"א.
. 2 באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון -בחופשים ובימי שישי, בימי חול? בימי חול עד 12, בחופשים... מתי שמתאים לי [אם יש מסיבה או מפגש אז לפעמים אני לא ישנה או שאני הולכת לישון ב7, 8]. 3 באיזו שעה את/ה מתעורר בבוקר ביום חול? בשעה 7:00, 7:30. 4 מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליך? בנות גילמור, חברים, משחק החיים, דוסון קריק, ג'ו מיליונר, חלום אמריקאי, שנות ה70'... יש עוד המון
. 5 מה משחק המחשב האהוב עליך? אהההה סימס או ג'וליה גולשת בזמן
. 6 בת כמה את? 13 ו20 ימים.
. 7 את/ה מאוהב/ת-לא בדמות, כמו בנחמין רוחאס, אלא בחיה או מישהו שאתם מדברים איתו ביום-יום? לא.
. האמת גם לא בבנחמין, לול... 8 איזה חוגים יש לך? יש לי שיעור פרטי בצרפתית וצופים [
]. 9 את/ה נכנסת לצ'אטים? לא ממש
. 10 מה צבע העיניים שלך? חום.
. 11 מה צבע השיער שלך? שטני. 12 יש לך שרשרת קבועה/צמיד קבוע/טבעת קבועה שאת/ה שם אות/ה כל הזמן? הייתה לי שרשרת מניילון עם איש מפימו שאח שלי הביא לי מארה"ב [בעיקרון זה עגילים אבל אין לי חורים באזניים אז הוא הביא לי את התליון כאילו בלי התופסן] והייתי עם זה איזה שנה בלי להוריד אבל בסוף נשבר לי. חוצמזה היו לי את תקופות הצמידי-חוטים או חרוזים שהכנתי בעצמי... בעיקרון אני אף אף אף אף אף פעם לא מורידה ת'שעון שלי [
], למרת שאני צכה כבר חדש... 13 יש לך חיית מחמד? כן! כלבה קטנה שחורה זקנה ומעורבת בשם ביבה [
]. 14 מה החלום שלך? אמממ יש לי הרבה חלקם פרטיים וחלקם מטופשים... 15 לאיזה דמות מקטנטנות את/ה הכי דומה בחיצוניות? לול רואים שזה לקוח מהפורום של קטנטנטות... אמממ נראה לי שאני הכי דומה לללל..... קמילה? לא בתווי פנים אבל בשיער קצת.... לא יודעת... 16 לאיזה דמות מקטנטנות את/ה הכי דומה בפנימיות? אמממ גם קמילה נראה לי כי היא גם אחראית ומסודרת ומארגנת דברים ודואגת לכולם אבל היא גם רגישה וביישנית... [סורי אם היא כבר לא כ"כ ככה פושט פול זמן לא ראיתי קטנטנטות!] 17 לאיזה שיר בקטנטנות את/ה הכי מתחבר/ת? אמממ... מהעונה השישית? וווווווהו. אמממ לא מכירה כ"כ שירים אבל מהחמישית.... נגיד... וואי אני לא זוכרת שירים... טוב נגיד אדולסנטה... חחח השיר הנורמלי היחיד בערך. 18 איזה שיר בקטנטנות את/ה הכי אוהב/ת? אני אוהבת את 'פינת האור' או לוזוכרת איך קוראים לזה, את אדולסנטה, את רבלדה... 19 איזה שחקן בקטנטנות את/ה הכי אוהב/ת? לואיסנה וקמילה... וגם פליפה. 20 פעם יצאת לדייט? אמממ בכיתה ה'+ו' כאלו דייטים מפגרים לקניון... טוב לא היה לי ממש חבר מאז... 21 אם יצאת לדייט, איפה היית ומה עשית? בקניון וסתם סרט+ארוחה, להסתובב... 22 היית אומר/ת שאת/ה אמיץ/ה? תלוי במה. נגיד בספורט אתגרי וכאלו ממש לא [בחיים שלי לא עשיתי סנפלינג]... אבל מבחינת דברים אחרים ככה-ככה. 23 ספר/י על עצמך בקצרה. אני נגה! ביי. סתם, לא יודעת. 24מה החנות בגדים האהובה עליך? זארה, גריפ, הוניגמן. 25מה החנות צעצועים האהובה עליך? אמממ... טויס אר אס? לוידעת... 26מה החנות האהובה עליך? חנות של מה? נגיד... אני אוהבת חנויות פצ'יפקעס כאלו... פופ סטור, סטאף, אודם... 27מה הקניון האהוב עליך? אממ... הראל, לול. אולי כי הוא מטר מהבית שלי?... סתם... מלחה? לא יודעת. 28מה הקניון הכי קרוב אליך? הראל, כבר אמרתי. 29מה הסרט האהוב עליך? ריקוד צמוד, 10 דברים שאני שונאת אצלך ו... גריז
30איזה סיגנון סרטים את/ה אוהב/ת אימה, קומדיה, דרמה וכו'... תלוי עם מי. בכלליות- קומדיה, קומדיה רומנטית. עם אמא נגיד אז דרמה, עם חברים אימה. 31מה הספורט האהוב עליך? אממ... רולר-בליידס נחשב ספורט?
32מיהי נבחרת כדורסל האהובה עליך? קבוצה כאילו?
הפועל ירושלים
33מיהי נבחרת הכדורגל האהובה עליך? אין. סתם, אממ... מנצ'סטר [דיויד בקהאם
] 34מה החיה האהובה עליך? כלב, איי גס.
35איזה עונה הכי אהבת בקטנטנות? אמממ על החמישית כל הזמן צחקתי עם חברים והיא הייתה כשהייתי בכיתה ו' התשנה הכי כיפית בבצפר אז סתם היו קטעים במסיבת סיום וזה... את העונות מ1-4 אהבתי יותר מבחינת העלילה... שישית כבר הפסקתי לראות... 36את/ה רואה פינת אור דרך האינטרנט או מחכה שיגיע לארץ ותראה בטלויזיה? לא רואה ולא מחכה. 37כשפינת אור יגיע לארץ, תרצה לראות את הסידרה? לא.
. 38מה המזל שלך? מזל טוב. סתם. טלה. 39תן/י שם שלדעתך מתאים לכלב, חתול וסוס. ביבה, שוש וטאורה.
40כמה אנשים יש לך ברשימה של המסנג'ר? אמממ כבר לא משתמשת בו כל כך אבל בערך 7. 41כמה אנשים יש לך ברשימה של ה-ICQ? מהשכבה 52, מפורומים 20, כללי 202. סה"כ 274. 42מה הצבע האהוב עליך? שחוווורררררררררררררר
43את/ה רואה פוקימון/דיג'ימון/דרגון בול Z? לא. 44את/ה משחק/ת בנבחרת של ספורט בביה"ס שלך או בחוג? מממממממממממש לא. 45מה המקצוע האהוב עליך? אמממממ אנגלית.... 46באיזה חודש נולדת?
אפריל
[
] 47את/ה שופט/ת אנשים לפי הפנימיות שלהם או לפי החיצוניות שלהם? פנימיות... [תראו לי בנאדם אחד שיגיד חיצוניות...] 48יש לך חברים בפורום -כולל אנשים שאתה לא מכיר אישית. אממממ כן. ברור. 49פעם נפגשת עם מישהו/מישהי בפורום? כן, כל מי שהיה במפגש. 50אתה מכיר מישהו מהפורום אישית? אמממ נפגשתי עם קארין עוד פעם אחת לא במפגש. 51 לסיכום- אחלה שאלון!

Alexis14

New member
המשך.|אישלג|

[כבר דיברנו על זה שאני מכורה לא?
] 51מה טעם השוקולד שאת הכי אוהבת- אממממ אני די שונאת שוקולד
חוץ ממריר... לבן זה סביר... די טעים. וגם נגיד שחור-לבן ביחד זה פסה. וחוץ מזה... בונבוניירות/כאלה עם סוכריות קופצות/שקדים/בוטנים זה מגעיל. אבל עם M&M זה טוב
, גם עם סוכריות מומולדת. אבל לא קופצות
. 52מה הספר האהוב עליך? נראה לי ש"הממלכה של קנסקי"
. זה ספר ממממממש טוב
. ואני קוראת עכשיו את הספר "נעמת לי מאד" ואני חושבת שהוא עלול להכנס למקום הראשון יחד עם קנסק
. 53את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש? לא. 54את/ה שונא/ת את השאלון הזה? מממממממש לא!
55פעם חשבת לעזוב את הפורום? אמממ כן. הרבה פעמים. 56מה את/ה עושה בחופש? משפחה-חברים-אינטרנטלוויזיה-שינה-עבודות
57תחביבים... אמממ לצייר לכתוב לקרוא.... דה יוז'ואל. 58חוגים... שאלו את זה כבר לא? גם ת'תחביבים... או וול- צופים ושיעור פרטי צרפתית. 59היית אומר/ת שיש משהו מיוחד במשפחה שלך? אמממ לא יודעת אולי זה שעד לא מזמן אבא שלי היה הולך לעבודה ב3 אחה"צ וחוזר בלילה, ולכן הוא היה דואג לנו בבוקר ובצהריים... 60את/ה משתתף בשבוע הספרדית של רומי? WTF?! טוב זה מפורום קטנטנות, Go Figure.
. 61זמר אהוב... יוני בלוך
62להקה אהובה... הרע במיעוטו.. לול זו הלהקה של אחי. אבל היא טובה
. מאד. 63מה החלום הכי גדול שיש לך?
צונזר
סתם... משו פרטי. 64מה החברה של הפלאפון שלך?
Orange
65מה מיוחד בחדר שלך? אמממ שומדבר. הוא קטן... יש בו ריהוט מעץ שחלק ממנו צבוע בירוק [משו כזה-
], הדלת והתריס הוונציאני גם בצבע הזה... הרבה פוסטרים של מק"א על הקירות [
] וגם לוח שנה שלהן של 2003 ותמונה חתומה
... מחשב... מיטה... לול... 66מה היית אומר/ת שמיוחד בך? כלום. סתם, אני לא בנאדם מיוחד כל כך. חוץ מזה שאני מושלמת *הנפת שיער לאחור* 67מה היית אומר/ת שמוזר בך? אמממ... הרבה דברים
68מה היית אומר/ת שמוזר בתחביבים שלך? כלום... *מסתכלת לשני הצדדים ושורקת* *"אנחנו רק מכינות מר גמיש"*עזבו, בדיחה פרטית
** 69מה הפרח האהוב עליך? WTF?! אממממ נגיד ש... חמניה.. 70מי הסופר האהוב עליך? ג'ודי בלום
71מה הפרי האהוב עליך? לוידעת.. אמממ.... בננה?
סתם אההההה ולי ב'מת בננה... או ליצ'י. או ענבים [לי גרעינים!] 72מה הירק האהוב עליך? ברוקולי אולי... 73איזה צבע יש לך הכי הרבה בארון הבגדים? אמממממממ כחול. דפינטלי כחול.
. 74את/ה אוהב/ת לצאת לקניות ולחזור עם מיליוןןןן שקיות כמו שעושים בסרטים? ברור זה הכי כיף אבל אח"כ יש רגשות אשם על הכסף של אמאבא...
75יש לך טבעת אנרגיה? I wish! אני ממש רוצה אבל אצלנו בקניון היא עלה 20 ש"ח וזה ממש לא שווה את זה ולעיר [ג'רוזלם, איי מין] לא יצא לי לרדת לאחרונה
. 76כמה זמן את/ה מבלה בפורום? מתי שהמחשב פנוי אני הולכת אליו ואז אני מבלה יותר מ3/4 מהזמן בפורומים של תפוז [באג, דוליז, צופים, אבריל ואולסן בעיקר] כך שחלק מהזמן [רובו] אני פה.
. 77את/ה לובש/ת ג'ינסים? לא.
. סתם, מה נראה לכם? 78נמאס לך מהשאלון המעצבן הזה? לאאאאאאאא
79מה הציון הכי גבוה שקיבלת במבחן? אממ... 110. עם בונוס, לול. 80מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן? 72... נראה לי. 81מתי לאחרונה אכלת שוקולד? אמממ אתמול אצל סבא-סבתא היו כאלה עוגיות קוקוס [לא בצורת נשיקה
, דומות למרציפן] עם מילוי שוקולד מעורבב עם קוקוס. מתוק אבל טעים
82מה הממתק האהוב עליך? אממממ טופיפי? איידה נואו. 83מתי היית עצוב בפעם האחרונה? אתמול כשאח שלי עיצבן אותי. 84ממה את/ה מפחד/ת? מגו'קים. סתם לא, רק יש לי סלידה עמוקה מהם. ממה אני מפחדת? מהמוות, דה... 85את/ה מאמין/ה שיש חיזרים? ברור. הנה אפילו אחד ממש פה
. 86את/ה מאמין/ה שיש שטן? אלא מה?
87מה המתנה שקיבלת והכי אהבת? אמממ עוד לא קיבלתי את זה אבל מתנת בת מצווה מאוחרת- טיסה לארה"ב. יכולהיות שאני אסע למחנה לחודש, אחזור ואחרי שבועיים אסע שוב עם ההורים סתם לטייל וזה ולפגוש את בנדוד שלי
. 88פעם גנבת משהו? מסטיקים, דברים כאלה. 89יש לך כרטיס להופעה של המורדים אם כן-באיזה תאריך, שורה, ושער? לא. אבל תודה ב'מת שהזכרתם לי
90למה את/ה חושב/ת שהפורום שלנו יבש? אני לא חושבת שהפורום שלנו יבש. 91מה הצבע של התחתונים שאת/ה לובש כרגע? סגול
92בביה"ס-כשאת/ה כותב, את/ה משתמש/ת יותר בעט או בעיפרון? אמממ לכתוב סיכומי שיעור ולקשקש- עט, אבל לציורים עפרון, ורוב הזמן בבצפר אני מציירת אז עפרון, לול... 93בעד איזה מפלגה היית? אולי עדיף לדלג. 94מה העונה האהובה עליך {חורף, קיץ, אביב, סתיו}? אביבבבבבבבבבבבבב [
] והנה הסבר קטן- נעים מבחינת מזג אוויר, יש לי יומולדת, יש פסח שזה אומר חופש ואוכל טעים, ושנת הלימודים מתקרבת לסופה.
. I live for the אביב. 95פעם טסת לאוסטרליה/קניה? nope. 96את/ה משועמם/ת? בכלליות- כן. כרגע- לא.
. 97לאיזה פורום בתפוז את/ה נכנס/ת הכי הרבה? אממ לפה, אולסן כי במועדפים יש לי רק אותו ומפה אני עוברת לפורומים אחרים ותמיד שאני נכנסת אני עוברת מגיבה וזה... 98פעם ראית טלטאביז? כן. שולת.
. 99את/ה יודע מה זה אסטרוג'קס? אמממ זה זה מהפרסומת לא? הופ יד, הופ רגל, והופ ריקוד... משו כזה, לא? דברים שעובדים כזה על וואקום... 100תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני עליה. תמציא/י שאלה ותעני

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

1. הכל כמעט! 2. חופשות- מתי שאני עייפה. בסביבות 12-2. ימי שישי- 3-4. ימי חול- 23:00 3. 07:50 4.המורדים, תופעות מופלאות [לא זוכרת את השם בעיברית..], שנות השבעים. 5. סימס, המשחק הזה שבונים לונה פארקים. 6. 15. 7. במי אני מאוהבת? באף אחד. אני אוהבת את המשפחה, חברים ואת חית המחמד שלי.. אבל אני לא "מאוהבת"...
8. בלט, ריקוד מודרני, תאטרון. 9. אם יש משהו שהפורום אירגן אז כן. בעיקרון, לא. 10. תורכיז. 11. ג'ינג'י. 12. שעון. 13. כן! חתולה מושמושית! 14. להצליח במה שאני אבחר להתמקד בו בחיים, שהמשפחה שלי ואני נדע רק אושר, עושר ובריאות. 15. אין לי מושג מי הדמויות בקטנטנות. 16. אין לי מושג מי הדמויות בקטנטנות. 17. אין לי מושג מה השירים בקטנטנות. 18. אין לי מושג מה השירים בקטנטנות. 19. ג'יזס, אני לא רואה קטנטנות! מאיפה לי לדעת?. 20. לא. 21. לא יצאתי. 22. די.. 23. בקצרה. 24. "רזילי" 25. אין לי אחת. 26. "בראשית" 27. אין לי קניון אהוב. 28. קניון שבעת הכוכבים. 29. יש הרבה..: "השעות", "שר הטבעות", "מלחמת הכוכבים", "הטיטאנים". 30. כולם. 31. כמעט הכל
32. אין לי. 33. אין לי. 34. אני אוהבת כמעט כל חיה אבל הכי: חתול, כלב, דולפין, ארנב. 35.דמט! אני לא רואה קטנטנות! 36. אני חוטפת קריזה פה.. די לבסס את השאלון על קטנטנות! 37. לא!! 38. גדי. 39. כלב: מושי. חתול: מושי סוס: מושון. 40. בסביבות ה-40-50. 41. כולם. 43. לא. 44. לא. 45. ספורט, היסטוריה. 46. ינואר. 47. לפני הפנימיות והחיצונית... 48. כן. 49. כן. 50. כן.

RinRan

New member

ואני חוזרת על השאלה- לא רצינו פחות שרשורי
בפורום?

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

מצטרפת לשאלתך... ומוסיפה עוד הצעה (שדרך אגב כבר הצעתי אבל אף אחד לא התייחס..
): אולי נוכל לעשות פעם בשבוע או אפילו פעמיים שרשור עוף, כדי שלא כל הפורום יהיה שרשורי עוף ושאלונים...(לא שאני נגד זה, אבל צריך קצת להפחית..), אז, מה אתם אומרים? אני חושבת שזה יהיה דווקא טוב, פעמיים בשבוע, עוף (אוף) טופיק...לא? או אם אתם מתעקשים, שלוש...גג...

RinRan

New member

או וול, אם כבר אנחנו בקטע של קוויזים... אור, אני מקווה שלא אכפת לך שאני משרשרת את זה לפה כי נראה לי די מיותר לפתוח הודעה חדשה בשביל זה
אניוויי, כל הזכויות שמורות לנופר [shloompi] מפורום קוויזים
here it comes...
שאלון אישיות
שם פרטי:
תאריך לידה:
מזל:
האם את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה?
דיסק אהוב:
סרט אהוב:
מהו מקור הניקניים הנוכחי שלך בתפוז?
אם היית צריכ/ה לקחת 3 דברים לחדר האטום [אי בודד זה כבר לא אין
], מה הם היו?
אחים/אחיות:
רגע מביך [אם יש כמה, נא לבחור אחד]:
מה הקללה הכי מקורית שאי פעם אמרתם, ולמי?
סרטים מצויירים - כן או לא?
חנות בגדים אהובה:
טי-וי - כן או לא?
מאכל אהוב:
למי אתה דומה? [חיצונית, בתכונות, וכו'...]
חיות מחמד:
אם הייתי ירק, בטח הייתי...
סנדוויץ' מועדף:
המורדים - מכה לאומית או שווה עוגית?
מי היה הבן-אדן האחרון שרבתם איתו?
...ולמה?
אייקונ/ים מאומצ/ים:
...ושמו/תיהם של האייקונ/ים בישראל:
מסחור - טוב או רע? [וזה גם יכול בקשר לתאומות אם אתם רוצים]
אם היית דמות מתוך ספר - מי היית?
אם היית דמות מתוך סרט - מי היית?
מה המתנה האחרונה שקיבלתם?
מה המתנה הכי נחמדה שקיבלתם?
מסיבות - טוב או רע?
מה אתה בד"כ עושה באינטרנט?
מה דעתך על צבים בשם מלכישוע?
מה דעתך על שאלון האישיות הזה? פיניטו

RinRan

New member

מיי אנסרז:
שאלון אישיות
שם פרטי: קארין.
תאריך לידה: 27.8.89.
מזל: בתולה.
האם את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה? לא.
דיסק אהוב: Stripped של כריסטינה אגילרה.
סרט אהוב: The Virgin Suicides, My Girl, Bring It On, Dragonfly, Planet of the Apes, Legally Blonde, A Walk To Remember.
מהו מקור הניקניים הנוכחי שלך בתפוז? שם חיבה-> קארין [X2, והופך ל- ראן
].
אם היית צריכ/ה לקחת 3 דברים לחדר האטום [אי בודד זה כבר לא אין
], מה הם היו?
מחשב, פלאפון ומשו לקרוא עם תשחצים וסיפורים וכאלה...
אחים/אחיות: חצי אחות בשם ים, אבל היא לא ממש נחשבת כי אני לא רואה אותה.
רגע מביך [אם יש כמה, נא לבחור אחד]: אממממ... אוקיי, בכיתה ה' או ד' הייתה מישהי שהייתה בכיתה ו' או ה' [תלוי באיזה כיתה אני הייתי
] שקראו לה קארין, ונראה לי שהיינו שתי ה'קאריניות' היחידות בביצפר [זה היה יסודי]. אז בוקר אחד באתי לביצפר ואז החברה של הקארין השנייה, ששתיהן גדולות ממני בשנה, אמרה היי לקארין השנייה, שהיא הלכה ממש לפני, ולא שמתי לב, אז הייתי בטוחה שהיא אומרת לי היי, אז עשיתי לה היי עם היד, ואז ראיתי שזאת שלפני עושה לה היי עם היד
אז עשיתי כאילו אני מסתכלת על הציפורניים
yes, i'm brilliant, i know
או שלא.
מה הקללה הכי מקורית שאי פעם אמרתם, ולמי? אמממממ... נראה לי ש... פיצה פייס
[pizza face] לילד מפגר מהכיתה שלי שכל הזמן יורד עלי, וכל הפרצוף שלו מלא בחצ'קונים, אז סוף סוף ירדתי עליו בנורמליות טיפוסית.
סרטים מצויירים - כן או לא? ברווווור שכן!
חנות בגדים אהובה: Grip, Exit, No Name.
טי-וי - כן או לא? ברווווור שכן!
מאכל אהוב: אין.
למי אתה דומה? [חיצונית, בתכונות, וכו'...] אממממממ... וול, קודם כל- חיצונית- כ"כ, אבל כ"כ להורים שלי! [ואני יודעת שכל ילד דומה להורים שלו אבל יש כאלה שלא ממש רואים את זה אצלם, אבל אצלי פשוט רואים שלקחו את שני הפרצופים שלהם וחיברו אותם] ו... בתכונות? אמממממ... אין לי שמץ.
חיות מחמד: אין
אם הייתי ירק, בטח הייתי... עגבניית שרי
סנדוויץ' מועדף: בלחמנייה טעימה|לחם| ועם שוקולד.
המורדים - מכה לאומית או שווה עוגית?
שווווווה עוגית!
מי היה הבן-אדם האחרון שרבתם איתו? חברה שלי...,
...ולמה? ...כי היא הייתה רעה ולא התחשבה!
אייקונ/ים מאומצ/ים:
...ושמו/תיהם של האייקונ/ים בישראל: שוקו ו... שמש
מסחור - טוב או רע? [וזה גם יכול בקשר לתאומות אם אתם רוצים] טוב למי שממסחר, רע ליעד המכירה.
אם היית דמות מתוך ספר - מי היית? אם הכוונה היא- לאיזו דמות אני דומה, אז אין לי מושג. אם הכוונה היא- איזו דמות אני רוצה להיות, אז אממממממ... דפי מ'אלכס לרנר, דפי ואני'. אבל אני לא בטוחה
פשוט זה בערך מה שאני זוכרת
אם היית דמות מתוך סרט - מי היית? אם הכוונה היא- לאיזו דמות אני דומה, אז לבוני ליסבון מ'חמש ילדות יפות' [זו הדמות היחידה שיכולתי לחשוב עליה פחחחחח....]. אם הכוונה היא- איזו דמות אני רוצה להיות, אז אל וודס מ'לא רק בלונדינית'; היא כזאת אופטימית!
מה המתנה האחרונה שקיבלתם? לא זוכרת...
מה המתנה הכי נחמדה שקיבלתם? גם לא זוכרת...
מסיבות - טוב או רע? רע, חרא.
מה אתה בד"כ עושה באינטרנט? גולשת לכל האתרים הרגילים שלי ומדברת באייס קפה ובמסנג'ר.
מה דעתך על צבים בשם מלכישוע? הבעלים שלהם מתעללים בהם.
מה דעתך על שאלון האישיות הזה?
פיניטו

למעלה