איך היה השבוע שלי?

rona25

New member
מן שבוע "קומסי - קומסה" - ככה ככה

אני בסופו של ההיריון (שבוע 35+4) וסובלת מטחורים כ"כ מעיקים, בצקות וצרבות וממש קשה לי ככל הנראה התינוק במצג עכוז ורק שני הבא אדע סופית אם יש מצב לקיסרים או הוא התהפך... זה ממש מדכא אותי מצד שני יצא לחופשת לידה מוקדמת ואני בבית כבר מאתמול, מסדרת ומארגנת את החדר, מוציאה את הבגדים הקטנים ומכבסת בעיקר.... היה קשה ועצוב להיפרד מהחברות לעבודה שהיו ממש חמודות והזמינו אותי לצהריים , השארתי להם מכתבים מרגשים אבל אני מרגישה כ"כ הקלה והטלפונים, המיילים והלחץ של החצי שנה האחרונה בעבודה חוץ מזה יש לנו תוכניות כיפיות לסופ"ש - בשבת חגיגת יומולדת לאחיינית ומנגל אחה"צ מחר עם חברים!

נונינקה

New member
שבוע נחמד,ביליתי עם הבן שלי יותר

מהרגיל, כי היו לימודים רק יום אחד. יתר הימים התבטלו וכך יצא שהיינו כעמט כל יום ביחד. כי האיש קיבל את התואר השבוע והיה מרגש. כי עשיתי לי קצת קניות להנאתי של בגד ים וסנדלים ועוד ועוד, וכי הגשתי עבודה בזמן!!! ונשארה לי עוד אחת. אבל הכי כייף שמתחיל לו סוף השבוע. שבת שלום לכולן

מעיןבר

New member
איזה כיף לכם!

איך אני כבר מחכה להיות אחרי התואר הזה ובתואר הבא.

ornaok

New member
אז ככה:

יום ראשון היה עמוס ביותר בעבודה, וזה היה בסדר כי לא היה לי מצב רוח ולא התחשק לי לחזור הביתה. אז בסביבות חמש וחצי דותן ולירי חברו אלי ושוטטנו קצת, וקנינו טיולון. (שאני לא מרוצה ממנו כל כך, אבל ההוא שרציתי היה מעבר לתקציב שלנו, ודותן הסיר כל אחריות מהקנייה הזו כי לפי דעתו טיולון זה מיותר, והעיקר שיהיה זול...) אח"כ השתפר קצת המצב רוח, והיה נחמד. לירי בגמילה מחיתולים, והולך לנו לא רע, אבל זה די מתיש. גם שמתי לב שלאחרונה אני חסרת סבלנות אליה במקצת - וזה מיד גורר ממנה נודניקיות והצקות, אז התחלתי לעשות לה הפוך על הפוך ולהצמד אליה ולתת לה את מלוא תשומת הלב והסבלנות, כמו פעם. (רק מה לעשות עם העייפות???
) היה לנו את המקרה הזה עם שוכרי הדירה שעוד לא לגמרי נפתר, אבל אנחנו בשלבי יישור ההדורים. אתמול התחלתי בו זמנית בפרויקט צילומי סרט סופשנה עם 3 כיתות, והופתעתי לטובה. היה לחוץ אבל די פרודוקטיבי. היום צלחתי בשלום את היום המגעיל של השבוע בעבודה ובתור פיצוי בזבזתי קצת כסף על פיצ'עפקס. היום גם הודיעו ליששני תמלידים שלי (וגם תלמיד של חברה שלי) נבחרו להתראיין בטלויזיה החינוכית על תחרות האוסקר שסיפרתי לכם עליה בשבוע שעבר, ואני מאוד גאה בהם - וקצת גם בעצמי. ומחר יום שישי, ואני מקווה שאני אספיק בסופ"ש הזה את כל הכביסות, בישולים וכו', וגם קצת לנוח כי אני עייפה עייפה עייפה עייפה.

ornaok

New member
באמת?מתי? איך את יודעת שהיא תלמידה

שלי דוקא??
מה היא אמרה? אין לי רדיו/טלויזיה, רק אינטרנט...

מעיןבר

New member
אצל רפי רשף...

התראיינה ילדה לגבי איזה פרס שהיא והקבוצה שלה זכו בו. ממה שסיפרת הנחתי שזו תלמידה שלך (היו עוד קבוצות ישראליות בתחרות סרטים שאני לא יודעת עליה?).

ornaok

New member
התחרות היתה בתוך החברה שלנו

ובתוך חולון. 15 בתי"ס בחולון הגישו סרט לתחרות. שלי זכו רק בפרס אחד מתוך ה8.

sipi1

New member
ככה וככה, מעורב גלילי :

ילד עם חום גבוה ומשטח גרון חיובי. לא מתה על אנטיביוטיקה, אבל לא היתה ברירה.
המון לחץ בעבודה, ביקורת שעברה בהצלחה אבל השאירה אחריה המון מטלות נוספות.
אנשים שלא עומדים במילה שלהם, וגורמים לי מבוכה בגלל שהסתמכתי עליהם. לא יכולה להתרגל לזה...
גמ"ל מוצלח של איתן, ההנקה נכנסת למתכונת שפויה יותר ואני מצליחה לישון קצת יותר.
סדנה נהדרת של "אם לאם", ובקרוב נקבל את השיבוץ הסופי. מאד מחכה לזה - בינתיים נהנית עד בלי די מהקורס ומהסדנאות בנושא.
שבת בלי אורחים ובלי פרויקטים. מקווה לנוח ולאגור קצת כוחות לשבוע הבא... הפינה הזו - אחלה של רעיון !

מעיןבר

New member
את מאוזנת ../images/Emo8.gif

שזה טוב - לכל רע יש משהו טוב שמאזן אותו ואין ספק שהמנוחה על הכל.

המממ

אני מתחילה להרגיש את מועקת הבבית, מה שאומר שאין זמן טוב מזה לחפש עבודה, אבל כהרגלי הפסימיות אוכלת כל חלקה טובה ואני כבר בטוחה שאני אף פעם לא אמצא. מזל שאני ישנה כל-כך מעט אז אני די מעורפלת רוב הזמן ולא מגיעה לשיאי הפסימיות שאני מסוגלת אליהם.
האיש שוב נוסע ועכשיו מסתבר שהמסלול שלו הוא משהו כמו: יומיים סן-דייגו, יומיים דנמרק, ליון ועוד איזה ארץ אירופאית שבטח ידחסו שם
. גם יקח המון זמן וגם הוא בטח יחזור מבועס כרגיל.
הלל כזה מתוק שבא לי לאכול אותו. אני באמת לא מאמינה שיצא לי כזה פשושקי. רק שישן קצת יותר
.
אחותי הקטנה הנהדרת מתחילה פרוייקט חדש ומבטיח בעבודה ונראה שממש חושבים עליה טובות ואני כל-כך גאה בה וגם שמחה שצדקתי (תמיד טענתי שהיא המוכשרת מכולנו). אוהבת להגיד אמרתי לכם

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif

fake it until you make it - אופטימיות. ככה אני הפכתי מילדה מאוד פסימית למבוגר אופטימי

משוש30

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo4.gif

יומיים! יומיים התכוננתי לכנס הזה! אחרי 3 ימים ללא שינה עם ילד חולה בוירוס שלשולים עם 40 מעלות חום. אתמול נסעתי למרות שמתן עדיין היה חולה. יצאתי מהבית ב-7 בבוקר למדתי באוניברסיטה עד 6 בערב ואז נסעתי מירושלים באוטו את כל הדרך לגבול הצפון! החדר שלי במלון היה מעל לדיסקוטק המקומי בו רקדו סלסה פרועה כאילו אין מחר כל מועדון הגימלאים של ת"א עד אמצע הלילה. ואז בבוקר אחרי סיוט שחלמתי על לידת תאומים מתים, הגעתי לכנס רק כדי לגלות שברגע האחרון החליפו לי את המושב למושב הכי לא קשור אלי בעולם ובמקום להרצות לכל האנשים החשובים בתחום הרצתי בפני קומץ גמלאי ראש פינה שבאו למושב לשמוע על אצ"ל ולח"י והנצרות עניינה להם את ה...ועוד הרצאתי אחרונה. אז ישבתי כל המושב עם דמעות בעיניים ורק הצטערתי שאני בכלל צריכה להרצות. הרצתי את ההרצאה וכשהסיוט נגמר וכולם (כמעט) הלכו פשוט התחלתי לבכות. הלכו לי 4 ימים על כלום! בזבוז זמן טוטאלי, געגועים למתן, הפסד ימים יקרים בשיא תקופת הלחץ והכל סתם! זהו פרקתי וסליחה על האורך...

g a n i

New member
../images/Emo24.gifאין מישהו אחראי לצעוק עליו?

כאב הלב של הזמן האבוד

נשמע זוועה

ניצחת בתחרות השבוע הגרוע ביותר. פיכסה. מהר שבוע חדש מוצלח (עם הרבה בלינצ'ס).

משוש30

New member
אני לא יכולה בלינצ'ס...אני בדיאטת

סאות ביץ'...אולי זה חלק מהבעייה?

עמית@

New member
מה זה הדבר הזה??

למה עשו לך דבר כזה?
למה לא נתנון לך להרצות למי שהתכוננת להרצות? לא מקובל עלי בכלל, ולא תקין.

למעלה