איך היה השבוע שלי?

lulyK

New member
אילת? העוגיה?

וככה מספרים על הפורום החדש שלך?

WOW!!!

כלומר, חמסה, טפו, בן פורת יוסף, שום בנעל. מחזיקה אצבעות לדופק, ומתרגשת. את יותם ילדת שבוע אחרי שגיליתי שאני בהריון עם עתליה (ומחר זה שנתיים. מזל טוב לכם!
), ולכן תמיד תהיי "הלידה הראשונה שלי" בפורום הריון ולידה. שיהיה בשעה טובה ובהצלחה.

yaelia

New member
מחזיקה אצבעות בשקט בשקט

עד הדופק ונורא-נורא שמחה. הידד.

אמברון

New member
יוווווווווווו מזל טוב ../images/Emo24.gif

איזה אושר! רפרפתי קלות ופתאום גיליתי. שיעבור בקלות

עמית@

New member
אני מסרבת להכיר בכך שכבר עבר

שבוע, לא לא לא ניתן! |אייקון מפגין| החיים חולפים מהר.

גורבי

New member
העיקר שעבר ../images/Emo3.gif

היה בעיקר מתיש (חוץ מבשורות טובות במיוחד שהגיעו באמצע השבוע). למרות כל הכוונות הטובות, הדירה החדשה עדיין לא מאורגנת, אבל לפחות כל הארגזים עומדים בערימה בחדר הנוסף, ואפשר לסגור את הדלת ולדמיין שהם לא שם... מה חוץ מזה? קשיי הסתגלות של שחר, עייפות ממוטטת שלי ושל י', תחילת הקיץ - מתיש, אמרתי כבר. אבל הנה נקודת
: הפעלנו אתמול לראשונה את מדיח הכלים (שבא עם הדירה) - יש לי תחושה שזו תחילתה של ידידות נפלאה.

nubi

New member
מה קורה איתכם?

אני נורא מחכה לעידכון-הבטחת!

משוש30

New member
איזה בשורות?? זה סוד?

ומדיח כלים הוא ידיו הטוב ביותר של האדם חוץ מהמייבש. (לא, זה לא כלב כמו שלמדו אותנו....)

g a n i

New member
../images/Emo178.gifכמעט עברה לי דלקת הגרון

הרופא הציץ ואמר: שני שקדים ירוקים כמו פיסטוק
כאאאבבב כל-כך! בכל פעם שבלעתי (מתוך שינה) התעוררתי מכאב
וקיבלתי כל תופעת לוואי בעלון של האנטיביוטיקה. איזה חוסר מזל! בקיצור - מזל שכמעט עבר כבר... חוץ מזה החלטתי ביני לבין עצמי החלטה חשובה מאוד: להפסיק לצעוק על הגדולה ולהתחיל להשקיע בה באופן אקטיבי יותר. עובר עליה משהו לא טוב, ואני עם אפס סבלנות - שילוב רע מאוד ואני עם
בבטן
אתמול כבר היה ערב יותר טוב, תחזיקו לנו אצבעות. חוץ מכל זה, השבוע עוד ארוך: מחר יום לימודים אקסטרה ומחרתיים עבודה

g a n i

New member
../images/Emo18.gifאת באמת רוצה לדעת../images/Emo35.gif

המוגלה דארלינג המוגלה

galiaS

New member
שבוע שטוב שנגמר

היה רע כי הרגשתי כמו סמרטוט רצפה וכי עשיתי תאונת דרכים לפני שעה (תודה לאל, לא קרה כלום והפעם לא באשמתי). למה טוב? רק בגלל דברים שקשורים להריון. כבר יומיים אין לי בחילות והחיים מתחילים שוב להראות אפשריים. וכי גיליתי שהוירוס שנדבקתי בו לא היה CMV (קצת חששתי מזה למרות שלא כתבתי על זה). וגם הזמנתי לי בגדי הריון מ- old navy וזה אומר שעכשיו אני באמת בהריון.

משוש30

New member
../images/Emo24.gif תאונה רצינית?? מה קרה?

ותתחדשי על כל הדברים החיוביים שקשורים להריון! איזה כיף!!!

למעלה