תביני, אחרי הלילה הלבן שהעברנו פה אתמול - קשה לקום בבוקר... סתם. למה זה נקרא אצלכן יום יפה? אי מעדיפה סגריר... השמש הזו עושה לי מחשבות מייבשות!! ואגב, את צודקת בקשר לתרופות. לא לוקחים על כל ניצוץ נזלת או דקירה קלה בראש...
הוא לא נהנה? לדעתי הוא בטוח מוחמא. אין לי ספק בזה בכלל! שלומי טוב, ב"ה,כמו חלק נכבד מבנות הפורום - עד אתמול הייתי "משופעת". כרגע - אני צריכה אקשן ודחוף!! בהול!!!
צר לי לשמוע... לא ידעתי... אבל העיקר שאת מרגישה טוב יותר...
אפרופו אקשן אין לי לספק לך מידע שכולנו היינו רוצות לשמוע אבל אני יכולה לתת לך את זה --------------> ואני בטוחה שזה מספיק לשעה שכזו אם רק עכשיו פתחת את עינייך...
ואגב סגריר בחוץ עושה לי סגריר בלב אני צריכה את השמש במצב של זורחת ולשים עליה = ברירת מחדל! ואז אני יופי חוגגת ..כשאני כמובן בחוץ לא בין כתלים של ארבע קירות.
חולה על גשם, אוהבת להסתובב בין טיפות הגשם הרבה יותר מטיפות הזיעה הקייציות... זה מצחיק - אבל כשאני קמה בבוקר ורואה עננים - אני מתחילה לחייך! עושה קפה חם ומתחילה את היום על רגל ימין...
אבל אם אין גשם ומזג האויר סתם קודר אז זה קצת משעמם ומדכא... אפילו בחדר כושר לא הייתי כבר שבוע בגלל מזג האויר - לא היה לי חשק לצאת מהבית... אני מרגישה כמו איזה
זו הייתה אמורה להיות תגובה על התמונה ששלחתי לך בשביל "אקשן הבוקר" שביקשת... קיבלתי עליה תגובה במסר אישי אבל לא הצלחתי לקרוא את ההודעה... רשום "אין אפשרות להציג את תוכן ההודעה מכיוון שהיא נמחקה מהפורום"... מוזר