בוקר אור יקירות...

shongold

New member
מבינה מבינה תרתי משמע ולכמה

כיוונים...והדימיון מתחיל להשתולל ונעצור כאן.

eilati27

New member
חחח...מסכימה,אני בעבודה!

ואני רוצה לשמור על המקום שלי..חחח...

shongold

New member
לי מותר ..אני בבית אבל ..משאירה את

הכישרון הנפלא בתחום ליאנה. מה גם שבוקר ילדים וטף וכו'

eilati27

New member
אין בעיה!נשמור דברים לשרשורי ../images/Emo199.gif

למרות שהאמת היא שאחרי השרשורים האלו קשה מאוד להרדם...

reviital

New member
אילתי, מה שלומך מותק?

תביני, אחרי הלילה הלבן שהעברנו פה אתמול - קשה לקום בבוקר... סתם. למה זה נקרא אצלכן יום יפה? אי מעדיפה סגריר... השמש הזו עושה לי מחשבות מייבשות!! ואגב, את צודקת בקשר לתרופות. לא לוקחים על כל ניצוץ נזלת או דקירה קלה בראש...

eilati27

New member
כן...ראיתי את השרשור לילה שלכן../images/Emo8.gif

סחטיין ל המילים שהיו שם והרמיזות "הקלות" על מה הייתן רוצות... אני רק מקווה שהנסיך לא הציץ פה (כהרגלו - במילים שלו) וראה את הדברים האלה חחחח...
מה חוץ מזה מתוקה? מה שלומך?

reviital

New member
נראה לך שאם הוא רואה את הרמיזות

הוא לא נהנה? לדעתי הוא בטוח מוחמא. אין לי ספק בזה בכלל! שלומי טוב, ב"ה,כמו חלק נכבד מבנות הפורום - עד אתמול הייתי "משופעת". כרגע - אני צריכה אקשן ודחוף!! בהול!!!

eilati27

New member
משופעת?../images/Emo5.gif../images/Emo193.gif

צר לי לשמוע... לא ידעתי... אבל העיקר שאת מרגישה טוב יותר...
אפרופו אקשן אין לי לספק לך מידע שכולנו היינו רוצות לשמוע אבל אני יכולה לתת לך את זה --------------> ואני בטוחה שזה מספיק לשעה שכזו אם רק עכשיו פתחת את עינייך...

shongold

New member
בוקר טוב גם לך רויטל

ואגב סגריר בחוץ עושה לי סגריר בלב אני צריכה את השמש במצב של זורחת ולשים עליה = ברירת מחדל! ואז אני יופי חוגגת ..כשאני כמובן בחוץ לא בין כתלים של ארבע קירות.

reviital

New member
לא יודעת למה - אני חולה על החורף

חולה על גשם, אוהבת להסתובב בין טיפות הגשם הרבה יותר מטיפות הזיעה הקייציות... זה מצחיק - אבל כשאני קמה בבוקר ורואה עננים - אני מתחילה לחייך! עושה קפה חם ומתחילה את היום על רגל ימין...

eilati27

New member
אצלי זה קצת שונה...

אני מתה על גשם...
אבל אם אין גשם ומזג האויר סתם קודר אז זה קצת משעמם ומדכא... אפילו בחדר כושר לא הייתי כבר שבוע בגלל מזג האויר - לא היה לי חשק לצאת מהבית... אני מרגישה כמו איזה

reviital

New member
אני עושה "ג'וגינג" דוקא כשיש גשם..

תחשבי על זה, עם השיר "גשם" בביצוע ג'קו באוזניות... אח! זה כייף!!

eilati27

New member
אוי... נשמע מעולה...

אני דווקא מהמשוגעים שאוהבים לנהוג בגשם.. ואין על השיר "גשם" בביצועו של הנסיך בפול ווליום באוטו שכולם מסתכלים...

eilati27

New member
היא נמחקה... מה רצית לענות לי???

זו הייתה אמורה להיות תגובה על התמונה ששלחתי לך בשביל "אקשן הבוקר" שביקשת... קיבלתי עליה תגובה במסר אישי אבל לא הצלחתי לקרוא את ההודעה... רשום "אין אפשרות להציג את תוכן ההודעה מכיוון שהיא נמחקה מהפורום"... מוזר

reviital

New member
מוזר!! מוזר!!! ממש מוזר, לא כתבתי

שום דבר מיוחד. ממש מוזר. כתבתי שזו התחלה טובה...

למעלה