בוקר אור יקירות...

shongold

New member
כנראה נבהלו מהמילה אקשן

חשבו כנראה על השירשורפלצת מהלילה הלבן של יום האתמול, וחשבו שאת מתחילה..מחדש ועוד על הבוקר והחליטו לחסום בטרם יהיה גל נוסף על הבוקר.מתוך מחשבה שיזיק אולי לקטינים..משתוקקים...הצופים בחשאי ..ויוצאים לתרבות רעה ..כתוצאה.

reviital

New member
כן... הקטינים צריכים בדיוק אותנו

כדי לצאת לתרבות רעה...

shongold

New member
במחשבה שניה את וודאי שצודקת -למעשה

הם יכולים ללמד אותנו דבר אחד או שנים... בעניינים חשובים שכאלה שברומו של עולם...

shongold

New member
נדמה לי שעשו בין שאר 'חלוקות '

במסגרת מבנה אישיות אנשי חורף אנשי קיץ אנשי אביב אנשי סתו ולכל אחת מהקטגוריות הכניסו תכונות אופי המאפיינות אותם התכונות...פרחו..מזכרוני לא החלוקה. בקיצור את אשת חורף טוטלית. תראי אין לי בעיה עם הגשם שיבוא אנחנו צריכים אותו, אבל תחשבי איזה אויר נקי נפלא וצלול בא אחריו. - דבר אחד לא יכולה לסבול הקור המצמית הזה הורס אצלי כל חלקה בריאה מצמית אותי מאבן אותי מאגף אותי וגורם לרביצה עד..לשחרורו מתוקף חום מתפשט מכל סוג...ואז האנרגיות חוזרות מוטענות.

reviital

New member
אני זזה מה"רביצה" לשאר ענייני היום

אחזור עוד מעט. תסתדרו בנתיים בלעדי??

shongold

New member
ואני מרגישה איך..הגוף משתלט

חייבת את הצמח...ים ותרמוס של תה עם דבש ולימון ועוד אלטרנטיבים למינהן נחזור בהמשך מחוזקים ..!

eilati27

New member
אנחנו נשתדל..

אני בכלל עדיין בהלם
שרק אנחנו כאן היום.. בשעה מאוחרת שכזו...

הנני כאן

כמו ציפורים חגות... הנני כאן...מביט מן הגגות הנני כאן...כמו אבן בגדר כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזהההרררר חוזזרררררררררר

eilati27

New member
ללי נראה לי ...

שהתבלבלת בפורום... חחח.. סתאאאאאאאאם! אני צוחקת אחלה שיר ואחלה ביצוע יש לומר... מה קורה ירושלמית? מה עם עיר הקודש?

../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

כולם חולים...מסביבי... רק אני "אי של בריאות", עומדת איתנה מול כוחות הרשע והשפעת...

את רואה איזה ביאוס...אין הופעה

והפורום מתרוקנת... לא יפה!!! אני לא אשמה הייתה לי עבודה היום...ואתמול חיפשתי מייבש לק

eilati27

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אשמתי! צודקת... אבל מה קורה לבנות לעזעזל??? איזה מוזר שאין פה אף אחת מהבוקר תראי כבר מה השעה.. אבל למרות שאני יכולה להבין אמהות לילדי א' - ב' הבנתי שיש להם שביתה... הן בטח עסוקות

eilati27

New member
חחח.. כל הכבוד ../images/Emo13.gif

שרק תיהיי בריאה... אוווו איך אני זוכרת את הקור של "אל קודס" בעונה הזו.. זה משהו שלא שוכחים אף פעם... לא משנה עם כמה שכבות בגדים היינו - הקור חדר...

שותים תה עם נענע... תה רגיל

לא תה עם היביסקוס וחמדת שקד...נ ע נ ע...אורגינלית... הכי מחמם...ואוכלים קרמבו
... בלי ביסקויט...

eilati27

New member
חחחח....

סחטיין על התיאור "היביסקוס וחמדת שקד" הרגת אותי.... האמת שאני חסידה של מים רותחים בלבד עם נענע... הכי טעים!

Karina85

New member
בוקר אור, בוקר אור ../images/Emo42.gif

איזה כיף שיש שמש!!! הקיץ, האור והשמש הם פחות או יותר סם החיים שלי... אני שונאת חורף... נשארים קפואים וכלואים בבית במקום ללכת להסתובב בשנקין!!! מה שלום כולן?

למעלה