ברוכים הבאים

שלקע

New member
אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo54.gif

היי כולם
אני שלי ואני חדשה בפורום. אני מאוד אוהבת ת'סידרה.. אני מקווה להשתלב
נ.ב.- לא ידעתי שיש פורום תשוקות...

dark warrior

New member
שלום לכולם אני חדש פה

שמי איתן אני מת על תשוקות ואני אח של darklighter....מת על טאביתה, טימי, קיי וה-forces of darkness כולל ה-friends in the basement ושונא את ה-angel brat והכומר לוניגן העיוור שתמיד הורסים הכל וגם שונא את זה שהדמויות עושות את עצמן מבינות ואז אומרות משהו לא קשור-"עכשיו הכל ברור לי....." הממציא הגאון של זה הוא TC שאותו אני לא סובל! אני מקווה שאני אסתדר כאן עם כולם ולא אעצבן את Bow wow 2004 אחותי אמרה לי להתנהג אליו יפה...

rex2

New member
שלום אני חדשה בפורום

התחתלתי לראות תשוקות לפני כשבועיים ומה אני יגיד.? פשוט התמכרתי! מה שרציתי לשאול זה האם לואיס ושרידן יהיו ביחד בעתיד? כי הם נורא מתאימים!!! ומה יקרה בסוף עם איתן ותרזה? הם יהיו ביחד? ודבר אחרון - האם זה נכון שהשחקן ששיחק את טימי נפטר? אם כן באיזה גיל?

super maya

New member
היי לכולם אני חדשה בפורום../images/Emo39.gif

אני רואה את הסידרה מהפרק הראשון שהיא שודרה, ושמחתי לראות שיש לסידרה פורום, נהנתי לקרוא את ההודעות של כולם. אני מאיה בת 22. לילה טוב לכולם

I n n u e n d o

New member
אז עכשיו את יודעת../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
אני דורין תזהרי פה מכמה אנשים עוקצניים במיוחד אבל בסך הכל הם נחמדים.

Bow Wow2004

New member
נראה לך שאני אתעצבן

אחרי שהוצאת מהמקלדת שלך את זה: "מת על טאביתה, טימי, קיי וה-forces of darkness כולל ה-friends in the basement ושונא את ה-angel brat והכומר לוניגן העיוור שתמיד הורסים הכל וגם שונא את זה שהדמויות עושות את עצמן מבינות ואז אומרות משהו לא קשור-"עכשיו הכל ברור לי....." הממציא הגאון של זה הוא TC שאותו אני לא סובל!" רק היה חסר לך: אני שונא את שרידן ולואיס ומייחל למוות קרוב של שניהם, אבל לא נורא - אתה עוד תשתפר. EVIL IS COMING... SOON...

python 4

New member
רקסי ממי!../images/Emo99.gif

ברוכה הבאה לפורום תשוקות! קבלי בבקשה
על חשבון משלם המיסים. רק לידיעתך, כאן בפורום לא נהוג לכתוב 'לואיס ושרידן' אלא שואיס, ובכלל אנחנו לא מזכירים את השם המפורש של ה- ש'. השחקן ששיחק את טימי נפטר בגיל 22, משו כזה. לגבי שואיס ותרית'ן - אין לי מושג. תהני!

Principesa Reut

New member
וואי וואי, יש לך שם יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אין לי מושג למה, אבל אני פשוט אוהבת את השם מאיה... שם מדהים לדעתי
ברוכה הבאה
(אני רעות, ד"א
)

python 4

New member
ברוכה הבאה!

ותראי, מרוב התרגשות רעות שכחה לתת לך
. קבלי אחד על חשבוני! כן, אני מזמין אותך לשוקו הזה. מה דעתך?

super maya

New member
תורה רבה לכולםםםם../images/Emo25.gif

הפורום של תשוקות הוא הפורום הכי מקסים שראיתי, דינמי ומעניין ותודה לכולם על הספויילרים. תודה על
פייטון,מזמינה גם אותך לאחד.

backstreet girl

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo13.gifברוכה הבאה

הנה התשובות:
שרידן ולואיס יהיו יחד בעתיד.. אני חולה עליהם.....כם אני חושבת שהם מתאימים....
עם אית'ן ותרזה זה הסיפור הוא כזה... אית'ן יבין שהוא מאוהב בתרזה וכולם יתנגדו לכך.... בסוף אית'ן ותרזה יתחתנו בחתונה כפולה עם שרידן ולואיס.... אחר כך תרזה תכנס להריון מג'וליאן ואית'ן יעזוב אותה ויחזור לגוון.... יש לך למה לצפות...
טימי נפטר המציאות נראה לי בגיל 18..... תקנו אותי אם אני טועה..... הכל מקרה אני רוני ואני מאחלת לך שתהני

Principesa Reut

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

ראיתי שכבר ענו לך על כל השאלות, אז מה שנותר לי לעשות זה לתת לך
על חשבון ה
ו... מקווה שתהני

dark warrior

New member
באו אני מסכים איתך אבל....../images/Emo45.gif

שלואיס ימות אבל שרידן אני לא אתנגד אם תבוא להשתזף אצלי בבית
או שטאביתה תבוא ונעשה שלישייה עם שרידן נ.ב אייבי רולזזזזזזזזזזז אבל היא תצטרך לחכות אחרי השיזוף של שרידן וטאביתה

Bow Wow2004

New member
אתה רוצה ששרידן תשתזף אצלך?../images/Emo5.gif

ושאתה תסתכל!? הבחורה יותר גברית מפילאר. אבל רגע אחד... בעצם אני יודע למה אתה רוצה ששרידן תשתזף אצלך... עכשיו הכל ברור לי... אתה רוצה להתעוור, לגרום לעיניים שלך להעצם ולא להפתח יותר לעולם בגלל כל הסצינות המחרידות והקשות לצפייה בהם מנסים לרצוח את שרידן ואף פעם לא מצליחים... אכן תמונות קשות... שמע לי עדיף להסתכל על השמש ולא לראות את המוטציה הזאת משתזפת. ועוד משהו - לאייבי לא נותנים לחכות. היא רוצה להשתזף בעירום עכשיו, היא תשתזף בעירום עכשיו!

למעלה