ברוכים הבאים

moran14h

New member
כששמעתי את השם ..חשבתי שזה הוא

אבל עכשיו אני בטוחה.. זה סנייפ מהארי פוטר ,נכון? הוא מעולה הוא השחקן הכי טוב בכל הקסט הגרוע הזה..

הכי חתיך ואין ויכוח

שון מייקלס מושיענו ובעלי לעתיד אחרי שהוא יתגרש מאישתו הכונפה אני והוא נגדל את שתי הבנים שלו

היקאנבוטום אני מבקשת

לא לרדת על שם המשפחה שלי יא גועלי אחד נעלבתי את יודע את זה עכשיו בגלל זה אני ושון לא נזמין אותך לחתונה וגם לא לראסלמניה שתיהיה ביום ראשון

python 4

New member
אה, את לא מזמינה אותי לחתונה שלך

אז אני לא יזמין אותך לחתונה שלי ושל בקי. או שזו דורין? ואוו ראסלמניה! כמה שנים לא ראיתי ראסלמניה! אבל גם בתשוקות יש ראסל-מניה.. חיחיחי.

חבל אני רואה כול שנה יש לי אתר או

שאני מורידה של שנה שעברה היה מזה אדיר במיוחד הקרב של כריס ג'ריקו נגד שון מייקלס שון ניצח אז רצה ללחוץ לג'ריקו את היד ג'ריקו חיבק אותו ואז הביא לו ברכייה בביצים מה שהוציא אותו מכלל שימוש לאותו ערב

python 4

New member
פעם אחרונה שאני ראיתי

ברט דה היטטטטטטטטטמממממן הארט זכה. עכשיו תגידי לי לפני כמה שנים זה היה? היה גם את הקרב בין יוקוזונה להאלק הוגאן, שבסוף יוקוזונה רימה וזכה ברסלמניה.

אין לי מושג אבל זה היה

לפני יותר משמונה שנים כי יום ראשון זה הראסלמניה 20 ובפעם האחרונה שהיה ברט הארט נגד שון מייקלס זה היה הראסלמניה 12 ושון ניצח ומאז ברט לא היה עבר לWCW

python 4

New member
נכון, זה היה רסלמניה 9!!

ואוו, כבר ראסלמניה 20... אגב את רוצה להגיד לי ששון מייקלס ניצח את ההיטטטטטמממממן? NEVER!

כן בהתחלה זה היה תיקו ונגמר הזמן

ובתיקו החגורה לא מחליפה ידיים אז ברט ניצח אבל אז וינס מקמהן בא ואמר בלי הגבלת זמן ואז שון ניצח החגורה נשארה אצלו וברט הלך בי ביי אבל יש שמועות שהוא חוזר לWWE

python 4

New member
דה היטטטטטטטטטמממממממממןןןן

חוזר ל- WWF? אז גם אני! יש!

למעלה