דנדשות

יעליקק

New member
הא !

אני אהיה ב-19.10 בת 13 [ = ומי לומדת שם !? תאמרי לי ואני אשלח לה הודעה פרטית! אם אפשר פה [?!]

roni poynter

New member
היא לא פה עכשיו..היא בחולל!!

והיא ממש חמודהה!! ואני עוד מעט בת 14 ..תהיה לי יומולדת השנה 14...!! תביאי תאייסי שלך? אםם ישש...=]

יעליקק

New member
ו...

אם את מדברת על 'שוליטה' אז ברור שאני מכירה אותה .. היא הביאה אותי לפה ואנחנו ביחד בכיתה ואנחנו חברות ממש טובות P: ואם זאת לא היא אז לאמשנה D=

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברוכה D:

אריאל, 14, הרצליה הפייב שלי הוא טום
השתלבות נעימה ^^;

שוליטה

New member
יעלוווששש!!!

איזה כיף שהצטרפת!!! טוב אני לא צריכה להציג את עצמי... נשאר לי רק לאכל (ככה כותבים?) לך השתלבות נעימה!!!

Simple Girl 182

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אלמוג בת 15 וחצי מהוד השרון והפייב שלי הוא טומי בוי
*אם זה עוזר.. גמאני מחבבת את דני הכי פחות מאשר את שאר הבנים*

Lex 1

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני אלכס, 17, בת-ים. הפייב שלי הוא טוםם.
לא אוהבת את דני? הכיצד ייתכן הדבר??
דני שווה. חחח ואני בטוחה שתשתכנעי בעזרת הפורום בקרוב. אניווי, השתלבות מהירה ונעימה

O0NoNi0O

New member
חח ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

פרטים עלייך? בכול אופן אני נעם בת 13 מירושליים וגמאני לא מתה על דני הוא קצת מכוער אבל הקול שלו פשוט מדהים! אני פשוט מתה על הקול שלו! ועל החיוך חח.

יעליקק

New member
חח חמודות ^^

אני יעל בת 13 ממודיעין הפייב של הוד דאגי בוי XDDDD עוד משהו? תודה רבה D= ומישהי יודעת איך מעדכנים ת'חתימה?

LironPoynter

New member
../images/Emo12.gif

איך אפשר לא לאהוב את דני?! הו וול. לירון, תכפ 15, דאגי
השתלבות נעימה<:

Mcfly for ever

New member
ברוכה הבאה

אני קסם עוד חודש בערך 13 הפייב שלי הוא דני (איך את לא אוהבת אותו?!) ברוכית

Yu vi

New member
ברוכה [:../images/Emo85.gif

יובל, 14.5, ראשון פייב טום
ואם זה יעזור, גמני בהתחלה לא אהבתי כ"כ את דני אבל לאט לאט הבנתי כמה הוא מדהים

היי ! ../images/Emo46.gif

תגידי את ! מזה לא אוהבת את דני אהההה ?! איך אפשר בכלל !? אההההה ?!
3/> נעלבתי 3/> בפעם הבאההה ?! אל תוהבי אותו בשקט !

talosh1234

New member
מה את יוצאת עליה ?!

היא בדיוק אמרה את ההעדפות שלה היא לא אוהבת אותו .. לא צריך .. ד"א אני טל אלוני 13 שוהם פייב - דני

תרגעי.

היא לא חייבת לאהוב אותו בכלל. היא גם יכולה לחשוב שהוא מכוער וטיפש, וזה שתכעסי ותצעקי עליה, לא יגרום לה לשנות את דעתה. אנחנו מקבלים לכאן את כולם

Sivan McFLY

New member
ואווו תרגיעייי.. אפשר לחשוב.. היא לא חטאה..

היא גם לא אמרה עליו שומדבר רע.. היא אמרה שהיא פשוט אוהבת יותר את השאר! זה עניין של טעם! אני בטוחה שיש פה בנות שאוהבות את דני פחות מאשר שאר חברי הלהקה.. וזה לא אסון! ואני מדברת בתור מישי שדני הוא המועדף שלה.. לי היה אותו דבר עם טום! אבל זה השתנה אז זה לומשנה... קיצר אל תצאי עליה.. זה ההעדפות שלה ואין לך מה לעשות בקשר לזה.. אני לא באה ברע, רק כדי להסביר לך.. זהו! חחחח איך חפרתי XDDD

בסדרר !

מה כולם מתנפלותת ?! אז לא יודעת אני אולי אוהבת את דני יותר מכולכן... ואולי לא לי קשה שאומרים כאלה דברים על דני שליי.. ! מה לעשות ?! אני לא יודעת מה להגיד, פשוט, תחייו עם זהה @ קיץ, זה בסדר עם בא לך .. פשוט כול פעם שאני יראה ש: יעליקק כותבת את ההודע אני לא יכנסס כדאי לא לראות דברים שאת כותבת על דני ! ואז אני לא יכעס .. ואף אחת לא תתנפל עליי ! בהה בעיייי

למעלה